You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Δείτε τα όλα τα μπουρδέλα και τα studio της Πάτρας στον κατάλογο
Την Νικη την ξερουμε, για την ΝΤαρια, δωσε πληροφοριες συντεκνε, δωσε περιγραφη προκειμενου να ξερουμε περι τινος προκειται πανω κατω, μην κανουμε τσαμπα και τον δρομο....
RESPECT!
Εδώ μάγκες τι παίζει? Έχει κανείς άποψη? Θα πήγαινα για καταδρομική αλλά είμαι εκτός πατρών.
Κάλεσες και σου είπαν κομμωτήριο εδώ ή οι κομμώτριες βγαίνουν κρυφά στο κλαρί? και τα 2 πιθανά στην εποχή μας...
Πλέον η μόνικα επεκτάθηκε και άνοιξε 2 νέα δωμάτια εκει που ήταν το προσεξετο. Θα δείτε λευκή ledoταινια να φωταει την εισοδο στον δρόμο και ενα αστείο όνομα....
Άρα έχει να μετράει 4 κορίτσια ημερισίως!
Σημερα ήταν η Νίκη και μια νέα (Ντάρια). Μπράβο που το επεκτείνει.
Πλέον η μόνικα επεκτάθηκε και άνοιξε 2 νέα δωμάτια εκει που ήταν το προσεξετο. Θα δείτε λευκή ledoταινια να φωταει την εισοδο στον δρόμο και ενα αστείο όνομα....
Την Νικη την ξερουμε, για την ΝΤαρια, δωσε πληροφοριες συντεκνε, δωσε περιγραφη προκειμενου να ξερουμε περι τινος προκειται πανω κατω, μην κανουμε τσαμπα και τον δρομο....
την ειδα λιγο διστακτικη, χωρις τον αερα της. γυρω στα 25 με 30 χρονων, λιγο κοντουλα. οποτε προτιμησα την Νικη που ειναι πιο τουμπανο.Την Νικη την ξερουμε, για την ΝΤαρια, δωσε πληροφοριες συντεκνε, δωσε περιγραφη προκειμενου να ξερουμε περι τινος προκειται πανω κατω, μην κανουμε τσαμπα και τον δρομο....
Drake88
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιαν 2018
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.470
- Πόντοι
- 446
αλλαξες ονομα νικολακη,,θες κ μπουρδελοτσαρκα..ταχααν ενδιαφερε καποιος για γκομενακι 23 χρ,μελαχρινη 1,65 υψος να μου στειλει μηνυμα αμεσα....το μονο αρνητικο οτι δεν εχει χωρο δικο της η λεγαμενη
jean-Claud
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 27 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 9
- Like
- 7.826
επισκεψη στο γλαυκου 120 ηρθαν 2 καινούργιες ονόματα δεν συγκρατησα.η μια ηταν λεει 19 χρονων αλλα ηταν πολύ αδυνατη ενώ η άλλη ηταν μια ξανθια κοντουλα αλλα πιασουμενη.
Al Petsiklan
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Ιουλ 2015
- Κριτικές
- 8
- Like
- 136
- Πόντοι
- 0
Φιασκο, το προσεξετο, που λεγεται καπως "σεξπαω" ή καπως ετσι. Πηγα χθες μεσημερι και αντι για νεο αιμα, ειχε Νικη και Τζενη. Ας τους πει καποιος, πως ο Πατρινος χυστης, δεν εχει αναγκη απο νεους χωρους (σιγα τους νεους δηλαδη) αλλα απο νεα προσωπα.
jean-Claud
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 27 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 9
- Like
- 7.826
αυτό που χρειαζεται η πατρα είναι να ερθουν στουντιοκοριτσα από αθηνα να κανουν γκεστ εμφανισεις,μονο ετσι θα ανανεωθουν τα πατρινα τσαρδιαΦιασκο, το προσεξετο, που λεγεται καπως "σεξπαω" ή καπως ετσι. Πηγα χθες μεσημερι και αντι για νεο αιμα, ειχε Νικη και Τζενη. Ας τους πει καποιος, πως ο Πατρινος χυστης, δεν εχει αναγκη απο νεους χωρους (σιγα τους νεους δηλαδη) αλλα απο νεα προσωπα.
αυτό που χρειαζεται η πατρα είναι να ερθουν στουντιοκοριτσα από αθηνα να κανουν γκεστ εμφανισεις,μονο ετσι θα ανανεωθουν τα πατρινα τσαρδια
RESPECT!
Εδώ μάγκες τι παίζει? Έχει κανείς άποψη? Θα πήγαινα για καταδρομική αλλά είμαι εκτός πατρών.
το τηλεφωνο, ειναι τηλεφωνο κομμωτηριου που λειτουργει στην περιοχη. αρα ισως καποιος το εκανε επιτηδες
το τηλεφωνο, ειναι τηλεφωνο κομμωτηριου που λειτουργει στην περιοχη. αρα ισως καποιος το εκανε επιτηδες
Κάλεσες και σου είπαν κομμωτήριο εδώ ή οι κομμώτριες βγαίνουν κρυφά στο κλαρί? και τα 2 πιθανά στην εποχή μας...
ειναι κομμωτηριο φιλε μου. ανοιχτο. καθε μερα περναω. καλεσε εσυ να δουμε τι θα σου πουν.Κάλεσες και σου είπαν κομμωτήριο εδώ ή οι κομμώτριες βγαίνουν κρυφά στο κλαρί? και τα 2 πιθανά στην εποχή μας...
Ημεδαπος
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 14 Σεπ 2017
- Κριτικές
- 35
- Like
- 7.402
- Πόντοι
- 3.436
Λοιπόν απο εβδομάδα έρχομαι στην ομορφη πατρα που σπούδαζα παλιά..
τι παίζει κ που απο υπαίθρια πορνεια;
Μαυρούλες που ήταν παλιά στη Ρήγα φεραιου η καμία τσιγγάνα προς Veso mare..
Μιλήστε ρε παιδιά..να ήξερα εγώ θα έλεγα θα σας έφτιαχνα σενιους..
εχω πολυ καιρο να δω μαυρες φιλε. τις κυνηγανε. δεν ξερω αν καποιος συναγωνιστης ξερει κατι.Λοιπόν απο εβδομάδα έρχομαι στην ομορφη πατρα που σπούδαζα παλιά..
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 102
- Εμφανίσεις
- 15K
- Απαντήσεις
- 105
- Εμφανίσεις
- 5K