atithasos_parthenos
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Οκτ 2017
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
μάλιστα.. τι να πω παιδιά.. ευχαριστώ για τη βοηθεια. παρακαλώ αν εχετε νεοτερα ενημερώστε εδώ
περασα φοιτητής στην πάτρα.. θα ήθελα να ξερω που μπορω να βρω κάποιο καλο και καθαρό μερος όπου θα με προσεξουν! βοηθεια σύντροφοιιι
αμα παει στη γλαυκου σωθηκε.καλυτερα να παει σ ένα καταυλισμο των ρομα τουλάχιστον θα τις πληρωσει 5 ευρω να τις γαμησει ενώ τις ιδιες στο γλαυκο θα τις πληρωνει με 25 το απλο.Στη Γλαυκου τυπε
προσφυγικα τυπε πλατεια ελευθεριας και στις γυρω γειτονιες.εκει θα πετυχεις πολλες και αν τους πεις σου δινω 5 ευρω θα σου ερθουν.Κ οι ρομα ειναι καλές που λέει κ ο φίλος gavelos πολύ ευχαρίστως αλλά που να τις βρεις κ αυτές..
δωσε μας περισσοτερες πληρ μηπως ηταν οι δυο πιτσιρικες που ηταν στα φαναρια του ξενοδοχειου σμαρτ περυσι και εκαναν ότι πλενουν τζαμια αμαξιων αλλα στην επεφταν στην ψυχρα;πετυχα πιατσα στη εθνικη οδο πατρων αθηνων στα φαναρια στο σουπερ μαρκετ βασιλοπουλος.ηταν 2 νεαρες όχι μαυρες περισσοτερο για ρουμανες μου εκαναν.
εσυ κανεις το βημα,της λες χυμα κοπελια θες 5 ευρω να σε γαμησω αν σου πει όχι μη κατσεις η αν σου ζητησει παραπανω.η δεχεται 5 η φευγεις μη μπεις σε διαπραγματευσεις και πανω σου δε θα φορας ουτε χρυσαφικα ουτε λεφτα κινητα κλπ γιατι θα στα κλεψει.Πολλη καλη η πληροφορία σου..δηλαδή στη πέφτουν χύμα η πρέπει να κανείς εςυ το πρώτο βήμα;είχα δει αργά το βράδυ στο ΙΚΑ αγιου αλεξιου απο πισω μια κοπελιά με προκλητικό ντύσιμο έλεγα να τις πω κάτι αλλά πλάκωσαν άνδρες τις Δίας κ την ρωτούσαν που μένει τη θέλει εκεί ταυτότητα κ τα σχετικα..
όχι αυτές δεν επλεναν τζαμια,πιατσα εκαναν με μινι φουστες ηταν για ρουμανες βουλγαρες τις εκανα.δωσε μας περισσοτερες πληρ μηπως ηταν οι δυο πιτσιρικες που ηταν στα φαναρια του ξενοδοχειου σμαρτ περυσι και εκαναν ότι πλενουν τζαμια αμαξιων αλλα στην επεφταν στην ψυχρα;
αμα παει στη γλαυκου σωθηκε.καλυτερα να παει σ ένα καταυλισμο των ρομα τουλάχιστον θα τις πληρωσει 5 ευρω να τις γαμησει ενώ τις ιδιες στο γλαυκο θα τις πληρωνει με 25 το απλο.
εγω με τη μαρια μια φορα πηγα και ειχα τη χειροτερη συνευρεση.εχω γραψει και κριτικη εξαλου.η αμαλια αξιζε αλλα εφυγε όπως και μια ρεββεκα ηταν πολύ καλη.Γιατι ρε παιδια? Η Μαρια δε σας Κανει? Εμενα παντως με εχει ικανοοιησει ολες τις φορες και με το παραπανω. Μαλιστα μια φορα την πηρα απο οοοοολες τις στασεις. Στο τέλος μου λεει...μωρο μου ηθελες να με γαμησεις απο παντου...
Σου αρεσε?
Αλλα και ολες τις αλλες φορες ολα καλα. οτι εχει πεσει το επιπεδο ναι. Πολυ μαλιστα....
εχεις παει στου αιγιου? βλεπω οτι φερνει καλα μουνια που κ που.το καλυτερο στουντιο στην αχαια είναι του αιγιου.