tramountana
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.724
- Πόντοι
- 1.306
ποιά στριγκάκια ρε παπάρα....εγω θα ηθελα να βγαλει τα στρινγκακια της στην φορα
τέτοια φοράει
και μάλιστα δίχρωμα κίτρινα μπροστά , καφέ πίσω...
ποιά στριγκάκια ρε παπάρα....εγω θα ηθελα να βγαλει τα στρινγκακια της στην φορα
τι λε ρε γερο ποιος σου ειπε οτι παιζω με τα δικα σου ζαρια;
Υ.Γ Αν στην κανω θα στην κανω οποτε εγω θελω, φριξε τωρα απο τα νευρα
χαρηκες που δεν τα βγαζω ε; ετσι .. γελατι έγινε στέρφα γίδα ???/ κωλοτούμπες ???
ααα ρε θηλυκέ χαικάλη....
Τελικα αποδεικνυεται μονο το ΔΗΚΚΙ του Τσοβολα αξιζε που υποστηριζα παλια.
χαρηκες που δεν τα βγαζω ε; ετσι .. γελα
τι έγινε στέρφα γίδα ???/ κωλοτούμπες ???
ααα ρε θηλυκέ χαικάλη....
χαρηκες που δεν τα βγαζω ε; ετσι .. γελα
ασε ρε να κανω χαβα με τον παππου ειναι η καλη πραξη των εορτων ασχολησε με ενα μαλακα και νομιζει οτι του δινεις αξια (εδω και σε θρεντ ζωντανα μου την επεφτε ο αηδιαστικος καγκουρας και κανει τον αδιαφορο- ξεφτιλικια τι περιμενεις)Βγαλε τις βρωμιες του παλιογερου στη φορα
ασε ρε να κανω χαβα με τον παππου ειναι η καλη πραξη των εορτων ασχολησε με ενα μαλακα και νομιζει οτι του δινεις αξια (εδω και σε θρεντ ζωντανα μου την επεφτε ο αηδιαστικος καγκουρας και κανει τον αδιαφορο- ξεφτιλικια τι περιμενεις)
Το κομμα διαλυθηκε και ο καθενας ηταν ελευθερος να παει οπου θελει.Αλλα και ετσι να ναι υπαρχει μεγαλο φασμα.Τι σχεση εχει ο Παντζας και οι υπολοιποι προερχομενοι απ το ΔΗΚΚΙ κεντρωοι με τους Σταλινοτσολιαδες των συνιστωσων;Και ο Γλεζος στον ΣΥΡΙΖΑ ειναι και τον σεβομαι και τον υπολυπτομαι γιατι νοιαζεται για το καλο της κοινωνιας και της πατριδας.Εχει καμια σχεση με τους γραφικους ακροαριστερους των συνιστωσων;συνιστωσα του τσυριζα
χρονια τωρα βεβαια εχει πολλους παππουδες σε ψυχιατρεια που βριζουν χυδαια ειναι ενα ειδος ανιαςβρίζει χυδαία και ειναι εμετικός...έχει πάψει να ειναι αστείος ο μαλάκας!
ασε ρε να κανω χαβα με τον παππου ειναι η καλη πραξη των εορτων ασχολησε με ενα μαλακα και νομιζει οτι του δινεις αξια (εδω και σε θρεντ ζωντανα μου την επεφτε ο αηδιαστικος καγκουρας και κανει τον αδιαφορο- ξεφτιλικια τι περιμενεις)
Na σε ξεκωλιάσει ήθελε που το κακό?ασε ρε να κανω χαβα με τον παππου ειναι η καλη πραξη των εορτων ασχολησε με ενα μαλακα και νομιζει οτι του δινεις αξια (εδω και σε θρεντ ζωντανα μου την επεφτε ο αηδιαστικος καγκουρας και κανει τον αδιαφορο- ξεφτιλικια τι περιμενεις)
Na σε ξεκωλιάσει ήθελε που το κακό?
Kαλά σε ειχανε mutarei ξεμωραμένε!
κολλησε η βελονα; θα ψαχνω να βρω τις αηδιες σου νομιζεις επειδη κανεις οτι δεν εγιναν; δεν γαμιεσαι να ασπρισουμε ρε ξεροξεκουτη;θα βάλεις κανένα από τα πόστ αυτά για να με ξεφτελίσεις ???
ή μόνο παπαριές σαν του χαικάλη ???
Σαβουρογάμης ναι στραπονιάρης όχι.μπα ειναι στραπονιάρης!