ektor lopez
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2008
- Like
- 53
- Πόντοι
- 366
bite σ αγαπαω μ ακους;
το επικο που μπερδεψε τα παραθυρα και αντι να γραψει σαν επισκεπτης μπινελικωσε τη φολα με το κανονικο
bite σ αγαπαω μ ακους;
Μαν γιατι εισαι και παλι σινγκλ, δεν μας ειπες. Σου ριξε κερατο; Αν το κανε μια φορα μονο συγχωρεσε την.
επειδη σαν χαρακτηρας ειμαι εξωστρεφης καμια φορα γινομαι πιεστικος χωρις να το καταλαβαινω και γενικα για μενα αυτο ειναι φυσιολογικο απλα κάποιες ειναι πιο ευαισθητες και δεν τραβάει
γραφτη σταρχιδιασ δε βλεπεις πως ειναι οι γυναικες καποτε η εριναλ με αγαπουσε τωρα θυμωνει και στενοχωριεται ευκολα
Παρτην τηλεφωνο.
τι εγινε γιατι στραβωσε;θα πάρω για ευχες σιγουρα για τα χριστουγεννα αμα δεν το σηκωσει προβλημα της.
"κάποτε με αγαπουσες τωρα ειμαι ο απο πάνω" καλή ατακα σου που εχω δει στο κοσμο
το ιδιο εδω οπως και κει, οταν πρωτοεμπαινα σε ενα φορουμ ολο αγαπες και λουλουδια μεχρι να καταλαβουν τι εργο ειμαι και να αρχισουν τα στραβωματα
μας έχουν κανει ζημια μεγαλη οι χαζοαγαπουληδες μετα οι γυναικες δεν εκτιμάνε τους ντόμπρους έχουνε συνηθισει αλλιως
τι εγινε γιατι στραβωσε;
οι πιρφοροι-νωντιστες κατεστρεψαν την ελλαδα και τα φορα
λοπεζ εχουμε τον πονο του μπολ εχουμε τον πονο σαμαρα να εχουμε και τον δικο σου παει πολυγια μενα δεν εχει συνεχεια? τσαμπα φοβηθηκα?
λοπεζ εχουμε τον πονο του μπολ εχουμε τον πονο σαμαρα να εχουμε και τον δικο σου παει πολυ
τυπε αυτο ειναι η μεγαλυτερη ψευτια εβερ που λεει κανεις στον εαυτο του. Τι ακριβως να χασει η γκομενα/ ο γκομενος αν δεν σε θελει;εγω δεν έχω πονο συμβαινουν αυτα .... αυτη θα χάσει
Πεστα λεγκωΝτογιάκος ο αδέκαστος
χαχαχα
γαμώ την βρώμα κ την δυσοδία του πίτσα σας πρόβατα.
Έλα μπεεεεεεεε
τυπε αυτο ειναι η μεγαλυτερη ψευτια εβερ που λεει κανεις στον εαυτο του. Τι ακριβως να χασει η γκομενα/ ο γκομενος αν δεν σε θελει;