Νέα

Πάτρα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα lado
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 723K
  • Ετικέτες
    πάτρα
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Πάτρας στον κατάλογο

atithasos_parthenos

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2017
Like
0
Πόντοι
0
μάλιστα.. τι να πω παιδιά.. ευχαριστώ για τη βοηθεια. παρακαλώ αν εχετε νεοτερα ενημερώστε εδώ  :kissass: :tits: :walkingpenis:

Kayliariskwstas

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2017
Κριτικές
6
Like
281
Πόντοι
6

dimitrios7

Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2017
Κριτικές
1
Like
345
Πόντοι
21
φιλε μου βρες καλυτερα μια φοιτιτρια υγ

gavelos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2016
Κριτικές
21
Like
655
Πόντοι
326
αμα παει στη γλαυκου σωθηκε.καλυτερα να παει σ ένα καταυλισμο των ρομα τουλάχιστον θα τις πληρωσει 5 ευρω να τις γαμησει ενώ τις ιδιες στο γλαυκο θα τις πληρωνει με 25 το απλο.

gavelos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2016
Κριτικές
21
Like
655
Πόντοι
326
πρεπει να το ανακοινώσουμε ότι στο γλαυκο 120 οι 3 τελευταιες καινούργιες που εχει φερει (μιρελα,χριστινα,κατερινα) ειναι ολες γυφτοβουλγαρες/ρουμανες.

Ημεδαπος

Σπουδαίος
Εγγρ.
14 Σεπ 2017
Κριτικές
35
Like
7.402
Πόντοι
3.436
Κ οι ρομα ειναι καλές που λέει κ ο φίλος gavelos πολύ ευχαρίστως αλλά που να τις βρεις κ αυτές..

gavelos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2016
Κριτικές
21
Like
655
Πόντοι
326
Κ οι ρομα ειναι καλές που λέει κ ο φίλος gavelos πολύ ευχαρίστως αλλά που να τις βρεις κ αυτές..
προσφυγικα τυπε πλατεια ελευθεριας και στις γυρω γειτονιες.εκει θα πετυχεις πολλες και αν τους πεις σου δινω 5 ευρω θα σου ερθουν.

gavelos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2016
Κριτικές
21
Like
655
Πόντοι
326
πετυχα πιατσα στη εθνικη οδο πατρων αθηνων στα φαναρια στο σουπερ μαρκετ βασιλοπουλος.ηταν 2 νεαρες όχι μαυρες περισσοτερο για ρουμανες μου εκαναν.

Ημεδαπος

Σπουδαίος
Εγγρ.
14 Σεπ 2017
Κριτικές
35
Like
7.402
Πόντοι
3.436
Πολλη καλη η πληροφορία σου..δηλαδή στη πέφτουν χύμα η πρέπει να κανείς εςυ το πρώτο βήμα;είχα δει αργά το βράδυ στο ΙΚΑ αγιου αλεξιου απο πισω μια κοπελιά με προκλητικό ντύσιμο  έλεγα να τις πω κάτι αλλά πλάκωσαν άνδρες τις Δίας κ την ρωτούσαν που μένει τη θέλει εκεί  ταυτότητα κ τα σχετικα..

nikolas geragotis

Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2017
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
0
πετυχα πιατσα στη εθνικη οδο πατρων αθηνων στα φαναρια στο σουπερ μαρκετ βασιλοπουλος.ηταν 2 νεαρες όχι μαυρες περισσοτερο για ρουμανες μου εκαναν.
δωσε μας περισσοτερες πληρ μηπως ηταν οι δυο πιτσιρικες που ηταν στα φαναρια του ξενοδοχειου σμαρτ περυσι και εκαναν ότι πλενουν τζαμια αμαξιων αλλα στην επεφταν στην ψυχρα;

Ημεδαπος

Σπουδαίος
Εγγρ.
14 Σεπ 2017
Κριτικές
35
Like
7.402
Πόντοι
3.436
Ρε παιδία δώστε πληροφορίες που γίνονται αυτα αναλυτικά ο ένας με τον αλλο οτι ξέρουμε..

gavelos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2016
Κριτικές
21
Like
655
Πόντοι
326
Πολλη καλη η πληροφορία σου..δηλαδή στη πέφτουν χύμα η πρέπει να κανείς εςυ το πρώτο βήμα;είχα δει αργά το βράδυ στο ΙΚΑ αγιου αλεξιου απο πισω μια κοπελιά με προκλητικό ντύσιμο  έλεγα να τις πω κάτι αλλά πλάκωσαν άνδρες τις Δίας κ την ρωτούσαν που μένει τη θέλει εκεί  ταυτότητα κ τα σχετικα..
εσυ κανεις το βημα,της λες χυμα κοπελια θες 5 ευρω να σε γαμησω αν σου πει όχι μη κατσεις η αν σου ζητησει παραπανω.η δεχεται 5 η φευγεις μη μπεις σε διαπραγματευσεις και πανω σου δε θα φορας ουτε χρυσαφικα ουτε λεφτα κινητα κλπ γιατι θα στα κλεψει.

gavelos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2016
Κριτικές
21
Like
655
Πόντοι
326
δωσε μας περισσοτερες πληρ μηπως ηταν οι δυο πιτσιρικες που ηταν στα φαναρια του ξενοδοχειου σμαρτ περυσι και εκαναν ότι πλενουν τζαμια αμαξιων αλλα στην επεφταν στην ψυχρα;
όχι αυτές δεν επλεναν τζαμια,πιατσα εκαναν με μινι φουστες ηταν για ρουμανες βουλγαρες τις εκανα.

ducker13

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2011
Κριτικές
9
Like
401
Πόντοι
21
αμα παει στη γλαυκου σωθηκε.καλυτερα να παει σ ένα καταυλισμο των ρομα τουλάχιστον θα τις πληρωσει 5 ευρω να τις γαμησει ενώ τις ιδιες στο γλαυκο θα τις πληρωνει με 25 το απλο.

Γιατι ρε παιδια? Η Μαρια δε σας Κανει?  Εμενα παντως με εχει ικανοοιησει ολες τις φορες και με το παραπανω. Μαλιστα μια φορα την πηρα απο οοοοολες τις στασεις. Στο τέλος μου λεει...μωρο μου ηθελες να με γαμησεις απο παντου...
Σου αρεσε?
Αλλα και ολες τις αλλες φορες ολα καλα. οτι εχει πεσει το επιπεδο ναι. Πολυ μαλιστα....

gavelos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2016
Κριτικές
21
Like
655
Πόντοι
326
Γιατι ρε παιδια? Η Μαρια δε σας Κανει?  Εμενα παντως με εχει ικανοοιησει ολες τις φορες και με το παραπανω. Μαλιστα μια φορα την πηρα απο οοοοολες τις στασεις. Στο τέλος μου λεει...μωρο μου ηθελες να με γαμησεις απο παντου...
Σου αρεσε?
Αλλα και ολες τις αλλες φορες ολα καλα. οτι εχει πεσει το επιπεδο ναι. Πολυ μαλιστα....
εγω με τη μαρια μια φορα πηγα και ειχα τη χειροτερη συνευρεση.εχω γραψει και κριτικη εξαλου.η αμαλια αξιζε αλλα εφυγε όπως και μια ρεββεκα ηταν πολύ καλη.

gavelos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2016
Κριτικές
21
Like
655
Πόντοι
326
επισης στην οθωνος αμαλιας 100 ξαναγυρισε η εμανουελα η ψυχοπαθης μακρια αν θελετε να σωθειτε.

Ημεδαπος

Σπουδαίος
Εγγρ.
14 Σεπ 2017
Κριτικές
35
Like
7.402
Πόντοι
3.436
:think:Παιδιά η Τσατσα απο το οθόνος αμαλιας 100 με Το κοντό μαλλί εκδίδονται παλιά κάπου το 2002 στην φρατη κ Μπουμπουλίνας υπήρχε μπουρδελο τότε απο τα καλητερα γαμήσια που εχω κάνει..

Ημεδαπος

Σπουδαίος
Εγγρ.
14 Σεπ 2017
Κριτικές
35
Like
7.402
Πόντοι
3.436
Πολύ σωστή η συμβουλή του φίλου gavelos σχετικα με τις τσιγγανες οχι πάνω μας ρολόι λεφτα κινητα..είχα γαμήθει με μια τσιγγάνα στο αυτοκίνητο στη πατρα στο Γλαύκο στο Σκλαβενίτη με 5ευρω κ μου λέει έχεις κινητό να το δώ μετα ενώ το είχα σκεφτεί κ το είχα χωσει στο σημείο της ρεζερβας..

gavelos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2016
Κριτικές
21
Like
655
Πόντοι
326
το καλυτερο στουντιο στην αχαια είναι του αιγιου.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom