propper79
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Νοε 2016
- Like
- 385
- Πόντοι
- 21
κανονικο υψος θα ελεγα....βαμμενο προς ξανθο.....με πιασιματα....Η λορυ οταν λες νταρντανα ειναι ψιλή και ευσωμη?
Απο πρόσωπο τι λεει?ξανθιά η μελαχρινή ειναι?
κανονικο υψος θα ελεγα....βαμμενο προς ξανθο.....με πιασιματα....Η λορυ οταν λες νταρντανα ειναι ψιλή και ευσωμη?
Απο πρόσωπο τι λεει?ξανθιά η μελαχρινή ειναι?
για να είμαι ειλικρινής δεν συγκράτησα όνομα, αλλα ήταν παρόμοια με τις περιγραφές τον προηγούμενων. Η κοπέλα που πήρα εγώ ήταν ξανθιά με κοντό μαλλί, ψιλή (1,70), ωραίο κωλο, μέτριο σε μέγεθος στήθος, πολύ καλή διάθεση και άνεση.Φιλε διαβασα κριτικη σου στο ναντιας με τη βικη.γυρισε η βικη παλι?
Πριν κανα μήνα που πήγα ηταν μια άλλη
για να είμαι ειλικρινής δεν συγκράτησα όνομα, αλλα ήταν παρόμοια με τις περιγραφές τον προηγούμενων. Η κοπέλα που πήρα εγώ ήταν ξανθιά με κοντό μαλλί, ψιλή (1,70), ωραίο κωλο, μέτριο σε μέγεθος στήθος, πολύ καλή διάθεση και άνεση.
Δεν νομίζω ότι ήταν η Βίκυ. Καταρχήν επειδή γράφεις για ελεύθερο στοματικό. Και η Βίκυ δεν είναι ξανθιάγια να είμαι ειλικρινής δεν συγκράτησα όνομα, αλλα ήταν παρόμοια με τις περιγραφές τον προηγούμενων. Η κοπέλα που πήρα εγώ ήταν ξανθιά με κοντό μαλλί, ψιλή (1,70), ωραίο κωλο, μέτριο σε μέγεθος στήθος, πολύ καλή διάθεση και άνεση.
ποια ηταν αυτη ρε φιλε με την κωλαρα;;;;;σε ποιο σπιτι πηγες;Εγώ πήγα προχθές στο μονικα'ς. Δεν ρώτησα όνομα της κοπέλας, αλλά σε γενικές γραμμές ήταν μέτρια η εξυπηρέτηση. 40 με ελεύθερο στοματικό, η κοπέλα μπήκε στο δωμάτιο έβγαλε τα ρούχα και μου είπε έλα να τελειώνουμε. Μέτρια πιπα, ξεκίνησε από πάνω και μετά την γύρισα στα τέσσερα για κατάθεση. Στήθος 1ρι αλλά κωλος 9ρι. Σε γενικές γραμμές απογοήτευση αν εξαίρεσης τον κωλο. Για όσους γουστάρουν οπίσθια και ξυνομουνες θα είναι κομπλέ.
μηπως ηταν μια ευα;;;;η μαλλον η σονια;;;;ρουμανες κ οι δυο αλλα δεν νομιζω.....Εγώ πήγα προχθές στο μονικα'ς. Δεν ρώτησα όνομα της κοπέλας, αλλά σε γενικές γραμμές ήταν μέτρια η εξυπηρέτηση. 40 με ελεύθερο στοματικό, η κοπέλα μπήκε στο δωμάτιο έβγαλε τα ρούχα και μου είπε έλα να τελειώνουμε. Μέτρια πιπα, ξεκίνησε από πάνω και μετά την γύρισα στα τέσσερα για κατάθεση. Στήθος 1ρι αλλά κωλος 9ρι. Σε γενικές γραμμές απογοήτευση αν εξαίρεσης τον κωλο. Για όσους γουστάρουν οπίσθια και ξυνομουνες θα είναι κομπλέ.
μην ψαρωνεις η τζουλιανα ειναι ,,, ενα ρουμανακι δεν λεει και πολλα ειδικα τωρα τελευταια καπως την εχει δει .... γενικως δεν τιμα τα λεφτα που περνειποια ηταν αυτη ρε φιλε με την κωλαρα;;;;;σε ποιο σπι
Λορυ δοκιμασμενη διεκπερωτικη μονο αυτοΣε πιο σπιτάκι θα βρούμε την λορυ
απο ποτε εκανε κωλαρα αυτη???ξερω για ποια λες.....την ειχα μπουκωσει οταν πρωτοπατησε το ποδι της επανω......αλλα?παχυνε στον κωλο????εχω πανω απο χρονο να την δω βεβαια.....αλλαξε κατι?μην ψαρωνεις η τζουλιανα ειναι ,,, ενα ρουμανακι δεν λεει και πολλα ειδικα τωρα τελευταια καπως την εχει δει .... γενικως δεν τιμα τα λεφτα που περνει
ειναι στεγνη μινιον θα λεγα ...αλλα δεν λειαπο ποτε εκανε κωλαρα αυτη???ξερω για ποια λες.....την ειχα μπουκωσει οταν πρωτοπατησε το ποδι της επανω......αλλα?παχυνε στον κωλο????εχω πανω απο χρονο να την δω βεβαια.....αλλαξε κατι?
αρα δεν ισχυει....αυτη ειναι πετσι κ κοκκαλο......μαλλον αλλη θα λεει......ειναι στεγνη μινιον θα λεγα ...αλλα δεν λει
Θα εννοει οθονως αμαλια την Σονια που εγινε σοφια τωρα αλλη ξυνομουνααρα δεν ισχυει....αυτη ειναι πετσι κ κοκκαλο......μαλλον αλλη θα λεει.....
αυτη ειναι....οταν πρωτοηρθε και αυτη,ειχε τρελη κωλαρα βραζιλιανικη....ολα τα αλλα χαλια βεβαια...την ειχα γαμησει απο τον κωλο......βεβαια αλλαξε στυλ κ μαλλια και υπηρεσιες βεβαια.....αυτες ειχαν ερθει λιγο πριν φυγει η αμαλια και η ντανα.......Θα εννοει οθονως αμαλια την Σονια που εγινε σοφια τωρα αλλη ξυνομουνα
Τελος παντων δεν παρχει κατι καλο εδω πατρα τα ιδια πραγματα λες και τις παντρευτικαμε ,,, δεν κανουν αλλαγες μενουν ιδιες βλεπω να περνουν συνταξη απο εδωΗ Σόνια δεν κρύβεται,ειναι μια με μηδεν στήθος ρουμανα.
Δύσκολο ομως να του είπε η Σόνια γρήγορα,εγώ 2 φορές που είχα παει παλιότερα δεν βιαζόταν.
Μηπως λεει τη τζουλιαννα αυτή κάνει τέτοια.
εγω προσωπικα εχω κολλημα με τον κωλο.....για αυτο με την Νικη ειχα τρελαθει.....ναι η σονια δεν μιλαει καθολου ελληνικα......ισως να εννοει την Ευα....καλο σωμα,εχει στηθος βεβαια,οχι κωλαρα βεβαια αλλα βλαμμενο του κερατα,,,,,δεν ξερω για ποια εννοει.....Η Σόνια δεν κρύβεται,ειναι μια με μηδεν στήθος ρουμανα.
Δύσκολο ομως να του είπε η Σόνια γρήγορα,εγώ 2 φορές που είχα παει παλιότερα δεν βιαζόταν.
Μηπως λεει τη τζουλιαννα αυτή κάνει τέτοια.
εσυ την ειδες να εχει κωλαρα ας πουμε?Έχει πάρει λιγα κιλά αυτή,τωρα το κωλαρα είναι υποκειμενικό
Ρε μαγκα τι μου θυμησες Νικη !!!!!! ολα τα λεφταεγω προσωπικα εχω κολλημα με τον κωλο.....για αυτο με την Νικη ειχα τρελαθει.....ναι η σονια δεν μιλαει καθολου ελληνικα......ισως να εννοει την Ευα....καλο σωμα,εχει στηθος βεβαια,οχι κωλαρα βεβαια αλλα βλαμμενο του κερατα,,,,,δεν ξερω για ποια εννοει.....