προσεξε γιατί και κάποιος άλλος συναγωνιστής εδω έκανε πολύ παρέα και εκτός χώρου με καφεδάκι και είχε πει ο ίδιος ότι την είχε καψουρευτει και του είχε στοιχίσει πάρα πολλά ;)
Σε αυτόν τον "κάποιον άλλο" απευθυνόσουν πριν...
προσεξε γιατί και κάποιος άλλος συναγωνιστής εδω έκανε πολύ παρέα και εκτός χώρου με καφεδάκι και είχε πει ο ίδιος ότι την είχε καψουρευτει και του είχε στοιχίσει πάρα πολλά ;)
μεγάλε υπαρχει και άλλος εκτός από αυτόν ;) που την έχει πληρώσει πολλά και χωρίς να γαμάει ;)Σε αυτόν τον "κάποιον άλλο" απευθυνόσουν πριν...
απάντηση όμως ?
τύπε το βρήκες και εσυ δηλαδή επειδή λέμε οτι η Χριστίνα δεν ειναι ελληνιδα ειμαι κλώνος..ειναι και αυτό μια άποψη..Αφού δεν απαντάει ο ορίτζιναλ, γιατί περιμένεις να απαντήσει ο κλώνος....??
τύπε το βρήκες και εσυ δηλαδή επειδή λέμε οτι η Χριστίνα δεν ειναι ελληνιδα ειμαι κλώνος..ειναι και αυτό μια άποψη..
καλά εντάξει και εσύ βουλωμένο γραμμα διαβάζεις και σιγα μην θίχτηκα απο εσένα ρε τύπε..μου έκανες κάτι; εγώ αυτό που ξέρω το λέω.ασε ρε...
αντε ξυπνα τον οριτζιναλ που θίχτηκες και τον εβγαλες στη συνταξη...
τύπε τόση πρεμούρα; μιλαμε ουτε η Χριστίνα να ήσουν .επειδή εσύ είσαι πολύ αγαπουλης και δυστυχώς σου έχει φάει πολλά και σε εχει πείσει ότι ειναι ελληνιδα η μπορεί να σου πει ότι ειναι και βραζιλιανα δεν σημαίνει ότι όλοι έχουν την ίδια άποψη με σένα.τώρα αν θα σε κάνει να νιώσεις καλύτερα και να πούμε ναι ειναι ελληνιδα να το κάνουμε για να σταματησεις και εσύ να εχεις τετοιο άγχοςΑφού μερικοί λένε ότι δεν παίζει ρόλο η ταυτότητα με όλα τα Ελληνικά στοιχεία,
παραθέτω μερικά links που άλλοι συναγωνιστές αναφέρουν ότι η Χριστίνα είναι Ελληνίδα.
(Τα 10 links είναι από το Στουρνάρη 47).
Τόσα άτομα άραγε έκαναν λάθος;
τύπε τόση πρεμούρα; μιλαμε ουτε η Χριστίνα να ήσουν .επειδή εσύ είσαι πολύ αγαπουλης και δυστυχώς σου έχει φάει πολλά και σε εχει πείσει ότι ειναι ελληνιδα η μπορεί να σου πει ότι ειναι και βραζιλιανα δεν σημαίνει ότι όλοι έχουν την ίδια άποψη με σένα.τώρα αν θα σε κάνει να νιώσεις καλύτερα και να πούμε ναι ειναι ελληνιδα να το κάνουμε για να σταματησεις και εσύ να εχεις τετοιο άγχος