Νέα

Ad Πατησίων 131, 1ος όροφος!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pathos gia ta temachia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 359K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

spunky13

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Οκτ 2005
Κριτικές
27
Like
6.707
Πόντοι
7.715

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
233.719
Πόντοι
46.232
πέρασμα απο το μαγαζί σήμερα ,  δούλευαν τέσσερις κοπέλες , η Κέλι μελαχρινή νταρντάνα με 1.5άρι βυζί , Ναταλία καστανή κατσαρομάλλα λεπτή με 1.5άρι βυζί , Αλεξία ξανθιά νταρντάνα
με 2άρια βυζιά και κωλάρα και τέλος η Καρολίνα που ήταν στο δωμάτιο , πρόκειται για μιά ξανθιά Πολωνέζα απο όσο θυμάμαι με κανονικό σώμα 2άρι βυζί και σούπερ κώλο , κλασσικά
η αγαπημένη μου και μεγάλη μου συμπάθεια(δεν το λέω ειρωνικά)Χριστίνα  έλειπε ....

11for11

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουν 2012
Κριτικές
5
Like
195
Πόντοι
1
πέρασμα απο το μαγαζί σήμερα ,  δούλευαν τέσσερις κοπέλες , η Κέλι μελαχρινή νταρντάνα με 1.5άρι βυζί , Ναταλία καστανή κατσαρομάλλα λεπτή με 1.5άρι βυζί , Αλεξία ξανθιά νταρντάνα
με 2άρια βυζιά και κωλάρα και τέλος η Καρολίνα που ήταν στο δωμάτιο , πρόκειται για μιά ξανθιά Πολωνέζα απο όσο θυμάμαι με κανονικό σώμα 2άρι βυζί και σούπερ κώλο , κλασσικά
η αγαπημένη μου και μεγάλη μου συμπάθεια(δεν το λέω ειρωνικά)Χριστίνα  έλειπε ....
τον τελευταιο καιρο εχω παρει τηλ 3 φορες για την Χριστινα και τις 2 ελειπε , την τριτη φορα εφευγε - σχολουσε εχει αραιωσει τις εμαφνισεις τις η εγω ειμαι γκαντεμης.

anatolgami

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2006
Κριτικές
3
Like
2.187
Πόντοι
506

Tελικά, απ αυτές αξίζει καμία?

SinBarr

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Ιαν 2007
Κριτικές
18
Like
199
Πόντοι
5.775
τον τελευταιο καιρο εχω παρει τηλ 3 φορες για την Χριστινα και τις 2 ελειπε , την τριτη φορα εφευγε - σχολουσε εχει αραιωσει τις εμαφνισεις τις η εγω ειμαι γκαντεμης.

Τρίτη - Πέμπτη εμφανίζεται, από ό,τι γνωρίζω...

Butts

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Σεπ 2006
Κριτικές
75
Like
1.684
Πόντοι
3.137
Tελικά, απο αυτές αξίζει καμία?

Πέρασμα και από εδώ. Ρόστερ όπως παραπάνω. Επιλογή Κέλυ. Ηλικία γύρω στα 25 μελαχρινή, ωραία μάτια - πρόσωπο με πιρσινγ στο χείλος αδύνατη μέχρι την μέση, 1,5αρι στήθος και γεμάτη περιφέρεια. Κατηγορία BWB (Big White Booty).  :kissass:
Γενικά ευχάριστη σαν παρουσία, ομιλητική και μόνο 3 μήνες στην δουλειά όπως είπε.
Μασαζ εε.. συγνώμη τρίψιμο της πλάτης ήθελα να πω για κάνα δεκάλεπτο και γύρισμα για την συνέχεια. Γλωσσοφιλα συγκρατημένα, πίπα ανευ αλλά μηχανική ρηχή και με πολύ χέρι, εναλλαγή δύο στάσεων cow αρχικά και κατόπιν στα 4 όπου και ήρθε το τέλος. Αν άξιζε κάτι πάντως ήταν αυτό το τελευταίο (μιλάμε για την κωλάρα!!!) :fuck2:
Μισή ώρα 60€.

Σεργιος

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
0
H Nαταλια ειναι απο Μολδαβια?Με ωραια ματια?

Trelos86

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Like
0
Πόντοι
0
Περασμα απο σημερα, οι κοπέλες 4 πολυ μέτριες , επσαχνα την Χριστίνα, έλειπε    ρε παιδια ο χώρος βρομάει, δεν ξέρω τι ητανε αλλα έφυγα τρεχοντας!!!!

spunky13

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Οκτ 2005
Κριτικές
27
Like
6.707
Πόντοι
7.715
...οσοι ψαχνουν την δαναη,την σερβα με τον οπλισμο, :tits: θα ειναι στο μαγαζι σημερα το απογευμα...

FROID

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2005
Κριτικές
1
Like
161
Πόντοι
16
σερβα εξ αλβανιας?
η ντεσυ που λες πιο πανω σπανκυ ειναι η αντζελικα της παπαδιαμαντη τωρα...

agathoulis

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2013
Like
0
Πόντοι
1
Περασμα απο σημερα, οι κοπέλες 4 πολυ μέτριες , επσαχνα την Χριστίνα, έλειπε     ρε παιδια ο χώρος βρομάει, δεν ξέρω τι ητανε αλλα έφυγα τρεχοντας!!!!

το μπανιο εχει προβλημα ,βαριουντε να καθαρησουν τα νερα στο δαπεδο του μπανιου κινδυνευεις να  τσακισης κανα ποδι η μεση
το ροστερ  ε  ειναι  μαλλον προς το νταρντανοειδες  με καλη αποδοση στα ενδοτερα αλλα δεν τρελενεσαι κιολας  να πεις ουαου

Trelos86

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Like
0
Πόντοι
0
:uglystupid:  έχεις δίκιο σε αυτό, πρέπει να εχουν μια ταμπέλα, προσοχή εδω γλιστράς  :tickedoff:

agathoulis

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2013
Like
0
Πόντοι
1
αν προσεξουν το μπανιο και την καθαριοτητα  πιστευω ειναι καλη περιπτωση το μαγαζι  και χθες που πηγα το ιδιο
θεμα με το μπανιο αλλα ας οψεται η καβλα  δεν κρατιομουν και βαριομουν να παω παρακατω σε αλλο.
αλλα  σε γενικες γραμμες περασα καλα .

spunky13

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Οκτ 2005
Κριτικές
27
Like
6.707
Πόντοι
7.715
αν προσεξουν το μπανιο και την καθαριοτητα  πιστευω ειναι καλη περιπτωση το μαγαζι  και χθες που πηγα το ιδιο
θεμα με το μπανιο αλλα ας οψεται η καβλα  δεν κρατιομουν και βαριομουν να παω παρακατω σε αλλο.
αλλα  σε γενικες γραμμες περασα καλα .
....η δαναη θα δουλεψει στο μαγαζι,μεχρι τελος ιουνιου...μετα λος πουλος....

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom