Επισκεψη στα ιδρυματα της πατρας, θέλοντας για ακομα μια φορα να παρω την συμπαθεια μου την Μαρια.
Εκανα πρωτα μια επισκεψη στο ξεσπαω, επισκεψη στο δευτερο ιδρυμα, οπου ηταν η Ντανα, παλια γνωριμη, συμπαθητικη κοπελα, αλλα θεωρω πως εχει γραψει αρκετα χιλιομετρα, οποτε δεν μου κανει κλικ να την παρω, αν και οταν γυρισε την πλατη της να μπει μεσα και ειδα τον κωλο της, το σκεφτηκα πιο ζεστα αλλα τελικα ΔΕΝ.
Επειτα, πηγα στο πρωτο ιδρυμα, δουλευε η νταρια, δεν την ειχα ξαναδει, και οταν παρουσιαστηκε, μετα απο κανα 2 λεπτα δλδ, η αληθεια ειναι πως παραξενευτηκα με το παρουσιαστικο της, αναρωτωμενος μεσα μου για το αν υπαρχουν ανθρωποι που βρισκουν κατι το σεξουαλικο πανω σε αυτο το μικροσκοπικο πλασματακι το οπιο εχει πανω της κατι το .....ξωτικο
Τελος παντων, αποχωρησα και απο εκει, και με γρηγορους ρυθμους βεβαια, εχοντας στο μυαλο μου, αναλογες κριτικες που εχω διαβασει για την κοπελα.τριτη επισκεψη στο Monikas. Δουλευε η Μαρια, εκει πηγα να την κανω την μ@λακια να πεταξω να δωσω δλδ το 30αρι, αλλα ευτυχως για την τσεπη μου, ηταν με πελατη. Κοντευε να τελειωσει, οποτε ειπα να κανω μια τσαρκα ακομα και στο Αγ. στεφανου, οπου ηταν η Ευριδικη. Την Ευριδικη την εχω παρει μια φορα πριν κοψει το μαλλι. κοπελα απο την βουλγαρια, συμπαθητικη μεν, αλλα πεσμενο στηθος αρκετα. Το κορμι της Μαριας μου αρεσει πολυ, και το στησιμο που εχει γενικοτερα. Τελικα την εκανα, μενοντας μου το 30αρι στην τσεπη μου, προς μελλοντικη χρηση.
Αυτα τα λιγα απο εμενα!!!