jorgekavlares
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2006
- Like
- 1.450
- Πόντοι
- 546
η Δανάη με τους βύζους?
ναι.η Δανάη με τους βύζους?
ουτε εμεις....εχει αλλαξει στεκια,μαλλον...Για την Χριστίνα κάποιες πληροφορίες? Δεν την βρίσκω,
έχεις δίκιο σε αυτό, πρέπει να εχουν μια ταμπέλα, προσοχή εδω γλιστράς
Ας κολλησουν την παρακάτω φωτο (απο την τουρνε των Bon Jovi) . και δινει μυνημα οτι το πατωμα γλυστρα και ανοιγει λιγο την ορεξη για 'τριψιμο" (αν και σκοπος ειναι να κλεισει η ορεξη και οχι να ανοιξει)
[/quot
Τι φοτο ειναι αυτο, οπααα φιλε μου γουστάρω τρελααα
η δαναη μου ειχε πει πως θα την εκανε για νησι τον ιουλιο,και μαλλον και τον αυγουστο...η Δαναη τι λεει?αξιζει?
Τη βρήκες τη Νικολέτα;Μια Λαυρα, μοδελο τι λέει?
νησί ή μόνο στο στούντιο???η δαναη μου ειχε πει πως θα την εκανε για νησι τον ιουλιο,και μαλλον και τον αυγουστο...
Εκανα μια βόλτα από το μαγαζί, δεν βρισκα τιν Νικολεττα εδώ. ?.αμα κάποιος ξέρει κάτι ας γράψει. ?..πολονεζακι πολύ όμορφο, μελαχρινή, ωραία μάτια, κορμαρα, χαμογελαστή κοπέλα, και σκέτη καυλα μιλάμε
φιλαράκο την ψάχνω, μου είπε οτι θα γυρίσει στη Πατισιον 131.... περιμένω μάλλον τα εμφανιστεί και τα μας χαρίζει τρελες τηςΤη βρήκες τη Νικολέτα;
ναταλακι,οπως λεει και ο dare...Σε τηλεφωνική επικοινωνία με ενημέρωσαν ότι η Χριστίνα θα έρθει μάλλον την προσεχή Πέμπτη , σήμερα διαθέσιμες νικολετα, και Ναταλί
ναταλακι,οπως λεει και ο dare...
ποιος ειναι αυτος...?:'( :'(
όπως λεει και ο spunky ... παμε για αλλα