You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ad Πατησίων 131, 1ος όροφος!
- Μέλος που άνοιξε το νήμα pathos gia ta temachia
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 2K
- Εμφανίσεις 359K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
- Κατάσταση
- Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.275
- Like
- 235.843
- Πόντοι
- 46.232
τί έγλειψες πατουσάκια?χθεσινο περασμα...3 κοπελες...μεταμορφωθηκα σε λαγο...
spunky13
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 27
- Like
- 6.709
- Πόντοι
- 7.715
εγω ΔΕΝ γλειφω πατουσακια....ΜΟΝΟ βυζακια....τί έγλειψες πατουσάκια?
taksiarxis
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2014
- Like
- 373
- Πόντοι
- 26
[xhamster]τί έγλειψες πατουσάκια?
agathoulis
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2013
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
τί έγλειψες πατουσάκια?
Εισαι και εσυ του club με τα πατουσακια ? ;) ;) ;) ;)
ΓΙΑΝΝΗΣ DR
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Μαρ 2014
- Like
- 11
- Πόντοι
- 1
Καλησπερα. Χαιρετω ολους τους συμφορουμιτες. Θα ηθελαλιγο τη βοηθεια σας. Πηγα τις προαλλες στο εν λογο μαγαζι κ η υπηρεσια
μας εδωσε να καταλαβουμε οτι σεξ μεσα στο προγραμμα δεν υπαρχει. Δεν παω πρωτη φορα σε τετοιο μαγαζι και ξερω να συυνεννοουμαι. Η γυναικα μας το ειπε καθαρα.
Τι παιζει ρε παιδια?? Γιατι ετσι??
μας εδωσε να καταλαβουμε οτι σεξ μεσα στο προγραμμα δεν υπαρχει. Δεν παω πρωτη φορα σε τετοιο μαγαζι και ξερω να συυνεννοουμαι. Η γυναικα μας το ειπε καθαρα.
Καλησπερα. Χαιρετω ολους τους συμφορουμιτες. Θα ηθελαλιγο τη βοηθεια σας. Πηγα τις προαλλες στο εν λογο μαγαζι κ η υπηρεσια
φορούσες στολή αστυνομικού;;;;
ΓΙΑΝΝΗΣ DR
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Μαρ 2014
- Like
- 11
- Πόντοι
- 1
φορούσες στολή αστυνομικού;;;;
Δυο φορες πηγα. Την πρωτη μου ανοιξε μια λαδοκορη. Την αλλη που ημουν κ μονος μου μου ανοιξε παλι η ιδια κοπελα κ μου ειπε μισο περιμενε στο δωματιο ερχεται η υπηρεσια. Ειχα πει πως τους γνωρισα απο το ιντερνετ οταν με ειχε ρωτησει. Αλλα δε το βρισκω κακο που ειπα κατι τετοιο. Δεν ειμαι μπατσος.
spunky13
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 27
- Like
- 6.709
- Πόντοι
- 7.715
αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχααχαχαχαχαχαχαχαχαχα!!..κλαιω!!!!..σοβαρα τωρα..πες οτι θελεις,ΚΑΘΑΡΑ,χωρις μα μου σου...αν δεις οτι η γρια,κολλαει,καληνυχτα σας...Καλησπερα. Χαιρετω ολους τους συμφορουμιτες. Θα ηθελαλιγο τη βοηθεια σας. Πηγα τις προαλλες στο εν λογο μαγαζι κ η υπηρεσια
daredevil12345
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Οκτ 2013
- Κριτικές
- 5
- Like
- 34
- Πόντοι
- 6
καλα εχω πει ότι είναι ξινομαγαζο !!
spunky13
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 27
- Like
- 6.709
- Πόντοι
- 7.715
μαλακες,η γρια στην πορτα ειναι βαρκα γυαλο...φερνει τις κοπελες,να τις δεις,ξεβρακωτες(σχεδον),και μετα σου λεει εδω ΜΟΝΟ μασαζ!!!καλα εχω πει ότι είναι ξινομαγαζο !!
jorgekavlares
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2006
- Like
- 1.450
- Πόντοι
- 546
τι λέτε ρε παιδιά... η κυρία Βίκυ? αυτή είναι απο τις πιο καλές σερίφισσες πάντα με το χαμόγελο και ποτέ δεν ξυνίζει αμα φύγεις... μη λέμε κι οτι θέλουμε... εκτός κι αν αλλάξανε υπηρεσία...
daredevil12345
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Οκτ 2013
- Κριτικές
- 5
- Like
- 34
- Πόντοι
- 6
τι λέτε ρε παιδιά... η κυρία Βίκυ? αυτή είναι απο τις πιο καλές σερίφισσες πάντα με το χαμόγελο και ποτέ δεν ξυνίζει αμα φύγεις... μη λέμε κι οτι θέλουμε... εκτός κι αν αλλάξανε υπηρεσία...
δεν θυμαμαι πως τη λενε αλλα τετοια υποδοχη ρε φιλαρακο ποτε την ειδες ?
εγω οσες φορες περασα είναι σε μια αθλια κατασταση από εξωτερικα μεχρι ψυχολογικα ,,, αρχιζεις και νωθεις ασχημα με το που σου ανοιγει τη πορτα και νομιζεις ότι σου κραταει μουτρα από τον προηγουμενο καυγα που ειχατε χωρισ φυσικα να τη ξερεις και να σε ξερει !!!
ασε το κοψιμο που ριχνει . το 70% τους περναει για μπατσους !
εχετε βρε χημεια με την κυρα βικυ...............τι λέτε ρε παιδιά... η κυρία Βίκυ? αυτή είναι απο τις πιο καλές σερίφισσες πάντα με το χαμόγελο και ποτέ δεν ξυνίζει αμα φύγεις... μη λέμε κι οτι θέλουμε... εκτός κι αν αλλάξανε υπηρεσία...
ΓΙΑΝΝΗΣ DR
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Μαρ 2014
- Like
- 11
- Πόντοι
- 1
Μιλησα πεντακαθαρα και ανοιχτα. Μασαζ και μονο μασαζ?? Και μου λεει ναι. Κριμα της λεω. Και το ωραιο ειναι οτι μου το ειπε κ η λαδοκορη που μου ανοιξε την περασμενη φορα. Τα ιδια μου ειπε.Οσο για την υπηρεσια που γραφετε, εγω ειδα μια περιπου στα 55. Ονομα δεν ξερω. Αλλα ευγενικη και σχετικα καλοντυμενη.
Το ερωτημα ειναι να περασω και να δοκιμασω??? Η θα φαμε φολα??
spunky13
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 27
- Like
- 6.709
- Πόντοι
- 7.715
...προσωπικα,μην κανεις τον κοπο...αν κατι ειναι στραβο απο την αρχη,στραβο θα μεινει(πρωσιπικη εμπειρια,που το επιχειρησα,και μετα εβριζα)...πηγαινε μακεδονιας,στουρναρη,μαρνης..κτλ κτλ κτλ κτλ,που τα πραγματα ειναι οκ...βεβαια,και εκει ποιο χυμα πεθαινεις,αλλα τεσπα....Μιλησα πεντακαθαρα και ανοιχτα. Μασαζ και μονο μασαζ?? Και μου λεει ναι. Κριμα της λεω. Και το ωραιο ειναι οτι μου το ειπε κ η λαδοκορη που μου ανοιξε την περασμενη φορα. Τα ιδια μου ειπε.Οσο για την υπηρεσια που γραφετε, εγω ειδα μια περιπου στα 55. Ονομα δεν ξερω. Αλλα ευγενικη και σχετικα καλοντυμενη.
ΓΙΑΝΝΗΣ DR
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Μαρ 2014
- Like
- 11
- Πόντοι
- 1
Ρε μαγκες καλα δουλευομαστε τωρα??
Δηλαδη η αστυνομια δεν ξερει τι γινεται εκει μεσα??
Τι μαλακιες ειναι αυτες?? Τετοιες εποχες?? Να πηγαινει ο πελατης δευτερη φορα και να τον διωχνουν?? Με την αποχη επρεπε να τους πιανουν τους πελατες.
Τι μαλακιες ειναι αυτες?? Τετοιες εποχες?? Να πηγαινει ο πελατης δευτερη φορα και να τον διωχνουν?? Με την αποχη επρεπε να τους πιανουν τους πελατες.
anatolgami
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Αυγ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 2.211
- Πόντοι
- 506
Ρε μαγκες καλα δουλευομαστε τωρα??
Γιατί ασχολείστε ρε μ αυτά τα ΚΩΛΟΜΑΓΑΖΑ?? Να είχαν και καμιά της προκοπής..
- Κατάσταση
- Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 17
- Εμφανίσεις
- 6K