Νέα

Πάτρα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα lado
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 723K
  • Ετικέτες
    πάτρα
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)
Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Πάτρας στον κατάλογο

Andrew256

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Νοε 2017
Κριτικές
33
Like
3.438
Πόντοι
1.446
Πολύ τυχερός που δεν έχασες λεφτά, χρόνο και νεύρα στο νο5 αλλά σύμφωνα με γνωστό που έχει πάρει αμέτρητες φορές την Ντάρια χάνεις.
Για πες μου για την Λίλη στο Αμαλίας 106 με τον Βραζιλιάνικο κώλο είναι καλή μέσα?
Γενικά αν μπορείς γράψε κάτι λίγο για όσες έχεις πάρει να ξέρουμε και οι υπόλοιποι.

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
εχει δοκιμασει κανεις τη λιλη να μας πει εντυπώσεις?

Andrew256

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Νοε 2017
Κριτικές
33
Like
3.438
Πόντοι
1.446
Από ότι καταλαβαίνω όταν με  ξαναβγάλει ο δρόμος και αν είναι η Βραζιλιανοκώλα ακόμα εκεί θα πρέπει να γράψω πάλι εγώ  :S

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
επισκεψη 31/7
ντανα και νταρια γλαυκου 118
στο 120 μαρια λενα ρενατα
η αλις  στο 2ο μαγαζι που βρισκεται πιο πανω
πηρα τη ντανα τελικα πολύ καλη  οσες φορες την εχω παρει

jonbu

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2009
Κριτικές
21
Like
458
Πόντοι
31
Εγώ γιατί πάλι δεν ενθουσιάζομαι με καμμία στα σπίτια εδώ?

Πήγα σήμερα μια βόλτα, Οθ. Αμαλίας και Γλαύκου και ήταν σκέτη απογοήτευση. Ειδικά τα σπίτια της Monika είναι ο ορισμός της ξεπέτας με φωτεινή εξαίρεση την Ντάνα η οποία τιμάει τα χρήματα που παίρνει. Αναρωτιέμαι αν αξίζει να δίνει κάποιος 30αρια και 40αρια για 5-10' αντί να βάζει κάτι ακόμη να παίρνει ένα CG μια ωρίτσα να το ευχαριστιέται.

ducker13

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2011
Κριτικές
9
Like
401
Πόντοι
21
Εγώ γιατί πάλι δεν ενθουσιάζομαι με καμμία στα σπίτια εδώ?

Πήγα σήμερα μια βόλτα, Οθ. Αμαλίας και Γλαύκου και ήταν σκέτη απογοήτευση. Ειδικά τα σπίτια της Monika είναι ο ορισμός της ξεπέτας με φωτεινή εξαίρεση την Ντάνα η οποία τιμάει τα χρήματα που παίρνει. Αναρωτιέμαι αν αξίζει να δίνει κάποιος 30αρια και 40αρια για 5-10' αντί να βάζει κάτι ακόμη να παίρνει ένα CG μια ωρίτσα να το ευχαριστιέται.

Εχει cg ακομα στην πατρα? Αν ναι ποια? Δωσε τα φωτα σου...

Andrew256

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Νοε 2017
Κριτικές
33
Like
3.438
Πόντοι
1.446
Σήμερα ήμουν πάλι Πάτρα.

Πήγα απόγευμα στην Ντάρια που βρισκόταν στο Μόνικας Γλαύκου 120.
Όμορφη μικρούλα από Ρουμανία με λίγα Ελληνικά.
Ωραίο σώμα με μικρά αλλά πανέμορφα νεανικότατα βυζάκια, μεγαλούτσικο μουνάκι  :erection:.
Απλή πίπα.
Χρησιμοποίησε μπόλικο τζελ στο μουνόπλο της και στο πούτσο μου  :jerking:.
Στα τέσσερα έκλεβε στην διείσδυση.
Στο ιεραποστολικό τον έπαιρνε καλύτερα αλλά έβαζε χέρι στο μουνί της για να κόψη λίγο από την διείσδυση αλλά όχι όλη την ώρα :jerking:.
Έμεινα σχεδόν τέταρτο αλλά έφυγα άχυστος.
Όμορφη νέα απλή ευγενική αλλά δεν έχει καλή καυλοσυμμετοχή και δεν μπορεί να τον πάρει καλά μέσα της.

Μετά πήγα στην Ευρυδίκη Βουλγάρα στο Γλαύκου 118 πρώτο σπιτάκι.
Σχετικά ψηλή κοντό ξανθό μαλλί καλό σχετικά σώμα αλλά με κυτταρίτιδα που δεν μου λέει τίποτα.
Καλούτσικη πίπα.
Χρησιμοποίησε λίγο τζελ.
Στα τέσσερα τον έπαιρνε κανονικότατα.
Στο ιεραποστολικό τον έπαιρνε καλά αλλά και αυτή έβαλε χέρι να κόψη λίγο κίνηση  :tickedoff:.
Επειδή μου έκανε κάπως κλικ η καυλόφατσά της (υποκειμενικό βέβαια) τελείωσα δυνατά μάλλον στα δώδεκα λεπτά.
Από συμμετοχή αρκετά καλή χωρίς απάθεια, γελαστή και με καυλοεκφράσεις κατά την διάρκεια του πηδήματος της αρέσει η δουλειά της.

Στο πήδημα από όσες έχω πάρει ως τώρα είναι η Ντάνα με καλύτερη καυλιάρα πίπα και αδιαμαρτύρητο σφυροκόπημα χωρίς χέρια αλλά δεν θυμάμαι αν είχε βάλε τζελ.
Η εκκεντρική της εμφάνιση ίσως δεν αρέσει σε κάποιους.

Πρόγραμμα της ώρας 200ε!! στην Πάτρα :idiot: :s&m_3:.
Δεν κλείνω την Χαντζή να μου μείνουν και ρέστα!!

Δεν είχα πάρει χαμπάρη το στουντιάκι στο Οθ.Αμαλίας 101 στο στενάκι.
Πήγα την είδα... τα έχει φάει τα ψωμιά της αν και φάνηκε αρκετά φιλική και συζητήσιμη με μεγάλο φυσικό βυζί τατουάζ και ράτσα μαλλί.

Την επόμενη θα κοιτάξω να βρω την Βραζιλιανοκώλα.

jonbu

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2009
Κριτικές
21
Like
458
Πόντοι
31
Επίσκεψη σημερα στο "Αγ. Στεφάνου 88" το πρώτο της Μονικας στον Γλαύκο. Πέτυχα εκεί μια καινούρια κοπέλα την Μαρία. Να μην σας κουράζω με περιγραφή δείτε την εδώ.

Είναι πολύ αδύνατη,petite φάση, δε μιλάει παρά μόνο ρουμάνικα και είναι εντελώς amateur. Να πω την αλήθεια αυτές οι κοπέλες με διεγείρουν οπότε και πέρασα καλά. Επόμενη που ίσως επισκεφθώ είναι η Μαριάνα.

Σημ: δοκίμασα την Αλις πριν κανα 20ημερο και τέτοιο κομοδίνο είχα καιρό να δω. Όπως επίσης μια ξανθιά Τσέχα στο 120 last week, που το μόνο που γνώριζε να κάνει, με το καλημέρα να σου φορέσει το προφυλάκτικό. Μακρυά απο τις ξεπέτες σύντροφοι.

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
προχτες επισκεφτηκα την μαριαννα περα ότι δεν μπορεις να συννενοηθεις είναι κομοδινο.τσαμπα τα λεφτα.περιμενουμε τιποτα καλυτερο γιατι εχουμε απελπιστει

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
επισκεψη στο nantias home  και δουλευε μεσα η γνωστη η ναντια.αν και την ειχα παρει παλιοτερα αυτή τη φορα δεν την ειδα τοσο ενεργητικη παρα μονο όταν τελιωσα μου κανε κατι ναζια μ τη γλωσσα.

papadraki

Νέο Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2018
Like
0
Πόντοι
0
Ξέρει κανείς με το τι παίζει στην Πάτρα και που μπορώ να τον βουτήξω χωρίς να μου βγει η πίστη?
Επίσης, τα σπιτάκια στην Γλαύκου είναι προσβάσιμα με τα πόδια?
Όποιοι γνωρίζουν ας βοηθήσουν!

mounoskilo

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2017
Like
18
Πόντοι
0
Οχι δεν ειναι προσβασιμα με τα ποδια. μονο με μηχανακι η αυτοκινητο. Μπορεις να πας Σαχτουρη που ειναι προσβασιμη με τα ποδια.. αν δεν εχεις οχημα.. πηγαινε στο ναντιας χομ

ducker13

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2011
Κριτικές
9
Like
401
Πόντοι
21
Στο nantias παιδια παιζει τιποτα καλο η καινουργιο?
Προσωπικα εχω πει πως απο αποψη καθαριοτητας αλλα και μη βιασυνης ειμαι ευχαριστημενος απο το Μαρακι.
Αλλα πλεον δε μου βγαζει κατι το.....ερωτικο.
Περναμε καλα οι δυο μας αλλα πιο πολυ το γυριζει σε παιχνιδι οταν γινεται εργο παρα να προσπαθησει να με καυλωσει περισσοτερο.
Κατα τα αλλα παντως....ειμαι ευχαριστημενος. Μονο εκει πλεον κρατω ενδοιασμους...

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
στο ναντιας χομ είναι η ναντια δεν υπαρχει άλλη.
2 φορες που πηρα τη μαρια εφαγα φολα από εμφανιση είναι μια χαρα αλλα από υπηρεσίες δεν το εχει καθολου.

ducker13

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2011
Κριτικές
9
Like
401
Πόντοι
21
Επισκεψη στα ιδρυματα της πατρας, θέλοντας για ακομα μια φορα να παρω την συμπαθεια μου την Μαρια.
Εκανα πρωτα μια επισκεψη στο ξεσπαω, επισκεψη στο δευτερο ιδρυμα, οπου ηταν η Ντανα, παλια γνωριμη, συμπαθητικη κοπελα, αλλα θεωρω πως εχει γραψει αρκετα χιλιομετρα, οποτε δεν μου κανει κλικ να την παρω, αν και οταν γυρισε την πλατη της να μπει μεσα και ειδα τον κωλο της, το σκεφτηκα πιο ζεστα αλλα τελικα ΔΕΝ.
Επειτα, πηγα στο πρωτο ιδρυμα, δουλευε η νταρια, δεν την ειχα ξαναδει, και οταν παρουσιαστηκε, μετα απο κανα 2 λεπτα δλδ, η αληθεια ειναι πως παραξενευτηκα με το παρουσιαστικο της, αναρωτωμενος μεσα μου για το αν υπαρχουν ανθρωποι που βρισκουν κατι το σεξουαλικο πανω σε αυτο το μικροσκοπικο πλασματακι το οπιο εχει πανω της κατι το .....ξωτικο
Τελος παντων, αποχωρησα και απο εκει, και με γρηγορους ρυθμους βεβαια, εχοντας στο μυαλο μου, αναλογες κριτικες που εχω διαβασει για την κοπελα.τριτη επισκεψη στο Monikas. Δουλευε η Μαρια, εκει πηγα να την κανω την μ@λακια να πεταξω να δωσω δλδ το 30αρι, αλλα ευτυχως για την τσεπη μου, ηταν με πελατη. Κοντευε να τελειωσει, οποτε ειπα να κανω μια τσαρκα ακομα και στο Αγ. στεφανου, οπου ηταν η Ευριδικη. Την Ευριδικη την εχω παρει μια φορα πριν κοψει το μαλλι. κοπελα απο την βουλγαρια, συμπαθητικη μεν, αλλα πεσμενο στηθος αρκετα. Το κορμι της Μαριας μου αρεσει πολυ, και το στησιμο που εχει γενικοτερα. Τελικα την εκανα, μενοντας μου το 30αρι στην τσεπη μου,  προς μελλοντικη χρηση.
Αυτα τα λιγα απο εμενα!!!

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
πρεπει να ερθουν νεες κοπελες στη πατρα ολο ιδιες εχουν παραμεινει γι αυτό παμε για τσαρκα και μας μενουν τα λεφτα μετα στη τσεπη.

texeira

Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2011
Like
0
Πόντοι
0
plirofories gia nea kopela ellinida sti patra aneksartiti sto vavats8@gmail.com

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
δυστηχως η μπουρδελικη ζωη στη πολη αυτή εχει παει από το κακο στο χειροτερο πληρης απογοητευση στη προχθεσινη τσαρκα.

Ημεδαπος

Σπουδαίος
Εγγρ.
14 Σεπ 2017
Κριτικές
35
Like
7.402
Πόντοι
3.436
δυστηχως η μπουρδελικη ζωη στη πολη αυτή εχει παει από το κακο στο χειροτερο πληρης απογοητευση στη προχθεσινη τσαρκα.
Έτσι είναι δίκιο έχεις.. Τις χρονιές κοντά στο 2001 έως 2003,2004 ήμουν φοιτητής τότε στο πανεπιστήμιο η πορνικη ζωή στη Πάτρα έδενε κ έπαιρνε.
Οι φίλοι μας οι πατρινοι θα τα ξέρουν κ όσοι κατοικούσαν εκει τότε, υπήρχαν 15 μπούρδελα μέσα στην πόλη με φουλ δουλειά στην Τσαμαδού που ήταν κάτι σαν την Φυλής εδώ στην Αθήνα στη μπουμπουληνας στην Όθωνος Αμαλίας στο στενάκι στην Ασκληπιού..ακομα κ στα προσφυγικά υπήρχαν.Αυστηρό όμως αποστειρωμενο Normal sex.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom