Χθες Κυριακη, κατηφορισα προς λιμανι, καρφι για Ναντια, αλλα ηταν κλειστη. Οποτε σκεφτηκα να δω τι παιζει στα αλλα δυο.Στο μονικας, η πιο ασχημη πουτανα που εχει δει η Πατρα. Πηγε να μου κολλησει γλωσσοφιλο κατα το σαλοναρισμα... αηδιασα και εφυγα τρεχοντας.Στο στουνιο Κ. Εσκασε μυτη, μια Χριστινα. Η κοπελα απο εμφανιση ηταν αστερι. Μου θυμισε Ανισσα Κειτ, για τους γνωστες. ΑΛΛΑ.... Μου ανακοινωσε ο κιουριος τα προγράμματα. 30 απλο, 40 απλο με υπηρεσιες καλυτερης ποιοτητας. Για στασου δηλαδη. Θα πληρωσω ενα μεροκαμματο για δεκα λεπτα, και μου λες καταμουτρα, οτι οι υπηρεσιες ειναι μετριες, και αν θελω κατι καλυτερο να τσονταρω αλλα δεκα ευρω? Αυτο μου φανηκε μαλακια. Του πρότεινα με ενα 40αρι να βαλει και ενα ελευθερο μεσα στο πακετο, για να περασω.
Τοτε αρχισε η αλλη η μουναρα, το τσωλι να τσιριζει... "οχι Νικο...οχι Νικοοοο". Εκει καταλαβα, με την πορνοεμπειρια μου,οτι μουναρα μεν... ξινη δε. Ρε παιδια, ουτε κανενας 90χρονος ειμαι, ουτε ασχημος ειμαι, για τετοια αντιδραση. Στραβωσα και εφυγα. Για την ιστορια κατεληξα Τζενη. Και περασα γαματα!!!