Γενικοτερη μπουρδελοτσαρκα στον Γλαυκο σημερα. Πρωτη επισκεψη στο monikas. Πρωτα μπηκα στο αριστερο σπιτκι οπως παρκαρουμε. δουλευαν 2 κοπελες, των οποιων τα ονοματα ουτε καν συγκρατησα μιας και δε μου εκαναν ουτε καν κλικ. δευτερη επισκεψη στο τριτο δεξια, δουλευε η μονικα. Θα μπορουσα να μπω μονο και μονο λογω του οτι ειχε λιγο μεγαλο Βυζακι, νουμερο 2,5 ισως. ομως εχει λιγο σπασμενο προσωπο, σαν σαρανταρα μου εμιαζε. Συν οτι δεν ειμαι φιλος των κοριτσιων με φακιδες. Τριτη επισκεψη στο προσεξετο. δουλευ η αντωνια. δεν ηταν του γουστου μου ουτε κι αυτο το κοριτσι. μικρο βυζι, ωραιος ομως κωλος, αλλα δεν αρκουσε για να μεκανει να μπω.
Αρνητικο στα 3 σιτακια που πηγα, πως οσο περιμενα μεχρι να δω τις κοπελες, προηγουνταν "μεσα " στο δωματιο καποιοι τυποι εισαγωμενοι μαυροι. ε αυτο μπορω να πω μως με χαλασε παααραπ πολυ λογο του οτι η γενικοτερη εμφανιση τους δεν ητν και οτι καλυτερο, πραγμα που με εκανε να αναρωτηθω.......
Ρε τι κανω εδω??
Αρνητικο στα 3 σιτακια που πηγα, πως οσο περιμενα μεχρι να δω τις κοπελες, προηγουνταν "μεσα " στο δωματιο καποιοι τυποι εισαγωμενοι μαυροι. ε αυτο μπορω να πω μως με χαλασε παααραπ πολυ λογο του οτι η γενικοτερη εμφανιση τους δεν ητν και οτι καλυτερο, πραγμα που με εκανε να αναρωτηθω.......
Ρε τι κανω εδω??