φιλε alexis82 ποσες δουλευουν στο μερος εκει ?αξιζει να το επισκευτεις ?απο που ξεκινα η ταριφα?
Συναγωνιστές μεχρι τη ωρα ειναι ανοιχτα τα σπιτακια στη πατρα????
Είμαι ξενύχτης τι να κάνουμε!!!!!
φιλε alexis82 ποσες δουλευουν στο μερος εκει ?αξιζει να το επισκευτεις ?απο που ξεκινα η ταριφα?
Καλησπέρα,
Στο δρόμο γίνονται κάτι έργα, στο ρεύμα ανόδου μόνο νομίζω, δηλαδή από θάλασσα προς περιμετρική...
Το σπίτι είναι στο ρεύμα ανόδου ή στην άλλη μεριά του ρέματος, από περιμετρική προς θάλασσα?
Ευχαριστώ
Τέσπα, έφτασα εκεί κατά τις 3 αλλά είδα δύο αυτοκίνητα και μια μηχανή και κόλωσα να μπω... Πρωτάρης βλέπετε... Τι ώρα γενικά έχει λίγο κόσμο? Ή μάλλον πρέπει να πω καθόλου κόσμο!
Καμμιά απάντηση ,ρε παιδια,,,...Κανεις Πατρινος ,δεν διαβάζει εδω...???Τεχνικό θέμα : Απο την περιμετρική (Εθνική Οδό απο Πύργο για Αθήνα) υπάρχει κάποιο σημείο που να βγάζει κατ ευθειαν στη Γλαύκου (και το ρδέλο εννοείται) γιατι δεν ξέρω αλλο σημείο εκτος απο το σημειο που εμπαινε ο παλίος δρόμος και έπιανε παραλία...
Επίσης τα σπίτια Όθωνος-Αμαλίας (παραλιακή) απέναντι από την Ιχθυόσκαλα (φάρο) προς τον Αγ. Ανδρέα παίζουν ακόμα? Και αν μπορει κανεις συνάδελφος να δώσει πιο λεπτομερεις οδηγίες πως να τα
βρούμε...Ευχαριστώ
Τεχνικό θέμα : Απο την περιμετρική (Εθνική Οδό απο Πύργο για Αθήνα) υπάρχει κάποιο σημείο που να βγάζει κατ ευθειαν στη Γλαύκου (και το ρδέλο εννοείται) γιατι δεν ξέρω αλλο σημείο εκτος απο το σημειο που εμπαινε ο παλίος δρόμος και έπιανε παραλία...
Οπως και να'χει ευχαριστω για την απάντηση....Χωρίς να είμαι 100% σίγουρος (είμαι 85% ):
Από περιμετρική βγαίνεις στην έξοδο της Οβρυάς (4η έξοδος) και συνεχίζεις μέχρι να βρεις στην παραλία... Δηλαδή στην ουσία πάλι από το δρόμο που είναι κοντά στη Nissan-Κάνιστρας θα πας (και περιγράφουν άλλα μέλη παραπάνω). Απλά για να μη φας όλη τη κίνηση της Πάτρας φτάνεις στη Nissan από την περιμετρική...
Τώρα, από ότι είδα στο DriveMe της Forthnet, φαίνεται να υπάρχει και δρόμος που βγάζει από την 3η έξοδο (Γλαύκος-Carrefour) στο σπίτι αλλά πολύ μπέρδεμα φαίνεται...
Για το δεύτερο κομμάτι της ερώτησής σου δεν ξέρω κάτι
Συνάσελφε, δεν ντρεπομαι καιεχω ξαναπαει (απο παραλια). Αφου εχω βάλει και χάρτη με διορθωμενη τη θέση του σπιτιου σε σχεση με αλλο χάρτη, οπως και φωτο του σπιτιου, αν κοιτάξεις σελ. 5. Απλα επειδη δεν ξέρω απο Πατρα και ερχομαι αραια και που ,ρωτάω για καινούργια διαδρομη...Φίλε αν ντρέπεσαι να ρωτήσεις κάποιον περαστικό για το που είναι το μπουρδέλο στο Γλαυκο, τότε ρώτα που είναι το γήπεδο της Θύελλας Π. 300-400 μέτρα πριν το γήπεδο είναι στο δεξι σου χέρι στο αριστερό είναι το ποτάμι.