alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.280
- Πόντοι
- 8.006
ΝΔ. Για πρωτη φορα από το 2004. Από χρυση αυγη στις ευρωεκλογες.Eσενα η γυναικα σου? τι θα ψηφισει τελικα? Αληθεια δεν ηξερα οτι εισαι παντρεμενος...!
ΝΔ. Για πρωτη φορα από το 2004. Από χρυση αυγη στις ευρωεκλογες.Eσενα η γυναικα σου? τι θα ψηφισει τελικα? Αληθεια δεν ηξερα οτι εισαι παντρεμενος...!
Ωπα πατερας και γυναικα ψηφισαν Χ.Α στις ευρωεκλογες? 2πλη προδοσιαΝΔ. Για πρωτη φορα από το 2004. Από χρυση αυγη στις ευρωεκλογες.
Ενταξει, τουλάχιστον δεν το παιζει ξερολας σαν κατι αλλους, ρωτάει και συζηταει.
Γιατι αν παρατηρήσεις, η ΝΔ εχει συσπειρωση 65% τωρα και ο Συριζα 85%, αρα εφόσον καταρρεουν οι άλλες δεξιες δεξαμενες (ΑΝΕΛ, ΛΑΟΣ, ΧΑ) το 30% δεν είναι ανεφικτο.Oι 3,5 μονάδες θα γίνουν μία με μιάμιση άμα γίνουν εκλογές,για ποιον λόγο αν επιτρέπεται;
Καταλαβα 6%+ ο ΣυριζαΠρος το παρον (προς το παρον λεμε, μην παρει κανενας το λινκ και μου το χτυπάει μετα από κανενα χρονο) βλεπω και τους δυο λιγο πανω από το 30%.
Καπου εκει θα κριθει και η πρωτια.
32-31, 31,5-30,5, κατι τετοιο.
Δεν εισαι ο μονος τυπε...κανεις δεν θα σε κατηγορησει απο την θεση που εισαι..!Δεν ξέρω αν σχολιάστηκε νωρίτερα (δεν υπάρχει περίπτωση να διαβάσω τόσες σελίδες) αλλά εγω θα τα είχα πάρει τα 2-3εκ βράδυ.
Πατερας, μανα, γυναικα, θειοι, πεθερα, γκομενα, ολοι. Και ολοι επιστρεφουν (για την γκομενα μονο δεν ξερω, δεν την εχω πια).Ωπα πατερας και γυναικα ψηφισαν Χ.Α στις ευρωεκλογες? 2πλη προδοσια
Μονο με τα cds? Και με το non Paper στον Παπουλια, και σημερα παλι τα ιδια, αλλά μυαλο δεν βαζει. Εκτος βουλης λοιπον και τελειώσαμε.
2 πτυχια θα έχω σε λιγο καιρο. Στο ενα περιλαμβάνονται και νομικα μαθηματα εσυ τι ακριβως έχεις?
Κι αυτος, αν υπηρχαν πραγματικα.Δεν ξέρω αν σχολιάστηκε νωρίτερα (δεν υπάρχει περίπτωση να διαβάσω τόσες σελίδες) αλλά εγω θα τα είχα πάρει τα 2-3εκ βράδυ.
να υποθεσω αυτο το 40% ειναι ευχαριστημενη απο την ΝΔ ετσι?Γιατι αν παρατηρήσεις, η ΝΔ εχει συσπειρωση 65% τωρα και ο Συριζα 85%, αρα εφόσον καταρρεουν οι άλλες δεξιες δεξαμενες (ΑΝΕΛ, ΛΑΟΣ, ΧΑ) το 30% δεν είναι ανεφικτο.
Όπως εξηγουσα και προχθες, οι δεξιες ψηφοι στην Ελλαδα είναι παντα πανω από 40%.
Παρε κ αλλα δεκα και καντα κορνιζα, βλημα
Το 2012, οι δεξιες ψηφοι ηταν 46%. Πες μου ποσες είναι τωρα και πώς θα μοιραστουν στα τέσσερα κομματα.Το να ψηφίσουν δεξιοί Σύριζα επειδή τους έκοψε η ΝΔ τα μισθά και τους έβαλε φόρους για εκδίκηση δεν παίζει;
Ρε μπας και νομίζεις πως ζεις στον εμφύλιο; Οι περισσότεροι ψηφίζουν κατά το συμφέρον τους σαν τον τρόμπα.
Και αυτό κ μόλις το επανέλαβε κ αυτό που είπα για τη χρήση του βιντεοσκοπημένου υλικού.
Αν ηταν ευχαριστημένοι ολοι, θα επαιρνε 40%.να υποθεσω αυτο το 40% ειναι ευχαριστημενη απο την ΝΔ ετσι?
Από χρυση αυγη στις ευρωεκλογες.
Εγω του ειπα για στοιχημα αλλα θελει να σιγουρεψ την ηττα τουΈτσι
polished cognitive skills
χαχα
Την νύχτα των εκλογών εδώ θα είμαστε να σε κάνουμε ρόμπα.Εγώ τουλάχιστον το υπόσχομαι
ο καθε κομπλεξικος κράζει χωρις να ξέρει. Έπρεπε να τα ακουσω αυτα εν ωρα υπηρεσιας να δουμε ποιος θα ηταν ο μπατσος μετα.