κορμι με κορμι..Ρε παιδιά, συγνώμη αλλά τι είναι το b2b;
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
δεν πειραζει μας ενημερωσαν ηδη οι πιο πάνω ...συναγωνιστεςειπα οτι θα παω και ΠΗΓΑ. αλλα μεχρι σε ενα σημειο. μεχρι την εισοδο τηs πολυκατοικιαs. βαρεθηκα να ανεβω πανω. αποστολη δεν εξετελεσθη. μην βαρατε.
- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 492
- Like
- 38.859
- Πόντοι
- 42.697
....Ευα μελαχρινή με οχι τόσο όμορφο πρόσωπο και σώμα με πιασίματα στη περιφέρεια...πολυ καλό μασάζ και δυναμική συμμετοχή στο φαγοπότι...
Ευα ελληνιδα πρώην Στουρναρη 29, πρωήν Μπουμπουλινας 4....
ΒΑΛΕΝΤΙΝΟΣ
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Ιουλ 2009
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
Ευα ελληνιδα πρώην Στουρναρη 29, πρωήν Μπουμπουλινας 4....
Ο ... γνωστός ληξίαρχος ...!!!
pathos gia ta temachia
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Φεβ 2009
- Κριτικές
- 132
- Like
- 149
- Πόντοι
- 2.266
ΒΑΛΕΝΤΙΝΟΣ
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Ιουλ 2009
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
οπς!με ζητήσατε?
Σώπα, σώπα αγόρι μου! Και 'συ, και 'σύ!
pathos gia ta temachia
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Φεβ 2009
- Κριτικές
- 132
- Like
- 149
- Πόντοι
- 2.266
Σώπα, σώπα αγόρι μου! Και 'συ, και 'σύ!
μεσα εισαιΕυα ελληνιδα πρώην Στουρναρη 29, πρωήν Μπουμπουλινας 4....
μεσα εισαι
Επισκεψη σημερα, παρουσιες 3, Σιλβη, Ευα (ελληνιδα) μετριες μουρες συμπαθητικα σωματα
και μια ξανθια "μπροστοκουνα" που ημουν στο τσακ να παρω αλλα...
Μπριζολα σερβιρουν με την πρωτη, β2β κανουν ολες μου ειπε η ξανθια της
υποδοχης και οχι μονο... "ακαπελα" δεν τραγουδουν ολες, τιμη β2β 100 (δε σφαξανε)
και διαρκεια 45'
Τελικα δεν πηρα, περιμενα κατι πολυ καλυτερο για 100
pathos gia ta temachia
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Φεβ 2009
- Κριτικές
- 132
- Like
- 149
- Πόντοι
- 2.266
μεσα εισαι
σιγά μήν ήτανε απέξω...
Διαβαζοντας τα σχολια των συναδελφων αποφασισα να επισκευθω το εν λογω λαδοτριβείον.Επισκεψη λοιπον σημερα το πρωι , κατα τις 11:30.Πορτιερισα η Χριστινα (σκυλι αγαρινο ).Παρουσες η Πωλινα και η Ευα.Οντας κυνοφιλος , περασα για τα περαιτερω με την Χριστινα, μασαζ πολυ καλο , μολονοτι η εμπειρια μου στα μαγαζια του ειδους δεν ειναι και ιδιαιτερα μεγαλη, ομως την ιδρωσε την φανελλα αφου με ειχε κατω ,παραπανω απο μισαωρο.Στα υπολοιπα δε πολυ καλη με σκουφο -δεν συζητησα ανευ -με πολυ περιποιση στα @@.Στην συνεχεια καβαλημα , οπου επηλθε και το τελος με θεα τις ομορφες .
Το μαρουλι ηταν 80 ευρα , μαλλον καλα αφου το αυχενικο μου ιαθηκε πληρως .
Αρχικα μου επροταθη b2b στα 120 ευρα μου φανηκε καπως ακριβο. Δεν ξερω αν αξιζει να δωσεις το 40αρι αλλα υπαρχει η σφοδρη πιθανοτητα να το επιχειρησω .
Αρχικα μου επροταθη b2b στα 120 ευρα μου φανηκε καπως ακριβο. Δεν ξερω αν αξιζει να δωσεις το 40αρι αλλα υπαρχει η σφοδρη πιθανοτητα να το επιχειρησω .
οχι και σκυλί η Χριστίνα Αυτη με το τατοο στη μέση δεν λές ?Διαβαζοντας τα σχολια των συναδελφων αποφασισα να επισκευθω το εν λογω λαδοτριβείον.Επισκεψη λοιπον σημερα το πρωι , κατα τις 11:30.Πορτιερισα η Χριστινα (σκυλι αγαρινο ).Παρουσες η Πωλινα και η Ευα.Οντας κυνοφιλος , περασα για τα περαιτερω με την Χριστινα, μασαζ πολυ καλο , μολονοτι η εμπειρια μου στα μαγαζια του ειδους δεν ειναι και ιδιαιτερα μεγαλη, ομως την ιδρωσε την φανελλα αφου με ειχε κατω ,παραπανω απο μισαωρο.Στα υπολοιπα δε πολυ καλη με σκουφο -δεν συζητησα ανευ -με πολυ περιποιση στα @@.Στην συνεχεια καβαλημα , οπου επηλθε και το τελος με θεα τις ομορφες .
pathos gia ta temachia
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Φεβ 2009
- Κριτικές
- 132
- Like
- 149
- Πόντοι
- 2.266
Διαβαζοντας τα σχολια των συναδελφων αποφασισα να επισκευθω το εν λογω λαδοτριβείον.Επισκεψη λοιπον σημερα το πρωι , κατα τις 11:30.Πορτιερισα η Χριστινα (σκυλι αγαρινο ).Παρουσες η Πωλινα και η Ευα.Οντας κυνοφιλος , περασα για τα περαιτερω με την Χριστινα, μασαζ πολυ καλο , μολονοτι η εμπειρια μου στα μαγαζια του ειδους δεν ειναι και ιδιαιτερα μεγαλη, ομως την ιδρωσε την φανελλα αφου με ειχε κατω ,παραπανω απο μισαωρο.Στα υπολοιπα δε πολυ καλη με σκουφο -δεν συζητησα ανευ -με πολυ περιποιση στα @@.Στην συνεχεια καβαλημα , οπου επηλθε και το τελος με θεα τις ομορφες .
ελληνίδα?από πότε είναι σερίφισσα εκεί?
Τελικα ο γραπτος λογος δεν ειναι το δυνατο μου σημειο.Για αποφυγη παρεξησεων το κοριτσακι μια χαρα ειναι, και ξηγηθηκε ενταξει με το ¨σκυλι αγαρινο" εννοουσα απλα οτι σε προδιθετε για pse καταστασεις .Αυτα τα λιγα διευκρυνιστικαοχι και σκυλί η Χριστίνα Αυτη με το τατοο στη μέση δεν λές ?
pathos gia ta temachia
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Φεβ 2009
- Κριτικές
- 132
- Like
- 149
- Πόντοι
- 2.266
Τελικα ο γραπτος λογος δεν ειναι το δυνατο μου σημειο.Για αποφυγη παρεξησεων το κοριτσακι μια χαρα ειναι, και ξηγηθηκε ενταξει με το ¨σκυλι αγαρινο" εννοουσα απλα οτι σε προδιθετε για pse καταστασεις .Αυτα τα λιγα διευκρυνιστικα
απαντάς και σε ΄μένα παρακαλώ?
Ρουμανα μου ειπε οτι ειναι.τωρα αν ειναι η σεριφισσα ή οχι δεν το γνωριζω , απλα αυτη ανοιξε την πορτα.απαντάς και σε ΄μένα παρακαλώ?
patos1111
Μέγας
- Εγγρ.
- 20 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 13
- Like
- 1.313
- Πόντοι
- 4.365
Το b2b σε αυτα τα φραγκα έχει και κολούρι?Διαβαζοντας τα σχολια των συναδελφων αποφασισα να επισκευθω το εν λογω λαδοτριβείον.Επισκεψη λοιπον σημερα το πρωι , κατα τις 11:30.Πορτιερισα η Χριστινα (σκυλι αγαρινο ).Παρουσες η Πωλινα και η Ευα.Οντας κυνοφιλος , περασα για τα περαιτερω με την Χριστινα, μασαζ πολυ καλο , μολονοτι η εμπειρια μου στα μαγαζια του ειδους δεν ειναι και ιδιαιτερα μεγαλη, ομως την ιδρωσε την φανελλα αφου με ειχε κατω ,παραπανω απο μισαωρο.Στα υπολοιπα δε πολυ καλη με σκουφο -δεν συζητησα ανευ -με πολυ περιποιση στα @@.Στην συνεχεια καβαλημα , οπου επηλθε και το τελος με θεα τις ομορφες .
spunky13
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 27
- Like
- 6.715
- Πόντοι
- 7.715
μπααα...δεν νομιζω....παντως πιστευω οτι αν πιεσει καποιος την κατασταση και με ενα 100αρι μπαινεις για διπλο....Το b2b σε αυτα τα φραγκα έχει και κολούρι?
trelokotsidou
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Μαρ 2006
- Κριτικές
- 1
- Like
- 401
- Πόντοι
- 26
Άμα το ρίξουν στα 100 το B2B θα το τιμήσω.Άκου 120.Λες και προσφέρουν σοβαρές υπηρεσίες...
Το βλέπω να ξεκινάμε ταξιδάκια μονοήμερα στην κοντινή Βουλγαρια γιατί μερικές δεν βάζουν μυαλό...
Το βλέπω να ξεκινάμε ταξιδάκια μονοήμερα στην κοντινή Βουλγαρια γιατί μερικές δεν βάζουν μυαλό...
spunky13
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 27
- Like
- 6.715
- Πόντοι
- 7.715
σιγα ρε συ με τα παρακαλια...αμαν!!!!!!απαντάς και σε ΄μένα παρακαλώ?
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 25
- Εμφανίσεις
- 7K
- Απαντήσεις
- 168
- Εμφανίσεις
- 28K
- Απαντήσεις
- 77
- Εμφανίσεις