Judge Dred89
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2014
- Like
- 5
- Πόντοι
- 16
καλα το ειρωνευεεσαι αυτο,αλλα νομιζω ειναι ενδειξη οτι καπου υπαρχει ενα ταμειο με συνδιασμο περιεργο κι ανεξελεγκτο,, ;)Aπο την απαγωγη του Παναγοπουλου ηταν τύπε
καλα το ειρωνευεεσαι αυτο,αλλα νομιζω ειναι ενδειξη οτι καπου υπαρχει ενα ταμειο με συνδιασμο περιεργο κι ανεξελεγκτο,, ;)Aπο την απαγωγη του Παναγοπουλου ηταν τύπε
ti σε ενθουσιασε ρε κωτσο τοπο πολυ?
ti σε ενθουσιασε ρε κωτσο τοπο πολυ?
τα αστειακια αννιτα πανια?
η η ξεφτυλα των γλυψιματειων?
Tοσο πολύ σε πειραξε που ολος ο κοσμος εχει παρει την ιστορια στο ψιλο?ti σε ενθουσιασε ρε κωτσο τοπο πολυ?
τα αστειακια αννιτα πανια?
η η ξεφτυλα των γλυψιματειων?
Ξίνισε πριν σερβιριστει καν...τι εγινε δικαστα χαλασε η σουπα των τσυριζοκαμμενων;
φοντι τρωω παιδι μου αυτην την ωρα,,τι μπαναλ σουπες κλπ μας λες..τι εγινε δικαστα χαλασε η σουπα των τσυριζοκαμμενων;
εισαστε τυχεροι πουναι εντελως λαιτ ο συριζας,,,,επρεπε να πεσει χοντρο ξεσκονισμα μετα τις εκλογες,,αλλα που... >Ξίνισε πριν σερβιριστει καν...
Τα γυριζεις σιγα σιγα κι εσυ με το μαλακο ε???να σου πω κ την αποψη μου φια την φαση ολη?
αυτος ο αποστολ καπου πηγε κι ειπε,σε στελεχη υψηλα,ρε θελετε να πιασω τον χαικαλη?στην πεινα ειναι εχει κ οικον προβληματα
κανε οτι θες τουπαν οι αλλοι,,αν μπορεις αλλα μην μας εκθεσεις
πηγε κ τουπε τα γνωστα
κι ακολουθως ειπε στους αλλους ετσι κι ετσι
θελω ενα μυριο για να τον πιασω....με σκοπο να δαγκωσει κι αυτος κανα 300αρι
οταν εφτασε η ωρα της πληρωμης
του λεν οι αλλοι ,ποθ πας ε καραμητρο ,σ εχει στησει
και το παρατησε το θεμα,
στο χτεσινο διαστημα που σκοπιμως δεν αναζητηθηκε ,πηρε εντολες τι να πει κ να πεσει στα μαλακα,λεγοντας ηταν μια μαλ,,α ,και δεν εχει σχεση η μιλησει με κανεναν αλλον
οτι ειχε πει κι ο αλλος δηλαδη,που ομως ηταν σιγουρα πιο αφελης απο το λαμογιο αυτο εδω, ;)
Ακομη και ο συριζας καταλαβε τη μουφα και δεν βγαζει κιχ...Ειπε κατι στην αρχη ο Σκουρλετης και μετα σιγη ασυρματου...εισαστε τυχεροι πουναι εντελως λαιτ ο συριζας,,,,επρεπε να πεσει χοντρο ξεσκονισμα μετα τις εκλογες,,αλλα που... >
τυπε για αυτο δεν αποδημει εις κυριον.Η εκδίκηση του Ψηλού είναι ένα πιάτο που τρώγεται κρύο
τι εννοει ο ποιητης?Τα γυριζεις σιγα σιγα κι εσυ με το μαλακο ε???
Εγω τύπε για την ωρα δεν εχω πειστεί για την αναμιξη του Συριζα. Η βλακωδης παρεμβαση στην αρχη του Σκουρλετη, δειχνει ότι μαλλον ηταν ανυποψίαστοι. Προφανως όλα αυτά ηταν δουλεια του Καμμενου για να ανεβασει λιγο το κομμα και να μπει στη Βουλη μετα τις εκλογες.ο χαλκαλίλι το έκανε για τα λεφτά ή απλά ειναι βλάκας και τον χρησιμοποίησαν για να στήσουν το ψέυτικο σκηνικό;
ο καιμενο σίγουρα έχει ρόλο και δεν εχει τελειώσει μαζί του η δικαιοσύνη. Το ίδιο και ο τσιπρι, αλλα αυτός μάλλον θα τη γλιτώσει απο τη δικαιοσύνη αλλα θα χασει τη θέση
απο την πλευρά του τριλιζα, ποιος να ηταν άραγε ο εμπνευστής του παραμυθιου;
Ετσι και νεκροφιλησει και τον Σαμαρα ρε τύπε, τι να πω...τυπε για αυτο δεν αποδημει εις κυριον.
Εκλεισε deal με τον διαβολα να μεινει ζωντανος μεχρι να παρει την εκδικηση του απο τον Σαμαρα!
ο δρακουμελ εχει στοκ 5 νεφρα κι 3 συκωτια στο ψυγειο ...Ετσι και νεκροφιλησει και τον Σαμαρα ρε τύπε, τι να πω...
Και διαλέξανε ηθοποιό τυχαίο?Εγω τύπε για την ωρα δεν εχω πειστεί για την αναμιξη του Συριζα. Η βλακωδης παρεμβαση στην αρχη του Σκουρλετη, δειχνει ότι μαλλον ηταν ανυποψίαστοι. Προφανως όλα αυτά ηταν δουλεια του Καμμενου για να ανεβασει λιγο το κομμα και να μπει στη Βουλη μετα τις εκλογες.