nutcase13
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Απρ 2014
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
βγάλε τον σκασμό ρε χθεσινό σκατό...
α ρε παππού,θα την έχεις τρελάνει την γρια σου!Ελπιζω να μην εισαι και χεστρουλινος!
βγάλε τον σκασμό ρε χθεσινό σκατό...
Το κομμα διαλυθηκε και ο καθενας ηταν ελευθερος να παει οπου θελει.Αλλα και ετσι να ναι υπαρχει μεγαλο φασμα.Τι σχεση εχει ο Παντζας και οι υπολοιποι προερχομενοι απ το ΔΗΚΚΙ κεντρωοι με τους Σταλινοτσολιαδες των συνιστωσων;Και ο Γλεζος στον ΣΥΡΙΖΑ ειναι και τον σεβομαι και τον υπολυπτομαι γιατι νοιαζεται για το καλο της κοινωνιας και της πατριδας.Εχει καμια σχεση με τους γραφικους ακροαριστερους των συνιστωσων;
θα βάλεις κανένα από τα πόστ αυτά για να με ξεφτελίσεις ???
ή μόνο παπαριές σαν του χαικάλη ???
(εδω και σε θρεντ ζωντανα μου την επεφτε ο αηδιαστικος καγκουρας και κανει τον αδιαφορο- ξεφτιλικια τι περιμενεις)
γυρίσαμε στο παλιό μπου... μπινελίκι και άγιος ο θεός...
αυτο δεν εχει γινει ουδεποτε. δεν υπαρχει λογος να λες ψεμματα.
Εσενα λοπεζ εχω δυο φωτο σου απο το εμ εσ εν τοσα χρονια δεν τις εβγαλα. Ηταν τοτε που μου ζητουσες τηλ για να με γαμησεις αλλα σου εδωσα ενα λαθος και μολις το πηρες πρεφα φρικαρες και αρχισες τα μπινελικια. Η λεω και σε αυτο ψεματα;αυτο δεν εχει γινει ουδεποτε. δεν υπαρχει λογος να λες ψεμματα.
Εσενα λοπεζ εχω δυο φωτο σου απο το εμ εσ εν τοσα χρονια δεν τις εβγαλα. Ηταν τοτε που μου ζητουσες τηλ για να με γαμησεις αλλα σου εδωσα ενα λαθος και μολις το πηρες πρεφα φρικαρες και αρχισες τα μπινελικια. Η λεω και σε αυτο ψεματα;
Μην φρικαρεις τοσα χρονια εδω δεν βγαζω πμ κανενος ουτε στοιχεια αλλα κοτσανες μην λετε τουλαχιστον δεν λεει.. αντρες ειστε/ λεμε τωρα:o :o :o
Μην φρικαρεις τοσα χρονια εδω δεν βγαζω πμ κανενος ουτε στοιχεια αλλα κοτσανες μην λετε τουλαχιστον δεν λεει.. αντρες ειστε/ λεμε τωρα
Εσενα λοπεζ εχω δυο φωτο σου απο το εμ εσ εν τοσα χρονια δεν τις εβγαλα. Ηταν τοτε που μου ζητουσες τηλ για να με γαμησεις αλλα σου εδωσα ενα λαθος και μολις το πηρες πρεφα φρικαρες και αρχισες τα μπινελικια. Η λεω και σε αυτο ψεματα;
μπορει και να εχεις δικιο σε μερικα θεματα δεν ειναι ποιος εχει δικιο η αδικο ειναι θεμα γνωμης τεσπα γαμιεστε ειπαμε να κανουμε λιγακι χαβαλε αλλα το κοψατε στο σοβαρο και δεν γουσταρωκοιτα εχεις ενα κακο οταν σε στριμωχνουν και έχεις αδικο δεν το παραδεχεσαι χανεις πολυ με αυτο να το ξέρεις.
Τυπε μονο εσυ δεν γαμας εδω μεσα δεν ξερω αν το εχεις καταλαβει.:o :o :o
κοιτα εχεις ενα κακο οταν σε στριμωχνουν και έχεις αδικο δεν το παραδεχεσαι χανεις πολυ με αυτο να το ξέρεις.
Οταν λες στον αλλον θα βγαλω συνομιλιες σου που την επεφτες και μετα καταλαβες οτι εγραψες μλκια παραδεξου το