Νέα

Ad Πατησίων 131, 1ος όροφος!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pathos gia ta temachia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 359K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Trelos86

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Like
0
Πόντοι
0
Ρε συ τρελέ θα μας τρελάνεις και μας?
Νομίζεις δεν έχουμε καταλάβει ότι είσαι του μαγαζιού, ναούμε?
του μαγαζιου  :think: ουτε δεν το σχολιαζω,δηλαδη ολοι εδώ μεσα αμα γραφουν για κοπελες εκπροσωπουν τα μαγαζια;  :idiot: τρελος είμαι αλλα όχι τοσο  :rockon:

Επισκέπτης
του μαγαζιου  :think: ουτε δεν το σχολιαζω,δηλαδη ολοι εδώ μεσα αμα γραφουν για κοπελες εκπροσωπουν τα μαγαζια;  :idiot: τρελος είμαι αλλα όχι τοσο   :rockon:

Δηλαδή λογικέ τρελλέ δεν θα μας πεις ποια κορίτσια έχει σήμερα η κ.Βίκυ;;;  :grin:

Έλα...Αφού σε τρώει... ;)

Josex

Μέγας
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
34
Like
4.189
Πόντοι
4.365
Ύστερα από πρόσφατη αναγνωριστική βόλτα, εξακολουθώ να μην καταλαβαίνω πως γίνεται μετριότατο μαγαζί στη πατησίων, με μετριότατες κορασίδες και τις κατσαρίδες να κόβουν βόλτες έξω στη σκάλα, να είναι από τα πιο ακριβά μασατζίδικα της Αθήνας (σε σχέση με το χρόνο πάντα)..
Λοιπόν όσον αφορά τα ενδότερα, παρέλαση από 4 αδιάφορα τεμάχια που τα έχω ήδη ξεχάσει. Η μία από αυτές ήτο μελαχρινή, προς το χοντρούλα με αέρα επιτυχημένης μασατζούς και μου συστήθηκε ως Χριστίνα. Δεν ξέρω αν ήταν αυτή που "διαφημίζεται" στις προηγούμενες σελίδες, αλλά εμφανισιακά δεν με κάλυπτε καθόλου για να περάσω..
Μετά έκανα το λάθος και ρώτησα αν δουλεύει και η Νικολέτα.. Κρανιώθηκε η τσατσά άγρια που τόλμησα με τόσες ομορφιές μπροστά μου να ρωτήσω για άλλη και μου ξαναέδειχνε την Χριστίνα που είναι αστέρι κτλπ κτλπ  :jerking:

tawara

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2011
Like
998
Πόντοι
96
παρε και την Χρηστινακι,καλο κομματακι :tits: νομιζω αυτες ειναι καλες επιλογες αμα γουσταρεις τα καυτα  :fuck2: εγω το πολονεζακι και την Χρηστινα περνω και παντα με φτιαχνουν  :dancing: επιλογες ειναι φιλαρακο  ;)

κάνεις πολλά χρόνια ελληνικά ?

perineo

Ανώτερος
Εγγρ.
18 Σεπ 2007
Κριτικές
13
Like
156
Πόντοι
6.045
του μαγαζιου  :think: ουτε δεν το σχολιαζω,δηλαδη ολοι εδώ μεσα αμα γραφουν για κοπελες εκπροσωπουν τα μαγαζια;  :idiot: τρελος είμαι αλλα όχι τοσο   :rockon:

Μα σου λέω να μου πεις εκτός από αυτό το λαδομάγαζο που αλλού πηγαίνεις και δεν μας λες.... Το έχουμε πάρει όλοι χαμπάρι ρε μάστορα, έλα τώρα, ομολόγα.

ciko mares

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουν 2013
Like
328
Πόντοι
21
Μα σου λέω να μου πεις εκτός από αυτό το λαδομάγαζο που αλλού πηγαίνεις και δεν μας λες.... Το έχουμε πάρει όλοι χαμπάρι ρε μάστορα, έλα τώρα, ομολόγα.

φίλε δεν το κατάλαβες καλά, μάλλον δεν είναι μάστορας είναι μαστόρησα.

ntany223

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
2
Like
19
Πόντοι
16
Ύστερα από πρόσφατη αναγνωριστική βόλτα, εξακολουθώ να μην καταλαβαίνω πως γίνεται μετριότατο μαγαζί στη πατησίων, με μετριότατες κορασίδες και τις κατσαρίδες να κόβουν βόλτες έξω στη σκάλα, να είναι από τα πιο ακριβά μασατζίδικα της Αθήνας (σε σχέση με το χρόνο πάντα)..
Λοιπόν όσον αφορά τα ενδότερα, παρέλαση από 4 αδιάφορα τεμάχια που τα έχω ήδη ξεχάσει. Η μία από αυτές ήτο μελαχρινή, προς το χοντρούλα με αέρα επιτυχημένης μασατζούς και μου συστήθηκε ως Χριστίνα. Δεν ξέρω αν ήταν αυτή που "διαφημίζεται" στις προηγούμενες σελίδες, αλλά εμφανισιακά δεν με κάλυπτε καθόλου για να περάσω..
Μετά έκανα το λάθος και ρώτησα αν δουλεύει και η Νικολέτα.. Κρανιώθηκε η τσατσά άγρια που τόλμησα με τόσες ομορφιές μπροστά μου να ρωτήσω για άλλη και μου ξαναέδειχνε την Χριστίνα που είναι αστέρι κτλπ κτλπ  :jerking:

Τστστστσ  τσατσά η κυρία Βίκυ?

Abebablom

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
60
Πόντοι
1
Η Νικολέττα σταμάτησε δηλαδή ή απλά απουσίαζε?

ΧΧΧ-Man

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Οκτ 2008
Κριτικές
46
Like
4.188
Πόντοι
5.595
Εδω ποια ειναι η σεριφισα..? Η Αννα?
Γιατι προχτες που περασα ηταν μια απο τις κορασιδες... κ μου τα μασαγε... μονο μασαζ.. κλπ.. :headbang:

ciko mares

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουν 2013
Like
328
Πόντοι
21
παιδες γνωρρίζει κανείς αν οι κοπέλες απο εδώ, χριστίνα, νικολέτα και ναταλία  έχουν μετακομίσει κάπου αλλού?

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.041
Πόντοι
42.697
σε προσφατη επισκεψη διαπιστωσα την συνεχομενη καταπτωση-παρακμη του μαγαζιου
αν και συναντησα εναν μπαρμπα οταν εφευγα που ανεβαινε τα σκαλια και αλλους 2 μπαρμπαδες που εβγαιναν απο τα δωματια διαπιστωσα:
ακαταστασια του μαγαζιου, ελειπη καθαριοτητα και ταξη στα δωματια. Το δωματιο που μπηκα να περιμενω να δω τις κοπελες βρωμαγε χειροτερα και απο  οικο ανοχης των 80's
Οσο καλη και εξυπηρετικη και αν ειναι η συμπαθης πορτιερισα κα Γιαννα δεν σωνει την κατασταση
κοπελες διαθεσιμες 2 μικρες αδιαφορες, ομοματα δεν συγκρατησα.

Trelos86

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Like
0
Πόντοι
0
συμφωνώ με τον Zero, καθαριότητα μηδέν, βρωμάει ο χώρος  , απλα χαλια  :tickedoff: τιποτα δεν άλλαξε !!!!!

ntany223

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
2
Like
19
Πόντοι
16
Η Βίκυ νομίζει ότι το μαγαζί θα δουλεύει με τον αυτόματο πιλότο. Όταν το καταλάβει, θα είναι αργά

anatolgami

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2006
Κριτικές
3
Like
2.177
Πόντοι
506
...ΜΑΥΡΟ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΩΛΟΜΑΓΑΖΑ...

Trelos86

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Like
0
Πόντοι
0
Η Βίκυ νομίζει ότι το μαγαζί θα δουλεύει με τον αυτόματο πιλότο. Όταν το καταλάβει, θα είναι αργά
δεν ειναι μονο αυτο, όταν περασα,  αντι 30' εκανα 15',και ζητάνε 60,ξεπετα!!!!!!!!!!!!

Trelos86

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Like
0
Πόντοι
0
αμα μιλάμε για τα  :tits:  επέστρεψε η  Δανάη  :dancing:

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom