Νέα

Πεινασμένη Ελλαδίτσα..

• Μέλος που άνοιξε το νήμα AssFiller
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 37
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
  Γιατι δεν υπάρχει ΑΝΑΠΤΥΞΗ!!!  Το να εχεις ΦΙΛΟΔΟΞΙΕΣ ειναι κακο σε μια ΑΝΕΠΤΥΓΜΕΝΗ οικόνομία.

πχ στα 25 πηγα σε μια μεγαλη εταιρεια για interview για θέση πωλητη στα Δωδεκάννησα! στην ερωτηση παγίδα "πως βλέπεις τον εαυτο σου σε 5 χρόνια?"  η "σωστη" απαντηση ηταν "πωλητη στα Δωδεκάνησσα" και οχι "εχω όραμα"!!!

Σημερα οι βολεμενοι ψαχνουν ΥΠΗΡΕΤΕΣ. η εκφραση "ειναι πολύ δυσκολο να βρεις υπηρεσία Μπετυ μου" εχει γίνει "δεν μπορω να βρω εναν ανθρωπο". Γιατι βεβαια τον θες με Αγγλικα Γαλλικα Γερμανικα κομπιουτερ και αμοιβη ΑΝΕΙΔΙΚΕΥΤΟΥ εργατη. Αν θες να πληρωνεις λίγα παρε εναν εργατη και μαθε του Αγγλίκα και κομπιουτερ!!!
και τα καλύτερα προσόντα για γηροκόμος βάση στατιστικών από την Χρυσή ευκαιρία,  ((  25 άρα μουνάρα και Ρωσίδα )) η υποψήφια.

Jules_Jordan

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
12
Like
193
Πόντοι
6.055
Δυστυχώς δεν πάμε καθόλου καλά........  :uglystupid:Ρε παιδιά, επι τη ευκαιρία, που να πάω για νίκελ για το Hummer H2?  :headbang: :headbang: :2funny: :2funny:

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
Το υψηλότερο ποσοστό φτώχειας στην Ευρώπη των 15

Οσον αφορά «ανέσεις» που έχουν σχέση με την κατοικία (έλλειψη υγρασίας, ηλιοφάνειας, εσωτερικής τουαλέτας...), το 27% δηλώνουν ότι τις στερούνται. Το αντίστοιχο ποσοστό των Πορτογάλων είναι 39%.

ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ - 13/10/2007

Το πόσο αξιόπιστη είναι η έρευνα φαίνεται από αυτό.

Δηλαδή, 1 στους 3 Έλληνες δεν έχει τουαλέτα μέσα στο σπίτι.
Πάλι καλά που δεν είπαν ότι πάνε για χέσιμο στους αγρούς.

siasia

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2007
Like
5
Πόντοι
16
Γιατί χάνετε το χρόνο σας να το συζητάτε, αφού δεν μας αφορά; Ως γνωστό, οι συνάδελφοι εδώ είναι όλοι νέοι, ωραίοι και πλούσιοι! Α, ναι, και έξυπνοι - παραλίγο να το ξεχάσω! :2funny:

OXIA

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Like
8
Πόντοι
16
Εγώ γιατί βλέπω όμως κάτι Τζιπάρες στους δρόμους... τα μπουζούκια να είναι ΤΙΓΚΑ κάθε βράδυ σχεδόν... τα εστιατόρια full και μέσα τρώνε με 15 μασέλες... καλά για τις καφετέριες δεν μιλάμε... 4μιση ευρώπουλα ο καφές και ο κόσμος συρρέει κατά εκατοντάδες...!!!

Αλλά θα μου πείτε... η φτώχεια θέλει καλοπέραση!!!! Μουαχαχαχαχα :cheesy:

Οι πλούσιοι φίλτατε έχουν αυξήσει τις αποδοχές τους και οι φτωχοί έχουν γίνει ακόμη πιο φτωχοί. Το χάσμα συνεχώς αυξάνεται. Όσο για τους τζιπάκηδες κτλ. παίζει πολύ μαύρο χρήμα.... μα πολύ

eskiya

Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2007
Like
8
Πόντοι
16
Τέτοια μυαλά που κουβαλάει καλα να παθει η ελλαδιτσα

Επισκέπτης
Οι πλούσιοι φίλτατε έχουν αυξήσει τις αποδοχές τους και οι φτωχοί έχουν γίνει ακόμη πιο φτωχοί. Το χάσμα συνεχώς αυξάνεται. Όσο για τους τζιπάκηδες κτλ. παίζει πολύ μαύρο χρήμα.... μα πολύ
και όχι μόνο αυτό αλλά και πόσες κατασχέσεις γίνονται ημερησίως για χρέη προς πιστωτικές κάρτες και δάνεια.

requiem

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
16
:thumbsup:συμφωνω απολυτα.σε λιγα χρονια θα ειμαστε μονο πλουσιοι και φτωχοι.

Επισκέπτης
:thumbsup:συμφωνω απολυτα.σε λιγα χρονια θα ειμαστε μονο πλουσιοι και φτωχοι.
πριν 15 χρόνια ο Μητσοτάκης είχε πει ότι σύντομα το χρήμα θα μαζευτεί σε τόσα άτομα που θα τα μετράς στα δάκτυλα των δυο χεριών.

OXIA

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Like
8
Πόντοι
16
πριν 15 χρόνια ο Μητσοτάκης είχε πει ότι σύντομα το χρήμα θα μαζευτεί σε τόσα άτομα που θα τα μετράς στα δάκτυλα των δυο χεριών.

ο γκαντέμης ήξερε τι έλεγε... ποτέ δε μίλησε τυχαία...

boidopoutsa

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
5
Πόντοι
16
πόσοι είναι αυτοί ρε συναγωνιστή που το κάνουν αυτό? αν υπάρχουν στην χώρα 200 με  300 χιλιάδες που το κάνουν αυτό δεν μπορούμε να βάλουμε στο ίδιο τσουβάλι τα επί πλέον 10 εκατομμύρια Ελλήνων.
Συμφωνω φιλε Αριονα, αλλα απο την αναποδη. Εγω πιστευω οτι η συντριπτικη πλειοψηφια των Ελληνων δεν θα πρεπει να λεει κουβεντα για φτωχεια. Εκτος κι αν ισχυει αυτο που λεει ο Ασφιλερ.
Καταλήγω να πιστευω οτι οι Ελληνες οντως δεν εχουνε αλλα για να φανουνε και να κανουνε φιγουρα να δανειζονται. Ετσι, επιβεβαιωνονται και τα στατιστικα που θελουν τους Ελληνες φτωχους αλλα και αυτα που βλεπουμε καθημερινα που λεει ο Λιομας.  :huh:
Μεγαλο μεριδιο εχουν και οι γυναικες στην Ελλαδα. Η λεξη οικονομια ειναι αγνωστη για αυτες.Οι αντρες αναγκαστικα χορευουν στους ρυθμους που τους επιβαλλουν οι γυναιεκς. Αν θες κυρια μου το μηνα ενα μισθο για να φερεις γυναικα να καθαρισει το σπιτι και να μαγειρεψει(επειδη εσυ βαριεσαι), ενα μισθο για εξοδα πολυτελους αμαξιου (και οταν δεν βολευει το αμαξι, θες και ταξι . ), ενα μισθο για ψωνια στο Χοντος σεντερ ,ενα μισθο σε μπουζουκια και διασκεδαση τοτε οντω υπαρχει προβλημα. Αν θες 3 μηνιατικα για 10 μερες καλοκαιρινες διακοπες σε δηθεν μερη για να εχουμε να λεμε οτι πηγαμε τοτε θα τρεχεις απο το πρωι μεχρι το βραδυ για να καλυψεις τις δηθεν αναγκες σου. Ετσι δημιουργουνται τα προβληματα της Ελλαδας.

OXIA

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Like
8
Πόντοι
16
αν δεν ξερουν αυτοι που βαδιζουμε τοτε ποιος ξερει?μη κοιτας που αυτοι εχουν λυμενα τα προβληματα τους.

Το ξέρω. Απλά ένα καθοριστικό κομμάτι του εκλογικού συνόλου το αγνοεί παντελώς

cretan335

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
1
Πόντοι
66
Συμφωνω φιλε Αριονα, αλλα απο την αναποδη. Εγω πιστευω οτι η συντριπτικη πλειοψηφια των Ελληνων δεν θα πρεπει να λεει κουβεντα για φτωχεια. Εκτος κι αν ισχυει αυτο που λεει ο Ασφιλερ.
Καταλήγω να πιστευω οτι οι Ελληνες οντως δεν εχουνε αλλα για να φανουνε και να κανουνε φιγουρα να δανειζονται. Ετσι, επιβεβαιωνονται και τα στατιστικα που θελουν τους Ελληνες φτωχους αλλα και αυτα που βλεπουμε καθημερινα που λεει ο Λιομας.  :huh:
Μεγαλο μεριδιο εχουν και οι γυναικες στην Ελλαδα. Η λεξη οικονομια ειναι αγνωστη για αυτες.Οι αντρες αναγκαστικα χορευουν στους ρυθμους που τους επιβαλλουν οι γυναιεκς. Αν θες κυρια μου το μηνα ενα μισθο για να φερεις γυναικα να καθαρισει το σπιτι και να μαγειρεψει(επειδη εσυ βαριεσαι), ενα μισθο για εξοδα πολυτελους αμαξιου (και οταν δεν βολευει το αμαξι, θες και ταξι . ), ενα μισθο για ψωνια στο Χοντος σεντερ ,ενα μισθο σε μπουζουκια και διασκεδαση τοτε οντω υπαρχει προβλημα. Αν θες 3 μηνιατικα για 10 μερες καλοκαιρινες διακοπες σε δηθεν μερη για να εχουμε να λεμε οτι πηγαμε τοτε θα τρεχεις απο το πρωι μεχρι το βραδυ για να καλυψεις τις δηθεν αναγκες σου. Ετσι δημιουργουνται τα προβληματα της Ελλαδας.
Βοϊδοκόκονε ωραία τα γράφεις.
Αλλά ποιός να κάθεται τώρα να ασχολείται με αυτά.

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
35
Πόντοι
16
Τα ίδια Παντελάκη μου...Τα ίδια Παντελή μου!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom