sexmachine36
Νέο Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Ιουν 2013
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
διαφωνώ, εγώ έχω τελείως διαφορετική εικόνα......σε στουντιο μου βγαζει τελευταια....με 50 γινεται η δουλεια...πανε και τα 60αρια....
διαφωνώ, εγώ έχω τελείως διαφορετική εικόνα......σε στουντιο μου βγαζει τελευταια....με 50 γινεται η δουλεια...πανε και τα 60αρια....
η νταίζη ξαναφάνηκε?Η ελενη ειναι ακομα εκει??
η νταιζυ σταματησε...η νταίζη ξαναφάνηκε?
to idio isxyei kai gia thn xristina?η νταιζυ σταματησε...
to idio isxyei kai gia thn xristina?
Oντως εχει ενα 'θεματακι' η σεριφισσα...Ρε παίδες νομίζω ότι αυτή η Βίκυ η σερίφισσα, είναι η πιό χαζοσερίφισσα των μασατζίδικων. Είναι μεν ευγενέστατη αλλά την ξέρεις χρόνια, τη ρωτάς για τις κοπέλες και σου απαντάει σαν να έχει μόνο μια μέρα εκεί μέσα. Δεν ξέρω, να ρωτήσεις την κοπέλα, μάλλον κάνει αυτό ή εκείνω και έρχεται μετά η κοπέλα και σου λέει άλλα. Ή σου λέει είμαι αδιάθετη και άλλα τέτοια. Και σκέφτομαι.....είναι μόνο για μένα αυτή η κατάσταση ή ειναι γενική παρατήρηση.
μετα την αποχωρηση της ντεση,ειναι οντως η καλυτερη...Εδώ κατά την ταπεινή μου γνωμη το best girl είναι η Δανάη.
Σέρβα μελαχρινή με μακρύ ίσιο μαλλί και βυζί 2,5άρι με λίγα πιασιματάκια
και χαμόγελο που τονίζεται από τα υπέροχα πεταχτά δοντάκια της.
μετα την αποχωρηση της ντεση,ειναι οντως η καλυτερη...
...η περιγραφη ειναι αυτη που εκανε ο φιλος παραπανω....εχει ενα θεμα με τα δοντια της(στραβα),και με το δερμα της(σημαδια ακμης)...κατα τα αλλα ειναι χαμογελαστη,ευδιαθετη,και κανει οτι μπορει για να περασεις καλα...ΔΕΝ κανει ακα,κολο δεν ξερω,δεν εχω ρωτησει,και χυσιμο δεχεται στο σωμα...γαμιεται ανελεητα,με σφυροκοπημα,που το γουσταρει κιολας,και κανει οτι σταση θελεις...αυτα...ελπιζω να σε καλυψα...επειδή δεν υπάρχει κριτική για Δανάη μπορείτε κύριοι να γίνετε λίγο πιο λεπτομερείς ως προς τις υπηρεσίες;
...η περιγραφη ειναι αυτη που εκανε ο φιλος παραπανω....εχει ενα θεμα με τα δοντια της(στραβα),και με το δερμα της(σημαδια ακμης)...κατα τα αλλα ειναι χαμογελαστη,ευδιαθετη,και κανει οτι μπορει για να περασεις καλα...ΔΕΝ κανει ακα,κολο δεν ξερω,δεν εχω ρωτησει,και χυσιμο δεχεται στο σωμα...γαμιεται ανελεητα,με σφυροκοπημα,που το γουσταρει κιολας,και κανει οτι σταση θελεις...αυτα...ελπιζω να σε καλυψα...
...η περιγραφη ειναι αυτη που εκανε ο φιλος παραπανω....εχει ενα θεμα με τα δοντια της(στραβα),και με το δερμα της(σημαδια ακμης)...κατα τα αλλα ειναι χαμογελαστη,ευδιαθετη,και κανει οτι μπορει για να περασεις καλα...[size=25pt]ΔΕΝ κανει ακα,κολο [/size] δεν ξερω,δεν εχω ρωτησει,και χυσιμο δεχεται στο σωμα...γαμιεται ανελεητα,με σφυροκοπημα,που το γουσταρει κιολας,και κανει οτι σταση θελεις...αυτα...ελπιζω να σε καλυψα...
κακε!!!!Απορρίπτεται!!!