gavelos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 21
- Like
- 655
- Πόντοι
- 326
πηγαινε και ενημερωσε μαςκραταω τα ονοματα. πιστευω μεσα στο σ/κ να παω πριν φυγει.
πηγαινε και ενημερωσε μαςκραταω τα ονοματα. πιστευω μεσα στο σ/κ να παω πριν φυγει.
δεν εχω παει μαζι της αλλα την ειχα πετυχει σε τσαρκα στην βουρβαχης στην αθηνα.εμφανησιακα είναι ωραια αν και τοτε ελεγαν ότι είναι από σλοβενια και τωρα λενε ότι είναι ρωσιδα.Συντροφοι... εχει κανενας αποψη για Μονικα στο Αιγιο... αυτη την εβδομαδα?
ναι ουκρανεζα λεει,ααα και τοτε ελεγε ότι είναι 24 και την ειχα δει το 2014 η το 2015 ενώ το σαιτ λεει ότι τωρα είναι 25 οποτε υπολογισε να είναι γυρω στα 30 τωρα γενικα ολες κοβουν χρονια..Νομιζω στο σαιτ, γραφει ουκρανεζα. Ευχαριστω φιλος. Μαλλον θα επισκευτω μεσοβδομαδα και θα ενημερωσω για εντυπωσεις.
τη ντανα την εχω πετυχει σε τσαρκα πολλες φορες αλλα ποτε δεν την εχω παρει γιατι μου τι σπαει το αντρικε μαλλι της.αν το αφηνε μακρυ θα ηταν πολύ πιο ωραια πιστευω.Τη Τζενη την εχω τιμησει και παλιοτερα, αλλα και προσφατα, γιατι τιμαει τα λεφτα της. Τελευταια φορα ομως, ξενερωσα, γιατι μυριζε απο τα σκαγια του προηγουμενου συναγωνιστη, ενω με χαλασε ακομα και η φουντα που εχει αφησει αξυριστη, που οταν εβαλε λιπαντικο, σηκωθηκε μοικανα. Γενικα το Τζενακι ειναι μια χαρα. Ωστοσο, αυτες τις μερες επιστρεφει η Ντανα, το πιο vfm στην πατρα αυτη τη στιγμη.Οποτε εγω εκει θα παιξω μπαλιτσα. Εκτος και αν στο Αιγιο φερουν κανενα απο τα στανταρακια σου,που τοτε θα σε εμπιστευτω.
ναι δυστηχως,εγω για πετυχω τα στανταρακια μου πηγα αθηνα ηλια ηλιου ακολουθει κριτικη,ας ελπισω καποια στιγμη να ερθουν και αιγιο.Τυπε... παλι Μονικα βλεπω και αυτη την εβδομαδα στο Αιγιο.
εχει πεσει και το αιγιο τωρα τελευταια τα καλα κομματια της αλυσιδας δεν τα φερνει αιγιο.Εμεις που στερηθηκαμε το μητρικο γαλα, θελουμε βυζαρες. Οποτε Ντιανα απορριπτεται, λογω ελειψης μπροστινης κινησης. Οποτε περιμενω νεα αφιξη απο εβδομαδα.
Αδερφε, πολυ μετρια, και γενικα ξεπετα. Αρκετα μπαμπατσικη εμφανισιακα. Μια φορα που δοκιμασα, ηταν σε φαση αντε να τελειωνουμε. Προτιμα Ντανα ή Τζενη.