Νέα

Πάτρα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα lado
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 721K
  • Ετικέτες
    πάτρα
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)
Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Πάτρας στον κατάλογο

propper79

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2016
Like
385
Πόντοι
21

Bizitolatris

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2023
Κριτικές
1
Like
35
Πόντοι
0
για τους βυζολατρες έχουμε τίποτα καλό στην Πόλη;;

stani

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2023
Κριτικές
1
Like
91
Πόντοι
0
Πάντως προσωπικά όσες φορές πήγα studio k πέρασα πολύ ωραία με τις κοπέλες!! Σε εμφάνιση δεν ήταν να πεις 'ουαου' αλλά στα του αγώνα ήταν άρματα μάχης!! Μιλάω για Χριστίνα, Στεφανία και Τατιάνα... Δυστυχώς την τελευταία έχει καιρό να τη φέρει

Bizitolatris

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2023
Κριτικές
1
Like
35
Πόντοι
0
Φιλε διαβασα κριτικη σου στο ναντιας με τη βικη.γυρισε η βικη παλι?
Πριν κανα μήνα που πήγα ηταν μια άλλη
για να είμαι ειλικρινής δεν συγκράτησα όνομα, αλλα ήταν παρόμοια με τις περιγραφές τον προηγούμενων. Η κοπέλα που πήρα εγώ ήταν ξανθιά με κοντό μαλλί, ψιλή (1,70), ωραίο κωλο, μέτριο σε μέγεθος στήθος, πολύ καλή διάθεση και άνεση.

ikarus1967

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2022
Κριτικές
6
Like
386
Πόντοι
21
για να είμαι ειλικρινής δεν συγκράτησα όνομα, αλλα ήταν παρόμοια με τις περιγραφές τον προηγούμενων. Η κοπέλα που πήρα εγώ ήταν ξανθιά με κοντό μαλλί, ψιλή (1,70), ωραίο κωλο, μέτριο σε μέγεθος στήθος, πολύ καλή διάθεση και άνεση.

Δεν νομίζω ότι ήταν η Βίκυ. Καταρχήν επειδή γράφεις για ελεύθερο στοματικό. Και η Βίκυ δεν είναι ξανθιά

ikarus1967

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2022
Κριτικές
6
Like
386
Πόντοι
21
Η Στέλλα στο Studio K είναι η γνωστή η καινούργια κοπέλα;

Bizitolatris

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2023
Κριτικές
1
Like
35
Πόντοι
0
Εγώ πήγα προχθές στο μονικα'ς. Δεν ρώτησα όνομα της κοπέλας, αλλά σε γενικές γραμμές ήταν μέτρια η εξυπηρέτηση. 40 με ελεύθερο στοματικό, η κοπέλα μπήκε στο δωμάτιο έβγαλε τα ρούχα και μου είπε έλα να τελειώνουμε. Μέτρια πιπα, ξεκίνησε από πάνω και μετά την γύρισα στα τέσσερα για κατάθεση. Στήθος 1ρι αλλά κωλος 9ρι. Σε γενικές γραμμές απογοήτευση αν εξαίρεσης τον κωλο. Για όσους γουστάρουν οπίσθια και ξυνομουνες θα είναι κομπλέ.

propper79

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2016
Like
385
Πόντοι
21
Εγώ πήγα προχθές στο μονικα'ς. Δεν ρώτησα όνομα της κοπέλας, αλλά σε γενικές γραμμές ήταν μέτρια η εξυπηρέτηση. 40 με ελεύθερο στοματικό, η κοπέλα μπήκε στο δωμάτιο έβγαλε τα ρούχα και μου είπε έλα να τελειώνουμε. Μέτρια πιπα, ξεκίνησε από πάνω και μετά την γύρισα στα τέσσερα για κατάθεση. Στήθος 1ρι αλλά κωλος 9ρι. Σε γενικές γραμμές απογοήτευση αν εξαίρεσης τον κωλο. Για όσους γουστάρουν οπίσθια και ξυνομουνες θα είναι κομπλέ.
ποια ηταν αυτη ρε φιλε με την κωλαρα;;;;;σε ποιο σπιτι πηγες;

propper79

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2016
Like
385
Πόντοι
21
μηπως ηταν μια ευα;;;;η μαλλον η σονια;;;;ρουμανες κ οι δυο αλλα δεν νομιζω.....

dune_bb

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
52
Πόντοι
0
ποια ηταν αυτη ρε φιλε με την κωλαρα;;;;;σε ποιο σπι
μην ψαρωνεις η τζουλιανα ειναι ,,, ενα ρουμανακι δεν λεει και πολλα ειδικα τωρα τελευταια καπως την εχει δει .... γενικως δεν τιμα τα λεφτα που περνει

propper79

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2016
Like
385
Πόντοι
21
μην ψαρωνεις η τζουλιανα ειναι ,,, ενα ρουμανακι δεν λεει και πολλα ειδικα τωρα τελευταια καπως την εχει δει .... γενικως δεν τιμα τα λεφτα που περνει
απο ποτε εκανε κωλαρα αυτη???ξερω για ποια λες.....την ειχα μπουκωσει οταν πρωτοπατησε το ποδι της επανω......αλλα?παχυνε στον κωλο????εχω πανω απο χρονο να την δω βεβαια.....αλλαξε κατι?

dune_bb

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
52
Πόντοι
0
απο ποτε εκανε κωλαρα αυτη???ξερω για ποια λες.....την ειχα μπουκωσει οταν πρωτοπατησε το ποδι της επανω......αλλα?παχυνε στον κωλο????εχω πανω απο χρονο να την δω βεβαια.....αλλαξε κατι?
ειναι στεγνη μινιον θα λεγα ...αλλα δεν λει

propper79

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2016
Like
385
Πόντοι
21
Θα εννοει οθονως αμαλια την Σονια που εγινε σοφια τωρα αλλη ξυνομουνα
αυτη ειναι....οταν πρωτοηρθε και αυτη,ειχε τρελη κωλαρα βραζιλιανικη....ολα τα αλλα χαλια βεβαια...την ειχα γαμησει απο τον κωλο......βεβαια αλλαξε στυλ κ μαλλια και υπηρεσιες βεβαια.....αυτες ειχαν ερθει λιγο πριν φυγει η αμαλια και η ντανα.......

dune_bb

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
52
Πόντοι
0
Η Σόνια δεν κρύβεται,ειναι μια με μηδεν στήθος ρουμανα.
Δύσκολο ομως να του είπε η Σόνια γρήγορα,εγώ 2 φορές που είχα παει παλιότερα δεν βιαζόταν.
Μηπως λεει τη τζουλιαννα αυτή κάνει τέτοια.
Τελος παντων δεν παρχει κατι καλο εδω πατρα τα ιδια πραγματα λες και τις παντρευτικαμε ,,, δεν κανουν αλλαγες μενουν ιδιες βλεπω να περνουν συνταξη απο εδω

propper79

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2016
Like
385
Πόντοι
21
Η Σόνια δεν κρύβεται,ειναι μια με μηδεν στήθος ρουμανα.
Δύσκολο ομως να του είπε η Σόνια γρήγορα,εγώ 2 φορές που είχα παει παλιότερα δεν βιαζόταν.
Μηπως λεει τη τζουλιαννα αυτή κάνει τέτοια.
εγω προσωπικα εχω κολλημα με τον κωλο.....για αυτο με την Νικη ειχα τρελαθει.....ναι η σονια δεν μιλαει καθολου ελληνικα......ισως να εννοει την Ευα....καλο σωμα,εχει στηθος βεβαια,οχι κωλαρα βεβαια αλλα βλαμμενο του κερατα,,,,,δεν ξερω για ποια εννοει.....

dune_bb

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
52
Πόντοι
0
εγω προσωπικα εχω κολλημα με τον κωλο.....για αυτο με την Νικη ειχα τρελαθει.....ναι η σονια δεν μιλαει καθολου ελληνικα......ισως να εννοει την Ευα....καλο σωμα,εχει στηθος βεβαια,οχι κωλαρα βεβαια αλλα βλαμμενο του κερατα,,,,,δεν ξερω για ποια εννοει.....
Ρε μαγκα τι μου θυμησες Νικη !!!!!! ολα τα λεφτα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom