Νέα

Ad Πατησίων 131, 1ος όροφος!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pathos gia ta temachia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 359K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

cgfucker

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2012
Κριτικές
2
Like
100
Πόντοι
16
Έχω την έγκριση της Χριστίνας να γράψω όσα έγραψα.

Αν είχε λογαριασμό θα τα έγραφε η ίδια.

Πραγματικά θύμωσε!
Θέλει με κάποιο τρόπο να το δείξει.

Μπορεί όποιος θέλει να ρωτήσει και την ίδια από κοντά.

Ο n.smirni76 έχει προσφέρει πολλά στο site και συνεχίζει.
Τον συμπαθώ, παρόλο που δεν τον ξέρω, αλλά σε εκείνη την τοποθέτηση του, περί μη Ελληνικότητας της Χριστίνας ήταν λάθος.
Εγώ το έχω ξεχάσει, αλλά η Χριστίνα όχι.

Θα τα απαντήσω αύριο σε ότι άλλο θέλετε.

Είσαι έξυπνος άνθρωπος, όμως με το τελευταίο ποστ σου υποτιμάς τη νοημοσύνη μας. Από πότε μια επαγγελματίας αρνείται παροχή υπηρεσιών σε κάποιον για μια ατάκα του; Έστω ότι ο n.smirni έκανε λάθος σε αυτό που έγραψε για την εθνικότητα της Χριστίνας. Είναι αυτός λόγος για να μην εμφανιστεί μπροστά του η κοπέλα; Μην τρελαθούμε...

boobomastoras

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2008
Κριτικές
8
Like
166
Πόντοι
16
Θέτεις ένα θέμα που είχε συζητηθεί εκτενώς με αφορμή τα καμώματα μιας μασέζ που εκείνη την εποχή δούλευε στο Πατησίων 77-79. Σε παραπέμπω στη συζήτηση αυτή για να διαβάσεις πιο αναλυτικά τα επιχειρήματά μου. Συνοπτικά η άποψή μου είναι η εξής: ναι, η μασέζ  έχει δικαίωμα να μην εμφανιστεί αν κάποιος της είχε φερθεί σε προηγούμενη επίσκεψή του βίαια ή προσβλητικά. Σε κάθε άλλη περίπτωση οδηγούμαστε σε ένα face control από την πλευρά της μασέζ που δεν είναι επαγγελματικό αφού δουλεύει σε μαγαζί και όχι ως ανεξάρτητη. Προφανώς αν θέλει μπορεί να επιμείνει στην αντιεπαγγελματική της στάση, όμως αργά ή γρήγορα το σύστημα θα την ξεράσει (όπως ξέρασε και τη μασέζ που δούλευε στο Πατησίων 77-79).
Ατυχής συγκριση. Ειχα διαβασει τα οσα εγραφες τοτε. Δεν ειχα συναντησει ποτε την κοπελα εκεινη. Ηταν αντιεπαγγελματικο για μενα οτι ειχε στησει συναγωνιστη σε ξενοδοχειο. Την Χριστινα ομως την εχω δει πολλες φορες και μπορω να σου πω με βεβαιοτητα οτι όσο την σεβεσαι σαν ανθρωπο και στα όρια που θετει (πχ οχι αφιλτρα ), βαζει ολο της τον εαυτο για σε κανει να περασεις καλά. Εχω περασει πολυ καλυτερα μαζι της απο οτι με άλλες που εχουν διθυραμβικες κριτικές.

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.163
Πόντοι
46.232
Καλησπέρα φίλοι.

Πράγματι, η Χριστίνα εργάζεται κανονικά στο μαγαζί.

Μου είπε όμως, ότι 3 φορές δεν βγήκε στο σαλόνι, όταν πήγε εκεί ο μεγάλος μας πορνορεπόρτερ n.smirni76.

Ήταν θυμωμένη μαζί του, επειδή έγραψε πιο παλιά ότι δεν είναι Ελληνίδα (σε άλλο θέμα του forum).
όπως το είχα υποψιαστεί......αφού διαβάζει να της πω ότι η αλήθεια μερικές φορές μας πονάει αλλά είναι αλήθεια  ;)
χαιρετίσματα και σε σένα χριστινολόγε.....δεν γράφεις πιά όπως παλιά.

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.163
Πόντοι
46.232
Ατυχής συγκριση. Ειχα διαβασει τα οσα εγραφες τοτε. Δεν ειχα συναντησει ποτε την κοπελα εκεινη. Ηταν αντιεπαγγελματικο για μενα οτι ειχε στησει συναγωνιστη σε ξενοδοχειο. Την Χριστινα ομως την εχω δει πολλες φορες και μπορω να σου πω με βεβαιοτητα οτι όσο την σεβεσαι σαν ανθρωπο και στα όρια που θετει (πχ οχι αφιλτρα ), βαζει ολο της τον εαυτο για σε κανει να περασεις καλά. Εχω περασει πολυ καλυτερα μαζι της απο οτι με άλλες που εχουν διθυραμβικες κριτικές.
για την Χριστίνα καλά τα λές και συμφωνώ μαζί σου...ο συναγωνιστής πιο πάνω όμως δεν αναφέρθηκε στις υπηρεσίες της Χριστίνας.....

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.163
Πόντοι
46.232
  (πχ οχι αφιλτρα )
αν αναφέρεις σαν άφιλτρα το μπριζόλιασμά έχεις φυσικά απόλυτο δίκιο , αν εννοείς σε πίπα ,όσες φορές έχω περάσει μαζί της, άφιλτρη ήταν και μάλιστα χωρίς να της το ζητήσω.....

Επισκέπτης
η Χριστίνα απο πλευρά υπηρεσιών αλλα και εμφάνισης ειναι απο τα καλύτερα κομμάτια που κυκλοφορούν τα τελευταία χρόνια.κορμί στήθος κωλαρα όλα ένα πακέτο πολύ δυνατό.δυστυχώς ομως αυτή όπως και πολλές κοπέλες έχουν θέμα με τη εθνικότητα.αυτό που προσωπικά θα πω ειναι ότι τον πελάτη δεν τον νοιάζει απο που ειναι η κοπελα αλλα τι υπηρεσίες προσφέρει.και η Χριστίνα προσφέρει άριστες υπηρεσίες.τουλάχιστον σε έμενα.ελληνιδα όμως όπως λέει και ο σμυρνη76 δεν ειναι.αφου διαβάζει ας καταλάβει ότι δεν την γαμανε για την εθνικότητα αλλα γιατί αυτό που κάνει το κάνει πολύ καλά.από που ειναι νομίζω ότι λίγο ενδιαφέρει πολλούς από εδώ.

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.163
Πόντοι
46.232
η Χριστίνα απο πλευρά υπηρεσιών αλλα και εμφάνισης ειναι απο τα καλύτερα κομμάτια που κυκλοφορούν τα τελευταία χρόνια.κορμί στήθος κωλαρα όλα ένα πακέτο πολύ δυνατό.δυστυχώς ομως αυτή όπως και πολλές κοπέλες έχουν θέμα με τη εθνικότητα.αυτό που προσωπικά θα πω ειναι ότι τον πελάτη δεν τον νοιάζει απο που ειναι η κοπελα αλλα τι υπηρεσίες προσφέρει.και η Χριστίνα προσφέρει άριστες υπηρεσίες.τουλάχιστον σε έμενα.ελληνιδα όμως όπως λέει και ο σμυρνη76 δεν ειναι.αφου διαβάζει ας καταλάβει ότι δεν την γαμανε για την εθνικότητα αλλα γιατί αυτό που κάνει το κάνει πολύ καλά.από που ειναι νομίζω ότι λίγο ενδιαφέρει πολλούς από εδώ.
συμφωνώ σε όλα όσα έγραψες....

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.163
Πόντοι
46.232
ναι ναι , αυτή απο τα ΤΕΦΑΑ , δεν έχεις μπερδευτεί.

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.163
Πόντοι
46.232

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.163
Πόντοι
46.232
ναι στα Σέρας....
ασ το αφήσουμε γιατί πολύ το τραβήξαμε και είμαστε  :offtopic:

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
εδώ στην Ελλάδα , μην ξεχνάς ότι σύμφωνα με τα γραφόμενα μου μεγάλωσε εδώ και πήγε εδώ στη σχολή.....
εσύ πού τις ξέρεις τόσες λεπτομέρειες αρχηγέ? μήπως σου τα εκμυστηρεύτηκε πάνω στην κουβέντα κι εσύ τα ξεφούρνισες εδώ μέσα δίχως να υπάρχει προφανής λόγος, απλώς επειδή μπορούσες?

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.163
Πόντοι
46.232
εσύ πού τις ξέρεις τόσες λεπτομέρειες αρχηγέ? μήπως σου τα εκμυστηρεύτηκε πάνω στην κουβέντα κι εσύ τα ξεφούρνισες εδώ μέσα δίχως να υπάρχει προφανής λόγος, απλώς επειδή μπορούσες?
μπράβο και σε σένα μέσα έπεσες...
όχι καμιά σχέση....πως φαίνεσαι ότι δεν έχεις καμιά σχέση με το χώρο τον μασάζ ή απλά ότι πια δεν ενημερώνεσαι και έχεις καιρό α ασχοληθείς ...είναι σε όλους γνωστό ότι είναι γυμνάστρια.

andy51

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2007
Like
322
Πόντοι
36
Αν μου επιτρέπετε,να ξαναπώ κάτι που εχω αναφέρει επανειλημμένως....στα μαγαζιά αυτά πάμε να διασκεδάσουμε,να ξεσκάσουμε και να εκτονωθούμε.....Οσο λιγότερες επαφές έχουμε με τα κορίτσια και τις διευθύνσεις (ιδιοκτητες) τόσο το καλύτερο,πιστέψτε με....Δεν έχουμε καμμια δουλειά να σκαλίζουμε ούτε τις εθνικότητες,ούτε,πολύ περισσότερο,τον τρόπο λειτουργίας των μαγαζιών....Για 2 απλούς λόγους :πρώτον,δεν μας αφορά.Δεύτερον,δεν γνωρίζουμε,τις περισσότερες φορές όλα τα δεδομένα...γι' αυτό καλύτερα λίγες,φιλικές κουβέντες,τη δουλειά μας και εξω απο την πόρτα....
Και κάτι ακόμα....βρίσκω εξαιρετικά αδικο εμείς να μην θέλουμε να ταυτοποιηθούμε,να προσεχουμε πως και τι να μην αποκαλυφθεούν προσωπικά μας στοιχεία,και απο την άλλη να σκαλίζουμε μετά μανίας τα προσωπικά των κοριτσιών η τα εσωτερικά θέματα κάθε μαγαζιού.Απο που είναι κάθε μία,αν ειναι παντρεμμένη η δεν είναι,πόσα παιδιά εχει,αν έχει γκόμενο,που μένει,που πάει για καφέ,κλπ.Ας σεβαστούμε τους άλλους απο την στιγμή που θέλουμε να μας σέβονται κι εμας......

ZANCLOD72

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
Αν μου επιτρέπετε,να ξαναπώ κάτι που εχω αναφέρει επανειλημμένως....στα μαγαζιά αυτά πάμε να διασκεδάσουμε,να ξεσκάσουμε και να εκτονωθούμε.....Οσο λιγότερες επαφές έχουμε με τα κορίτσια και τις διευθύνσεις (ιδιοκτητες) τόσο το καλύτερο,πιστέψτε με....Δεν έχουμε καμμια δουλειά να σκαλίζουμε ούτε τις εθνικότητες,ούτε,πολύ περισσότερο,τον τρόπο λειτουργίας των μαγαζιών....Για 2 απλούς λόγους :πρώτον,δεν μας αφορά.Δεύτερον,δεν γνωρίζουμε,τις περισσότερες φορές όλα τα δεδομένα...γι' αυτό καλύτερα λίγες,φιλικές κουβέντες,τη δουλειά μας και εξω απο την πόρτα....
Και κάτι ακόμα....βρίσκω εξαιρετικά αδικο εμείς να μην θέλουμε να ταυτοποιηθούμε,να προσεχουμε πως και τι να μην αποκαλυφθεούν προσωπικά μας στοιχεία,και απο την άλλη να σκαλίζουμε μετά μανίας τα προσωπικά των κοριτσιών η τα εσωτερικά θέματα κάθε μαγαζιού.Απο που είναι κάθε μία,αν ειναι παντρεμμένη η δεν είναι,πόσα παιδιά εχει,αν έχει γκόμενο,που μένει,που πάει για καφέ,κλπ.Ας σεβαστούμε τους άλλους απο την στιγμή που θέλουμε να μας σέβονται κι εμας......
Ακριβως για αυτο και επιλεγει και ο καθε συναγωνιστης αυτον τον δρονο και οχι για να βγαλει γκομενα, εδω γνωριζεις μια κοπελα και σε πνιγει στα ψεμματα, τι θες να σου κανει η πουτανα?Εξομολογηση...
Οι περισσοτερες ειναι πασιγνωστο οτι εχουν θεμα με την εθνικοτητα τους...

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
μπράβο και σε σένα μέσα έπεσες...
όχι καμιά σχέση....πως φαίνεσαι ότι δεν έχεις καμιά σχέση με το χώρο τον μασάζ ή απλά δεν ενημερώνεσαι...είναι σε όλους γνωστό ότι είναι γυμνάστρια.
όχι εδώ και πολύ καιρό τα έχω σταματήσει, παλιότερα που πήγαινα ενημέρωνα κάπου κάπου, όμως είχα την στοιχειώδη εντιμότητα να μην αραδιάζω εδώ μέσα προσωπικές ή άσχετες πληροφορίες, ξέρω πολύ καλά ότι όταν αρχίζουν να μιλάνε πολλές φορές τους ξεφεύγουν διάφορες λεπτομέρειες από την ζωή τους ή καμμιά φορά ανοίγονται κιόλας σε πελάτες που...πιστεύουν ότι μπορούν να εμπιστευτούν

εσύ συγκεκριμένα έχεις γράψει πάρα πολλές φορές τέτοιες λεπτομέρειες για διάφορες κοπέλες και δεν μπορώ να καταλάβω γιατί το κάνεις

για την χριστίνα ήξεραν όλοι ότι είναι γυμνάστρια και ελληνίδα, τα υπόλοιπα ήταν δικές σου ανακαλύψεις/αποκαλύψεις που πιθανολογώ ότι τα είχες ακούσει από την ίδια, συγχαρητήρια, συνέχισε έτσι...

(σορυ για το σπαμ)

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.163
Πόντοι
46.232
φαίνεται  δεν την είχες παρακολουθήσει την συζήτηση που είχε γίνει...
στο κάτω κάτω έχω γράψει ότι εμένα δεν με απασχολεί απο το πού είναι η κοπέλα αλλά το πώς είναι μέσα....
καλό βράδυ.

boobomastoras

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2008
Κριτικές
8
Like
166
Πόντοι
16
Η τελευταια σου πρόταση , τα λέει όλα. Αυτο που ζητας για τον εαυτο σου (σεβασμό) , πρέπει να τον δείχνεις και σε αυτους απο τους οποιους τον ζητας. Προσωπικα δεδομενα να αποκαλυπτει ο καθενας μόνο για τον εαυτο του.
Εγω π.χ ειμαι 1.50 υψος και 150 κιλά. Ο τέλειος αντρας δηλαδη. :grin:
Τηλεφωνα , ονομα, διευθυνση , θα πω μονο εγω αν θελω και οχι φιλοι εδω μεσα που με ξερουν. :sunglasses:

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom