parr
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 13
- Like
- 15
- Πόντοι
- 236
εχει κανεις εμπειρια παιδες με το κοριτσι???εχει ξαναρθει Ελλαδα η πρωτη φορα???
εχει κανεις εμπειρια παιδες με το κοριτσι???εχει ξαναρθει Ελλαδα η πρωτη φορα???
φαινεται πολυ δυνατο και πολυ θυληκο...τωρα θα δειξει η αυτοψια ομως...
κι ομως, αυτη και η Αργεντινη έχουν απο τις ομορφοτερες τρανσεξουαλ (μη εγχειρισμενες)ή Βενεζουέλα είναι παγκοσμίως γνωστή για τις γυναικάρες της ως εξαγώγιμο προιόν μις κόσμος όπου έχει και εθνική σχολή κι όχι για τραβέλια
Πρωτη φορα ειναι στην Ελλαδα σιγουρα η κοπελα..Δεν ξερω για σας παντως εμενα μου φαινεται πως εχουν βαλτωσει καπως οι αφιξεις...Θα ηθελα λιγο πιο μεγαλα ονοματα..Ειδικα απο την Ιβανα που μας εχει συνηθισει σε διασημοτητες...
σωστα
αλλα εχει φερει κ κατι παλτα η υβανα
αστα να πανε
εγω περιμενω μηπως μετα το πασχα ερθει ξανα η κουκλιτσα η jessica vercase
Εγω ειχα παθει πλακα με την Nayla Paiva που ειχε ερθει στην Ιβανα καποια στιγμη...Οσο για τα παλτα εχεις δικιο απλα στατιστικα και μονο στις τοσες που φερνει θα βρεθουν και καποιες χαλι μαυρο...
Jessica δυνατό εργαλείο. .κι εμένα μου αρέσει ..σωστα
αλλα εχει φερει κ κατι παλτα η υβανα
αστα να πανε
εγω περιμενω μηπως μετα το πασχα ερθει ξανα η κουκλιτσα η jessica vercase
Jessica δυνατό εργαλείο. .κι εμένα μου αρέσει ..
Όσο για την Υβαννα πλέον όπως είπαμε πιο πάνω παίζουμε Β κατηγορία μη σου πω και Γ το ίδιο να κάνει η Υβαννα και στις τιμές όμως. ..οχι 100 ευρώ η Jessica στο μισάωρο 100 να παίρνουν και τα σουργελα της..
κι ομως, αυτη και η Αργεντινη έχουν απο τις ομορφοτερες τρανσεξουαλ (μη εγχειρισμενες)
Niced τι εργαλείο είναι αυτό ρε μπαγασα. ?συμφωνω απολυτα
εδω εξω αργεντινες και βενεζουελανες τρανς ειναι εγγυηση και σιγουρα πιο θερμες
οι βραζιλιανες ειναι πιο ρισκο
μια βενεζουελανα που ειχα την χαρα να συνευρεθω πανω απο 5 φορες και θα υπαρξουν σιγουρα κι αλλες φορες
το συναντησα στα ξενα οπου και κατοικοεδρευω τα τελευαταια χρονια
η λεγαμενη κανει τουρ στην βορειοδυτικη ευρωπη τα τελευταια 4-5 χρονια
να την φερει η Υβαννα λιγο δυσκολο φανταζομαι καθως δεν ειναι βραζιλιανα
ω ρε μανούλαμμμμ.... τι παίδαρος είναι τούτος.. και τι εργαλείο...συμφωνω απολυτα
εδω εξω αργεντινες και βενεζουελανες τρανς ειναι εγγυηση και σιγουρα πιο θερμες
οι βραζιλιανες ειναι πιο ρισκο
μια βενεζουελανα που ειχα την χαρα να συνευρεθω πανω απο 5 φορες και θα υπαρξουν σιγουρα κι αλλες φορες
Δηλαδή η Υβαννα φέρνει μόνο Βραζιλιανες λόγο καταγωγής της να υποθέσω. ?το συναντησα στα ξενα οπου και κατοικοεδρευω τα τελευαταια χρονια
η λεγαμενη κανει τουρ στην βορειοδυτικη ευρωπη τα τελευταια 4-5 χρονια
να την φερει η Υβαννα λιγο δυσκολο φανταζομαι καθως δεν ειναι βραζιλιανα
ω ρε μανούλαμμμμ.... τι παίδαρος είναι τούτος.. και τι εργαλείο...