Νέα

Ad Πατησίων 131, 1ος όροφος!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pathos gia ta temachia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 359K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Φίλε μου από όσα διαβάζω μάλλον έχουν δίκιο αυτοί που λένε ότι είναι Ελληνίδα. Δεν μπορεί να κάνουν τόσο λάθος. Εσύ, πέραν της γνώμης σου, δεν έχεις κανένα άλλο επιχείρημα. Μήπως δεν πρέπει να είσαι τόσο κατηγορηματικός?
τύπε και τελικά στην Ελλάδα πραγματικά οτι δηλώσεις είσαι.και η Χριστίνα όπως και πολλές χριστινες ότι δηλώσουν ειναι.φυσικά το επιχείρημα που αναφέρθηκε ειναι απλώς για γέλια.για να το λέω πάντως κάτι θα ξερω.σημασία όπως είπα και στο πρώτο μου ποστ δεν έχει αφου την θεωρώ την Χριστίνα μέσα στις 4-5 κοπέλες αυτή τι στιγμή.εμένα και ετσι μου κάνει ;)

Kebaaap

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2008
Κριτικές
24
Like
3
Πόντοι
616
ΚΛΩΝΕ παρε τα κουβαδακια σου και τραβα παραπερα στα αθλητικα να παιξεις με τα αλλα παιδακια...

Αμα επιστρεψεις απο δω  ως οριτζιναλ, μπορει και να ακουσουμε τη γνωμη σου

... και μη με αποκαλέσεις "τυπε"

Επισκέπτης
ΚΛΩΝΕ παρε τα κουβαδακια σου και τραβα παραπερα στα αθλητικα να παιξεις με τα αλλα παιδακια...

συγνώμη ΠΡΟΜΟΤΟΡΑ των μασάζ που σου χαλάω την πιάτσα...αλλα προσωπικά σε γράφω στα αρχίδια μου

jorgekavlares

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
1.450
Πόντοι
546
ονομασια προελευσης η Χριστινα τελικα!!!
ο σκατοφατσας ειναι κλωνος του Νεα Σμυρνη τελικα?

Επισκέπτης
μάλιστα έγινα κλώνος του νεα σμυρνη :2funny: :2funny:τι άλλο θα ακούσω εδώ μέσα :grin:

figa_lygourio

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2012
Like
45
Πόντοι
1

Σωστός !!

ονομασια προελευσης η Χριστινα τελικα!!!
ο σκατοφατσας ειναι κλωνος του Νεα Σμυρνη τελικα?

Όχι , κατηγορηματικά όχι !

Επισκέπτης
τουλάχιστον πάλι καλά που κάποιος ειπε ότι δεν ειμαι κλώνος :grin: μήπως όμως ειμαι κλωνάρι;

figa_lygourio

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2012
Like
45
Πόντοι
1
τουλάχιστον πάλι καλά που κάποιος ειπε ότι δεν ειμαι κλώνος :grin: μήπως όμως ειμαι κλωνάρι;

Δεν είπα οτι δεν είσαι κλώνος,, δε το ξέρω και δεν έχω αποδείξεις, είπα πως δεν είσαι κλώνος του Νεα Σμύρνη..

το γεγονός οτι γράφτηκες πριν 4 μέρες κ αι έχεις 131 μηνύματα σε προδίδει όμως..

έχω 5 χρόνια στο site, ξέρω τους περισσότερους , παρ 'ολα αυτά γράφτηκα πριν 7 μήνες και έχω 45 μηνύματα,,,

Σε ποιον μοιάζει όμως ο τρόπος που γράφεις.... :think: :think: :think:

Επισκέπτης
Δεν είπα οτι δεν είσαι κλώνος,, δε το ξέρω και δεν έχω αποδείξεις, είπα πως δεν είσαι κλώνος του Νεα Σμύρνη..

το γεγονός οτι γράφτηκες πριν 4 μέρες κ αι έχεις 131 μηνύματα σε προδίδει όμως..

έχω 5 χρόνια στο site, ξέρω τους περισσότερους , παρ 'ολα αυτά γράφτηκα πριν 7 μήνες και έχω 45 μηνύματα,,,

Σε ποιον μοιάζει όμως ο τρόπος που γράφεις.... :think: :think: :think:
το πότε γράφτηκα με το πόσα  ποστ εχω δεν καταλαβαίνω τι σχεσει έχει; εχεις δει πουθενά να προμοταρω κανένα μαγαζί; εχεις δει να πω κατι για υπηρεσία κοπέλας; είπα αυτό που ξέρω.το γεγονός ότι εχω γραφτεί πριν 4 μέρες δεν σημαίνει ότι δεν ξέρω κάποια πράγματα.εκτός αν υπαρχει η τακτική ο νέος δεν έχει άποψη.και επειδή γράφτηκα τώρα δεν σημαίνει οτι δεν παρακολουθούσα το σαιτ ;)

promarios

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2012
Like
0
Πόντοι
1
Κλώνος: αν θεωρήσουμε ότι το πρώτο όνομα που έχει ο καθένας στο σάϊτ είναι ο κορμός, τα δεύτερα, τρίτα κ.λ.π. είναι τα κλωνάρια.

promarios

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2012
Like
0
Πόντοι
1
Κατόπιν αυτού το ότι είσαι κλώνος δεν το συζητάμε. Τον κώλο σου κάτω να χτυπάς δεν αλλάζει τίποτα. ΕΙΣΑΙ ΚΛΩΝΟΣ.
Όμως διάβασα όλα σου τα ποστ και δεν είσαι προμότορας. Αυτό είναι σίγουρο. Τουλάχιστον μέχρι τώρα.
Τώρα για το ποιός είσαι το μέλλον μπορεί να δείξει.
Για το θέμα ν. σμύρνη θα μπορούσα να πω ότι η θεματολογία σου τον πλησιάζει αρκετά αλλά σχετικά με το στυλ γραψίματος και το ύφος δεν κολάει καθόλου. Είδομεν

SinBarr

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Ιαν 2007
Κριτικές
18
Like
199
Πόντοι
5.775
Γαμάτε γιατί χαθήκαμε...

Συνημμένα

• Theclonewarsanimatedpromo.jpg
    Theclonewarsanimatedpromo.jpg
    91,3 KB · Εμφανίσεις: 83

jorgekavlares

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
1.450
Πόντοι
546
τι παλι αυτος....? αμαν πια!!!

sexomaniak

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2009
Like
14
Πόντοι
1
Αυτό που με στενοχωρεί είναι ότι:
Kάποιοι γαμάνε ξένες, οι οποίες τους λένε ότι είναι Ελληνίδες και αυτοί το χάφτουν.
Tώρα που κάνει μπαμ ότι η Χριστίνα είναι Ελληνίδα βρέθηκε κάποιος να πει ότι είναι ξένη, με το επιχείρημα ότι δεν παίζει ρόλο η ταυτότητα (που έχουμε δει 2 άτομα από το site) γιατί οποιοσδήποτε βγάζει Ελληνική ταυτότητα με τόπο γέννησης Ελλάδα (φαίνεται ότι το πιστοποιητικό γέννησης δεν παίζει ρόλο). Επίσης φαίνεται ότι δεν παίζουν ρόλο οι μαρτυρίες συναγωνιστών που αναφέρω σε 11 links.

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ:
Τον Ιούνιο του 2012 πήγα σε ένα άλλο μασατζίδικο του κέντρου και έκανα σεξ με μια θεραπεύτρια η οποία αν και αδιάθετη προσέφερε πλήρες μενού. Πως το κατάλαβα ότι είχε περίοδο: Όταν ο πούτσος μου τερμάτισε μέσα της, αντί να νιώσω καύλα ένιωσα πόνο, γιατί ακούμπησε πάνω σε ένα σφουγγάρι σκληρό που είχε βάλει στο μουνί της για να συγκρατεί το αίμα. Θα μου πείτε: αφού το κατάλαβες γιατί δεν σταμάταγες και να το παίξεις για να τελειώσεις ή ακόμα και να ζητήσεις τα λεφτά σου πίσω από την ιδιοκτήτρια. Γιατί εκείνη την ώρα είχα καύλες και ήταν αδύνατον να σταματήσω (ήταν και ωραία η θεραπεύτρια). Όταν τέλειωσε η φάση και πήγα να πλυθώ επιβεβαιώθηκαν αυτά που πίστευα. Το προφυλακτικό είχε αραιό αίμα απέξω. Η νεαρά έκανε σεξ με περίοδο. Ευτυχώς που δεν έσπασε το προφυλακτικό!
Δεν έγραψα τίποτα για αυτή την εμπειρία μου στο site γιατί:
1. Η κοπέλα ήταν νέα άφιξη στο χώρο και δεν ήθελα να γράψω κάτι αρνητικό για αυτήν και να χαλάσω τη σταδιοδρομία της. Δεν είχε και νόημα αφού πάρα πολλές θεραπεύτριες κάνουν σεξ έχοντας περίοδο, τοποθετώντας ένα σφουγγάρι στο βάθος του μουνιού τους.
2. Το μαγαζί έχει πολλούς fan που θα αντιδρούσαν και δεν είχα όρεξη να τσακωθώ στο site με όλους τους ''προστάτες'' του.
Κανονικά η σωστή συμπεριφορά του καταστήματος θα ήταν: αφού γίνει η σχετική παρέλαση των κοριτσιών και αφού διαλέξω τη συγκεκριμένη να με ενημερώσουν ότι η κοπέλα είναι αδιάθετη ΠΡΙΝ ΜΠΩ στο δωμάτιο, να έχω υπόψη μου ότι μπορεί να κάνει μέχρι στοματικό και να πράξω δεόντως ή να διαλέξω άλλο κορίτσι.
Τέλος πάντων. Τα κράτησα όλα μέσα μου μέχρι αυτή τη στιγμή που τα αναφέρω.

ΤΟ ΝΟΗΜΑ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ:
Πριν γράψετε κάτι στο site, σκεφτείτε τις συνέπειες που θα έχει αυτό που θα αναφέρετε. Κάνετε ένα φιλτράρισμα.
Για μένα το πιο απλό πράγμα θα ήταν να γράψω τότε (μετά 2-3 μέρες) ότι η τάδε θεραπεύτρια γαμιόταν ενώ είχε περίοδο.
Θα μπορούσα π.χ. να κάνω και ένα δεύτερο προφίλ και να πω κάτι ακόμα εναντίον της, π.χ. ότι μύριζε άσχημα, και να της κάνω ζημιά.
Το να κάνεις το κακό είναι πολύ εύκολο (πόσο μάλλον ανώνυμα, κρυμμένος σε ένα ψεύτικο προφίλ καθισμένος μπροστά σε μια οθόνη Η/Υ στο σπίτι σου).

jorgekavlares

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
1.450
Πόντοι
546
οκ οτι θελει γραφει ο καθενας... τι σχεση εχει η κυρια που γαμιοτανε με περιοδο με την ηλιθια διαμαχη αν μια αλλη ειναι ελληνιδα ή οχι... και στο τελος καταληγει να μας νουθετει οτι μιλαμε χωρις να σκεφτομαστε... ρε φιλε μα το θεο δεν μας νοιαζει απο που ειναι η φιλη σου!!!
κακως δε δεν ανεφερες την κακη σου εμπειρια με την πουτανα με την περιοδο...
εισαι παντελως ανευθυνος που δεν ενημερωσες ονομαστικα αμεσως για να το εχουμε υποψη μας...
αλλα σε εχει φαει η αγαπουλιαση...
αστα διαολα αντι να μας ενημερωνετε για τα σημαντικα ασχολειστε με τις υπηκοοτητες...
κατσε σπιτι σε παρακαλω πισω απο τον η/υ και μην συμμετεχεις αλλο στην βλακωδη συζητηση που εσυ και κανα δυο αλλοι διαιωνιζετε...

Επισκέπτης
Κατόπιν αυτού το ότι είσαι κλώνος δεν το συζητάμε. Τον κώλο σου κάτω να χτυπάς δεν αλλάζει τίποτα. ΕΙΣΑΙ ΚΛΩΝΟΣ.
Όμως διάβασα όλα σου τα ποστ και δεν είσαι προμότορας. Αυτό είναι σίγουρο. Τουλάχιστον μέχρι τώρα.
Τώρα για το ποιός είσαι το μέλλον μπορεί να δείξει.
Για το θέμα ν. σμύρνη θα μπορούσα να πω ότι η θεματολογία σου τον πλησιάζει αρκετά αλλά σχετικά με το στυλ γραψίματος και το ύφος δεν κολάει καθόλου. Είδομεν
πάλι καλά που αποκλείσαμε ότι ειμαι κλώνος του νεα σμυρνη.τωρα αφου θες να ειμαι κλώνος προς χάρη της κουβέντα άντε να δεχτώ ότι ειμαι.η ουσία ειναι ότι ούτε θα βρεις δική μου κριτική που να προμοταρω μαγαζί η κοπέλα.εγώ ότι εχω να πω το λέω και ειναι τσεκαρισμένο και χωρίς καμία διάθεση να προμοταρω.εγώ δεν ειμαι σαν καποιους που το παιζουν εδώ τιμητές και πηγαίνουν στα μαγαζιά και ζητάνε να γαμησουν τσάμπα εκμεταλλευόμενοι τι δύναμη του σαιτ για να μην τα μαυρίσουν.και ξέρουν καλά αυτοί ποιο ειναι.και ο λόγος που δεν γράφω κριτική ειναι γιατί όποιος γραψει κάτι αμέσως πέφτουν οι αγαπουληδες και γινετε της πουτάνας.το καλό ειναι ότι όποιος έχει μυαλό καταλαβαίνει.

Επισκέπτης
οκ οτι θελει γραφει ο καθενας... τι σχεση εχει η κυρια που γαμιοτανε με περιοδο με την ηλιθια διαμαχη αν μια αλλη ειναι ελληνιδα ή οχι... και στο τελος καταληγει να μας νουθετει οτι μιλαμε χωρις να σκεφτομαστε... ρε φιλε μα το θεο δεν μας νοιαζει απο που ειναι η φιλη σου!!!
κακως δε δεν ανεφερες την κακη σου εμπειρια με την πουτανα με την περιοδο...
εισαι παντελως ανευθυνος που δεν ενημερωσες ονομαστικα αμεσως για να το εχουμε υποψη μας...
αλλα σε εχει φαει η αγαπουλιαση...
αστα διαολα αντι να μας ενημερωνετε για τα σημαντικα ασχολειστε με τις υπηκοοτητες...
κατσε σπιτι σε παρακαλω πισω απο τον η/υ και μην συμμετεχεις αλλο στην βλακωδη συζητηση που εσυ και κανα δυο αλλοι διαιωνιζετε...
συμφωνώ 10000000000% .απο εκει να καταλάβεις ποιος ειναι αξιόπιστος και ποιος οχι ;)και φυσικά οι αγαπουληδες-προμοτορες που τον σιγοντάρουν.ειναι δυνατόν να έχουμε μια τέτοια εμπειρία και να μην το αναφέρουμε..έλεος.

sexomaniak

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2009
Like
14
Πόντοι
1
Δυστυχώς υπάρχει μεγάλο ποσοστό από κοπέλες που κάνουν σεξ με περίοδο (βάζοντας σφουγγάρι) για να μη χάσουν λεφτά.
Δεν θεώρησα σωστό να τιμωρήσω μια εντελώς νεοεισερχόμενη στο χώρο (ήταν οι πρώτες 10 μέρες της καριέρας της) η οποία μάλιστα αποχώρησε μετά από 1 μήνα από το μαγαζί.

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom