Νέα

Πάτρα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα lado
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 720K
  • Ετικέτες
    πάτρα
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (1 μέλη και 3 επισκέπτες)
Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Πάτρας στον κατάλογο

sotospatra

Σπουδαίος
Εγγρ.
12 Ιουν 2019
Like
14.134
Πόντοι
2.246
χαλι μαυρο η πατρα δεν υπαρχει τιποτα ενδιφερον

ducker13

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2011
Κριτικές
9
Like
401
Πόντοι
21
Ξερουμε τι παιζει τωρα? Η Μαρια η ξανθια γυρισε? Η Ντανα ειναι ακομα?

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
επισκεψη χθες στο 118 ηταν η γνωστη μαρια.
εμφανησιακα μετρια αλλα από υπηρεσίες μαπα το καρπουζι,η κοπελα βαριοταν τη ζωη της,την ειχα παρει και παλιοτερα αλλα τωρα χαλασε χειροτερα.
στα του σεξ δεν συμμετειχε,κοιταγε το ταβανι φιλια δεν αφηνε να δινω γενικα ηταν ένα κουτσουρο.
τελιωνοντας με χιλια ζορια τον βγαζει επι τοπου και παιρνοντας τα εσώρουχα στο χερι εφυγε κακην κακως.

foitiths01

Νέο Μέλος
Εγγρ.
18 Οκτ 2017
Like
0
Πόντοι
0
Μαγκες καλησπερα να ρωτησω ξερουμε τι παιζει γενικα Πατρα αυτες τις μερες περα απο Ναντια.Γενικα εχω ακουσει πολυ καλα λογια για αμαλια αλλα δεν ξερω σε ποιο στουντιο δουλευει και οποιος εχει παει studiok να μας πει γνωμη.

Εγγρ.
11 Οκτ 2007
Κριτικές
20
Like
2.581
Πόντοι
3.665
Γειά σας συναγωνιστές.Διαβάζω χρόνια το site αλλά δεν πολυγράφω.
Ενημέρωση πρόσφατη μιας και χθες πήγα μια βόλτα.
Στα studios της Monica δούλευαν χθες η γνωστή Ντάνα,η Αθηνά (δεν την έχω δει),η Δήμητρα (ψηλή ξανθιά με μακρύ μαλλί και με όμορφα πιασίματα), η Αμαλία (19 χρονών μελαχρινό λουκουμάκι)και μια νέα στο μαγαζί στο λιμάνι..Η Αμαλία για τον φίλο που ρωτούσε πιο πάνω είναι καλή αν και λόγω ηλικίας είναι λίγο..μαζεμένη..Στον αγώνα όμως είναι φωτιά...

giant123

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2009
Κριτικές
4
Like
172
Πόντοι
1
Μακριά από τη Δήμητρα. Πραγματικά όμως. Μεταβολή και δρόμο.

Slenderdancer

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2018
Κριτικές
18
Like
427
Πόντοι
291
μαν εδω ψαχνεις να γαμησεις...??
:headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

Φίλε, ότι έχεις να προσφέρεις, στείλε το εδώ να έχουμε πρόσβαση όλοι.
Αν απλά θέλεις να ψαρέψεις κανένα τσοπου, καλό θα ήταν να πας αλλού

thodorio

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2014
Κριτικές
4
Like
1.811
Πόντοι
216

thodorio

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2014
Κριτικές
4
Like
1.811
Πόντοι
216
ενταξει μαν, παρεξηγηση, παμε παρακατω....

Al Petsiklan

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2015
Κριτικές
8
Like
131
Πόντοι
0
Καλησπερα τυποι... Θα ηθελα να ενημερωσω οτι πριν περιπου ενα-εναμιση μηνα περασα απο το Αιγιο. Ηταν η απολυτη παρακμη. Μαλλον εχει αποσυρθει η γνωστη Αθηναικη αλυσιδα. Ειχα παει την περιοδο που ειχε την Κικη με την ψευτικη φωτο. Οταν εφτασα και μου ανοιξε η τυπισσα, ρωτησα που ειναι η κοπελα, και μου λεει "εγω ειμαι".
Τρομαξα. Πρεπει να ηταν ανω των 150 κιλων και γενικα ο χωρος βρωμαγε ιδρωτηλα και χυσιλα. Οποτε εκανα μεταβολη. Απλα ενημερωνω, οτι δεν αξιζει πια δυστυχως.

Blade23

Μέλος
Εγγρ.
20 Δεκ 2016
Κριτικές
2
Like
67
Πόντοι
1
Καλησπερα τυποι... Θα ηθελα να ενημερωσω οτι πριν περιπου ενα-εναμιση μηνα περασα απο το Αιγιο. Ηταν η απολυτη παρακμη. Μαλλον εχει αποσυρθει η γνωστη Αθηναικη αλυσιδα. Ειχα παει την περιοδο που ειχε την Κικη με την ψευτικη φωτο. Οταν εφτασα και μου ανοιξε η τυπισσα, ρωτησα που ειναι η κοπελα, και μου λεει "εγω ειμαι".
Τρομαξα. Πρεπει να ηταν ανω των 150 κιλων και γενικα ο χωρος βρωμαγε ιδρωτηλα και χυσιλα. Οποτε εκανα μεταβολη. Απλα ενημερωνω, οτι δεν αξιζει πια δυστυχως.
Μη δειτε πουτανα πανω απο 100 κιλα αμεσως να τρεξετε να φυγετε.

GIORGOSK

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
2.361
Πόντοι
506
Πριν λίγες μέρες πηγα στο 120 της μονικας, στο πρωτο αριστερ, μια Μαρια Ρουμανα, μιλφόνι, ξανθιά με κοντα μαλια, κοντη ωαρίο σωμα, βυζι, οκ ήταν καλα περασα 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom