You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
spunky13
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 27
- Like
- 6.709
- Πόντοι
- 7.715
....και ενα περασμα απο μενα σημερα....λοιπον, εκτος οτι ειναι σχετικα μακρια απο τα υπολοιπα,ανεβαινω στο 1ο οροφο...μου ανοιξε μια ελληνιδα(δεν ξερω ,μαλλον) την πορτα με μια ασπρη ποδια,σαν γυφτακι ηταν...τεσπα,με περναει στο σαλονι και μετα απο 5λεπτο μπλα μπλα,μου λεει κατσε να σου στειλω τα κοριτσια....περναει πρωτη η ευα,λεπτη μετριο υψος κοκκινομαλλουσα,δευτερη η χριστινα,ξανθια με ποδια ασπρη, ανοιχτη, στο επιμαχο σημειο(εχει βυζαρα και το δειχνει,και καλα κανει),και τριτη η πωλινα μια ψηλη κοπελα αδυνατη και το σωμα ψιλοαδιαφορο(βυζοπληκτος βλεπετε)....δεν περασα με καμια,ειδα λιγο να στραβωνει η πορτιερισα αλλα στα παπαρια μου,και ετσι η βολτιτσα τελειωσε....αυτα κυριοι...παντως απο αυτες που ειδα θα περνουσα ΜΟΝΟ με την χριστινα.....
Καλα να παθω για ανα μαθω !!
Λυσσαξα να μαθω τι εστι b2b.
Λοιπον εμαθα ! Ενα πεταμενο 40αρι.
Αφου απο την τελευταια επισκεψη στο λαδοτριβειο του νηματος εφυγα την περασμενη βδομαδα με ενα ελαφρο, μειδιαμα εως χαμογελο ,
σκεφτομενος "επιτελους μια μασαζερι σχετικα κοντα χωρις τρεχαματα στο κεντρο" με τριβελιζε το κατω κεφαλι : πηγαινε ρε καραμητρο,δεν μπορει ενα 40ευρο θα σκασεις παραπανω, δεν μπορει οι παροχες θα ειναι αυξημενες ,κανα κουλουρι , κανα extraball,κατι ρε παιδι μου !!
Υπεκυψα και πηγα.Αγαπητοι συναγωνιστες κατα την ταπεινη μου αποψη μια μ@λ@κια και μιση , ητοι : το μενου περιελαμβανε βυζοτριψιμο της θεραπευτριας επανω στο πονεμενο κορμι μου.Το πρωτο δεκαλεπτο ηταν καλα,μετα ομως σκυλοβαρεθηκα κατα τ'αλλα τιποτε το παραπανω απο μια απλη συνεδριαση των 80 euro τιποτε extra που να δικαιλογει το παραπανω τιμημα .Μπριζολα καλοψημενη , αλλα οταν η φαντασιωση παραμενει φαντασιωση δεν μπορεις παρα να φυγεις με μια σκεψη :μηπως με λενε κωτσο ???
Αφου απο την τελευταια επισκεψη στο λαδοτριβειο του νηματος εφυγα την περασμενη βδομαδα με ενα ελαφρο, μειδιαμα εως χαμογελο ,
σκεφτομενος "επιτελους μια μασαζερι σχετικα κοντα χωρις τρεχαματα στο κεντρο" με τριβελιζε το κατω κεφαλι : πηγαινε ρε καραμητρο,δεν μπορει ενα 40ευρο θα σκασεις παραπανω, δεν μπορει οι παροχες θα ειναι αυξημενες ,κανα κουλουρι , κανα extraball,κατι ρε παιδι μου !!
Υπεκυψα και πηγα.Αγαπητοι συναγωνιστες κατα την ταπεινη μου αποψη μια μ@λ@κια και μιση , ητοι : το μενου περιελαμβανε βυζοτριψιμο της θεραπευτριας επανω στο πονεμενο κορμι μου.Το πρωτο δεκαλεπτο ηταν καλα,μετα ομως σκυλοβαρεθηκα κατα τ'αλλα τιποτε το παραπανω απο μια απλη συνεδριαση των 80 euro τιποτε extra που να δικαιλογει το παραπανω τιμημα .Μπριζολα καλοψημενη , αλλα οταν η φαντασιωση παραμενει φαντασιωση δεν μπορεις παρα να φυγεις με μια σκεψη :μηπως με λενε κωτσο ???
geia sas paides...... mporei kapoios na m eksigisei ti paizei me to en logw idruma.... einai to monadiko pou epaikse mono masaz kai oxi mprizola legontas oti mono auto prosferoun... pwlina kai serifisa kata pasa pi8anoths xristina...poso kala prepei na se kseroun dhladh??? eleos
την γλυτωσε, η τυχερη.σημερινη βολτιστα και ειπα να δοκιμασω χριστινα
σημερινη βολτιστα και ειπα να δοκιμασω χριστινα.....χτυπουσα,χτυπουσα,ξαναχτυπουσα,τιποτα....κατα τις 13:30 η ολη φαση....κλειστα?......
Εχουν παει για μαζεμα ελιων
pathos gia ta temachia
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Φεβ 2009
- Κριτικές
- 132
- Like
- 149
- Πόντοι
- 2.266
την γλυτωσε, η τυχερη.
pathos gia ta temachia
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Φεβ 2009
- Κριτικές
- 132
- Like
- 149
- Πόντοι
- 2.266
Εχουν παει για μαζεμα ελιων
θρουμπίτσας?
Καλα να παθω για ανα μαθω !!
Δυο-τρεις φορές έχω δοκιμάσει Β2Β σε μασατζίδικα (όχι στο Πατησίων 339) και ήταν πάντα απάτη (όπως το περιγράφεις κι εσύ). Για το λόγο αυτό έχω να πάρω το "πρόγραμμα" αυτό παρα πολύ καιρό (και δεν σκοπεύω να αλλάξω τακτική σύντομα). Δυστυχως είδα το ποστ σου σήμερα κι έτσι δεν μού δόθηκε η ευκαιρία να εκδώσω έγκαιρο warning.
Ανταποκριση απο το εν λογω ιδρυμα.Νεα αφιξη ονοματι , Ευγενεια .Ψηλη μαυρο μαλλι και μαλλον το τρωει το φαί της (για τα δικά μου παντα γουστα).Διλλημα για ποιά , απο τις Ευα , Χριστινα θ' αποτελούσε την παρτενερ μου στη session ,τ' οποιο λυθηκε μαλλον γρηγορα κατι η συνηθεια κατι το ντυσιματακι της ξανθουλας βουρ και μεσα .τι γινεται ρε σεις ...εχουμε κανενα νεο απο το μαγαζι?...ηρθε τιποτα καινουργιο?
ΥΓ Ρε παλλικαρια ξερει κανεις αν σε αυτο ή καποιο αλλο ιδρυμα παιζει δευτερο ημιχρονο ??? Διατιμηση αυτου ?
Διοτι τελευταια εχω κατι καυλες ανπεχταμπλ
spunky13
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 27
- Like
- 6.709
- Πόντοι
- 7.715
στα περισσοτερα μαγαζια...αρκει να προλαβαινεις στην ωρα που εισαι μεσα,και φυσικα με το αναλογο δωρο...Ανταποκριση απο το εν λογω ιδρυμα.Νεα αφιξη ονοματι , Ευγενεια .Ψηλη μαυρο μαλλι και μαλλον το τρωει το φαί της (για τα δικά μου παντα γουστα).Διλλημα για ποιά , απο τις Ευα , Χριστινα θ' αποτελούσε την παρτενερ μου στη session ,τ' οποιο λυθηκε μαλλον γρηγορα κατι η συνηθεια κατι το ντυσιματακι της ξανθουλας βουρ και μεσα .
ΥΓ Ρε παλλικαρια ξερει κανεις αν σε αυτο ή καποιο αλλο ιδρυμα παιζει δευτερο ημιχρονο ??? Διατιμηση αυτου ?
Διοτι τελευταια εχω κατι καυλες ανπεχταμπλ
+10...και σε ορισμενα +20.....
να ρωτησω για οσους εχουν γνωση καθοτι δεν εχω παει ποτε σε αυτο..γινονται ολα εδω..η μασαζακι? και αν ναι ποιες ειναι καλυτερες επιλογες..ευχαριστω.
Οι επιλογες ειναι μαλλον περιορισμενες σε σχεση με αυτες του κολωνακιου και περιξ.Μπριζολα αν και οχι ιδιαιτερα εμπειρος στο αθλημα εφαγα με την μια.να ρωτησω για οσους εχουν γνωση καθοτι δεν εχω παει ποτε σε αυτο..γινονται ολα εδω..η μασαζακι? και αν ναι ποιες ειναι καλυτερες επιλογες..ευχαριστω.
Να υποθεσω οτι πρεπει να εξηγηθεις απο την αρχη για το extraball , για την σωστη κατανομη του χρονου?στα περισσοτερα μαγαζια...αρκει να προλαβαινεις στην ωρα που εισαι μεσα,και φυσικα με το αναλογο δωρο...
hollywood2
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Αυγ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Παρακμη μεγα! Χασιμο χρονου εντελως.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 25