apoc
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2005
- Κριτικές
- 31
- Like
- 393
- Πόντοι
- 3.115
Βαλε σταρΠοια είναι η Τζούλη ; Καλή ;
Βαλε σταρΠοια είναι η Τζούλη ; Καλή ;
Ποια είναι η Τζούλη ; Καλή ;
Ρε τύπε ξεκινησες από 15, πηγες 18, τωρα 22. Αφου δεν νιώθεις ανετα, γιατι το κανεις αυτό? Θελεις να πουμε 22? Δεν είναι σοβαρο στοίχημα όμως. Δεν εχει ενδιαφερον. Εγω προσφερομαι να το ανεβασω πολύ αν περιμενεις λιγο.Kαλα να το αυξησηςς μπορεις να το μειωσεις δεν μπορεις. Λοιπον λεγε ποσο 22% ειναι καλα?
Ποιος Σαρακακης, αυτος με τα αυτοκίνητα?
Γαμησιμο μιλφονι βαλε enikos.gr να ξεροχυσεις τυπε.Προσοχη μην πεσεις στον Σαρακη ομως :SΠοια είναι η Τζούλη ; Καλή ;
Πω πω πω πω γαμησε η τζουλη με την μηνυση του Σαμαρα....αχχαχααχαχαχαχαχαχαχ δωσεεεεεε
Ποια ηταν η καταχρηση εξουσιας? η ουσιαστικη τους κριση? Αποτρελαθηκε η Τζουλη δηλαδή? Ηταν που ηταν γραφικη, απόγινε το κακό. Αλλά θα μου πεις αν ηταν καλα, θα παντρευοταν τον Καμμενο?Η Τζούλη τώρα λέει θα κάνει μύνηση στους εισαγγελείς για κατάχρηση εξουσίας
Ε πες ενα ποσοστο ρε τυπε? Θες αργοτερα ΟΚ θα περιμενω. Τι χανεις ομως για πες?Ρε τύπε ξεκινησες από 15, πηγες 18, τωρα 22. Αφου δεν νιώθεις ανετα, γιατι το κανεις αυτό? Θελεις να πουμε 22? Δεν είναι σοβαρο στοίχημα όμως. Δεν εχει ενδιαφερον. Εγω προσφερομαι να το ανεβασω πολύ αν περιμενεις λιγο.
Οχι ρε απλα θα μπορει να κανει αρση του τηλεφωνικου απορρητου πραγμα που ο εισαγγελεας αρνηθηκε να γινει τωρα.Από τι καταλάβα λέει πως σύμφωνα με τον Άρειο Πάγο εφόσον θα είναι κατηγορούμενος ο Χαικάλης θα μπορεί νόμιμα να χρησιμοποιήσει το βιντεοσκοπημένο υλικό.
Εσεις να μαθαίνετε νομικα από τον Χιο, τον Κουρη και την Τζουλη. Μια χαρα το πατεΑπό τι καταλάβα λέει πως σύμφωνα με τον Άρειο Πάγο εφόσον θα είναι κατηγορούμενος ο Χαικάλης θα μπορεί νόμιμα να χρησιμοποιήσει το βιντεοσκοπημένο υλικό.
Ο ψαριανος ειχε πει οτι θα τους πλακωσει στο ξυλο τους Παραστρατιδη-Βουδουρη?Εγω βλεπω τον καυγα Ψαριανού-Παραστατιδη στον Πρετεντερη. Τι καθεστε και βλέπετε μωρε...
Σαχλαμαριτσες...
Εδώ να δειτε φασεις!!!!
Α το καταλάβατε επιτελους ότι στην παρουσα φαση δεν ηταν δυνατον να γινει αρση απορρητου αφου δεν ηταν κατηγορούμενος ο Χαικαλης? Πρόοδος.Οχι ρε απλα θα μπορει να κανει αρση του τηλεφωνικου απορρητου πραγμα που ο εισαγγελεας αρνηθηκε να γινει.
Ο Αηδόνης.Ο ψαριανος ειχε πει οτι θα τους πλακωσει στο ξυλο τους Παραστρατιδη-Βουδουρη?
Μονο εγω θα πω τι θα χασω?Ε πες ενα ποσοστο ρε τυπε? Θες αργοτερα ΟΚ θα περιμενω. Τι χανεις ομως για πες?
Τρια μαξιλάρια εχει αλλαξει αποψε ο Σαμαρας από τον κρυο ιδρωτα μετα τους κεραυνους της κυριας συναδελφου.Βλέπω τον πιτσαδόρο ύστερα από τα όσα είπε η Τζούλη να κάνει γαργάρα την μήνυση
Οχι ρε απλα θα μπορει να κανει αρση του τηλεφωνικου απορρητου πραγμα που ο εισαγγελεας αρνηθηκε να γινει τωρα.
Μπορουσε να δεχτει την αρση του απορητου ομως για να εξελιχθει η υποθεση αντι να μπει στο αρχειο οπως και εγινε δλδ. Εσυ το καταλαβες?Α το καταλάβατε επιτελους ότι στην παρουσα φαση δεν ηταν δυνατον να γινει αρση απορρητου αφου δεν ηταν κατηγορούμενος ο Χαικαλης? Πρόοδος.