Νέα

Ad Πατησίων 131, 1ος όροφος!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pathos gia ta temachia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 359K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

cgfucker

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2012
Κριτικές
2
Like
100
Πόντοι
16
προσεξε γιατί και κάποιος άλλος συναγωνιστής εδω έκανε πολύ παρέα και εκτός χώρου με καφεδάκι και είχε πει ο ίδιος ότι την είχε καψουρευτει και του είχε στοιχίσει πάρα πολλά ;)

Σε αυτόν τον "κάποιον άλλο" απευθυνόσουν πριν...

tawara

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2011
Like
991
Πόντοι
96
κάποιοι που λένε πως είναι ελληνίδα, είπαν πως είδαν ταυτότητα κλπ οκ, κάποιοι άλλοι που επιμένουν για το αντίθετο, μπορούν να μας πουν πώς είναι τόσο βέβαιοι, εκτός κι αν πήγαν σχολείο μαζι ....

Επισκέπτης
κάποιοι ειναι εξυπνάκηδες και κλέβοντας ατάκες νομίζουν ότι ειναι εξυπνοι..βέβαια δεν διάβασαν ολο το στόρι..ταυτότητα εγώ προσωπικά φτιάχνω σε όποιον θέλει και τον κάνω όχι ελληνα υπήκοο αλλα και αμερικανο πεζοναύτη :grin:

tawara

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2011
Like
991
Πόντοι
96
εμπορικός πόλεμος και εκβιασμός βρωμάει εδώ.

Επισκέπτης
βουλωμένο γραμμα διαβάζουν κάποιοι :2funny: μαφία ξυλοδαρμοί και απαγωγές :2funny:

tawara

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2011
Like
991
Πόντοι
96
απάντηση όμως από πού η απόλυτη βεβαιότητα δεν δίνεται..... άλλα λόγια ....

Επισκέπτης
σαφής απάντηση μαφία εκβιασμοί πόλεμος στο εμπορικό τρίγωνο και προμοσιον :2funny:

Επισκέπτης
τι να πω;...αφου τα βρήκες όλα εκβιασμοί πόλεμος .....τι να πω με έπιασες :grin: είσαι μεγάλη γάτα ;)

Kebaaap

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2008
Κριτικές
24
Like
3
Πόντοι
616
τύπε το βρήκες και εσυ :grin: δηλαδή επειδή λέμε οτι η Χριστίνα δεν ειναι ελληνιδα ειμαι κλώνος..ειναι και αυτό μια άποψη..

ασε ρε...

αντε ξυπνα τον οριτζιναλ που θίχτηκες και τον εβγαλες στη συνταξη...

Επισκέπτης
ασε ρε...

αντε ξυπνα τον οριτζιναλ που θίχτηκες και τον εβγαλες στη συνταξη...
καλά εντάξει και εσύ βουλωμένο γραμμα διαβάζεις :grin: και σιγα μην θίχτηκα απο εσένα ρε τύπε..μου έκανες κάτι; εγώ αυτό που ξέρω το λέω.

tawara

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2011
Like
991
Πόντοι
96
πάντως κάποια απάντηση , έστω και έμμεσα, δόθηκε.

tawara

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2011
Like
991
Πόντοι
96
ή , λοιπόν η υποτιθέμενη αυτή γνώση είναι παραμύθι, ή προέρχεται από τέτοια πηγή που δεν μπορεί να γραφτεί γιατί θα αποκαλύψει και το ποιόν αυτών που θα το γράψουν.

sexomaniak

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2009
Like
14
Πόντοι
1
Αφού μερικοί λένε ότι δεν παίζει ρόλο η ταυτότητα με όλα τα Ελληνικά στοιχεία,
παραθέτω μερικά links που άλλοι συναγωνιστές αναφέρουν ότι η Χριστίνα είναι Ελληνίδα.
(Τα 10 links είναι από το Στουρνάρη 47).
Τόσα άτομα άραγε έκαναν λάθος;

George 73
Ημερομηνία: 27/12/2010

Sarka
Ημερομηνία: 4/1/2011

SinBarr
Ημερομηνία: 10/1/2011

Patos
Ημερομηνία: 17/1/2011

ggary1000
Ημερομηνία: 18/1/2011

n.smirni76
Ημερομηνία: 25/1/2011
Στο τέλος της κριτικής λέει:
''πρωτη φορα που παω με ελληνιδα επι πληρωμη και περναω καλα''

manos1810
Ημερομηνία: 28/1/2011

ΠΥΡΑΥΛΟΣ
Ημερομηνία: 8/2/2011

janno
Ημερομηνία: 17/2/2011

Κάρολος
Ημερομηνία: 11/4/2011

ΠΥΡΑΥΛΟΣ
Ημερομηνία: 13/9/2012

Επισκέπτης
Αφού μερικοί λένε ότι δεν παίζει ρόλο η ταυτότητα με όλα τα Ελληνικά στοιχεία,
παραθέτω μερικά links που άλλοι συναγωνιστές αναφέρουν ότι η Χριστίνα είναι Ελληνίδα.
(Τα 10 links είναι από το Στουρνάρη 47).
Τόσα άτομα άραγε έκαναν λάθος;
τύπε τόση πρεμούρα; :think:μιλαμε ουτε η Χριστίνα να ήσουν :grin:.επειδή εσύ είσαι πολύ αγαπουλης και δυστυχώς σου έχει φάει πολλά και σε εχει πείσει ότι ειναι ελληνιδα η μπορεί να σου πει ότι ειναι και βραζιλιανα δεν σημαίνει ότι όλοι έχουν την ίδια άποψη με σένα.τώρα αν θα σε κάνει να νιώσεις καλύτερα και να πούμε ναι ειναι ελληνιδα να το κάνουμε για να σταματησεις και εσύ να εχεις τετοιο άγχος :grin:

sikos333

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2012
Like
0
Πόντοι
1
τύπε τόση πρεμούρα; :think:μιλαμε ουτε η Χριστίνα να ήσουν :grin:.επειδή εσύ είσαι πολύ αγαπουλης και δυστυχώς σου έχει φάει πολλά και σε εχει πείσει ότι ειναι ελληνιδα η μπορεί να σου πει ότι ειναι και βραζιλιανα δεν σημαίνει ότι όλοι έχουν την ίδια άποψη με σένα.τώρα αν θα σε κάνει να νιώσεις καλύτερα και να πούμε ναι ειναι ελληνιδα να το κάνουμε για να σταματησεις και εσύ να εχεις τετοιο άγχος :grin:

Φίλε μου από όσα διαβάζω μάλλον έχουν δίκιο αυτοί που λένε ότι είναι Ελληνίδα. Δεν μπορεί να κάνουν τόσο λάθος. Εσύ, πέραν της γνώμης σου, δεν έχεις κανένα άλλο επιχείρημα. Μήπως δεν πρέπει να είσαι τόσο κατηγορηματικός?

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom