Νέα

Ad Πατησίων 131, 1ος όροφος!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pathos gia ta temachia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 359K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
και θεώρησες σωστό να τιμωρήσεις εμάς.μπράβο σου  :uglystupid:

Kebaaap

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2008
Κριτικές
24
Like
3
Πόντοι
616
η ουσία ειναι ότι ούτε θα βρεις δική μου κριτική που να προμοταρω μαγαζί η κοπέλα.

Και πως να τα βρουμε ρε ΚΛΩΝΕ ??? Αφου προχτες γραφτηκες ΣΤΟΚΕ  :uglystupid:

Οσο κυκλοφορας με τον ΚΛΩΝΟ, σε γραφουμε στα ΠΑΠΑΡΙΑ ΜΑΣ, οτι μαλακια και να λες.

Βγες και πες ποιος εισαι, να δουμε την ιστορια σου και την προσφορα σου στο σαιτ (που εχει δυναμη οπως λες εσυ), να σε παραδεχτω

Μεχρι τοτε....ΤΟΥΜΠΕΚΑ

promarios

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2012
Like
0
Πόντοι
1
πάλι καλά που αποκλείσαμε ότι ειμαι κλώνος του νεα σμυρνη.τωρα αφου θες να ειμαι κλώνος προς χάρη της κουβέντα άντε να δεχτώ ότι ειμαι.η ουσία ειναι ότι ούτε θα βρεις δική μου κριτική που να προμοταρω μαγαζί η κοπέλα.εγώ ότι εχω να πω το λέω και ειναι τσεκαρισμένο και χωρίς καμία διάθεση να προμοταρω.εγώ δεν ειμαι σαν καποιους που το παιζουν εδώ τιμητές και πηγαίνουν στα μαγαζιά και ζητάνε να γαμησουν τσάμπα εκμεταλλευόμενοι τι δύναμη του σαιτ για να μην τα μαυρίσουν.και ξέρουν καλά αυτοί ποιο ειναι.και ο λόγος που δεν γράφω κριτική ειναι γιατί όποιος γραψει κάτι αμέσως πέφτουν οι αγαπουληδες και γινετε της πουτάνας.το καλό ειναι ότι όποιος έχει μυαλό καταλαβαίνει.

Πάλι για προμοτάρισμα λες ενώ δεν σου είπε κανείς ότι προμοτάρεις. Βέβαια πρέπει να μας πεις και το όνομα του κανονικού σου νικ για να δούμε τι έχεις γράψει και να ξέρουμε τι ρόλο παίζεις ή έπαιξες.
Τώρα όσο για τους "κάποιους" καλό είναι να βγεις και να γράψεις σχετικά αφού μάλιστα είναι και τσεκαρισμένο. Αλλιώς είτε τα λες είτε όχι την ίδια αξία έχουν. Μηδέν. Και όλοι νομίζω που σε διαβάζουμε, έχουμε μυαλό.

Επισκέπτης
Πάλι για προμοτάρισμα λες ενώ δεν σου είπε κανείς ότι προμοτάρεις. Βέβαια πρέπει να μας πεις και το όνομα του κανονικού σου νικ για να δούμε τι έχεις γράψει και να ξέρουμε τι ρόλο παίζεις ή έπαιξες.
Τώρα όσο για τους "κάποιους" καλό είναι να βγεις και να γράψεις σχετικά αφού μάλιστα είναι και τσεκαρισμένο. Αλλιώς είτε τα λες είτε όχι την ίδια αξία έχουν. Μηδέν. Και όλοι νομίζω που σε διαβάζουμε, έχουμε μυαλό.
το όνομα του κανονικού μου νικ ειναι γραμμένο.δεν μπορώ να κάνω κάτι γιαυτο.όσο αφορά την παρατήρηση νομίζω ότι η απάντηση ειναι πολύ εύκολη.όποιος έχει λίγο μυαλό βλέπει.απλά δες ότι δεν κατηγόρησα η δεν είπα τιποτα για μαγαζί παρά μόνο για μια εθνικότητα και δες ποιοι βγήκαν να υπερασπιστούν αμέσως κατηγορώντας με στην αρχή ότι ειναι  νεα σμυρνη και αφου τελικά είδαν ότι δεν ειμαι μετά με είπαν κλώνο.ειναι πολύ εύκολο να λες περί κλώνων αλλα επί της ουσίας δεν αλλάζει ότι αυτοί ειναι υπερασπιστές και τιμητές μαγαζιών και κοριτσιών.δυστυχώς εδώ όποιος καινούργιος μπει και γραψει κάτι είτε θετικό είτε αρνητικό για μαγαζί η κοπέλα αμέσως ειναι κλώνος προμοτορας κακόβουλος.αν αυτό ειναι λογική εγώ σηκώνω τα χέρια ψηλά.

troueno

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
899
Πόντοι
96
Πως το κατάλαβα ότι είχε περίοδο: Όταν ο πούτσος μου τερμάτισε μέσα της, αντί να νιώσω καύλα ένιωσα πόνο, γιατί ακούμπησε πάνω σε ένα σφουγγάρι σκληρό που είχε βάλει στο μουνί της για να συγκρατεί το αίμα. Θ

Και πως το ψαρευουν μετα το σφουγγαρι  :huh: :huh:

Ταμπον βαζουν οι κοπελες και τον βγαζουν πριν το  :fuck1: . Τωρα εσυ μπορει να επεσες σε καμιά ασχετη που ξεχασε να το βγαλει , μαλλον για αυτο εφυγε και μετα από κανα μηνα , ή δεν το εβγαλέ ποτε ή εφαγε το μεροκαματο της στο γυναικολόγο.

images

ΤΟ ΝΟΗΜΑ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ:
Πριν γράψετε κάτι στο site, σκεφτείτε τις συνέπειες που θα έχει αυτό που θα αναφέρετε.

Μαλακίες καφενειακου επίπεδου λέμε που κανεις δεν θα επρεπε να τους δίνει σημασία .
Απλα πολλοί εκμεταλευονται το βημα που τους δίνεται και ειτε μιλουν στο φορουμ αλλα απευθυνονται στα κοριτσια ή τις διευθυνσεις των καταστημάτων  είτε  πουλάνε καποιου ειδους εξυπηρέτηση στα κορίτσια ή/και στα μαγαζιά

ΥΓ Μετα το Μacedonia is Greek βλέπω να βγαινουν μπλουζακια ΧΡΙΣΤΙΝΑ IS GREEK

LIO_1959

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Like
6
Πόντοι
16
  και δες ποιοι βγήκαν να υπερασπιστούν αμέσως κατηγορώντας με στην αρχή ότι ειναι  νεα σμυρνη και αφου τελικά είδαν ότι δεν ειμαι μετά με είπαν κλώνο.

αστους  να  λενε  καλοφατσα(  αυτο το νικ  επρεπε να διαλεξεις ) 

basi8000

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2012
Like
6
Πόντοι
1
Πέρασμα απο το εν λόγω μαγαζί μεσημέρι!
Τέσσερα  κορίτσια, η Ντέσι μελαχρινή πολύ συμπαθητικό κορίτσι , η Έλενα το ίδιο στυλ με Ντέσι , η Μαρίνα αν θυμάμαι καλά πιο νταρτντάνα αλλα χαμογελαστή και άλλη μια κοπέλα ψιλονταρτντάνα που μου έφερνε για ρωσίδα.
Τα προγράμματα ήταν 2 ,το ένα μασαζ στα 50 και το άλλο :pipa1: :fuck2: στα 60!
Διάλεξα την Ντέσι μαντέψτε και το πρόγραμμα!Αρκετά καλό μασαζ αν και δεν έχω τρομερή εμπειρία σε αυτό μετα γύρισμα  και ξεκίνημα παιχνιδιών. Δεκτική σχεδόν σε όλα,εναλλαγή 3 στάσεων και τελείωμα.Μετά μπανάκι που έιναι κοινό για όλα τα δωμάτια.
Πέρασα αρκετά καλά και πιστεύω ότι αν η κοπέλα είχε περισσότερο social θα κέρδιζε πολλούς θαυμαστές!
Ξέχασα να αναφέρω παντόφλες και πετσέτα ήταν σφραγισμένα!!
Αυτά!

ozzy13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Μαρ 2009
Κριτικές
44
Like
55
Πόντοι
606
ρε παιδια πηγα στο εν λογω μαγαζι κ ηταν μια ελενη πιτσιρικα πολυ γλυκια με βυζαρες η σεριφισα μου λεει 50 η μιση κ 100 η μια ωρα
κ περνω τη μιση κ δεν εγινε τιποοτα απολυτως η κοπελα μου ειπε πως πρεπει να βαλω το βρακακι μου για να αρχισουμε το μασαζ κ επισης οτι εδω κανουν μονο μασαζ πραγμα που δυσκολα το βλεπω.τι γινεται???????ειπα αλλη μιση ωρα στη κοπελα να κατσει κ μου λεει μονο μασαζ κανουμε εδω φωναζω τη σεριφισα μου λεει μονο μασαζ  :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:  :helpplea: :helpplea: :helpplea:

SinBarr

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Ιαν 2007
Κριτικές
18
Like
199
Πόντοι
5.775
... μπατσόφατσα...  :2funny:

Υ.Γ.: Ozzy, συμπάσχω ειλικρινώς. Ακόμα θυμάμαι τη -μία και μοναδική- "πετσέτα" που είχα φάει από τη Λία στο (αλήστου μνήμης) Μπουμπουλίνας 4. Άχαρο πράγμα...

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.833
Πόντοι
9.295
ρε παιδια πηγα στο εν λογω μαγαζι κ ηταν μια ελενη πιτσιρικα πολυ γλυκια με βυζαρες η σεριφισα μου λεει 50 η μιση κ 100 η μια ωρα
κ περνω τη μιση κ δεν εγινε τιποοτα απολυτως η κοπελα μου ειπε πως πρεπει να βαλω το βρακακι μου για να αρχισουμε το μασαζ κ επισης οτι εδω κανουν μονο μασαζ πραγμα που δυσκολα το βλεπω.τι γινεται???????ειπα αλλη μιση ωρα στη κοπελα να κατσει κ μου λεει μονο μασαζ κανουμε εδω φωναζω τη σεριφισα μου λεει μονο μασαζ  :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:  :helpplea: :helpplea: :helpplea:
δεν τα μιλησατε πριν μπεις στο δωματιο για προγραμμα και χρονο?(και φυσικα ποσα ''μανικια'')

ozzy13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Μαρ 2009
Κριτικές
44
Like
55
Πόντοι
606
Ρε παιδιά εγώ πήγα με έβαλε στο δωμάτιο παρέλασαν όλα τα κορίτσια κ μ λέει να σου πω κ το προγράμμα είναι 50 ευρώ μασάζ για μισή ώρα κ 100 για μια..εγώ δεν ειμαι πρωταρης σε μασατιδικα κ λέω εντάξει τι να μ πει φουλ προγραμα κ εκτωνοσεις ας περάσω κ βλεπουμε αλλά όταν ήρθε η άλλη κ μ λέει βάλε το βρακακι σ κ ερχομαι λέω κάτι πεζει εδώ

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.833
Πόντοι
9.295
Ρε παιδιά εγώ πήγα με έβαλε στο δωμάτιο παρέλασαν όλα τα κορίτσια κ μ λέει να σου πω κ το προγράμμα είναι 50 ευρώ μασάζ για μισή ώρα κ 100 για μια..εγώ δεν ειμαι πρωταρης σε μασατιδικα κ λέω εντάξει τι να μ πει φουλ προγραμα κ εκτωνοσεις ας περάσω κ βλεπουμε αλλά όταν ήρθε η άλλη κ μ λέει βάλε το βρακακι σ κ ερχομαι λέω κάτι πεζει εδώ
καλα τα λες αλλα σου ειπα οτι για να μην λες''ας περασω και βλεπουμε''..Στο τελος τελικα ΄΄εραψες΄΄κοστουμι ή προλαβες λογω του συμβαντος και γλιτωσες το 50αρι?

ozzy13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Μαρ 2009
Κριτικές
44
Like
55
Πόντοι
606
Δεν το γλιτώσαμε το 50ρικο αλλά πιο πολύ με καίει γιατί δεν πηδηξαμε γιατί μου άρεσε πολύ η γκομενα δεν έχει όντως φουλ προγραμμα το κατάσταστημα η πεχτηκε κάτι άλλο αυτό θέλω να μάθω...

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.089
Πόντοι
42.697

επρεπε να τις πεις εσυ "ξεβρακώσου οπως εισαι εσυ και σου έρχομαι"
απο τα πλεον φουλ μαγαζια το συγκεκριμενο, πρωτη φορά ακουω περιστατικό σαν το δικο σου..
ή ήσουν άτυχος. ή σε κοψανε για του ηθών ή το πιο πιθανό να είχε πεσει "σημα" την συγκεκριμένη ημερα να προσέχουν ενδεχόμενο "πεσιμο" και να κανουν φουλ προγραμμα μονο σε πελατες που γνωριζουν. γινεται αυτο σε πολλα μαγαζια

ozzy13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Μαρ 2009
Κριτικές
44
Like
55
Πόντοι
606
K Ρωτάω εγώ τώρα να ξανά πάω ????

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166
K Ρωτάω εγώ τώρα να ξανά πάω ????

Στη θέση σου, θα (ξανα)πήγαινα μόνο συνοδευόμενος από πελάτη που είναι γνωστός στο μαγαζί, προς αποφυγήν περαιτέρω δυσάρεστων εκπλήξεων.

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.833
Πόντοι
9.295
Σιγα μην παμε και βιογραφικο για εναν πηδουλο,τα ρωταμε απο πριν,τα συμφωναμε και προχωραμε στο δωματιο.

ozzy13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Μαρ 2009
Κριτικές
44
Like
55
Πόντοι
606
Θα με παει κάποιος;;; :grin: έχει πάρει κανείς την Ελένη απτό συγκεκριμένο μαγαζί ;;; Μια πιτσιρικά Αλβανό μάλλον μεγάλα βυζια είναι

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom