Νέα

Παύλος Χαικάλης Μου έδιναν 2-3 εκατ. για να ψηφίσω Πρόεδρο Δημοκρατίας

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα paraskeuas
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 51K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

THE TALISMAN

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2010
Μηνύματα
115
Κριτικές
8
Like
2
Πόντοι
1
Κάποιες παρατηρήσεις, συναγωνιστές :

1. Απ' ότι αναφέρθηκε υπάρχει και οπττικοακουστικό υλικό, το οποίο έχει δωθεί στον Εισαγγελέα και πριν από λίγο στην Επιτροπή Δεοντολογίας της Βουλής.
2. Ο φερόμενος "βαλιτσοφόρος" ήταν συνεργάτης ΚΑΙ του Σαμαρά στο παρελθόν.
3. Ο Πανούλης τελικά του τη φόρεσε του Αντωνάκη, μετά από τόσα χουνέρια που έχει υποστεί (Μαρκόπουλος, Κουράκος, Νταβρής κ.λπ) σήμερα τον...  :fuck2:
4. Οι εκλογές πλέον είναι μονόδρομος.
 

Tsambo

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Μηνύματα
5.196
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
66
Αλλά αυτά είναι περιστασιακά. Πλησιάζει ό καιρός πού ή παραγωγή θά έχει αυτοματιστεί πλήρως, άνθρωποι δέν θά εργάζονται στά υλικά προϊόντα καί οί φυσικές αγορές απλά δέν θά έχουν μάζες πελατών μέ εισόδημα. Τό πέρασμα στό μέλλον είναι ό σκοπός. Εκεί πού όλοι θά μοιράζονται τόν πλούτο ώς προϊόν τής γενικής διάνοιας. Ό ανταγωνισμός θά έχει εκπληρώσει τόν ιστορικό του κύκλο. Άν επιμήνει, τέρμα ό πολιτισμός. Τό δίλημμα αυτόματος σοσιαλισμός ή MAD MAX είναι μπροστά στήν ανθρωπότητα όχι πολύ μακριά ακόμα.
Μα'στα. Αφου το πας εκει, για τα παρακατω τι γνωμη εχεις τυπε?



Κανενας απο τους δυο καθολου αμελητεος!
 

rouKoun13

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2010
Μηνύματα
3.562
Κριτικές
2
Like
60
Πόντοι
16
Διαψεύδει η Κουντουρά ότι έγινε προσπάθεια εξαγοράς της - Το dvd συνδυάζει εικόνα από την πρώτη συνάντηση Χαϊκάλη-Αποστολόπουλου και ηχητικό απόσπασμα από το δεύτερο ραντεβού του βουλευτή των ΑΝΕΛ με τον υποτιθέμενο μεσάζοντα

Η Επιτροπή Δεοντολογίας της Βουλής αποφάσισε να δοθούν αντίγραφα του dvd με το οπτικοακουστικό υλικό που περιλαμβάνει τα καταγγελόμενα από τους κυρίους Χαϊκάλη - Καμμένο περί της προσπάθειας εξαγοράς του βουλευτή των ΑΝΕΛ στους αρχηγούς των κομμάτων της Βουλής.



Μετά την ολοκλήρωση της συνεδρίασης της Επιτροπής Δεοντολογίας στη Βουλή, οι δημοσιογράφοι ρώτησαν την εκπρόσωπο των ΑΝΕΛ Μαρία Κόλλια-Τσαρουχά ποιος είναι ο έτερος βουλευτής του κόμματος που σύμφωνα με τον Παύλο Χαϊκάλη μπορεί να προσέγγισε ο «μεσάζων» ώστε να τον δωροδοκήσει για να ψηφίσει τον υποψήφιο Πρόεδρο Δημοκρατίας. «Είναι άντρας ή γυναίκα;», ρώτησαν οι δημοσιογράφοι την κυρία Κόλλια Τσαρουχά και η βουλευτής των ΑΝΕΛ απάντησε «γυναίκα». Σε νεότερη ερώτηση των δημοσιογράφων αν πρόκειται για την Σταυρούλα Ξουλίδου, την ίδια την κυρία Κόλλια-Τσαρουχά ή την Έλενα Κουντουρά, η κυρία Κόλλια απάντησε ότι πρόκειται για την κυρία Κουντουρά.

«Ο μεσάζοντας άφησε εμφανείς υπόνοιες ότι ένα πρόσωπο δέχθηκε δωροδοκία», είπε νωρίτερα σήμερα ο βουλευτής των ΑΝ.ΕΛ Παύλος Χαϊκάλης κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου με τον Πάνο Καμμένο.
Διαψεύδει η Έλενα Κουντουρά

Το protothema.gr επικοινώνησε με τη βουλευτή των ΑΝ.ΕΛ Έλενα Κουντουρά η οποία διέψευσε ότι έγινε προσπάθεια να δωροδοκηθεί. «Μίλησα με την κυρία Κόλλια-Τσαρουχά. Η κυρία Κόλλια-Τσαρουχά αρνείται ότι είπε τέτοιο πράγμα και είναι και έξαλλη. Πάρτε τη τηλέφωνο», τόνισε η κυρία Κουντουρά. «Η κυρία Κόλλια ποτέ δεν είπε κάτι τέτοιο και είναι και θυμωμένη πολύ», επανέλαβε η κυρία Κουντουρά.
«Δεν έχω να σας πω τίποτε άλλο. Δεν ισχύει τίποτα» επισήμανε η Έλενα Κουντουρά.

Συνομιλώντας με δημοσιογράφους στη Βουλή η κυρία Κουντουρά παραδέχθηκε ότι γνωρίζει τον κ. Γιώργο Αποστολόπουλο. «Τον άνθρωπο αυτό τον γνωρίζουμε όλοι», είπε η Έλενα Κουντουρά αναφερόμενη στις σχέσεις των κομματικών στελεχών των ΑΝΕΛ με το πρόσωπο που φέρεται να επιχείρησε να εξαγοράσει τον κ. Χαϊκάλη.

Ωστόσο, η κυρία Κουντουρά διέψευσε κατηγορηματικά ότι ο Γιώργος Αποστολόπουλος επιχείρησε να την εξαγοράσει. «Δεν έχω συναντηθεί ποτέ γι' αυτό το θέμα», «κανείς ποτέ δεν με έχει προσεγγίσει γι' αυτό το θέμα» τόνισε με έμφαση η βουλευτής των ΑΝΕΛ.


«Επεξεργασμένο» το dvd;

Ιδιαίτερη εντύπωση προκάλεσαν όσα είπε η βουλευτής των ΑΝΕΛ Μαρία Κόλλια Τσαρουχά για το dvd που έστειλε ο κ. Καμμένος στον πρόεδρο της Βουλής. Οπως είπε η κυρία Τσαρουχά, το dvd περιέχει οπτικό από την πρώτη συνάντηση του Παύλου Χαϊκάλη με τον υποτιθέμενο μεσάζοντα Γιώργο Αποστολόπουλο ενώ το ηχητικό είναι από τη δεύτερη συνάντηση Χαϊκάλη-Αποστολόπουλου! 

Σύμφωνα με πληροφορίες η διάρκεια του DVD είναι 8 λεπτά.

Το γραφείο πρωτοκόλλου του Προέδρου της Βουλής εχει ήδη παραλάβει σφραγισμένο φάκελο με το dvd. Οι εκπρόσωποι των κομμάτων στην επιτροπή Δεοντολογίας της Βουλής τις επόμενες ώρες θα μεταφέρουν το οπτικοακουστικό υλικό του κ. Καμμένου στους αρχηγύς των κομμάτων τους.
 

ananias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2006
Μηνύματα
1.939
Κριτικές
3
Like
1.664
Πόντοι
216
παντως παιδια, απ οποια πλευρα κι αν το δει κανεις, το θεμα ειναι απλα μια ξεφτιλα και μιση, και η ιστορια σκυλομπαζει!
το πιο πιθανο ειναι απλα να ηθελαν να ξεκινησουν πρωορα μια πιο οικονομικη προεκλογικη εκστρατεια μ αυτον τον τροπο-καθως ουτως η αλλως ολο το κομμα του καμμενου επεσε στα αζητητα!
Αλλα αυτοι μαλλον δεν συννενοηθηκαν καλα μεταξυ τους, και ολοι ξαφνικα αρχισαν να λενε αλλα αντ' αλλων και μετα να τ αλλαζουν, και τα ρεστα!
Κι εκει που παει ν αρπαξει το το θεμα, να σου ανακατευεται κι ο λακης, να σου και η αλλη βουλευτινα 'κι εμενα πηγαν να με δωροδοκησουν' ΟΛΟΙ στα 3 εκατομμυρια ευρω 'ταριφα' κιολας!

Για να μην λεμε πιπες, πιο πολυ κακο κανανε στα χαλια τους (ο κοσμος γελαει-και γιατι οχι δηλαδη?) και εν τελει μονο ο τσιπρανδρεου και η νδ θα ωφεληθουν καπως απ αυτο!

Προφανως κατι σκαρωνε κι ο χαικαλης, αλλα μαλλον δεν του κατσε ο παρας, ποτε να σου πρωι-πρωι στον παπαδακη! Αλλα ολος ο τροπος που εγινε αυτο, τα αναμασημενα λογια, αλλα απο εδω, αλλα απο εκει, δηλωνειν ξεκαθαρα πως προκειται για φτηνιαρικη μορφη προπαγανδας, ακαταλληλη για το 2014 που ζουμε
 

Eisenfaust

Ανώτερος
Εγγρ.
11 Απρ 2011
Μηνύματα
1.217
Κριτικές
58
Like
2.597
Πόντοι
7.276
2-3 εκατομμύρια θα έδινε κάποιος για τον Χαϊκάλη ;  :o
Μην ξανακούσω για υψηλές τιμές στα στούντιο  :grin:
 

Γιάννης1

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2014
Μηνύματα
426
Like
2
Πόντοι
1
160 ψήφισαν Σταύρο Δήμα οπότε χρειάζονται ακόμη 20 για να συμπληρωθούν οι 180. Αν στην Ξουλίδου προσέφερε κάποιος 3 εκατομμύρια και σήμερα ακόμη 3 στον Χαικάλη είναι να αναρωτιέται κανείς ποιοι είναι αυτοί που έχουν σκοπό να πληρώσουν δεκάδες εκατομμύρια προκειμένου να μην πάμε σε εκλογές. Αυτά ούτε στα αμερικάνικα έργα δεν γίνονται....
 
Εγγρ.
30 Αυγ 2014
Μηνύματα
2.145
Like
240
Πόντοι
36
Προφανως κατι σκαρωνε κι ο χαικαλης, αλλα μαλλον δεν του κατσε ο παρας
α μπραβο, γι αυτο λεω εγω οτι θα τα παρει από αλλου αυτος. Να το μαρτυρησε εξ αγνων αισθηματων ορμώμενος (δικια του ατακα αυτη) λιγο δυσκολο.
 

Eisenfaust

Ανώτερος
Εγγρ.
11 Απρ 2011
Μηνύματα
1.217
Κριτικές
58
Like
2.597
Πόντοι
7.276
αναρωτιέται κανείς ποιοι είναι αυτοί που έχουν σκοπό να πληρώσουν δεκάδες εκατομμύρια (100+) προκειμένου να μην πάμε σε εκλογές. 
Προφανώς οι εβραίοι και οι γερμανοί που θέλουν να παραμείνει η κυβέρνηση των δοσιλόγων και να συνεχιστεί το ξεπούλημα της Ελλάδας μας, η οποία βρίσκεται στο καλύτερο οικόπεδο του κόσμου , γεμάτο φυσικό αέριο και πετρέλαιο
 

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Μηνύματα
67.517
Like
2.738
Πόντοι
1.306
http://[URL unfurl="true"]www.enikos.gr/data/photos/cb1b336993d4ac03305acad8f28e8ce0.jpg[/img[/URL]]

[img]http://[URL unfurl="true"]www.enikos.gr/data/photos/30c7ba5b4d8a1d9beceab52426feca62.jpg[/img[/URL]]

 

Γιώργος Ξύδης

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Ιαν 2011
Μηνύματα
12.340
Κριτικές
9
Like
4.696
Πόντοι
1.830
Προφανώς οι εβραίοι και οι γερμανοί που θέλουν να παραμείνει η κυβέρνηση των δοσιλόγων και να συνεχιστεί το ξεπούλημα της Ελλάδας μας, η οποία βρίσκεται στο καλύτερο οικόπεδο του κόσμου , γεμάτο φυσικό αέριο και πετρέλαιο

και ουράνια τόξα και μονόκερους.
 

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Μηνύματα
15.648
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
Προφανώς οι εβραίοι και οι γερμανοί που θέλουν να παραμείνει η κυβέρνηση των δοσιλόγων και να συνεχιστεί το ξεπούλημα της Ελλάδας μας, η οποία βρίσκεται στο καλύτερο οικόπεδο του κόσμου , γεμάτο φυσικό αέριο και πετρέλαιο

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
 

gamiarits

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Μηνύματα
3.035
Like
2
Πόντοι
16
Ο Καμμενοςβτωρα δειχνει τη δυναμη του. Ειναι σαρξ εκ σαρκος της δεξιας και ξερει τις μεθοδους της. Ο ιδιος παντως απο παλια δεν εχει κατηγορηθει για ανεντιμοτητα. Για γραφικος που μπαινοβγαινε σε γραφεια εισαγγελεων, ναι αλλα για κλεψιες οχι. Πηγατε να τον διαλυσετε και τωρα θα σας χορεψει στο ταψι. Και θα κανει την υπερβαση συγκυβερνωντας με την αριστερα, αν και ακραιφνης δεξιος.

anel2.jpg


Και ενα δυο βιντεακια ακομα απ τον Κασιδιαρη και τελειωσε ο Σαμαρας.
Τα θεμελια της χουντας τριζουν...
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom