Νέα

Παύλος Χαικάλης Μου έδιναν 2-3 εκατ. για να ψηφίσω Πρόεδρο Δημοκρατίας

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα paraskeuas
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 51K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Μηνύματα
70.598
Like
73.021
Πόντοι
12.756
εβγαλα ολο το μετρητο εξω , ας ερθει και ο συριζα τωρα , στ αρχίδια μας
 

Walter White

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιαν 2014
Μηνύματα
1.516
Like
0
Πόντοι
16
Συμφωνούμε ότι η υποβολή μηνυσης ηταν λαθος κινηση.

Δε συμφωνώ. Πολύ σωστή κίνηση ήταν. Απο τη στιγμή που ο λαζοπουστας και ο χαλκαλλιλι τον ενέπλεξαν προσωπικά, δεν ειχε επιλογή.

Τωρα ειναι ΚΑΙ προσωπκό με τους γύφτους.

 

Kapsonis19891989

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2014
Μηνύματα
3.908
Κριτικές
12
Like
19
Πόντοι
26
νομιζω το σημερινο γεγονος ειναι η απολυτη εκφραση της δημοκρατιας....καθηστε μισο ρε μαγκες....ο τσιπρας αν θελει μπορει να λαδωσει νεοδημοκρατες για να ΜΗΝ ψηφισουνε για προεδρο....δημοκρατια εχουμε...μην ειμαστε προκαταλελημενοι....αυτα τα παιχνιδια παιζονται στην πολιτικη....σαμαρας ftw....αγαπαμε αντωνη....ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ftw
 

gamiarits

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Μηνύματα
3.035
Like
2
Πόντοι
16
Alex19/12/201423:32
Ξυπνήστε λιγο... , οι δύση με τις αγορές φτάσανε το πετρέλαιο συην μισή τιμη για να εκβιάσουν την ΡΩΣΙΑ και η ελλαδα θα εκβιάσει την ΕΕ;

Nαι οι αγορες τα εβαλαν με τον Πουτιν.  :jerking:
Η moodys και η standard & poors ανεβασαν το πετρελαιο δεν φταιει που ο Πουτιν εδω και κατι χρονια το παιζει μαγκας με τα τανκς και προκαλει το νατο. Τα funds τον χτυπανε  :jerking:
 

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Μηνύματα
21.619
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Κι έλεγα ποιος θα με ρωτήσει; ;)
Αλλα ρώτησες εσύ που είσαι ξύπνιος και ευτυχώς δεν είπες πως "είμαστε ήδη Βουλγαρία"

Διότι Βουλγάρες να εκπορνεύονται στην Ελλάδα ξέρω πολλές, το αντίστροφο όχι!
Τουλάχιστον οι δικές μας πάνε στο Dubai. :)

Kι όχι μόνο να εκπορνεύονται βέβαια, αλλά και να ξεσκατίζουν γέρους, να καθαρίζουν σπίτια κλπ.
Ξέρεις εσύ να τα κάνει αυτά καμιά Ελληνίδα στην Βουλγαρία; Ούτε στην Ελλάδα δεν τα κάνουν!!

Eλα ντοκ, επινα μπυρες και κουμπωνα λουκανικα :grin:ι

Nαι οπως πολυ σωστα παρατηρησες δεν ειπα οτι ειμαστε βουλγαρια γιατι δεν ειμαστε. Ουτε ειπα οτικη θα γινουμε αναγκαστικα. Αλλα ακολουθουμε πορεια με μαθηματικη ακριβεια για να γινουμε. Μαλλον με την πορεια που ακολουθουμε καλα θα ναι βουλγαρια! Μη γινουμε σουδαν, ουζμπεκισταν, μεξικο ξερω γω.
Απλα δε βλεπω αν ακολουθωντας την ιδια συνταγη και γραμμη, τι θα αποτρεψει την πορεια προς το να γινουμε βουλγαρια? Η παρουσα κυβερνηση πρεπει να ειναι απο τις χειροτερες οικονομικα που περασαν απο τη χωρα, ισως απο τον προηγουμενο αιωνα ,  εστω  προ επαναστασης στο γουδι εχει να εμφανιστει κυβερνηση που να καταβαραθρωνει την οικονομια τοσο πολυ. Καθομαστε και παρακολουθουμε απλα να αποσυντιθεται και να διαλυεται ο παραγωγικος ιστος και το κεφαλαιο της χωρας!
Φυσικα με αυτο ΔΕΝ ΕΝΝΟΩ οτι με μια πιθανη κυβερνηση ΣΥΡΙΖΑ κατι τετοιο θα αποτραπει! Οχι ισα ισα! Το επιχειρημα μου ειναι οτι μια η αλλη!
 

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Μηνύματα
21.619
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Nαι οι αγορες τα εβαλαν με τον Πουτιν.  :jerking:
Η moodys και η standard & poors ανεβασαν το πετρελαιο φταιει που ο Πουτιν εδω και κατι χρονια το παιζει μαγκας με τα τανκς και προκαλει το νατο. Τα funds τον χτυπανε  :jerking:

Σορρυ αλλα δε βλεπω πουθενα τον Πουτιν να προκαλει το ΝΑΤΟ. Το αντιθετο βλεπω και μαλιστα ανεξηγητα
 

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Μηνύματα
154.347
Κριτικές
1
Like
32.283
Πόντοι
8.006

Enginieros

Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2014
Μηνύματα
915
Like
4
Πόντοι
6
Να θυμισω οτι το θεμα ξεκινησε απο τον τιτανα σκουρλετη που επικαλεστηκε εγκυρο ρεπορταζ  κουρη!!! :jerking: σημερα στον λαικο αγωνιστη παπαδακη βγηκε ο ηρωας του κοτερου λαζοπουλος που εκανε το μονταζ  μαζι με τον κεντρικο περφορμερ τον  υπερτατο αυνανα   :jerking: Χαικαλη που θα χρηματιζοταν απο συμβουλο του καμμενου..Φατε Δελφιναριο..
 

Enginieros

Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2014
Μηνύματα
915
Like
4
Πόντοι
6
Βραβειο ειρηνης στο βλαδιμηρο!!!!
 

Obi-Wan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2007
Μηνύματα
9.436
Κριτικές
3
Like
3.396
Πόντοι
786
οι συμβουλοι του σαμαρα, τον εχουν καψει απο την αρχη της πρωθυπουργιας του..αλλα δεν φταινε αυτοι οταν ο αλλος δεν εχει προσωπικοτητα και ευφυια αναλογη του αξιωματος του...δεν θα αναφερθω σε λεπτομερειες..ειναι ο μοναδικος δεξιος πολιτικος, που εχει μετατρεψει δεξιους οπαδους σε ακροδεξιους, αναρχικους, αριστερους η απολιτικους-αδιαφορους..η πολιτεια του θα μεινει στην ιστορια για πολλους λογους , παντως οχι για καλους λογους..τωρα που αρχισε και τις μηνυσεις , κατοπιν συμβουλων καποιων φωστηρων βεβαιως, δειχνει την ελλειψη ικανοτητας διαχειρισης καταστασεων..τελειωνει πολιτικα μαλλον συντομα..αν και επρεπε να ειχε παραιτηθει σημερα...τι στοιχειο δηλαδη χρειαζεται επιτελους περα απο βιντεο για να καταδικαστει καποιος για παρανομη πραξη? δημοσια ομολογια οτι το εκανε? να ορκιστει οτι το εκανε? να πεσει στα ποδια και να πει στους δικαστες, αν δεν με καταδικασετε δεν βγαινω απο την αιθουσα?

:2on1: :2on1: :2on1: :2on1: :2on1:

Παλαιοσυντηρητικοί δεινόσαυροι σέ μιά χώρα πού δέν είχε τήν πορεία νά γεννήσει αρκετούς νεοσυντηρητικούς γιά παλάτζο. Αποτέλεσμα: Τράτζικ. :grin:

Τουλάχιστο στό Αμέρικα βγάζουν γέλιο κάτι Μπιουκάναν καί σία μέ Cultural Marxism συνομωσιολογικές θεωρίες βαφτίζοντας νεομαρξιστές στήν ουσία τήν ίδια τήν πρόοδο τής παραταξής τους, δηλ. τούς neocon διαδόχους τους. Ξέρεις, τά 10ετίες τώρα κυβερνά ή αριστερά καί παρόμοια τέτοια όμορφα paleocon πού μεταφράσανε καί εδώ. Πραγματική καλτίλα, αλλά παραμένει ανώτερος ό Λιακόπουλος. :rockon:
 

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Μηνύματα
21.619
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Η προσαρτηση της Κριμαίας εγινε δηλαδή με συμφωνη γνωμη του ΝΑΤΟ?

Aλλο θεμα αυτο , αλλα αφου το ξεκινησαμε, το πραξικοπημα στην Ουκρανια εγινε μετη συμφωνη γνωμη του ΝΑΤΟ παντως. Οπως και η πιεση στους ρωσοφωνους της ουκρανιας μετα το πραξικοπημα. Τελος το οφ τοπικ εδω
 

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Μηνύματα
154.347
Κριτικές
1
Like
32.283
Πόντοι
8.006
«Ο κ. Χαϊκάλης δεν είναι σοβαρό άτομο. Ποτέ δεν υπήρξε, σε κανένα τομέα της δραστηριότητας του. Αυτή ήταν η απάντηση του προέδρου της Τεχνοπολης, Αντώνη Καφετζόπουλου όταν στο πλαίσιο ραδιοφωνικής συνέντευξης στον Αθήνα 98,4 ρωτήθηκε για τις καταγγελίες του συναδέλφου και βουλευτών των ΑΝΕΛ, περί χρηματισμού βουλευτών.

Συγκεκριμένα σχολίασε: «Ο κ. Χαϊκάλης δεν είναι σοβαρό άτομο. Ποτέ δεν υπήρξε, σε κανένα τομέα της δραστηριότητας του. Είναι καλός ηθοποιός, αυτά. Δεν θέλω να μπω στη λεπτομέρεια. Ας αναλάβει η εισαγγελία – στην οποία έχουν πάει τα στοιχεία- να μας διαφωτίσει. Αυτή είναι η δουλειά της Δικαιοσύνης. Αν η καταγγελία ενός ανθρώπου – ακόμη και του κ. Χαϊκάλη- είναι σοβαρή, ας μας το πει ο εισαγγελέας που ανέλαβε την υπόθεση. Αν δεν είναι, ας τεκμηριώσει ένα από τα δύο».
 

jimminy

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2005
Μηνύματα
5.505
Like
21
Πόντοι
66
«Ο alex71 δεν είναι σοβαρό άτομο. Ποτέ δεν υπήρξε, σε κανένα τομέα της δραστηριότητας του.

Συγκεκριμένα σχολίασε: «Ο alex71 δεν είναι σοβαρό άτομο. Ποτέ δεν υπήρξε, σε κανένα τομέα της δραστηριότητας του. Είναι καλός ηθοποιός, αυτά. Δεν θέλω να μπω στη λεπτομέρεια. Ας αναλάβει η εισαγγελία – στην οποία έχουν πάει τα στοιχεία- να μας διαφωτίσει. Αυτή είναι η δουλειά της Δικαιοσύνης.
 

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Μηνύματα
67.517
Like
2.738
Πόντοι
1.306
Να θυμισω οτι το θεμα ξεκινησε απο τον τιτανα σκουρλετη που επικαλεστηκε εγκυρο ρεπορταζ  κουρη!!! :jerking: σημερα στον λαικο αγωνιστη παπαδακη βγηκε ο ηρωας του κοτερου λαζοπουλος που εκανε το μονταζ  μαζι με τον κεντρικο περφορμερ τον  υπερτατο αυνανα  :jerking: Χαικαλη που θα χρηματιζοταν απο συμβουλο του καμμενου..Φατε Δελφιναριο..

μπα απο πιο νωρις απο τον αλλο τιτανα της πολιτικης

Ο κ. Κωνσταντόπουλος ήταν ο πρώτος που είχε μιλήσει, τον περασμένο Σεπτέμβριο, για παροχές σε βουλευτές προκειμένου να μην γίνουν πρόωρες εκλογές.

 

manasou

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2013
Μηνύματα
783
Like
7
Πόντοι
6
1.η πλατια φιλολαικη θελει χρημα
2.οι μισοι απο αυτους μου μας εφτασαν εδω ειναι στο συριζα
3.ιστορικα τα ατομικα δικαιωματα προστατευτηκαν καλυτερα σε φιλελευθερα καθεστωτα και οχι σοσιαλΗστοαριστερα

Η πλατιά φιλολαική θέλει μυαλό.
H Σακοράφα και ο Κουρουμπλής είναι αυτοί που μας φτάσαν εδώ δηλαδή, αυτό μου λες;
Και για πες μας ρε τρελέ ένα σοσιαλαριστερό καθεστώς... Πραγματικό όμως μην ακούσω κάνα πασοκ και σαλέψω...

Υ.γ όχι δεν ψηφίζω ΣΥΡΙΖΑ αλλά δεν μπορώ να ακούω και μαλακίες.
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom