Νέα

Ad Πατησίων 131, 1ος όροφος!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pathos gia ta temachia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 359K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Σεργιος

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
0
Kαλησπερα για να επισκεφτω το ιδρυμα πρεπει να επικοινωνησω πρωτα τηλεφωνικα?Αν δεν σε ξερουν σ ανοιγουν?

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
233.701
Πόντοι
46.232

spunky13

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Οκτ 2005
Κριτικές
27
Like
6.707
Πόντοι
7.715
καλαααααααααααααααααααααααα
..ελα κουραστηκα λιγο αλλα σου βρηκα....μοντελο 22 χρονων,1,75 55 κιλα,ξανθια πρασινα ματια,στηθος 2αρι,με ενα 50αρικο,2 φορες,πιπα ακα,και καθεται με τις ωρες....αααααααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα!!!!!

daredevil12345

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2013
Κριτικές
5
Like
34
Πόντοι
6
..ελα κουραστηκα λιγο αλλα σου βρηκα....μοντελο 22 χρονων,1,75 55 κιλα,ξανθια πρασινα ματια,στηθος 2αρι,με ενα 50αρικο,2 φορες,πιπα ακα,και καθεται με τις ωρες....αααααααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα!!!!!

ρε φιλε θα τη βαρεθω με τις ωρες .... δεν μου κανει !!!  :s&m_2:

:2funny: :2funny: :2funny:

spunky13

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Οκτ 2005
Κριτικές
27
Like
6.707
Πόντοι
7.715
ΣΟΦΙΑ κολωνακι !!!

βγαλε σπυρακια τωρα  :s&m_1:
ααααααααααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα!!!!!!!!ΜΙΑ?....εισαι πολυ μικρος ακομα.....και κολωνακι κιολας?...δεν σφαξανε!!!...παρε και 3 που δεν παιζουν πουθενα(δωρο απο μενα)...σαντυ,μαρθα,φωτεινη......φιλακια... :-* :-* :-*

Trelos86

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Like
0
Πόντοι
0
Επιτέλους πετυχα σήμερα την Νικολεττα , ειδα και άλλες 3 αλλα δεν μου έκαναν εντύπωση. Περιμενα το Πολονεζακι μου.Οπως πάντα με χαμόγελο και φουλ διάθεση με έκανε να ξεχάσω τα πάντα.Τι γαμισακι ιτανε αυτό  :pipa1: ζέστη πιπα και στην συνέχεια  :fuck2: η κοπέλα παντα με ενθουσιάζει, αδε με λιγα λογια καυλααα. Ανυπομονώ να παρω διπλό Χριστινακι και Νικολεττα.

Josex

Μέγας
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
34
Like
4.191
Πόντοι
4.365

Πέρασμα για πρώτη φορά από το μαγαζί και κακή αρχή με την πονηράτζα τσατσά.. By the way ο χώρος μετριότατος..

Η τσατσά με πέρασε στα ενδότερα και μου έστειλε μόνο ένα μελαχρινό μπάζο (Κέλλυ αν θυμάμαι..) που επέμενε να δοκιμάσω και δεν καταλάβαινε την άρνηση μου, αφού όπως μου είπε "Αφού δεν έχεις πάει άλλη φορά με τη κοπέλα, γιατί δεν δοκιμάζεις??"  :jerking: :jerking: :jerking:

Η τσατσά συνέχιζε να είναι φορτική ακόμα και όταν είχα φτάσει στην εξώπορτα που ξαφνικά εμφανίστηκε και ένα καστανό πετίτ μικρό αξιογάμητο..

Τέλος πάντων είχα ξενερώσει τόσο που έφυγα σφαίρα χωρίς να ρωτήσω για τη κορασίδα..

spunky13

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Οκτ 2005
Κριτικές
27
Like
6.707
Πόντοι
7.715
Πέρασμα για πρώτη φορά από το μαγαζί και κακή αρχή με την πονηράτζα τσατσά.. By the way ο χώρος μετριότατος..

Η τσατσά με πέρασε στα ενδότερα και μου έστειλε μόνο ένα μελαχρινό μπάζο (Κέλλυ αν θυμάμαι..) που επέμενε να δοκιμάσω και δεν καταλάβαινε την άρνηση μου, αφού όπως μου είπε "Αφού δεν έχεις πάει άλλη φορά με τη κοπέλα, γιατί δεν δοκιμάζεις??"  :jerking: :jerking: :jerking:

Η τσατσά συνέχιζε να είναι φορτική ακόμα και όταν είχα φτάσει στην εξώπορτα που ξαφνικά εμφανίστηκε και ένα καστανό πετίτ μικρό αξιογάμητο..

Τέλος πάντων είχα ξενερώσει τόσο που έφυγα σφαίρα χωρίς να ρωτήσω για τη κορασίδα..
...επεσε η δουλεια κατακορυφα,γιαυτο η θεια εγινε φορτικη....

spunky13

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Οκτ 2005
Κριτικές
27
Like
6.707
Πόντοι
7.715
σημερα νομιζω δουλευε - Λαουρα - Νικολ και μια άλλη , δεν θυμαμε ονομα ...

το μικρο τι ηταν ? καστανο ξανθο μαυρομαλικο ?
που να ξερω γω και με ρωτας...εχω να περασω απο ιουνιο...

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom