Νέα

Πάτρα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα lado
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 723K
  • Ετικέτες
    πάτρα
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Πάτρας στον κατάλογο

ducker13

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2011
Κριτικές
9
Like
401
Πόντοι
21
Μπορεί κάποιος να μας δώσει περιγραφή της Αθήνας στο ξεςπαω;;

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
Μπορεί κάποιος να μας δώσει περιγραφή της Αθήνας στο ξεςπαω;;
μετρια 7αρα στα 10 θα τη βαθμολογουσα ξανθια ηλικιας από 25 εως 30 υψος γυρω στο 1,68 με πιασιματα.
από υπηρεσίες δεν ξερω γιατι δεν την επελεξα.

Ela Parto

Μέλος
Εγγρ.
11 Σεπ 2019
Like
0
Πόντοι
0
Γεια χαρα! Περηφανος παρθενος εδω και θα ηθελα να κανω κατι για αυτο. Οι εμπειροι Πατρινοι εχετε καποια συγκεκριμενη να προτεινετε? Απ'ο,τι καταλαβαινω η Πατρα ειναι νεκρα. Απο τα λιγοστα που παιζουν τι αξιζει? Προτιμω μιλφ (οχι γρια βεβαια), με πιασιματα (αλλα οχι χοντρη) και προφανως εμπειρη (τωρα αν θα ειναι 20 ή 45 δε με νοιαζει, αρκει να ειναι καλη εμφανισιακα). Ξερω οτι ζηταω πολλα, αλλα τουλαχιστον πειτε μου το μη χειρον βελτιστον. Επισης αν ξερετε ωρες θα ημουν ευγνωμων!!!

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
Γεια χαρα! Περηφανος παρθενος εδω και θα ηθελα να κανω κατι για αυτο. Οι εμπειροι Πατρινοι εχετε καποια συγκεκριμενη να προτεινετε? Απ'ο,τι καταλαβαινω η Πατρα ειναι νεκρα. Απο τα λιγοστα που παιζουν τι αξιζει? Προτιμω μιλφ (οχι γρια βεβαια), με πιασιματα (αλλα οχι χοντρη) και προφανως εμπειρη (τωρα αν θα ειναι 20 ή 45 δε με νοιαζει, αρκει να ειναι καλη εμφανισιακα). Ξερω οτι ζηταω πολλα, αλλα τουλαχιστον πειτε μου το μη χειρον βελτιστον. Επισης αν ξερετε ωρες θα ημουν ευγνωμων!!!
τζενη τυπε γλυκου 120

Ela Parto

Μέλος
Εγγρ.
11 Σεπ 2019
Like
0
Πόντοι
0
Θα το εχω στα υποψιν!

- Ντανα: Εχω διαβασει πολυ καλα λογια γι'αυτη. Αξιζει? Απο εμφανιση και ηλικια πως τα παει? Που βρισκεται?
- Αμαλια: Ενας τυπας πριν λιγο καιρο ειπε οτι ειναι 19 χρονων και πολυ καλη στο κρεβατι. Ενα review που διαβασα για το 120 απο το 2013(!) ειχε αυτη τη φωτο για μια Αμαλια []. Αυτη ειναι? Αν ναι που βρισκεται?
- Αθηνα: Δεν ξερω τπτ γι'αυτη. Απλα αναφερθηκε καπου ως καλη. Αξιζει?
- Νικη: Διαβασα αρκετα καλα λογια. Αξιζει? Αν ναι, που δουλευει τωρα?

Εχω στο μυαλο μου και την Ναντια, αλλα λογικα τα εφαγε τα ψωμια της (παιζει να ειναι 45+ τωρα).

ducker13

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2011
Κριτικές
9
Like
401
Πόντοι
21
Nτανα : μέχρι πριν λίγα χρόνια ήταν αρκετά καλή φίλε. Και τώρα ναι μεν έχει καλή συμμετοχή στο κρεβάτι αγωνίζεται... Αλλά το κορμί της έχει σακουλιασει....
Τα πιασίματα της σαν να πιάνεις σακούλα με νερό. Μεγάλη χαλαρότητα.....

giant123

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2009
Κριτικές
4
Like
174
Πόντοι
1
Είχε προλάβει κανείς να πάρει όσο δούλευε για λίγο πέρυσι την τσατσά την Έλενα στο Αγ. Στεφάνου; Είναι γκιλφ, πολύ όμορφη όμως και με απίστευτες ικανότητες στο κρεβάτι και κυρίως στο λαρύγγι... δεν κάνω πλάκα, της έσπρωχνα το κεφάλι και δεν καταλάβαινε τίποτε, το κρατούσε αρκετή ώρα μέσα... Σταμάτησε και δουλεύει πάλι υπηρεσία, αλλά αν την ψήσει κάποιος και μπει, θα περάσει απίστευτα. Είναι και χειροδύναμη οπότε ενδείκνυται για σκληρή χρήση, δεν καταλαβαίνει τίποτε...

Ela Parto

Μέλος
Εγγρ.
11 Σεπ 2019
Like
0
Πόντοι
0
Μαλιστα... Οποτε Ντανα και Ναντια ειναι "γριες" πλεον. Υπαρχει καμια φωτο της Ντανας μηπως?

@giant123: Αυτη η Ελενα πιστευεις οτι ειναι καλυτερη ως gilf απο Ναντια και Ντανα?

Υπαρχει καμια πληροφορια για τις υπολοιπες κυριες που ανεφερα?

giant123

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2009
Κριτικές
4
Like
174
Πόντοι
1
Η Ντάνα δεν είναι γριά, μια χαρά είναι, το θέμα είναι ότι πρέπει να την πετύχει κάποιος στην καλή της μέρα. Η Νάντια όντως έχει σπάσει. Η Αμαλία όταν είναι, έχει πολύ καλές υπηρεσίες. Δεν ξέρω για τις άλλες. Πάντως η Έλενα αν την πείσει κάποιος να μπει πάλι στο δωμάτιο, απλώς θα το θυμάται για πάντα. Παρά την ηλικία της είναι πολύ όμορφη και καθόλου σπασμένη στο πρόσωπο.

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
Η Ντάνα δεν είναι γριά, μια χαρά είναι, το θέμα είναι ότι πρέπει να την πετύχει κάποιος στην καλή της μέρα. Η Νάντια όντως έχει σπάσει. Η Αμαλία όταν είναι, έχει πολύ καλές υπηρεσίες. Δεν ξέρω για τις άλλες. Πάντως η Έλενα αν την πείσει κάποιος να μπει πάλι στο δωμάτιο, απλώς θα το θυμάται για πάντα. Παρά την ηλικία της είναι πολύ όμορφη και καθόλου σπασμένη στο πρόσωπο.
ποια ελενα τυπε,δωσε χαρακτηριστικα πως είναι μπας και την θυμηθούμε.

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
Μαλιστα... Οποτε Ντανα και Ναντια ειναι "γριες" πλεον. Υπαρχει καμια φωτο της Ντανας μηπως?

@giant123: Αυτη η Ελενα πιστευεις οτι ειναι καλυτερη ως gilf απο Ναντια και Ντανα?

Υπαρχει καμια πληροφορια για τις υπολοιπες κυριες που ανεφερα?
η ντανα τυπε είναι  30αρα ενώ η ναντια είναι 45 plus.
και οι δυο εχουν καλες υπηρεσίες αν και πιστευω αυτό το καιρο η τζενη είναι κορυφη στις υπηρεσίες.

mixanikos85

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2019
Like
317
Πόντοι
21
ρε αδερφακι τραβα να γαμησεις οποια να ναι να ξεμπερδευεις να παρεις το κολαη...δεν πας να αγορασεις σπιτι .. αν θες κατι πολυ δυνατο θα πρεπει να πας αθηνα μπορω να σου πω συγκεκριμενα που να πας κιολας.. απλα οτι ειναι να κανεις καντο ..

giant123

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2009
Κριτικές
4
Like
174
Πόντοι
1
ποια ελενα τυπε,δωσε χαρακτηριστικα πως είναι μπας και την θυμηθούμε.

Αυτή είναι υπηρεσία στο μαγαζί στην Αγ. Στεφάνου. Είναι Ρουμάνα, δεν μιλάει πολύ καλά ελληνικά. Τα μαλλιά τα έχει σχετικά κοντά και είναι αρκετά τσουπωτή αλλά όχι χοντρή. Είναι βαρειά κατασκευή, πολύ δυνατά χέρια και πλάτες, όμως θηλυκή. Βυζιά μεγάλα, αλλά προφανώς πεσμένα (όχι όμως χάλια) λόγω ηλικίας, πρέπει να είναι κάπου στα 50, αλλά στο πρόσωπο κρατιέται πολύ καλά ενώ έχει πολύ σέξι φωνή. Έχει εξαιρετική γάμπα. Στις δε υπηρεσίες είναι απλώς το κάτι άλλο, δεν έχω λόγια. Κατάλαβες τώρα για ποιά λέω;

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
Αυτή είναι υπηρεσία στο μαγαζί στην Αγ. Στεφάνου. Είναι Ρουμάνα, δεν μιλάει πολύ καλά ελληνικά. Τα μαλλιά τα έχει σχετικά κοντά και είναι αρκετά τσουπωτή αλλά όχι χοντρή. Είναι βαρειά κατασκευή, πολύ δυνατά χέρια και πλάτες, όμως θηλυκή. Βυζιά μεγάλα, αλλά προφανώς πεσμένα (όχι όμως χάλια) λόγω ηλικίας, πρέπει να είναι κάπου στα 50, αλλά στο πρόσωπο κρατιέται πολύ καλά ενώ έχει πολύ σέξι φωνή. Έχει εξαιρετική γάμπα. Στις δε υπηρεσίες είναι απλώς το κάτι άλλο, δεν έχω λόγια. Κατάλαβες τώρα για ποιά λέω;
μηπως είναι μια καστανη με καρε μαλλι ουτε αδυνατη ουτε πολύ χοντρη υψος γυρω στο 1,65.
στ αγ στεφανου ξερω μια ευσωμη με κοντο μαλλι γυαλια με βαρια φωνη.

giant123

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2009
Κριτικές
4
Like
174
Πόντοι
1
μηπως είναι μια καστανη με καρε μαλλι ουτε αδυνατη ουτε πολύ χοντρη υψος γυρω στο 1,65.
στ αγ στεφανου ξερω μια ευσωμη με κοντο μαλλι γυαλια με βαρια φωνη.

Τί να σου πω... περίπου τόσο είναι το ύψος. Δεν μπορώ να σκεφτώ να σου πω κάτι άλλο να σε βοηθήσω.

Ela Parto

Μέλος
Εγγρ.
11 Σεπ 2019
Like
0
Πόντοι
0
ρε αδερφακι τραβα να γαμησεις οποια να ναι να ξεμπερδευεις να παρεις το κολαη...δεν πας να αγορασεις σπιτι .. αν θες κατι πολυ δυνατο θα πρεπει να πας αθηνα μπορω να σου πω συγκεκριμενα που να πας κιολας.. απλα οτι ειναι να κανεις καντο ..

Γι'αυτο δεν υπαρχουν τα φορουμ? Για να ανταλλασσονται ιδεες και αποψεις. Μηπως να παω σε κανα τσαντιρι να ξεμπερδευω καλυτερα? Επισης, μια φορα θα παω, δεν εχω σκοπο να πηγαινω καθε μερα να τις παρω ολες...

1. Αφου ρε παιδια η Ντανα ειναι 30αρα, τι μου λετε οτι ειναι σα να πιανεις σακουλα? Ουτε η μανα μου δεν ειναι ετσι σχεδον στα 50... Τι σκατα, τοσο γτπ ειναι οι εν λογω κυριες στην Πατρα?

2. @jean-Claud: Η αληθεια ειναι οτι δε με ενδιαφερουν τοσο οι υπηρεσιες οσο η εξωτερικη εμφανιση (και οχι του προσωπου btw). Ετσι και αλλιως και εγω απειρος ειμαι :)

3. @giant123: Η Αμαλια ειναι τελικα αυτη που ειχα στη φωτο? Που βρισκεται?

4. ΟΚ, γουστα ειναι αυτα καταλαβαινω, αλλα αντικειμενικα, ποια/ες εχει/ουν τα καλυτερα προσοντα στην πολη? Για μια Νικη και μια Αθηνα εχετε ακουσει τπτ?

Ευχαριστω και συγνωμη αν γινομαι κουραστικος...

giant123

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2009
Κριτικές
4
Like
174
Πόντοι
1
Η Αμαλία δεν είναι αυτή, είναι καινούργια και αρκετά καλή.

mixanikos85

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2019
Like
317
Πόντοι
21
φιλε στη πατρα ειναι πεταμενα λεφτα στο ξαναλεω κ παλι ανεβα μοα βολτα αθηνα να κανεις δουλεια σου... νικη μονο αξιζει για μενα γτ εχει πολυ ωραιο κορμι με τελειο κωλαρα .. αλλα δεν ξερω που μπορει να βρισκετε ...

Εγγρ.
11 Οκτ 2007
Κριτικές
20
Like
2.581
Πόντοι
3.665
Θα το εχω στα υποψιν!

- Αμαλια: Ενας τυπας πριν λιγο καιρο ειπε οτι ειναι 19 χρονων και πολυ καλη στο κρεβατι. Ενα review που διαβασα για το 120 απο το 2013(!) ειχε αυτη τη φωτο για μια Αμαλια

Όχι φιλαράκο!!Δεν είναι αυτή..Αυτή η Αμαλία που λες έχει σταματήσει χρόνια ενώ η μικρή που είπα εγώ,έφυγε πριν λίγο καιρό δυστυχώς

Ela Parto

Μέλος
Εγγρ.
11 Σεπ 2019
Like
0
Πόντοι
0
1. Εχετε ακουσει τπτ για μια Αθηνα?

2. Νικη ή Ντανα? Ο @mixanikos85 ειπε την αποψη του. Οι υπολοιποι που εχετε παει και με τις δυο ποια προτεινετε και γιατι?

Ευχαριστω!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom