Νέα

ΚΛΕΙΣΤΟ Πατησίων 339 (μασαζ)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ΦΡΙΞΟΣ20
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 86
  • Εμφανίσεις 16K
  • Tagged users Καμία

gatos29

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2010
Like
2
Πόντοι
0
Σαββατιάτικη επίσκεψη πρίν από περίπου 3 εβδομάδες, ήταν η δεύτερη φορά που πήγαινα, χώρος καθαρός και περιποιημένος. 3 κόρες παρούσες, 2 εισαγωγής ψιλοαδιάφορες κ Εύα ελληνίδα η οποία έχει γίνει πιο καμπυλωτή (ήταν πόλυ αδύνατη)....Θεραπεία με Εύα μασάζ πολύ καλό και επίσης πολύ καλό φραπεδάκι χώρις βιασύνες....Από τιμές στα γνωστά του κλάδου 80.....Στα συν της επίσκεψης η αναπροσαρμογή της τιμής του b2b από 120 σε 100......το οποίο και σκέφτομαι να δοκιμάσω....

Επισκέπτης
Σαββατιάτικη επίσκεψη πρίν από περίπου 3 εβδομάδες, ήταν η δεύτερη φορά που πήγαινα, χώρος καθαρός και περιποιημένος. 3 κόρες παρούσες, 2 εισαγωγής ψιλοαδιάφορες κ Εύα ελληνίδα η οποία έχει γίνει πιο καμπυλωτή (ήταν πόλυ αδύνατη)....Θεραπεία με Εύα μασάζ πολύ καλό και επίσης πολύ καλό φραπεδάκι χώρις βιασύνες....Από τιμές στα γνωστά του κλάδου 80.....Στα συν της επίσκεψης η αναπροσαρμογή της τιμής του b2b από 120 σε 100......το οποίο και σκέφτομαι να δοκιμάσω....

τι ειναι το b2b ? business to business που λεμε ? λολ το εν λογο ιδρυμα το γνωριζω καιρο αλλα ποτε δεν εχω πατησει το ποδι μου εκει ... το ειχα αναφερει και στο γενικο θρεντ για τα μασατζιδικα ειχα στηλει και 2-3 απο εδω και μου ειπαν καλα σχολια ... η πολινα αν δεν κανω λαθος ειναι αυτη www.facebook.com/home.php?#!/profile.php?id=100001891961774]http://www.facebook.com/home.php?#!/profile.php?id=100001891961774[/url[/video]] και ειναι 100% αλβανιδα .. απο οτι εχω δει απο καμ εχει απιστευτη πισω κινιση και πολυ ωραια βυζια , μαπα ειναι γτπ και το υπολοιπο σωμα πετσι και κοκκαλο ...

παλαιοτερα επεζε και μια νικη εκει αλβανιδα απο γλυκα νερα καποσ χοντρουλα αλλα η ρουφιανα εχε ενα βυζι αλλο πραγμα !! μεγαλο φυσικοτατο σαν σιλικονατο !!!

Συνημμένα

• 41218_1449421524160_1491871873_31239024_1489216_n.jpg
    41218_1449421524160_1491871873_31239024_1489216_n.jpg
    65,3 KB · Εμφανίσεις: 40

gatik

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2005
Like
42
Πόντοι
16

ηθελα να ηξερα με τι κριτηρια λετε οτι κανουν καλο μασσαζ.......
περασα προχθες με ευα ελληνιδα,διοτι οι υπολοιπες δουλευανε και ειχα φουσκοδεντριες.....καραμπαζο του κερατα!! κλασικη ελεεινιδα με σωμα αχλαδι! ανυπαρκτο βυζι και οταν πιανεις κωλο βουλιαζει το χερι σου!! μασσαζ του κωλου,για να περναει η ωρα...το στομα της δεν σταματησε για 45 λεπτα...και...βρωμοκοπαγε ψαριλα~!!! σαν χαλασμενος μπακαλιαρος!! τα δαχτυλα μου,βρωμουσαν και επειτα απο 2 πλυσιματα με σαπουνι!!  αι σιχτιρ βρωμοελεεινιδες.....

anatolgami

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2006
Κριτικές
3
Like
2.497
Πόντοι
506
ηθελα να ηξερα με τι κριτηρια λετε οτι κανουν καλο μασσαζ.......
περασα προχθες με ευα ελληνιδα,διοτι οι υπολοιπες δουλευανε και ειχα φουσκοδεντριες.....καραμπαζο του κερατα!! κλασικη ελεεινιδα με σωμα αχλαδι! ανυπαρκτο βυζι και οταν πιανεις κωλο βουλιαζει το χερι σου!! μασσαζ του κωλου,για να περναει η ωρα...το στομα της δεν σταματησε για 45 λεπτα...και...βρωμοκοπαγε ψαριλα~!!! σαν χαλασμενος μπακαλιαρος!! τα δαχτυλα μου,βρωμουσαν και επειτα απο 2 πλυσιματα με σαπουνι!!  αι σιχτιρ βρωμοελεεινιδες.....

...Πότε θα βάλετε μυαλό ρεεε?? Από το 2006 ΦΩΝΑΖΩ...ΜΑΚΡΙΑ απ αυτές τις ΚΑΡΙΟΛΕΣ...Χάθηκαν τα Ρωσάκια??

Επισκέπτης
...Πότε θα βάλετε μυαλό ρεεε?? Από το 2006 ΦΩΝΑΖΩ...ΜΑΚΡΙΑ απ αυτές τις ΚΑΡΙΟΛΕΣ...Χάθηκαν τα Ρωσάκια??
Εχει δικιο ο ανατολ εγω το ξερω το μαγαζι πανω απο 2 χρονια και εχω δει μεσο καμ να  γινονται τα παντα εκει μεσα  μεταξυ των κορασιδων που δουλευουν ορ δουλευαν εκει! Γλωσσοφιλα γαμησακια με ενα τυπο αλβανο που πεζει για γυναικες πελατισες και πολλα αλλα! Το θεμα ειναι οτι δεν πατησα ποτε το ποδι και δεν ειναι καθολου τυχαιο! Παλια που το ειχα αναφερει εδω οταν το ανακαλυψα καποιος παλιος απο εδω ειπε οτι εκει μεσα βαρανε νταγκλες και ειχε δικιο!

gatik

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2005
Like
42
Πόντοι
16
Εχει δικιο ο ανατολ εγω το ξερω το μαγαζι πανω απο 2 χρονια και εχω δει μεσο καμ να  γινονται τα παντα εκει μεσα  μεταξυ των κορασιδων που δουλευουν ορ δουλευαν εκει! Γλωσσοφιλα γαμησακια με ενα τυπο αλβανο που πεζει για γυναικες πελατισες και πολλα αλλα! Το θεμα ειναι οτι δεν πατησα ποτε το ποδι και δεν ειναι καθολου τυχαιο! Παλια που το ειχα αναφερει εδω οταν το ανακαλυψα καποιος παλιος απο εδω ειπε οτι εκει μεσα βαρανε νταγκλες και ειχε δικιο!

ειπα να δοκιμασω...τι το'θελα? με επρηξε!! και δεν μου φτανουν τα λεφτα...εχω παρει σπιτι και με κυνηγαν οι δοσεις...οταν ειμουν λουλουδου εβγαζα 500 την ημερα και τωρα....μπλα,μπλα,μπλα....αι γαμηδια ρε ξοανο!!

Επισκέπτης
ειπα να δοκιμασω...τι το'θελα? με επρηξε!! και δεν μου φτανουν τα λεφτα...εχω παρει σπιτι και με κυνηγαν οι δοσεις...οταν ειμουν λουλουδου εβγαζα 500 την ημερα και τωρα....μπλα,μπλα,μπλα....αι γαμηδια ρε ξοανο!!

Χαχαχα μαλλον ψαχνει σπονσαρα !

LIO_1959

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Like
7
Πόντοι
16
και δεν μου φτανουν τα λεφτα...εχω παρει σπιτι και με κυνηγαν οι δοσεις...οταν ειμουν λουλουδου εβγαζα 500 την ημερα και τωρα....μπλα,μπλα,μπλα....αι γαμηδια ρε ξοανο!!
    εχουν μαθει ολεs το ποιημα και το σερβιρουν.      η μια το σπιτι,  η αλλη την μανα,    η παραλλη καποια  αλλη αγαθοεργια.      ρομπεν των δασων  εχουν καταντησει.  καλα τι νομιζουν δλδ ?  οτι τρωμε κουτοχορτο ?  και δεν τηs  εφθαναν τα 500 και σταματησε για να βγαλει περισσοτερα?    :jerking:  αs ξαναγινει λουλουδου. 

gatos29

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2010
Like
2
Πόντοι
0
Έχουμε τίποτα νεότερο από το εν λόγω κατάστημα?

PSYHOBOY

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Παιδες μακρια απο την παπαρομαλακια αυτη...οι γομενες το παιζουν ιστορια σου χαλανε την ολη δια8εση και σου σπανε τα νευρα.... εχει πολλα αλλα καταστηματα με πολυ καλυτερες υπηρεσιες πιο ομορφες και φυσικα πιο ευγενικες.... ΕΛΕΟΣ ξυπνησαν και τα βρωμοπουτανα και το παιζουν, ΟΥΣΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤ ΝΑ ΣΑΣ ΦΑΕΙ Η ΠΕΙΝΑ ΚΑΡΙΟΛΕΣ  >:(

Εγγρ.
23 Ιουλ 2009
Like
2
Πόντοι
16
Παιδες μακρια απο την παπαρομαλακια αυτη...οι γκομενες το παιζουν ιστορια σου χαλανε την ολη δια8εση και σου σπανε τα νευρα.... εχει πολλα αλλα καταστηματα με πολυ καλυτερες υπηρεσιες πιο ομορφες και φυσικα πιο ευγενικες.... ΕΛΕΟΣ ξυπνησαν και τα βρωμοπουτανα και το παιζουν, ΟΥΣΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤ ΝΑ ΣΑΣ ΦΑΕΙ Η ΠΕΙΝΑ ΚΑΡΙΟΛΕΣ  >:(

Πολύ τουπέ (νά 'ταν και τίποτα ... θεές ... να πω!) :headbang: ρε παιδιά, σε συνδυασμό με ξινίλα *P, τόσο που μυρίζει χορτασίλα ...!!! :S
Διερωτώμαι που εδράζεται??? :think: Λίγδωσαν το άντερο? :toilet:
Να πάνε αλλού ...!!! :referee:
Εμείς ήδη πάμε!!! ;)

ΨΑΡΑΚΑΣ_2

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2009
Like
87
Πόντοι
16
Πολύ τουπέ (νά 'ταν και τίποτα ... θεές ... να πω!) :headbang: ρε παιδιά, σε συνδυασμό με ξινίλα *P, τόσο που μυρίζει χορτασίλα ...!!! :S
Διερωτώμαι που εδράζεται??? :think: Λίγδωσαν το άντερο? :toilet:
Να πάνε αλλού ...!!! :referee:
Εμείς ήδη πάμε!!! ;)
αμα πανε αλλού ,και εμεις πάμε αλλού ,κάπου αλλού θα ξανασυναντηθούμε...αστες εκεί για σίγουρα...

glove

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Like
2
Πόντοι
6
βρε παιδες πηγα και εγω 2 φορεσ στο εν λογο μαγαζι και δοκιμασα και τα δυο προγραμματα ( 1, μασαζ 50ευρο 2,B2B 100euro) αλλα ουτε φραπεδια επεξε ουτε τιποτα. παρολο που κατα το μασαζ αναμεσα στα ποδια τους ειπα να μου κανουν και λιγο πιο πανω ( στα μπ@λ@κια) ) τιποτα δεν εκαναν.

Εγγρ.
23 Ιουλ 2009
Like
2
Πόντοι
16
βρε παιδες πηγα και εγω 2 φορεσ στο εν λογο μαγαζι και δοκιμασα και τα δυο προγραμματα ( 1, μασαζ 50ευρο 2,B2B 100euro) αλλα ουτε φραπεδια επεξε ουτε τιποτα. παρολο που κατα το μασαζ αναμεσα στα ποδια τους ειπα να μου κανουν και λιγο πιο πανω ( στα μπ@λ@κια) ) τιποτα δεν εκαναν.

Αποκλείεται!!! :o
Παίζουν τα ... πάντα όλα ...!!! :dancing:
Το ... στυλάκι δημιουργεί το πρόβλημα! :headbang:

vyzaras

Μέλος
Εγγρ.
9 Φεβ 2011
Like
0
Πόντοι
6
για μενα επρεπε να το παιξεις ανετος....κατευθειαν χουφτωμα....με την μια........ :fuck1: :fuck1: :fuck1: :fuck1: :fuck1: :fuck1: :fuck1: :fuck1: :fuck1: :fuck1: :fuck1: :fuck1: :fuck1: :fuck1: :fuck1: :fuck1: :fuck1: :fuck1:

glove

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Like
2
Πόντοι
6
εχει παει κανεις τωρα τελευταια. ας μας πει την εμπειρια του. εμενα με βολευει γιατι ειναι κοντα στην δουλεια μου.γουσταρω κανονικο μασαζακι και στο τελος μια φραπεδια. γιατι με τιμη 50 ευρο για μασαζ καιφραπεδια ειναι μια χαρα. καθε μηνα εκει. παντως απο ολες (την τελευταια φορα που πηγα ειχε 7 κορασιδες)η πιο ωραια ειναι η χριστινα.αλλη εναλλακτικη ειναι το home  spa αλλα 80 ευρο με σιγουρη φραπεδια .

glove

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Like
2
Πόντοι
6
ξεχασα να σας πω και το θεικο παρκαρα στην πατησιων και εφαγα και μια 40αρα κληση!!!!!!! ελεεοοοοοοος και χωρισ φραπεδια!!!!!!!

glove

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Like
2
Πόντοι
6
δηλαδη να ρωτησω ρε παιδες εσεις που πηγατε στο συγκεκριμενο ιδρυμα κατα την αναγγελια των προγραμματων εκτοσ απο τα δυο γνωστα ( 50 ευρω μασαζ και 100 Β2Β ) σας ειπαν οτι με 80 ευρω υπαρχει και αλλο ενα ενδυαμεσο προγραμμα  :pipa2: :fuck2:? η σας το ειπανε  οταν μπηκατε στο δωματιο? η το προτεινατε εσεις?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom