Επισκέπτης
και θεώρησες σωστό να τιμωρήσεις εμάς.μπράβο σου
η ουσία ειναι ότι ούτε θα βρεις δική μου κριτική που να προμοταρω μαγαζί η κοπέλα.
πάλι καλά που αποκλείσαμε ότι ειμαι κλώνος του νεα σμυρνη.τωρα αφου θες να ειμαι κλώνος προς χάρη της κουβέντα άντε να δεχτώ ότι ειμαι.η ουσία ειναι ότι ούτε θα βρεις δική μου κριτική που να προμοταρω μαγαζί η κοπέλα.εγώ ότι εχω να πω το λέω και ειναι τσεκαρισμένο και χωρίς καμία διάθεση να προμοταρω.εγώ δεν ειμαι σαν καποιους που το παιζουν εδώ τιμητές και πηγαίνουν στα μαγαζιά και ζητάνε να γαμησουν τσάμπα εκμεταλλευόμενοι τι δύναμη του σαιτ για να μην τα μαυρίσουν.και ξέρουν καλά αυτοί ποιο ειναι.και ο λόγος που δεν γράφω κριτική ειναι γιατί όποιος γραψει κάτι αμέσως πέφτουν οι αγαπουληδες και γινετε της πουτάνας.το καλό ειναι ότι όποιος έχει μυαλό καταλαβαίνει.
το όνομα του κανονικού μου νικ ειναι γραμμένο.δεν μπορώ να κάνω κάτι γιαυτο.όσο αφορά την παρατήρηση νομίζω ότι η απάντηση ειναι πολύ εύκολη.όποιος έχει λίγο μυαλό βλέπει.απλά δες ότι δεν κατηγόρησα η δεν είπα τιποτα για μαγαζί παρά μόνο για μια εθνικότητα και δες ποιοι βγήκαν να υπερασπιστούν αμέσως κατηγορώντας με στην αρχή ότι ειναι νεα σμυρνη και αφου τελικά είδαν ότι δεν ειμαι μετά με είπαν κλώνο.ειναι πολύ εύκολο να λες περί κλώνων αλλα επί της ουσίας δεν αλλάζει ότι αυτοί ειναι υπερασπιστές και τιμητές μαγαζιών και κοριτσιών.δυστυχώς εδώ όποιος καινούργιος μπει και γραψει κάτι είτε θετικό είτε αρνητικό για μαγαζί η κοπέλα αμέσως ειναι κλώνος προμοτορας κακόβουλος.αν αυτό ειναι λογική εγώ σηκώνω τα χέρια ψηλά.Πάλι για προμοτάρισμα λες ενώ δεν σου είπε κανείς ότι προμοτάρεις. Βέβαια πρέπει να μας πεις και το όνομα του κανονικού σου νικ για να δούμε τι έχεις γράψει και να ξέρουμε τι ρόλο παίζεις ή έπαιξες.
Τώρα όσο για τους "κάποιους" καλό είναι να βγεις και να γράψεις σχετικά αφού μάλιστα είναι και τσεκαρισμένο. Αλλιώς είτε τα λες είτε όχι την ίδια αξία έχουν. Μηδέν. Και όλοι νομίζω που σε διαβάζουμε, έχουμε μυαλό.
Πως το κατάλαβα ότι είχε περίοδο: Όταν ο πούτσος μου τερμάτισε μέσα της, αντί να νιώσω καύλα ένιωσα πόνο, γιατί ακούμπησε πάνω σε ένα σφουγγάρι σκληρό που είχε βάλει στο μουνί της για να συγκρατεί το αίμα. Θ
ΤΟ ΝΟΗΜΑ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ:
Πριν γράψετε κάτι στο site, σκεφτείτε τις συνέπειες που θα έχει αυτό που θα αναφέρετε.
και δες ποιοι βγήκαν να υπερασπιστούν αμέσως κατηγορώντας με στην αρχή ότι ειναι νεα σμυρνη και αφου τελικά είδαν ότι δεν ειμαι μετά με είπαν κλώνο.
γιατί το λες αυτό τύπε; μια χαρά ειναι η σκατοφατσα μου
αστους να λενε καλοφατσα( αυτο το νικ επρεπε να διαλεξεις )
γιατί το λες αυτό τύπε; μια χαρά ειναι η σκατοφατσα μου
δεν τα μιλησατε πριν μπεις στο δωματιο για προγραμμα και χρονο?(και φυσικα ποσα ''μανικια'')ρε παιδια πηγα στο εν λογω μαγαζι κ ηταν μια ελενη πιτσιρικα πολυ γλυκια με βυζαρες η σεριφισα μου λεει 50 η μιση κ 100 η μια ωρα
κ περνω τη μιση κ δεν εγινε τιποοτα απολυτως η κοπελα μου ειπε πως πρεπει να βαλω το βρακακι μου για να αρχισουμε το μασαζ κ επισης οτι εδω κανουν μονο μασαζ πραγμα που δυσκολα το βλεπω.τι γινεται???????ειπα αλλη μιση ωρα στη κοπελα να κατσει κ μου λεει μονο μασαζ κανουμε εδω φωναζω τη σεριφισα μου λεει μονο μασαζ
καλα τα λες αλλα σου ειπα οτι για να μην λες''ας περασω και βλεπουμε''..Στο τελος τελικα ΄΄εραψες΄΄κοστουμι ή προλαβες λογω του συμβαντος και γλιτωσες το 50αρι?Ρε παιδιά εγώ πήγα με έβαλε στο δωμάτιο παρέλασαν όλα τα κορίτσια κ μ λέει να σου πω κ το προγράμμα είναι 50 ευρώ μασάζ για μισή ώρα κ 100 για μια..εγώ δεν ειμαι πρωταρης σε μασατιδικα κ λέω εντάξει τι να μ πει φουλ προγραμα κ εκτωνοσεις ας περάσω κ βλεπουμε αλλά όταν ήρθε η άλλη κ μ λέει βάλε το βρακακι σ κ ερχομαι λέω κάτι πεζει εδώ
Ρε παιδιά εγώ πήγα με έβαλε στο δωμάτιο παρέλασαν όλα τα κορίτσια κ μ λέει να σου πω κ το προγράμμα είναι 50 ευρώ μασάζ για μισή ώρα κ 100 για μια..εγώ δεν ειμαι πρωταρης σε μασατιδικα κ λέω εντάξει τι να μ πει φουλ προγραμα κ εκτωνοσεις ας περάσω κ βλεπουμε αλλά όταν ήρθε η άλλη κ μ λέει βάλε το βρακακι σ κ ερχομαι λέω κάτι πεζει εδώ
K Ρωτάω εγώ τώρα να ξανά πάω ????