πως καταφέρνετε και πάτε με τέτοιες γυναίκες.. μόνο η Χριστίνα εινια επάνω καλή και μπορείς να πας μια στο τόσο λόγο εμφάνισης και σαν υπηρεσίες δεν είναι και τόσο κακή
Μου δίνεις την ευκαιρία με την πρώτη πρόταση σου να θειξω ένα θέμα που βλέπω εδώ μέσα αρκετά χρόνια λέγοντας βέβαια την άποψη μου, ασχέτως αν πιστεύω ότι είναι ο κανόνας... καταρχάς δεν έχει καμία σχέση με τον συνάδελφο και την Κορίνα διότι και εγώ έχω πάει με αυτήν σε φάση που από τα σιαλις δεν μπορώ να ηρεμήσω και έτυχε πρωί να την πετύχω επάνω διαθέσιμη κτλ κτλ...
Πάμε τώρα....όσον αφορά τις εσκορτ έχει να κάνει και βέβαια συνδέεται και με τα πολύ δυνατά μουνια που πέρασαν από τα σπίτια τα προηγούμενα χρόνια...
Ερώτηση - υπάρχει φουλ ανωμαλία η κομπλεξισμος;;;
Παράδειγμα - κοίταξτε αυτήν την Dania από την Κολομβία που ανέβασα στο νήμα για τις εσκορτ στην Πάτρα η οποία είναι στην Αθήνα.... μπείτε στην σελίδα της, παίξτε ελεύθερα μαλακια και δείτε λαικ και σχόλια.....θα φριξετε.....λες και είναι μια ασήμαντη πεινασμένη πιτσιρίκα από παράγκες του Εκουαδόρ!
Για όνομα της Παναγίας δλδ....
Αυτό το μουνι αν το δεις το καλοκαίρι στην θάλασσα θα παίξεις 20 μαλακίες....και εδώ όλοι αδιαφορούν, κάποιοι απορούν αν είναι καλή και κάποιος είπε ότι είναι και.... χοντρή!!!!
Δλδ υπάρχει πρόβλημα πλέον σοβαρό....
Να ξεκαθαρίσουμε κάτι......όταν πας και πληρώνεις τέτοιου είδους μουνια δεν απαιτεις να σου γαμηθουν άψογα σαν μια ρουμανοτσιγγανα που θέλει να βγάζει καλό μεροκάματο και στα κάνει όλα....εδώ πληρώνεις κορμί!!!!Κατάλαβε το!!!!δεν πληρώνεις αν σου πάρει καλή πίπα η αν σου δώσει γλωσσοφιλο, αλλιώς πάνε με την κόρη της κυρά Δήμητρας που έχει να ξυριστεί δύο μήνες..... βέβαια στην πράξη βλέπουμε ότι η κόρη της κυρά Δήμητρας έχει και τα πιο πολλά λαικ σχόλια και κριτικές υπέρ της..... οπότε;;; που καταλήγουμε;;;;ότι κάτι δεν πάει καλά.....Και σαφώς κάποιες λατινες ειδικά σου γαμανε την διάθεση από το πρώτο λεπτό με τα μη εκείνο και μη το άλλο αλλά υπάρχουν και εκείνες που θα έπρεπε να προσκυνάς ρε φίλε μόνο και μόνο επειδή την έχεις στήσει στα 4!!!Να προσκυνάς, γιατί είναι αυτή που τον παίζεις στην παραλία το καλοκαίρι....δεν τον παίζεις ούτε αν δεις την Τζούλια η την Κορίνα..... έλεος δλδ...... Υπάρχουν αρκετές σαύρες στο εσκορτ νιουζ που γίνεται πάταγος για αυτές....και έρχομαι στην φράση του φίλου από πάνω....
Καλά πως πάτε ρε φίλε με αυτές και δίνεται 170€;;;;;;;;;