φιλαρακο δεν συμφωνώ μαζι σου....γυστα ειναι εγω μονο που ξέρω κοπέλα κάνει πολύ καλο μασάζ και στο πρόγραμμα ειναι καυλα...εδω κανένας γράφει ότι θέλει... πρώτη φόρα το αναντουγράφει κάποιο το ανς αρνητικά λογια για την κοπελα...μάλλον δουλεύει πολύ και δεν το αντεχουν καποι...
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ad Πατησίων 131, 1ος όροφος!
- Μέλος που άνοιξε το νήμα pathos gia ta temachia
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 2K
- Εμφανίσεις 364K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
- Κατάσταση
- Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
astatos123
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2014
- Κριτικές
- 9
- Like
- 902
- Πόντοι
- 426
τεστ δρινεεεε = test drive?! Θεος ο τυπος
jorgekavlares
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2006
- Like
- 1.450
- Πόντοι
- 546
ακριβώς... και η δική μου εμπειρία ταυτόσημη... ΔΕΝ το έχει... αλλά γαμώτο είναι άγαλμα το πουτανάκι...Επίσκεψη στο κατάστημα πριν από μερικές ημέρες. Παρούσες Δανάη, Λάουρα και Νικολέτα. Είπα λοιπόν κι εγώ να πάρω την πολυδιαφημισμένη Νικολέτα.
Good news first που λένε και οι φίλοι μας, Το κοριτσάκι έχει σώμα μάρμαρο, βυζάκι στητό, οπίσθιο σύστημα σούπερ, αλλά τα καλά στματάνε εδώ.
Το μασάζ ήταν απλά ανύπαρκτο, μίλαγε ασταμάτητα για ότι της κατεβαινε στο μυαλό σε όλη τη διάρκεια της συνάντησης, και μάλλον νομίζει ότι το σεξ είναι κάτι σαν "γυμναστικές επιδείξεις". Δεν έχει ιδέα πως να ανάψει έναν άντρα, γιατί προφανώς νομίζει ότι αρκεί μόνο το ωραίο σώμα και μερικές τάχαμου ερωτικές πόζες και μερικά δήθεν βογκητά για να καβλώσεις. Γενικά μια πλήρης απογοήτευση. Δεν θα ξαναπάρω με τίποτα.
- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 492
- Like
- 38.716
- Πόντοι
- 42.697
ακριβώς... και η δική μου εμπειρία ταυτόσημη... ΔΕΝ το έχει... αλλά γαμώτο είναι άγαλμα το πουτανάκι...
αμα το λες εσυ φιλτατε σιγουρα δεν το εχει το pse!
approved!
δυστυχως δυσκολα βρισκεις μασατζου πλεον που να εχει ολο το πακετο
Με κάποια άλλη από άλλο μασατζίδικο περνάς εξίσου καλά ή είναι το μοναδικό στανταράκι σου?γυστα ειναι άυτα...εγω με την κοπελα παντα περνάω καλα
γυστα ειναι άυτα...εγω με την κοπελα παντα περνάω καλα
Φιλαράκο σε πήραμε χαμπάρι. Μην πασχίζεις άλλο. (Σε έβαλα και σε μπελαδες να σου εξηγήσουν τι σημαίνει πσσχίζεις)
φιλαρακο δεν συμφωνώ μαζι σου....γυστα ειναι εγω μονο που ξέρω κοπέλα κάνει πολύ καλο μασάζ και στο πρόγραμμα ειναι καυλα...εδω κανένας γράφει ότι θέλει... πρώτη φόρα το αναντουγράφει κάποιο το ανς αρνητικά λογια για την κοπελα...μάλλον δουλεύει πολύ και δεν το αντεχουν καποι...
Δηλαδή τι νομίζεις, ότι έχω κάποιο συμφέρον αν δουλεύει ή δεν δουλεύει η Νικολέτα ?
Είσαι μακριά νυχτωμένος, εκτός αν το nickname έχει να κάνει με τον τρόπο που σκέφτεσαι......
αλλά γαμώτο είναι άγαλμα το πουτανάκι...
Ναι είναι άγαλμα πράγματι και μπορεί για πιο νέους στην ηλικία που φτιάχνονται με το που βλέπουν μια ωραία γκόμενα να είναι ιδανική. Αν και εδώ που τα λέμε από φάτσα δεν λέει και πολλά.
Αλλά για όσους το sex είναι πιο σύνθετη διαδικασία που συμμετέχουν όλες οι αισθήσεις και όχι μόνο η όραση, αλλά και κυρίως το μυαλό, πρέπει να συνυπάρχουν και άλλα πράγματα...
Ναι είναι άγαλμα πράγματι και μπορεί για πιο νέους στην ηλικία που φτιάχνονται με το που βλέπουν μια ωραία γκόμενα να είναι ιδανική. Αν και εδώ που τα λέμε από φάτσα δεν λέει και πολλά.
Αλλά για όσους το sex είναι πιο σύνθετη διαδικασία που συμμετέχουν όλες οι αισθήσεις και όχι μόνο η όραση, αλλά και κυρίως το μυαλό, πρέπει να συνυπάρχουν και άλλα πράγματα...
Με κάποια άλλη από άλλο μασατζίδικο περνάς εξίσου καλά ή είναι το μοναδικό στανταράκι σου?
χαχαχα. Όχι ήτανε παρθένος πρίν...
spunky13
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 27
- Like
- 6.713
- Πόντοι
- 7.715
επεστρεψε η δαναη ε?....Επίσκεψη στο κατάστημα πριν από μερικές ημέρες. Παρούσες Δανάη, Λάουρα και Νικολέτα. Είπα λοιπόν κι εγώ να πάρω την πολυδιαφημισμένη Νικολέτα.
Good news first που λένε και οι φίλοι μας, Το κοριτσάκι έχει σώμα μάρμαρο, βυζάκι στητό, οπίσθιο σύστημα σούπερ, αλλά τα καλά στματάνε εδώ.
Το μασάζ ήταν απλά ανύπαρκτο, μίλαγε ασταμάτητα για ότι της κατεβαινε στο μυαλό σε όλη τη διάρκεια της συνάντησης, και μάλλον νομίζει ότι το σεξ είναι κάτι σαν "γυμναστικές επιδείξεις". Δεν έχει ιδέα πως να ανάψει έναν άντρα, γιατί προφανώς νομίζει ότι αρκεί μόνο το ωραίο σώμα και μερικές τάχαμου ερωτικές πόζες και μερικά δήθεν βογκητά για να καβλώσεις. Γενικά μια πλήρης απογοήτευση. Δεν θα ξαναπάρω με τίποτα.
filos78
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 1 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 11
- Like
- 1.891
- Πόντοι
- 5.975
Έχεις κάποια άποψη γτια την εν λόγω κοπέλα παιχταρά μου;επεστρεψε η δαναη ε?....
vyzaras
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Φεβ 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
Να σου απαντήσω εγώ,που είμαι αρρωστάκι.Βυζιά νο3,γεμάτα ομώς.Κρεββάτι παθητικό.Έχεις κάποια άποψη γτια την εν λόγω κοπέλα παιχταρά μου;
filos78
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 1 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 11
- Like
- 1.891
- Πόντοι
- 5.975
Στο σαλόνι πάντως φαίνεται πολύ γλυκιά και χαμογελαστή.Να σου απαντήσω εγώ,που είμαι αρρωστάκι.Βυζιά νο3,γεμάτα ομώς.Κρεββάτι παθητικό.
jorgekavlares
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2006
- Like
- 1.450
- Πόντοι
- 546
παρε Νικολέττα που κάνει ενεργητικό...
μπουχαχαχχαχχχαααχχχαααααχχχαααχχχαα...
έλα τρελός... δικό σου...
μπουχαχαχχαχχχαααχχχαααααχχχαααχχχαα...
έλα τρελός... δικό σου...
παρε και την Χρηστινακι,καλο κομματακι νομιζω αυτες ειναι καλες επιλογες αμα γουσταρεις τα καυτα εγω το πολονεζακι και την Χρηστινα περνω και παντα με φτιαχνουν επιλογες ειναι φιλαρακο ;)Με κάποια άλλη από άλλο μασατζίδικο περνάς εξίσου καλά ή είναι το μοναδικό στανταράκι σου?
Ρε συ τρελέ θα μας τρελάνεις και μας?παρε και την Χρηστινακι,καλο κομματακι νομιζω αυτες ειναι καλες επιλογες αμα γουσταρεις τα καυτα εγω το πολονεζακι και την Χρηστινα περνω και παντα με φτιαχνουν επιλογες ειναι φιλαρακο ;)
Νομίζεις δεν έχουμε καταλάβει ότι είσαι του μαγαζιού, ναούμε?
Επισκέπτης
Ρε συ τρελέ θα μας τρελάνεις και μας?
Νομίζεις δεν έχουμε καταλάβει ότι είσαι του μαγαζιού, ναούμε?
Συμβαίνει τέτοιο πράγμα;;;
- Κατάσταση
- Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 17
- Εμφανίσεις
- 6K