Μετά τις 17:00 πήγα να δω τα υπόλοιπα.
Διεύθυνση | Όνομα | Ηλικία | Μαλλί | Ύψος-Διάπλαση | Εντύπωση | Διάφορα |
Αγ.Στεφάνου 88 | Ντάρια | -προμιλφακι | μακρύ μελαχρινό | σχεδόν τυπικό-κανονική | σχεδόν σίγουρα πολύ καλή | από πληροφορίες αξίζει αλλά δεν δοκίμασα ακόμα |
Οθ.Αμαλίας 100 | δεν συγκράτησα | σχεδόν μιλφακι | μακρύ μελαχρινό | τυπικό-κανονική | ίσως καλή | λίγα τατουάζ |
Οθ.Αμαλίας 106 | Λίλη | σχετικά νέα | μακρύ καστανό | ψηλή-νταρντανιτσα | ίσως καλή | ΒΡΑΖΙΛΙΑΝΙΚΟΣ κώλος |
Στο ΟΘ.Αμαλίας 100 είχε μια τσάτσα που θα την προτιμούσα από την ιερόδουλη ομορφούλα νέα και ευχάριστη
.
Στο ΟΘ.Αμαλίας 106 είχε την πιο κοντή τσατσά που έχω δει και παρουσίασε μια αλόγα με τουρλωτά βραζιλοκωλομέρια που θα ήθελα πολύ να τα γαμήσω στα τέσσερα, θα την έχω στα υπόψιν για αργότερα.
Τώρα για την Ντάρια στην Αγ.Στεφάνου 88 έχω ακούσει πολύ καλά λόγια και σίγουρα θα την πάρω την επόμενη φορά που θα πάω Πάτρα αλλά είχα άλλη στο μυαλό.
Στόχο είχα την Ντάνα την οποία πέτυχα και δοκίμασα με πάρα πολύ καλές εντυπώσεις για την συμπεριφορά της -ΑΡΙΣΤΗ- κρίμα που δεν ήταν το πρωί εκεί θα είχα μια εξαιρετική μέρα.
Στην συμπεριφορά έχει επίπεδο Αθηνάς από Φωκαίας 27 και Μαίρης από Αχαρνών 85.
Προκαταρκτικά, πάρα πολύ καλή πίπα άριστο στήσιμο σε όλες τις βασικές στάσεις που προλάβαμε ειδικά στα τέσσερα.
Κανένα ίχνος ξεπέτας αντίθετα ήταν όλο ενδιαφέρον ακριβώς όπως μου είχαν πει.
Πρέπει να δίνει μαθήματα και σεμινάρια στις υπόλοιπες ανίκανες στην συμπεριφορά 'κοπελίτσες'.
Η γυναίκα αυτή έχει το δικό της στιλ σε εμφάνιση κοντό μαλλί βαμμένο μπλε στο μπροστινό μέρος και μπόλικα χρωματιστά τατουάζ πράμα που σε κάποιους να μην αρέσει αλλά εγώ δεν έχω τέτοια θέματα αν στο μυαλό της είναι αυτό που πρέπει.
Στους πίνακες δεν έβαλα ακριβές εκτιμήσεις με αριθμούς για ύψους ,βάρους,εμφάνισης αλλά απλές περιγραφές αλλιώς δεν θα τελείωνα ποτέ που λέει ο λόγος.
Προσπάθησα να δώσω όσο καλύτερη εικόνα μπορούσα ας συμπληρώσει ότι θέλει όποιος θέλει.
Το απόγευμα λόγο έλλειψης χρόνου δεν πήγα στα πρωινά σπιτάκια να δω αν τώρα αλλάζουν βάρδιες.
Παλιότερα δεν άλλαζαν πάντως.
Έβαλα και την κάρτα της αλυσίδας με τα τηλέφωνα για όποιον τα χρειαστεί.