apoc
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2005
- Κριτικές
- 31
- Like
- 393
- Πόντοι
- 3.115
Και με τον νεο κωδικα ΠΟΛ/ΔΙΚ μια χαραΚαι οι δικαστες τρελη δυναμη
Και με τον νεο κωδικα ΠΟΛ/ΔΙΚ μια χαραΚαι οι δικαστες τρελη δυναμη
Και με τον νεο κωδικα ΠΟΛ/ΔΙΚ μια χαρα
Να. Εχει πολλες παγιδες με την καθε εννοιαπολιτικης δικονομιας?
Να. Εχει πολλες παγιδες με την καθε εννοια
Μιλαω για το οτι δεν θα χρειαζονται μαρτυρες σε δικες....σε οποιαδηποτε αντιδικια με τραπεζες η τραπεζα ειναι υπερανω και αποζημειωνεται πρωτη κτλπ κτλπ...Ναι ξέρω εκει έχει ολες τις διαδικασιες βασικα με τις οποιες θα εφαρμοσθουν οι νομοι και οι διαδικασιες στο δικαστηριο έχει παραθυράκια μωρε ...
Το αινιγματικό tweet του Πάνου Καμμένου
Μια, αν μη τι άλλο, αινιγματική ανάρτηση έκανε στο λογαριασμό του στο Twitter το βράδυ της Δευτέρας ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος.
Ο κ. Καμμένος ανέβασε μια φωτογραφία της τράπεζας του Μαυρίκιου και έγραψε: «Κρατήστε αυτή τη φωτογραφία και την ημέρα σήμερα σύντομα θα καταλάβετε».
http://[URL unfurl="true"]www.protothema.gr/files/1/2014/12/22/kammenos-tweet-aimigma.JPG[/img[/URL]]
αμαν
τι ετοιμαζουν παλι οι ψεκασμενοι;
[/quote]
Tι δεν καταλαβαινεις τυπε?Ετοιμαζεται για νεα καταγγελια αποπειρας δωροδοκιας του.
Οχι ομως για να ψηφισει ΠτΔ.Αλλα αν συγκυβερνησει με τον Τσυπριζα να συμφωνησει για τους gay γαμους,οπως επισης να δοθει και ελληνικη ιθαγενεια σε χιλιαδες Αφγανους ,Πακιστανους,Μαυριτανους και οτι αλλο θελει η ψυχη τους.Καταλαβαινεις ποιος πηγε να τον δωροδοκησει ε?
Μιλαω για το οτι δεν θα χρειαζονται μαρτυρες σε δικες....σε οποιαδηποτε αντιδικια με τραπεζες η τραπεζα ειναι υπερανω και αποζημειωνεται πρωτη κτλπ κτλπ...
Oπως εγινε και με τον ΕΝΕΡΓΚΑ....εγω δεν μπορω να καταλαβω πως έγινε με τον Σακκα και πέρασε το 18μηνο και τον άφησαν ελευθερο χωρις να δικαστει
Το ιδιο και οι ανεξαρτητοι βουλευτες...για να μην χασουν την καρεκλα για 18 μηνες ακομα.Κατά τη γνώμη μου όλα έχουν να κάνουν με τους μισθούς των δικαστικών.Για να μείνουν υψηλόμισθοι οι δικαστικοί και να μην υποστούν περικοπές τα έκαναν πλακάκια με την κυβέρνηση.Πούλησαν το τομάρι τους δηλαδή.
ΕΑΝ υπαρχει πολιτικη επιροη στην δικαιοσυνη τοτε ολοι καταλαβαινουμε τι σημαινει αυτο για την κοινωνια.
Πλεον ειμαι ΠΟΛΥ προσεκτικος στις αναφορες μου τυπε. Οι εξελιξεις στα τρεχοντα θεματα ειναι ανησυχητικες....! Παντως ακομα δεν εχω γινει alex και johnys...! Με καταλαβες νομιζωΕΑΝ ? Εσύ δλδ θεωρείς τη δικαιοσύνη ανεξάρτητη ;; Μόνο το παράδειγμα της Χ.Α. που τους βάλανε φυλακή επειδή βρέθηκαν κάποιες φωτογραφίες στις οποίες κρατούσαν όπλα και το ότι κατηγορούν όλους τους βουλευτές ως μέλη εγκληματικής οργάνωσης (άρα επειδή έτυχε να βγουν βουλευτές με τη Χ.Α. συνεπάγεται κατά τη λογική της "ανεξάρτητης" δικαιοσύνης ότι είναι εγκληματίες -- εκείνοι που πχ ήταν υποψήφιοι βουλευτές αλλά δε βγήκαν δεν είναι εγκληματίες ) αρκεί για να καταλάβεις πόσο τελικά ανεξάρτητη είναι η δικαιοσύνη.
Το πιο σύντομο ανέκδοτο: "Ανεξάρτητη δικαιοσύνη"
Tι ώρα είναι η ψηφοφορία αύριο?
apogeyma οπως και η προηγουμενη
12 το μεσημερι
Λες να βρει τους 200????? Εγω θελω να δω ποιος θα ειναι ο 3ος υποψηφιος γιατι κατα 99% δεν θα ειναι ο δημας εαν δεν παρει πανω απο 165Σωστά άρα θυμόμουν πως αύριο νωρίς νωρίς θα ξέρουμε
τι εγινε χτες με την παρτουζα τελικα;Σωστά άρα θυμόμουν πως αύριο νωρίς νωρίς θα ξέρουμε
Οι αποκεφαλισμοι και οι επαναστάσεις γινονται κάθε Σεπτεμβριο εδώ και 5 χρονια. Τωρα πηγαν και Ιανουαριο?Το θέμα είναι να τους βυθίσουμε στα σκατά τους.Δηλαδή η βία που ασκούν όλοι αυτοί εισαγγελείς κτλ να επιστρέφει πάνω τους πολλαπλασιασμένη.Για αυτό και είναι ευχής έργον αυτές οι συγκαλύψεις αφού στόχος δεν είναι η εξουσία αλλά τα κεφάλια τους.Κάθε τέτοιο γεγονός μας φέρνει πιο κοντά στο όραμα των αποκεφαλισμών.