You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Δείτε τα όλα τα μπουρδέλα και τα studio της Πάτρας στον κατάλογο
Πέρασα χτες και τη είδα.
Μου άρεσε που είναι τόσο αδύνατη και πρέπει να έχει και μεγάλο στήθος για τό σωματότυπο τής.. φαντάσου ότι μετά πήγα με μια από το κάνε σεξ ακόμα πιο αδύνατη.
Αυτό που με έκανε να μήν περάσω ήταν που ήταν δωμάτιο και ενώ άρχισα να ακούω τον τύπο από μέσα να φωνάζει από ευχαρίστηση.... μάλλον έχυνε....
Αυτή βγήκε από το δωμάτιο πριν ακόμα αυτός σταματήσει να βαριά ανασαίνει...με ρούχα στο χέρι και έτρεξε στο μπάνιο..
Μάλλον ο τύπος έτρωγε φόλα και κυνηγαγε να την χύσει στην πόρτα.
Είχε και σαλοναρισμα λίγο ντεκαυλε και έφυγα.
Από κορμί εμένα μου άρεσε...
Γούστα είναι αυτά.
Το χαρτί πάει αλλού....στις γυφτισες παρακαλώ, στα προσφυγικά στα στενά γίνεται χαμός.
Λογικό αντί να δώσει καποιος 30 κ 40 ευρώ παίζει μπάλα με 5, 10 αντε 20 ευρώ, πάντα όμως με τον κίνδυνο που συνεπάγεται.....
ikarus1967
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Μαρ 2022
- Κριτικές
- 6
- Like
- 386
- Πόντοι
- 301
Την Βίκυ έχω πάρει δυστυχώς μόνο δύο φορές. Την πρώτη φορά μετά το 20 μετά το άνοιγμα κατόπιν του COVID που δεν έλεγε τίποτα. Επειδή δεν υπάρχουν πολλές επιλογές στην Πάτρα πήγα ξανά πέρσι το καλοκαίρι και πέρασα πολύ καλά. Άλλες φορές που δοκίμασα δυστυχώς ήταν απασχολημένη. Κρίμα που έφυγε.
Apeiros1234
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Ιουλ 2021
- Κριτικές
- 2
- Like
- 529
- Πόντοι
- 81
Καλησπέρα συμπατριώτες, θέλω να πάω στο nantias. Αξίζει να παω; το προτείνετε;
Σήμερα ήρθε. Πηγα να τη δω με ανυπομονησία μιας και περίμενα να έρθει νέα κοπέλα μετά την αγάπη μιας και δεν τη γουστάρω. Βγαίνει λοιπόν η τσα2 μου λέει η κοπέλα είναι καινούργια, η τοηανη μπλα μπλα μπλα κτλ. Μου σκάει το story πριν βγει η κοπέλα, είναι λίγο αδύνατη αλλά είναι πολύ καλή στο κρεβάτι. Μου ήρθε να της πω την έχεις δοκιμάσει και το λες; τέλος πάντων βγαίνει ένας κοντός σκελετός με μαύρα μαλλιά. Κι όπως μπήκα έτσι βγήκα από το μαγαζί. Υπομονή μέχρι την επόμενη αλλαγή λοιπόν.Στο στουντιο κ εχει ερθει μια Ρωξάνη,αν εχει πάει κάποιος ας μας πει πληροφορίες
ikarus1967
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Μαρ 2022
- Κριτικές
- 6
- Like
- 386
- Πόντοι
- 301
Οκ κι εγώ πήγα να την δω. Πράγματι η κοπέλα είναι αδύνατη αλλά σκελετός είναι υπερβολή. Είναι κατά την άποψη μου καλύτερη από την Τζουλιάνα στο Γλαύκου 118. Δεν πέρασα επειδή δεν είχα χρόνο αλλιώς θα την δοκίμαζα.Σήμερα ήρθε. Πηγα να τη δω με ανυπομονησία μιας και περίμενα να έρθει νέα κοπέλα μετά την αγάπη μιας και δεν τη γουστάρω. Βγαίνει λοιπόν η τσα2 μου λέει η κοπέλα είναι καινούργια, η τοηανη μπλα μπλα μπλα κτλ. Μου σκάει το story πριν βγει η κοπέλα, είναι λίγο αδύνατη αλλά είναι πολύ καλή στο κρεβάτι. Μου ήρθε να της πω την έχεις δοκιμάσει και το λες; τέλος πάντων βγαίνει ένας κοντός σκελετός με μαύρα μαλλιά. Κι όπως μπήκα έτσι βγήκα από το μαγαζί. Υπομονή μέχρι την επόμενη αλλαγή λοιπόν.
Γούστα είναι αυτά. Προσωπικά ούτε στον δρόμο δεν θα γύριζα να την κοιτάξω ακόμα και γυμνή να κυκλοφορούσε....Οκ κι εγώ πήγα να την δω. Πράγματι η κοπέλα είναι αδύνατη αλλά σκελετός είναι υπερβολή. Είναι κατά την άποψη μου καλύτερη από την Τζουλιάνα στο Γλαύκου 118. Δεν πέρασα επειδή δεν είχα χρόνο αλλιώς θα την δοκίμαζα.
Ntonpinelo
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Σεπ 2022
- Κριτικές
- 13
- Like
- 3.259
- Πόντοι
- 731
Έτσι όπως τα λες είναι, για θέμα γούστου..Γούστα είναι αυτά. Προσωπικά ούτε στον δρόμο δεν θα γύριζα να την κοιτάξω ακόμα και γυμνή να κυκλοφορούσε....
Πέρασα χτες και τη είδα.
Μου άρεσε που είναι τόσο αδύνατη και πρέπει να έχει και μεγάλο στήθος για τό σωματότυπο τής.. φαντάσου ότι μετά πήγα με μια από το κάνε σεξ ακόμα πιο αδύνατη.
Αυτό που με έκανε να μήν περάσω ήταν που ήταν δωμάτιο και ενώ άρχισα να ακούω τον τύπο από μέσα να φωνάζει από ευχαρίστηση.... μάλλον έχυνε....
Αυτή βγήκε από το δωμάτιο πριν ακόμα αυτός σταματήσει να βαριά ανασαίνει...με ρούχα στο χέρι και έτρεξε στο μπάνιο..
Μάλλον ο τύπος έτρωγε φόλα και κυνηγαγε να την χύσει στην πόρτα.
Είχε και σαλοναρισμα λίγο ντεκαυλε και έφυγα.
Από κορμί εμένα μου άρεσε...
Γούστα είναι αυτά.
Ημεδαπος
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 14 Σεπ 2017
- Κριτικές
- 35
- Like
- 7.402
- Πόντοι
- 3.436
Δίκιο έχεις σε αυτό, αλλά κ παλι δεν νομίζω να ενδιαφέρει κ πολλους το τι γίνεται στα σπιτάκια.Πάντως δεν υπάρχουν πολλοί συναγωνιστές να ενημερώνουν για τα σπιτάκια στη Πάτρα,επάνω ποτάμι πηγε κανένας?
Πρέπει η πόλη να απόκτηση ενα πορνορεπορτερ να ενημερώνει συχνά τι γινεται στο πεδίο
Το χαρτί πάει αλλού....στις γυφτισες παρακαλώ, στα προσφυγικά στα στενά γίνεται χαμός.
Λογικό αντί να δώσει καποιος 30 κ 40 ευρώ παίζει μπάλα με 5, 10 αντε 20 ευρώ, πάντα όμως με τον κίνδυνο που συνεπάγεται.....
Apeiros1234
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Ιουλ 2021
- Κριτικές
- 2
- Like
- 529
- Πόντοι
- 81
Έχεις απόλυτο δίκιο φίλε μου. Το είχα θίξει κι εγώ όταν έκανα κριτική για το σπίτι το 106. Είδα με τα μάτια μου συναγωνιστή να βγαίνει από άλλο σπίτι και δεν είδα καμιά κριτική. Θα το ξαναγράψω. Η ιστοσελίδα είναι για την δική μας εξυπηρέτηση. Γράψτε 2 λόγια όχι πολλά για την εμφάνιση της κοπέλας και από υπηρεσίες για να έχουμε μια εικόνα δεν είναι νομίζω ότι είναι τόσος κόπος. Θα μου πει κάποιος, 《πήγαινε και αν δε σου αρέσει φύγε 》. Δεν είναι όμως έτσι. Με ρωτάς αν μπορώ να πάω, ειδικά όταν έχω ένα κενό από τη απογευματινή βάρδια γιατί να χάσω το χρόνο μου. Επίσης αν κάποιος έπεσε σε φόλα να το μάθουμε μην έχουμε τα ίδια όλοι, την επόμενη φορά φίλε θα σε σώσω εγώ από φόλα. Έτσι πάνε αυτά, σήμερα εσύ αύριο εγώ. Για παράδειγμα οτάν πήγα στο 106 η κοπέλα που δούλευε ήταν κομοδίνο. Αν είχαμε διαβάσει μια κριτική δεν θα πηγαίναμε γιατί μετά από μένα ήταν άλλοι 2. Γιαυτό κι έκανα κριτική για να προφυλάξω κάποιον άλλον που δεν ήξερε. Επίσης στο nantias έχει έρθει νέα κοπέλα, της οποίας ούτε το ονομα δεν ξέρουμε και είμαι σίγουρος ότι έχουν πάει αρκετοί. Αυτά από μένα συγνώμη για το σεντόνι.Πάντως δεν υπάρχουν πολλοί συναγωνιστές να ενημερώνουν για τα σπιτάκια στη Πάτρα,επάνω ποτάμι πηγε κανένας?
Πρέπει η πόλη να απόκτηση ενα πορνορεπορτερ να ενημερώνει συχνά τι γινεται στο πεδίο
propper79
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Νοε 2016
- Like
- 385
- Πόντοι
- 21
εχω αναφερει πολλες φορες οτι για τα κοριτσια στον γλαυκο μπορουμε κ τηλεφωνικα να μαθουμε το ποιες δουλευουν....πχ προχθες στο sex house ηταν μαρινα κορινα κ η καρλα....τιποτα καινουργιο....στης μονικας δεν ξερω για νεα αφιξη....
Apeiros1234
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Ιουλ 2021
- Κριτικές
- 2
- Like
- 529
- Πόντοι
- 81
Το τηλεφωνικά δεν λέει τίποτα εδικά σε κάποιον που δεν έχει πάει ποτέ όπως εγώ. Πες μας πως ήταν αυτή που πήρες από εμφάνιση και υπηρεσίες. Εγώ μένω κοντά στην Αγία Σοφία σιγά μην《 πάω στο άγνωστο με βάρκα την ελπίδα 》. Ειδικά μύστες που έρχονται από Ρίο ή από χωρια πρέπει να έχουν μια εικόνα.εχω αναφερει πολλες φορες οτι για τα κοριτσια στον γλαυκο μπορουμε κ τηλεφωνικα να μαθουμε το ποιες δουλευουν....πχ προχθες στο sex house ηταν μαρινα κορινα κ η καρλα....τιποτα καινουργιο....στης μονικας δεν ξερω για νεα αφιξη....
propper79
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Νοε 2016
- Like
- 385
- Πόντοι
- 21
οκ...αν καποιος δεν εχει παει ποτε....Το τηλεφωνικά δεν λέει τίποτα εδικά σε κάποιον που δεν έχει πάει ποτέ όπως εγώ. Πες μας πως ήταν αυτή που πήρες από εμφάνιση και υπηρεσίες. Εγώ μένω κοντά στην Αγία Σοφία σιγά μην《 πάω στο άγνωστο με βάρκα την ελπίδα 》. Ειδικά μύστες που έρχονται από Ρίο ή από χωρια πρέπει να έχουν μια εικόνα.
ikarus1967
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Μαρ 2022
- Κριτικές
- 6
- Like
- 386
- Πόντοι
- 301
Η Μελίνα στο Studio K, η Αμαλία στο 120 και βεβαίως η Βίκυ από τις παλιές. Από τις τελευταίες εμφανίσεις η Σοφία στο Κ και η ΣτεΠοιά είναι(ήταν)η καλύτερη κοπέλα κατα τα γούστα σας στη πόλη?
Εγώ θα αναφέρω η ντανα απο αυτές που έφυγαν και τωρα η Τζούλια
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Στέλλα στο Αγ. ΣτέφανοΗ Μελίνα στο Studio K, η Αμαλία στο 120 και βεβαίως η Βίκυ από τις παλιές. Από τις τελευταίες εμφανίσεις η Σοφία στο Κ και η Στε
ikarus1967
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Μαρ 2022
- Κριτικές
- 6
- Like
- 386
- Πόντοι
- 301
Στο Στούντιο Κ η Εβελίνα - 1,70 μαύρα μαλλιά πιασίματα και αρκετά τατουάζ. Και είναι από τις πολλές περιπτώσεις που η φωτογραφία στο φατσοβιβλιο δεν είναι πραγματική
Επόμενη στάση Αγ. Στέφανο που ήταν η Φωτεινή. 165 - 170, μαύρα μαλλιά, κορμάρα. Δηλώνει από Ουκρανία και δοκιμάστηκε με μέτριες αποδόσεις. Πίπα μέτρια προς το κακό μικρής διάρκειας, την έβαλα απάνω (δεν το έχει) και μετά ιεραποστολικό οπού τελείωσα. Η συμμετοχή της περιορίζεται στο βογγητο που φαίνεται κιόλας ψεύτικο. Το καλό της υπόθεσης ήταν ότι δεν βιάζεται.
Επόμενη στάση Αγ. Στέφανο που ήταν η Φωτεινή. 165 - 170, μαύρα μαλλιά, κορμάρα. Δηλώνει από Ουκρανία και δοκιμάστηκε με μέτριες αποδόσεις. Πίπα μέτρια προς το κακό μικρής διάρκειας, την έβαλα απάνω (δεν το έχει) και μετά ιεραποστολικό οπού τελείωσα. Η συμμετοχή της περιορίζεται στο βογγητο που φαίνεται κιόλας ψεύτικο. Το καλό της υπόθεσης ήταν ότι δεν βιάζεται.
Apeiros1234
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Ιουλ 2021
- Κριτικές
- 2
- Like
- 529
- Πόντοι
- 81
Αν και εχω πάει ελάχιστες φορές (8), αυτές που άρεσαν ήταν η Στεφανια και η Βίκυ. 4 φορές έχω πάει με την πρώτη και 3 με την Βίκυ. Η άλλη φορά ήταν με κάποια Άννα στο 106. Την Παρασκευή θα πάω να δοκιμάσω την περίφημη Τζούλια.Ποιά είναι(ήταν)η καλύτερη κοπέλα κατα τα γούστα σας στη πόλη?
Εγώ θα αναφέρω η ντανα απο αυτές που έφυγαν και τωρα η Τζούλια
propper79
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Νοε 2016
- Like
- 385
- Πόντοι
- 21
Χαιρετε μαγκες μου...χθες πηγα επανω μια βολτα να δω δυο καινουργιες....αννα καλουτσικη περιπου 30 κανονικο σωμα ωραιο στηθος και ρωγα οπως την ειδα οταν βγαινει απο το δωματιο.σε γενικες γραμμες δεν ειναι μπαζο,μαλλον ελληνιδα...λορυ νταρντανα δηλωνει ρουμανα 30συν και αυτη δεκτικη σε 69 και πιπες και τα συναφη,δεν ειναι χοντρη ,τουμπανο αλλα δεν ειχε τον κωλο που περιμενα....μεγαλη περιφερεια κ καθαρη απο οτι μου φανηκε....στηθος οχι μεγαλο.........αυτα.....στα αλλα μαγδα ευριδικη τζουλιαννα και η λαρισα...
akis123456
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Νοε 2021
- Like
- 200
- Πόντοι
- 20
Σε πιο σπιτάκι θα βρούμε την λορυΧαιρετε μαγκες μου...χθες πηγα επανω μια βολτα να δω δυο καινουργιες....αννα καλουτσικη περιπου 30 κανονικο σωμα ωραιο στηθος και ρωγα οπως την ειδα οταν βγαινει απο το δωματιο.σε γενικες γραμμες δεν ειναι μπαζο,μαλλον ελληνιδα...λορυ νταρντανα δηλωνει ρουμανα 30συν και αυτη δεκτικη σε 69 και πιπες και τα συναφη,δεν ειναι χοντρη ,τουμπανο αλλα δεν ειχε τον κωλο που περιμενα....μεγαλη περιφερεια κ καθαρη απο οτι μου φανηκε....στηθος οχι μεγαλο.........αυτα.....στα αλλα μαγδα ευριδικη τζουλιαννα και η λαρισα...
propper79
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Νοε 2016
- Like
- 385
- Πόντοι
- 21
sex house.......μεχρι τις 6 λογικα.......μεθαυριο δεν θα ειναι....θα φυγει...Σε πιο σπιτάκι θα βρούμε την λορυ
akis123456
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Νοε 2021
- Like
- 200
- Πόντοι
- 20
Σε ευχαριστώ πολύsex house.......μεχρι τις 6 λογικα.......μεθαυριο δεν θα ειναι....θα φυγει...
propper79
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Νοε 2016
- Like
- 385
- Πόντοι
- 21
παρε ενα τηλ πριν πας....ενδεχεται να σου την πουνε σαν Δωρα....η ιδια ειναι...Σε ευχαριστώ πολύ
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 102
- Εμφανίσεις
- 15K
- Απαντήσεις
- 105
- Εμφανίσεις
- 5K