Νέα

Παύλος Χαικάλης Μου έδιναν 2-3 εκατ. για να ψηφίσω Πρόεδρο Δημοκρατίας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα paraskeuas
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 52K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Εσυ με το αυτιστικο γλαρομπατσακι ξερεις τι μου θυμιζετε? Το χαιβανι , καρπαζοεισπράκτορα του σχολειου με τον αληταρα τσογλανο, που ο τσογλανος του το παιζε φιλαρακι και κολητος και γελαγε και το παρδαλο κατσικι  :2funny: :2funny: :2funny:

τι ζορι τραβας με το παιδι ομως δε μας εξηγεις

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
ειναι 4-5 εδω μεσα που εχω προσέξει που μπαινουνε και βριζουνε για να ξεσπάνε τα κομπλεξ τους βρηκανε το μπου που ειναι πιο λαιτ στα μπαναρισματα και χαιρονται α ρε και να ημουν συντονιστης τι μπαν θα ειχανε φυγει θα τους ειχα κανει στρατιωτάκια εδω μεσα.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
βρες μια άλλη και βάλτην.

πρώτα οι ψηφοφόροι της ΝΔ πάνε στον Σύριζα και μετά σε όλα τα άλλα κόμματα,οπότε για ποια δεξιά ψήφο μου μιλάς;
Αφου δεν απαντας λοιπον, θα σου πω εγω. Η ΧΑ παει καρφί για 5% το πολύ. Οι ΑΝΕΛ για 2% και ο Καρατζαφέρης για 1%.
Αρα από το 46% του Ιουνιου 2012, μενει ένα 38%. Πλουσια σου βαζω να πανε και αρκετοι Συριζα, Ποταμι ή αλλού.
Πώς θα πεσει κατω από 30% η ΝΔ? Θα τα δουμε όλα αυτά και τις επομενες εβδομάδες βεβαια. Προς το παρον σκεψεις κανω...

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
λοπεζ βαρα του μια αναφορα μπας και ξυπνησει ο gl γιατι με κομπλαρε τωρα

έριξα και εγω μια.

οι μπολντοτυποι δεν ασχολουνται με ρουφιανιες ρε. αυτα ειναι για τους πιρφορους νωντοτυπους. δε θελω να ξεφευγεις απο το πνευμα του καταστατικου του κινηματος.

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115
ειναι 4-5 εδω μεσα που εχω προσέξει που μπαινουνε και βριζουνε για να ξεσπάνε τα κομπλεξ τους βρηκανε το μπου που ειναι πιο λαιτ στα μπαναρισματα και χαιρονται α ρε και να ημουν συντονιστης τι μπαν θα ειχανε φυγει θα τους ειχα κανει στρατιωτάκια εδω μεσα.
Ριξε μερικα ονοματακια ρε τυπε

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
apoc

βασιβουζουκο και μεξικανο στανταρ για αρχή. Συμφωνεις?

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
Μ'αρέσει που βάζεις όριο να φύγει μαξ ένα 8% και όχι 10% ας πούμε ή παραπάνω...

Που έχει φύγει ήδη δηλαδή... :grin:

Σε όλες μα σε όλες τις δημοσκοπήσεις η ΝΔ έχει ταβάνι 25%. Να γίνει αυτό 29%-30% εκλογές max.
Πού διαφωνούμε?

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
οι μπολντοτυποι δεν ασχολουνται με ρουφιανιες ρε. αυτα ειναι για τους πιρφορους νωντοτυπους. δε θελω να ξεφευγεις απο το πνευμα του καταστατικου του κινηματος.

δηλαδη αμα το πάμε ετσι εσυ αμα δεις να γινεται κατι μπροστα σου το οποιο ειναι παρανομο ή άσχημο θα το αποσιωπησεις για να μην σε πουνε ρουφιανο? αυτο συνιστα παράλειψη. Και η παράλειψη έγκλημα θεωρειται. Δεν ειναι ρουφιανιά πρέπει να υπάρξει αντιμετώπιση αλλα τι να σου κανω που ο gl δεν ασχολειται.

Εγγρ.
8 Μαρ 2013
Like
4
Πόντοι
6
με ολους ζορια τραβάει αυτος εχει θέματα δεν του κάθεται καμια τρέχει στα μπ@@@δελα και έχει τρελαθει  :2funny:

Aαααα ρε μποντη αστραπογιαννεεεεε!!!! :rockon: :rockon: Πουλια στον αερα πιανεις λεβεντη μ, τσολια μ!  :rockon:  :2funny:  :2funny:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
2-3 νικνεημς να μπανάρεις μετα θα ηρεμησουν τα βρισιδια θα φοβηθουν και οι αλλοι εγω αν ημουν συντονιστης βαζιβουζουκο και μεξικανο θα τους ειχα στειλει ηδη

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
O Σύριζα με 27%-30% δημοσκοπικά πάει στο 34%
Από ποιες δεξαμενες? Και με το Ποταμι από κοντα?
Να ελεγες 31-32% να το δεχομουνα.
Το 32-30 με πρωτια συριζα δεν είναι και κατι ανεφικτο ετσι κι αλλιως. Αλλά δεν δινει κυβερνηση.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
δηλαδη αμα το πάμε ετσι εσυ αμα δεις να γινεται κατι μπροστα σου το οποιο ειναι παρανομο ή άσχημο θα το αποσιωπησεις για να μην σε πουνε ρουφιανο? αυτο συνιστα παράλειψη. Και η παράλειψη έγκλημα θεωρειται. Δεν ειναι ρουφιανιά πρέπει να υπάρξει αντιμετώπιση αλλα τι να σου κανω που ο gl δεν ασχολειται.

ποιος τον γαμει τον γλου ρε, λεκανατζου του σαιτ ειναι τις μοντοσαρδελες τις εχει φωτοτυπια. ο σωστος μπολντοτυπος απανταει στις ασχημιες και τις ιντερνετικες παρανομιες με λεκτικο τραμπουκισμο.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
Διαφωνούμε στο ότι θεωρείς δεδομένο πως ο δεξιός δεν θα ψηφίσει Σύριζα.

Ειδικά μετά τα κολλητηλίκια του Αλέξη με το παπαδαριό άνετα. ;)
Επιτρεψε μου να ξερω καλυτερα την ψυχολογια του δεξιου ψηφοφορου και την σταση του απέναντι σε έναν αθεο πρωην καταληψια και υποστηρικτή των μπαχαλακηδων.

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115
Από ποιες δεξαμενες? Και με το Ποταμι από κοντα?
Να ελεγες 31-32% να το δεχομουνα.
Το 32-30 με πρωτια συριζα δεν είναι και κατι ανεφικτο ετσι κι αλλιως. Αλλά δεν δινει κυβερνηση.
To ποταμι ξεχασε το πολυ ενα 4% να παρει. Εαν ο ΓΑΠ κανει κομμα παει και το πασοκ

Εγγρ.
8 Μαρ 2013
Like
4
Πόντοι
6

Εξηγησε τα πιο αναλυτικα, μη γινεσαι τοσο λακωνικος ρε αδερφε  :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom