Νέα

Πάτρα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα lado
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 723K
  • Ετικέτες
    πάτρα
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (1 μέλη και 6 επισκέπτες)
Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Πάτρας στον κατάλογο

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
εχω πολυ καιρο να δω μαυρες φιλε. τις κυνηγανε. δεν ξερω αν καποιος συναγωνιστης ξερει κατι.
και τις κυνηγάνε αλλα και δεν εβγαζαν κιολας,ολη τη νυχτα στημενες και εβγαζαν χαρτζηλικι.
δεν κανει η πατρα για πιατσα

24strong

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιαν 2018
Like
6
Πόντοι
0
και τις κυνηγάνε αλλα και δεν εβγαζαν κιολας,ολη τη νυχτα στημενες και εβγαζαν χαρτζηλικι.
δεν κανει η πατρα για πιατσα
εγω εχω δει να κυκλοφορούν σε μια που της μιλησα ημερα στο δρομο χαμογελασε αλλα κομπλαρα να την ψησω παρα περα εχω ακουσει οτιβγαινουν σπασμωδικα και βραδυ στοθς γνωστους δρομους και οτι παιζουν και τηλεφωνα. εαν υπαρχει καποια ποιο συγκεκριμενη πληροφορια ευπροσδεκτη

thodorio

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2014
Κριτικές
4
Like
1.811
Πόντοι
216
ρε μαγκες ειστε στην πατρα και ψαχνετε επι πληρωμη....????
:headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

newman221

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2016
Like
12
Πόντοι
0
Μαγκες Καλημέρα!!Ξέρει κανείς αν κάνει πρωκτικό καμια στη Πάτρα.....γιατι εχω καιρό να δω κατι τετοιο.

Kavlas123

Μέλος
Εγγρ.
19 Αυγ 2017
Κριτικές
2
Like
191
Πόντοι
6
Ρε μαγκες μια Νινα μολδαβη,παιζει στην πατρα;γτ ειμαι εκτος πατρων και μου ειπαν οτι δουλευει εκει τωρα.Ξερει καποιος κατι;

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
Ρε μαγκες μια Νινα μολδαβη,παιζει στην πατρα;γτ ειμαι εκτος πατρων και μου ειπαν οτι δουλευει εκει τωρα.Ξερει καποιος κατι;
στο 120 εχουν ερθει 2 καινούργιες αλλα δεν νομιζω να λενε νινα καμια από τις 2 καινούργιες.κανε τσαρκα και αν τη πετυχεις....

and_patra

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2005
Κριτικές
6
Like
8
Πόντοι
1
στο 120 εχουν ερθει 2 καινούργιες αλλα δεν νομιζω να λενε νινα καμια από τις 2 καινούργιες.κανε τσαρκα και αν τη πετυχεις....
δωσε πληροφοριες για τις καινουργιες φιλε!

ducker13

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2011
Κριτικές
9
Like
401
Πόντοι
21
Τελικα κανα νεοτερο απο τα 2 καινουργια κοριτσια στο γλαυκο 120 δεν εχουμε? καμια περιγραφη δεν εχει κανενας να μας δωσει? Μην κανουμε τσαμπα χιλιομετρα ρε παιδια!!

Andrew256

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Νοε 2017
Κριτικές
33
Like
3.438
Πόντοι
1.446
Είχα γράψει ότι λόγο δουλειάς θα πέρναγα από Πάτρα να τσεκάρω αλλά ακυρώθηκε.
Πάντως ο γενικός κανόνας είναι ότι η Πάτρα δεν έχει καλές πουτάνες ειδικά αν είσαι από μακριά καλύτερα να συνδυάσεις και κάποια άλλη δουλειά ή βόλτα όχι αποκλειστικά για μπουρδελότσαρκα αν δεν έχεις συγκεκριμένες πληροφορίες.

ducker13

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2011
Κριτικές
9
Like
401
Πόντοι
21
Εξαιρεση για εμενα (προσωπικη) αποτελει με τα τωρινα πανρα δεδομενα η Μαρια. Πρισωπικα περναω καλα καθε φορα που παω μαζι της. Ομως καθε καινουργιο αλλα ΚΑΛΟ ειναι ευπροσδεκτο. Να ζησουν κι οι αλλες χαχαχα
Περιμενουμε λοιπον απο τον συναγωνιστη που ενημερωσε πως ηρθαν δυο καινουργια κοριτσια να μας δωσει και την αναλογη περιγραφη!!!!!!

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
Εξαιρεση για εμενα (προσωπικη) αποτελει με τα τωρινα πανρα δεδομενα η Μαρια. Πρισωπικα περναω καλα καθε φορα που παω μαζι της. Ομως καθε καινουργιο αλλα ΚΑΛΟ ειναι ευπροσδεκτο. Να ζησουν κι οι αλλες χαχαχα
Περιμενουμε λοιπον απο τον συναγωνιστη που ενημερωσε πως ηρθαν δυο καινουργια κοριτσια να μας δωσει και την αναλογη περιγραφη!!!!!!
πριν 10 μερες που ειχα παει ηταν 2 καινούργιες ονόματα δεν συγκρατησα .η μια ηταν αδυνατουλα μικροσωμη  και η άλλη μετρια στο προσωπο

Sexomanis77

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2018
Like
28
Πόντοι
0
Καλησπέρα παίδες...θέλω να μου προτείνετε μια καλή κοπέλα για να ξεπαρθενέψει τον ανιψιό μου!!θέλω να έχει μια αξέχαστη εμπειρία αν και απο ότι έχω καταλάβει δεν παίζει τίποτα καλό στην Πάτρα....

Andrew256

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Νοε 2017
Κριτικές
33
Like
3.438
Πόντοι
1.446
Ήρθε η στιγμή που επιτέλους πήγα Πάτρα και πέρασα από τα σπιτάκια που ήξερα να γράψω εντυπώσεις.
Στην Πάτρα οι τιμές παραμένουν ψηλές στα 25 εκτός του Ξεσπάω (το οποίο έχει τις καλύτερες γυναίκες τελικά) και τα δυο παραλιακά που είναι στα 30 για απλό πρόγραμμα και για έξτρα καλύτερα  να μην πω, με την ώρα αντί για πρόσθεση πατάνε πολλαπλασιασμό = γαμησέτα.
Από την άλλη είναι πιο καθαρά μέσα και ειδικά έξω από σχεδόν όλα της φυλής και τριγύρω και καμία εντελώς σχέση με Μεταξουργείο.

Στην Γλαύκου έχουν γίνει αλλαγές.
Έχει πέσει χώρισμα στην μέση με τα δυο δυτικά σπιτάκια να έχουν την δική τους είσοδο και τα υπόλοιπα τις άλλες δύο εισόδους όπως φαίνεται στη εικόνα.
Πήγα κατά τις 11:00 και είχα στόχο το 4ο μαγαζί του Ξεσπάω (το 2 στην εικόνα)με την Ντάνα γιατί είχα πληροφορίες για αυτήν αλλά δυστυχώς το βρήκα κλειστό.
Ξεκίνησα να τα παίρνω με την σειρά και τις πληροφορίες τις βλέπεται στον πίνακα παρακάτω.

Αφού τις είδα όλες επέλεξα το 5 γιατί ήθελα μια νεαρή.
Στο σαλονάρισμα ήταν ευχάριστη αλλά μέσα πήρα μια από της μεγαλύτερες φόλες που μου έχουν τύχη ποτέ!!
Ξεκίνησε μια μέτρια πίπα και όταν την έβαλα από κάτω ξεκίνησε να πιέζει με τα μπούτια για να με περιορίζει, την γυρνώ στα τέσσερα και έκανε εκεί τα ίδια έστριβε αριστερά την λεκάνη της να κόψει την κίνηση πάω να την ξαναγυρίσω από κάτω και μου βγάζει γλώσσα με ξινίλα ότι όλο θα γυρνάμε στάσεις και δεν τελειώνεις (στα 7 λεπτά αυτό).
Κόλλησα για λίγο δεν πίστευα ότι ήταν τόσο φόλα και ηλίθια .. έβγαλα την καπότα και την πέταξα πάνω της και την έδιωξα.
Μετά έκανα και παρατήρηση τον καμένο από τις καταχρήσεις τσάτσο έξω ο οποίος κλασικά έκανε τον ανήξερο.
Πολύ θα ήθελα να έφερνα ένα φορτηγό γεμάτο με κοπριά και να το άδειαζα στα μαλακισμένα ζώα του μπουρδέλου αυτού και να σφραγιστεί με τα παρτσακλά του μέσα ώστε να γλυτώσουν οι υπόλοιποι.
Με τα σκουλήκια μου χάλασαν τη μέρα  >:(.

Έφυγα για να πάω στις δουλειές μου η συνέχεια στο επόμενο πόστ.
Οι τσατσάδες καλές τυπικές.
Πας με αμάξι, μηχανάκι και έχει άπλετο πάρκινγκ.

ID Όνομα Ηλικία Μαλλί Ύψος-Διάπλαση Εντύπωση Διάφορα
1 Ευρυδίκη μιλφ κοντό ξανθό ψήλη-κανονική Μάλλον καλή νταρντανομίλφ  :)
2 Ντάνα προ μιλφ κοντό, το μισό μπλέ τυπικό-κανονική δοκιμάστηκε με έξτρα καλή συμμετοχή έγχρωμα τατουάζ,ξεκινά στις 17:00
3 Μαρία νέα μακρύ ξανθό τυπικό-κανονική μάλλον καλή όμορφη
4 Ρεννάτα νέα μακρύ ξανθό τυπικό-κανονική μέτρια δεν μου έμεινε στην μνήμη  :(
5 Άλις νέα μακρύ ξανθό σχεδόν τυπικό-κανονική ΦΟΛΑ ΑΛΕΡΤ από τις χειρότερες ever  :uzi: Η πρώτη εντύπωση δεν κρύβει το ζοντόβολο που κρύβει  :knuppel:
6 Ντανιέλα νέα μακρύ καστανό κοντούλα-κανονική μέτρια προσωπικά δεν μου άρεσε εμφανισιακά

Συνημμένα

• mpourdelakia_cr.png
    mpourdelakia_cr.png
    3,4 MB · Εμφανίσεις: 40

Andrew256

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Νοε 2017
Κριτικές
33
Like
3.438
Πόντοι
1.446
Μετά τις 17:00 πήγα να δω τα υπόλοιπα.

Διεύθυνση Όνομα Ηλικία Μαλλί Ύψος-Διάπλαση Εντύπωση Διάφορα
Αγ.Στεφάνου 88 Ντάρια -προμιλφακι μακρύ μελαχρινό σχεδόν τυπικό-κανονική σχεδόν σίγουρα πολύ καλή από πληροφορίες αξίζει αλλά δεν δοκίμασα ακόμα  :)
Οθ.Αμαλίας 100 δεν συγκράτησα σχεδόν μιλφακι μακρύ μελαχρινό τυπικό-κανονική ίσως καλή λίγα τατουάζ
Οθ.Αμαλίας 106 Λίλη σχετικά νέα μακρύ καστανό ψηλή-νταρντανιτσα   ίσως καλή ΒΡΑΖΙΛΙΑΝΙΚΟΣ κώλος  :)

Στο ΟΘ.Αμαλίας 100 είχε μια τσάτσα που θα την προτιμούσα από την ιερόδουλη ομορφούλα νέα και ευχάριστη  :erection:.
Στο ΟΘ.Αμαλίας 106 είχε την πιο κοντή τσατσά που έχω δει και παρουσίασε μια αλόγα με τουρλωτά βραζιλοκωλομέρια που θα ήθελα πολύ να τα γαμήσω στα τέσσερα, θα την έχω στα υπόψιν για αργότερα.

Τώρα για την Ντάρια στην Αγ.Στεφάνου 88 έχω ακούσει πολύ καλά λόγια και σίγουρα θα την πάρω την επόμενη φορά που θα πάω Πάτρα αλλά είχα άλλη στο μυαλό.
Στόχο είχα την Ντάνα την οποία πέτυχα και  δοκίμασα με πάρα πολύ καλές εντυπώσεις για την συμπεριφορά της -ΑΡΙΣΤΗ- κρίμα που δεν ήταν το πρωί εκεί θα είχα μια εξαιρετική μέρα.
Στην συμπεριφορά έχει επίπεδο Αθηνάς από Φωκαίας 27 και Μαίρης από Αχαρνών 85.
Προκαταρκτικά, πάρα πολύ καλή πίπα άριστο στήσιμο σε όλες τις βασικές στάσεις που προλάβαμε ειδικά στα τέσσερα.
Κανένα ίχνος ξεπέτας αντίθετα ήταν όλο ενδιαφέρον ακριβώς όπως μου είχαν πει.
Πρέπει να δίνει μαθήματα και σεμινάρια στις υπόλοιπες ανίκανες στην συμπεριφορά 'κοπελίτσες'.
Η γυναίκα αυτή έχει το δικό της στιλ σε εμφάνιση κοντό μαλλί βαμμένο μπλε στο μπροστινό μέρος και μπόλικα χρωματιστά τατουάζ πράμα που σε κάποιους να μην αρέσει αλλά εγώ δεν έχω τέτοια θέματα αν στο μυαλό της είναι αυτό που πρέπει.

Στους πίνακες δεν έβαλα ακριβές εκτιμήσεις με αριθμούς για ύψους ,βάρους,εμφάνισης αλλά απλές περιγραφές αλλιώς δεν θα τελείωνα ποτέ που λέει ο λόγος.
Προσπάθησα να δώσω όσο καλύτερη εικόνα μπορούσα ας συμπληρώσει ότι θέλει όποιος θέλει.
Το απόγευμα λόγο έλλειψης χρόνου δεν πήγα στα πρωινά σπιτάκια να δω αν τώρα αλλάζουν βάρδιες.
Παλιότερα δεν άλλαζαν πάντως.

Έβαλα και την κάρτα της αλυσίδας με τα τηλέφωνα για όποιον τα χρειαστεί.

Συνημμένα

• 2o magazi_cr.png
    2o magazi_cr.png
    4 MB · Εμφανίσεις: 83
  • IMG_20180714_07392033.jpg
    IMG_20180714_07392033.jpg
    4 MB · Εμφανίσεις: 53

Andrew256

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Νοε 2017
Κριτικές
33
Like
3.438
Πόντοι
1.446
Καλησπέρα παίδες...θέλω να μου προτείνετε μια καλή κοπέλα για να ξεπαρθενέψει τον ανιψιό μου!!θέλω να έχει μια αξέχαστη εμπειρία αν και απο ότι έχω καταλάβει δεν παίζει τίποτα καλό στην Πάτρα....

Για συμπεριφορά νο1 είναι η Ντάνα 4ο μαγαζί αλλά ίσως δεν του κλικάρει εμφανισιακά λόγο τατουάζ κτλ αλλιώς μετά την Ντάρια 2ο μαγαζί.
Για όλες τις άλλες δεν έχω καθόλου πληροφορίες και σίγουρα με τίποτα στα τέρατα του νο5 του προηγούμενου ποσταρίσματος μου.

ducker13

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2011
Κριτικές
9
Like
401
Πόντοι
21
Μετά τις 17:00 πήγα να δω τα υπόλοιπα.

Διεύθυνση Όνομα Ηλικία Μαλλί Ύψος-Διάπλαση Εντύπωση Διάφορα
Αγ.Στεφάνου 88 Ντάρια -προμιλφακι μακρύ μελαχρινό σχεδόν τυπικό-κανονική σχεδόν σίγουρα πολύ καλή από πληροφορίες αξίζει αλλά δεν δοκίμασα ακόμα  :)
Οθ.Αμαλίας 100 δεν συγκράτησα σχεδόν μιλφακι μακρύ μελαχρινό τυπικό-κανονική ίσως καλή λίγα τατουάζ
Οθ.Αμαλίας 106 Λίλη σχετικά νέα μακρύ καστανό ψηλή-νταρντανιτσα  ίσως καλή ΒΡΑΖΙΛΙΑΝΙΚΟΣ κώλος  :)

Στο ΟΘ.Αμαλίας 100 είχε μια τσάτσα που θα την προτιμούσα από την ιερόδουλη ομορφούλα νέα και ευχάριστη  :erection:.
Στο ΟΘ.Αμαλίας 106 είχε την πιο κοντή τσατσά που έχω δει και παρουσίασε μια αλόγα με τουρλωτά βραζιλοκωλομέρια που θα ήθελα πολύ να τα γαμήσω στα τέσσερα, θα την έχω στα υπόψιν για αργότερα.

Τώρα για την Ντάρια στην Αγ.Στεφάνου 88 έχω ακούσει πολύ καλά λόγια και σίγουρα θα την πάρω την επόμενη φορά που θα πάω Πάτρα αλλά είχα άλλη στο μυαλό.
Στόχο είχα την Ντάνα την οποία πέτυχα και  δοκίμασα με πάρα πολύ καλές εντυπώσεις για την συμπεριφορά της -ΑΡΙΣΤΗ- κρίμα που δεν ήταν το πρωί εκεί θα είχα μια εξαιρετική μέρα.
Στην συμπεριφορά έχει επίπεδο Αθηνάς από Φωκαίας 27 και Μαίρης από Αχαρνών 85.
Προκαταρκτικά, πάρα πολύ καλή πίπα άριστο στήσιμο σε όλες τις βασικές στάσεις που προλάβαμε ειδικά στα τέσσερα.
Κανένα ίχνος ξεπέτας αντίθετα ήταν όλο ενδιαφέρον ακριβώς όπως μου είχαν πει.
Πρέπει να δίνει μαθήματα και σεμινάρια στις υπόλοιπες ανίκανες στην συμπεριφορά 'κοπελίτσες'.
Η γυναίκα αυτή έχει το δικό της στιλ σε εμφάνιση κοντό μαλλί βαμμένο μπλε στο μπροστινό μέρος και μπόλικα χρωματιστά τατουάζ πράμα που σε κάποιους να μην αρέσει αλλά εγώ δεν έχω τέτοια θέματα αν στο μυαλό της είναι αυτό που πρέπει.

Στους πίνακες δεν έβαλα ακριβές εκτιμήσεις με αριθμούς για ύψους ,βάρους,εμφάνισης αλλά απλές περιγραφές αλλιώς δεν θα τελείωνα ποτέ που λέει ο λόγος.
Προσπάθησα να δώσω όσο καλύτερη εικόνα μπορούσα ας συμπληρώσει ότι θέλει όποιος θέλει.
Το απόγευμα λόγο έλλειψης χρόνου δεν πήγα στα πρωινά σπιτάκια να δω αν τώρα αλλάζουν βάρδιες.
Παλιότερα δεν άλλαζαν πάντως.

Έβαλα και την κάρτα της αλυσίδας με τα τηλέφωνα για όποιον τα χρειαστεί.

Ωραίος ο φίλος. Κατατοπιστικότατος. Προσωπικά τις έχω πάρει σχεδόν όλες, πλην ντάριας και Αλης, των οποίων ούτε περιγραφή εχω αλλα ουτε τις εχω δει και ποτέ. Η Ντανα παλιοτερα μου αρεσε πολυ, την γουσταρα, πολλες φορες μου ειχε κανει τα κεφια ποτε δεν ειχα φυγει με δυσανασχετηση απο το δωματιο. Τελευταια γουσταρω πολυ την Μαρια. Αν την πετυχω να δουλεευει στο δευτερο σπιτακι του Ξεσπαω το οποιο εχει δωματια που τα γουσταρω πολυ, θα την ξαναδοκιμασω, γιατι οσο να ειναι , και ο χωρος ειναι αυτος που σε φτιαχνει εξτρα....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom