Giorgio patra
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Δεκ 2022
- Like
- 58
- Πόντοι
- 0
Καλημέρα παιδιά παίζει καμία φοιτήτρια από Πάτρα?
€50Παίδες η βικη στην οθωνος Αμαλίας πόσο παίρνει το απλό πρόγραμμα?
Φίλε δεν αξίζει πουθενά. Το Studiok στην Όθωνος Αμαλίας φέρνει κάποιες ωραίες κοπέλες κατά καιρούς όχι όλες όμως,Χαιρετώ το φόρουμ. Θα περάσω από Πάτρα τις επόμενες μέρες και σκέφτομαι να κάνω μια στάση σε κάποιο στούντιο. Να σημειώσω ότι θα είναι η πρώτη φορά, όχι μόνο σε στούντιο αλλά γενικά. Πού θα προτείνατε να πάω και τι τιμές παίζουν;
Την Αμαλία την εισα προχθές. Δε λογαει μια φίλε. Έχει λίγο καλό κωλο αλλά από το υπόλοιπο σύνολο τπτ...Στης μονικας στον γλαυκο εμαθα οτι ηρθαν μια βανα κ αμαλια(οχι η παλια)....οποιος παει ας μας πει....οπως επισης για την φωτεινη στο στουντιοΚ.
Μπορώ να έχω πληροφορίες για τη Βίκυ; Πού τη βρίσκω;Η πρωτη μου φορα ηταν με Βίκυ πιστεύω αξίζει φουλ.
Αλλιως περιμενε να ερθει η αγαπη ή η Στέλλα στο studiok
Είναι σχετικά ψιλή αδύνατη, στα 40 κοντά πιστευω, μικρό στηθος ωραιο κωλοΜπορώ να έχω πληροφορίες για τη Βίκυ; Πού τη βρίσκω;
Ειναι δελεαστική σαν παρουσία εχει μεγαλα βυζια στο προσωπο τρώγεται και στο σωμα ειναι ψηλο καλη .. αλλα το μουνι τις ειναι καπως στενο και δεν μπαινει η πουτσα μεσα με τπτ ειναι περιεργη φαση προσωπικα δεν θα ξαναπηγενα για κανενα λογο με την συγκεκριμενηβολτα επανω σημερα αγαπητοι φιλοι.....η περιοχη ερημη κ κλειστη εμοιαζε σαν την Αν.Ουκρανια......τζουλιανα αλεξανδρα ευριδικη στης μονικας....στα αλλα απουσιαζουν κορινα-λαρισα κ ειναι μια μπαζολα μαρινα......το απογευμα ερχεται εκει μια αννα καλο ψηλο μουνι απο οτι μου ειπε η ρωσοτσατσα....ειχε δουλεψει κ παλιοτερα......την γνωριζει κανεις;
Αν σ αρεσουν τα μπαμπατσικα καλή ειναι. Στο δωμάτιο διεκπαιρεωτικη κατ εμέ.Παίδες καλησπέρα.. Έχει κάνεις άποψη για την Ρεμπέκα στο studio k ?