Πάρε Νταίζη.Ωραίο κορμί και ίσως από τα ωραιότερα βυζιά που υπάρχουν σε μασατζήδικα!!!
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ad Πατησίων 131, 1ος όροφος!
- Μέλος που άνοιξε το νήμα pathos gia ta temachia
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 2K
- Εμφανίσεις 359K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)
- Κατάσταση
- Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.275
- Like
- 235.155
- Πόντοι
- 46.232
δεν την έχω πάρει...αλλά για τα βυζιά(όσο φαινόντουσαν) συμφωνώ............Πάρε Νταίζη.Ωραίο κορμί και ίσως από τα ωραιότερα βυζιά που υπάρχουν σε μασατζήδικα!!!
ΧΧΧ-Man
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 19 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 46
- Like
- 4.251
- Πόντοι
- 5.595
Thanks συναγωνιστη... Δοκιμαστικε.. ;)Πάρε Νταίζη.Ωραίο κορμί και ίσως από τα ωραιότερα βυζιά που υπάρχουν σε μασατζήδικα!!!
Οντως απο τα καλυτερα βυζομπαλα που κυκλοφορουν..και -μαλλον- φυσικα....
Α!Οι τιμες παιζουν 50 μονο 30 λεπτα..
και 60 μασαζ κ παλι 30 λεπτα!
Thanks συναγωνιστη... Δοκιμαστικε.. ;)
Φυσικα ειναι ,δοκιμαστηκε και απο μενα σε τελευταια μου επισκεψη , αξιζε το 60ρι
Thanks συναγωνιστη... Δοκιμαστικε.. ;)
Είναι φυσικά. 100%.
Τόση κριτική κάνανε τα παιδιά για τα βυζιά της...γράψτε καμιά κρητική για την νταιζη ρε παιδιά .
jorgekavlares
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2006
- Like
- 1.450
- Πόντοι
- 546
καλα ρε Τζανος... τυφλος εισαι?
pathos gia ta temachia
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Φεβ 2009
- Κριτικές
- 132
- Like
- 149
- Πόντοι
- 2.266
ναι! και είναι καύλα!
αμάν θα φάει επίσκεψη!
11for11
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιουν 2012
- Κριτικές
- 5
- Like
- 199
- Πόντοι
- 1
κορίτσι άσε τον αγώνα και ποιάσε το ρεξώναπαντως και οι 2 κριτικες , για απλυσια και ψαριλα μιλανε. κριμα το βυζι.
pathos gia ta temachia
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Φεβ 2009
- Κριτικές
- 132
- Like
- 149
- Πόντοι
- 2.266
παντως και οι 2 κριτικες , για απλυσια και ψαριλα μιλανε. κριμα το βυζι.
αν η ψαρίλα είναι από γλώσσα όλα καλά...αμα είναι από λιθρινάδα-ροφίλα και μπαρμπουνιάδα χέσε ψηλά και αγνάντευε την αδριανού από τας ακροπόλεις!!!!με την απλυσιά καλά τα πάμε οι περισσότεροι οπότε όλα καλά.
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.275
- Like
- 235.155
- Πόντοι
- 46.232
ναι αλλά το ρεξώνα είναι μόνο για την μασχάλη...κορίτσι άσε τον αγώνα και ποιάσε το ρεξώνα
απ ότι κατάλαβα αν αληθέυει η συγκεκριμένη χρειάζεται κάτι για όλο το σώμα και ιδιαίτερα για την ευαίσθητη περιοχή
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.275
- Like
- 235.155
- Πόντοι
- 46.232
επίσκεψη σήμερα το μεσημέρι , στην υποδοχή η γνωστή ευγενέστατη ξανθιά υπηρεσία , ρόστερ Καρολίνα ανοιχτά ξανθά κατσαρά μαλλιά λευκή επιδερμίδα κανονικό σώμα μικρό βυζί και σούπερ κωλάρα ,Γιώτα καστανή μιλφ πολύ λεπτή και άβυζι , Σόνια μελαχρινή μίλφ κατσαρομάλλα με πιασηματάκια και μεσαίο βυζί , Νταίσι μελαχρινός μούναρος με κανονικό σώμα 3άρια βυζία και κωλάρα , Ελένη ξανθοκάστανο πιπίνι με κανονικό σώμα και 2.5άρια πολύ
καλόσχηματισμένα βυζιά(τιμήθηκε , θα ακολουθήσει κριτική) και τέλος ένα ακόμα μίλφ ξανθό λεπτό με μικρό βυζί(όχι η Αλεξάνδρα) , Χριστινάρα πάλι απούσα , θα είναι εδώ την άλλη εβδομάδα σύμφωνα με την υπηρεσία.
καλόσχηματισμένα βυζιά(τιμήθηκε , θα ακολουθήσει κριτική) και τέλος ένα ακόμα μίλφ ξανθό λεπτό με μικρό βυζί(όχι η Αλεξάνδρα) , Χριστινάρα πάλι απούσα , θα είναι εδώ την άλλη εβδομάδα σύμφωνα με την υπηρεσία.
spunky13
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 27
- Like
- 6.707
- Πόντοι
- 7.715
...επεστρεψε...οσοι πιστοι προσελθετε....επίσκεψη σήμερα το μεσημέρι , στην υποδοχή η γνωστή ευγενέστατη ξανθιά υπηρεσία , ρόστερ Καρολίνα ανοιχτά ξανθά κατσαρά μαλλιά λευκή επιδερμίδα κανονικό σώμα μικρό βυζί και σούπερ κωλάρα ,Γιώτα καστανή μιλφ πολύ λεπτή και άβυζι , Σόνια μελαχρινή μίλφ κατσαρομάλλα με πιασηματάκια και μεσαίο βυζί , Νταίσι μελαχρινός μούναρος με κανονικό σώμα 3άρια βυζία και κωλάρα , Ελένη ξανθοκάστανο πιπίνι με κανονικό σώμα και 2.5άρια πολύ
sexomaniak
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Μαρ 2009
- Like
- 14
- Πόντοι
- 1
Καλησπέρα φίλοι.
Πράγματι, η Χριστίνα εργάζεται κανονικά στο μαγαζί.
Μου είπε όμως, ότι 3 φορές δεν βγήκε στο σαλόνι, όταν πήγε εκεί ο μεγάλος μας πορνορεπόρτερ n.smirni76.
Ήταν θυμωμένη μαζί του, επειδή έγραψε πιο παλιά ότι δεν είναι Ελληνίδα (σε άλλο θέμα του forum).
Μου είπε όμως, ότι 3 φορές δεν βγήκε στο σαλόνι, όταν πήγε εκεί ο μεγάλος μας πορνορεπόρτερ n.smirni76.
Ήταν θυμωμένη μαζί του, επειδή έγραψε πιο παλιά ότι δεν είναι Ελληνίδα (σε άλλο θέμα του forum).
Καλησπέρα φίλοι.
Κάποτε είχα στηλιτεύσει με έντονο τρόπο τα καμώματα μιας μασέζ που δούλευε εκείνη την περίοδο στο Πατησίων 77-79 λέγοντας ότι η συμπεριφορά της ήταν αντιεπαγγελματική. Εγώ δεν έχω δύο μέτρα και δύο σταθμά. Τα ίδια ακριβώς που είχα πει για εκείνη τη μασέζ, επαναλαμβάνω τώρα και για τη Χριστίνα. Η συμπεριφορά της είναι αντιεπαγγελματική και ο λόγος που επικαλείται για τη μη εμφάνισή της στο n.smirni76 είναι αστείος και υποτιμά τη νοημοσύνη όλων μας (και της ίδιας). Καλό θα είναι η Χριστίνα να αλλάξει ρότα τάχιστα και να επιδεικνύει περισσότερο επαγγελματισμό.
boobomastoras
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Ιαν 2008
- Κριτικές
- 8
- Like
- 166
- Πόντοι
- 16
Γιατι το λες αυτο? Ειναι πολυ πιο τίμιο να μην θελει να παει με εναν πελατη απο το να παει τυπικα μονο για τα λεφτα και να τον ξεπεταξει. Ο καθε ανθρωπος ειναι διαφορετικος και η Χριστινα δεν προσβαλε κανεναν με την σταση της. Ο σεξομανιακ την εξεθεσε με την δημοσιευση προσωπικης συζητης . Εκτος αν ειχε την εγκσριση της να το κανει.
Γιατι το λες αυτο? Ειναι πολυ πιο τίμιο να μην θελει να παει με εναν πελατη απο το να παει τυπικα μονο για τα λεφτα και να τον ξεπεταξει. Ο καθε ανθρωπος ειναι διαφορετικος και η Χριστινα δεν προσβαλε κανεναν με την σταση της. Ο σεξομανιακ την εξεθεσε με την δημοσιευση προσωπικης συζητης . Εκτος αν ειχε την εγκσριση της να το κανει.
Θέτεις ένα θέμα που είχε συζητηθεί εκτενώς με αφορμή τα καμώματα μιας μασέζ που εκείνη την εποχή δούλευε στο Πατησίων 77-79. Σε παραπέμπω στη συζήτηση αυτή για να διαβάσεις πιο αναλυτικά τα επιχειρήματά μου. Συνοπτικά η άποψή μου είναι η εξής: ναι, η μασέζ έχει δικαίωμα να μην εμφανιστεί αν κάποιος της είχε φερθεί σε προηγούμενη επίσκεψή του βίαια ή προσβλητικά. Σε κάθε άλλη περίπτωση οδηγούμαστε σε ένα face control από την πλευρά της μασέζ που δεν είναι επαγγελματικό αφού δουλεύει σε μαγαζί και όχι ως ανεξάρτητη. Προφανώς αν θέλει μπορεί να επιμείνει στην αντιεπαγγελματική της στάση, όμως αργά ή γρήγορα το σύστημα θα την ξεράσει (όπως ξέρασε και τη μασέζ που δούλευε στο Πατησίων 77-79).
sexomaniak
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Μαρ 2009
- Like
- 14
- Πόντοι
- 1
Έχω την έγκριση της Χριστίνας να γράψω όσα έγραψα.
Αν είχε λογαριασμό θα τα έγραφε η ίδια.
Πραγματικά θύμωσε!
Θέλει με κάποιο τρόπο να το δείξει.
Μπορεί όποιος θέλει να ρωτήσει και την ίδια από κοντά.
Ο n.smirni76 έχει προσφέρει πολλά στο site και συνεχίζει.
Τον συμπαθώ, παρόλο που δεν τον ξέρω, αλλά σε εκείνη την τοποθέτηση του, περί μη Ελληνικότητας της Χριστίνας ήταν λάθος.
Εγώ το έχω ξεχάσει, αλλά η Χριστίνα όχι.
Θα τα απαντήσω αύριο σε ότι άλλο θέλετε.
Αν είχε λογαριασμό θα τα έγραφε η ίδια.
Πραγματικά θύμωσε!
Θέλει με κάποιο τρόπο να το δείξει.
Μπορεί όποιος θέλει να ρωτήσει και την ίδια από κοντά.
Ο n.smirni76 έχει προσφέρει πολλά στο site και συνεχίζει.
Τον συμπαθώ, παρόλο που δεν τον ξέρω, αλλά σε εκείνη την τοποθέτηση του, περί μη Ελληνικότητας της Χριστίνας ήταν λάθος.
Εγώ το έχω ξεχάσει, αλλά η Χριστίνα όχι.
Θα τα απαντήσω αύριο σε ότι άλλο θέλετε.
- Κατάσταση
- Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 17
- Εμφανίσεις
- 6K