Νέα

Παρτυ σε ξενοδοχειο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα oldboy_13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 10
  • Εμφανίσεις 896
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

oldboy_13

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Γεια χαρα σε ολους και χρονια πολλα.Ειμαστε 2 φιλοι και ψαχνουμε εδω και καιρο να οργανωσουμε μια κατασταση με 2 κοπελες σε χωρο δικο μας για να ειμαστε πιο χαλαρα απο οτι σε στουντιο η χειροτερα μπουρδελα που δεν γουσταρουμε καθολου.Βασικα το πρωτο προβλημα ηταν η επιλογη χωρου επειδη το σπιτι του φιλου δεν ειναι ευριχωρο και ετσι στραφηκαμε σε ξενοδοχεια.Πολλα δεν ειχαν αυτο που ζηταγαμε και μας διναν 2 δωματια ξεχωριστα ενω εμεις θελαμε ενα δωματιο με 2 κρεβατοκαμαρες.Για να ειμαστε και παρεα και να γουσταρουμε αλλα στην δουλεια να ειμαστε ξεχωριστα μην κωλοσουμε κ.τ.λ.Βρηκαμε ξενοδοχειο  με τις εν λογω προδιαγραφες 100 ευρω για 3 ωρες και βολευτικαμε(Αν ξερει κατι καποιος αλλος πιο οικονομικο  ας μου πει).Τωρα το προβλημα ειναι με τις κοπελες.Βασικα επειδη ειμαστε να καθομαστε κανα 2ωρο εκει και οχι να το κανουμε μια φορα και να την κανουμε θελω να μου προτεινετε καποιο πρακτορειο με κοπελες  να καλεσουμε που να ερχονται σε ξενοδοχειο  η  καποιες που να εχει παρει καποιος η γενικα οτι γνωριζετε για αυτη την φαση.Εχω ακουσει για διαφορες τιμες 120 ευρω,150 μια ωρα,1 φορα και δεν ξερω τι να πιστεψω.Επειδη και τα φραγκα δεν ειναι και πολλα και εχουν μαζευτει δυσκολα με ενδιαφερει πολυ η φερεγγυοτητα δλδ οτι συμφωνισουμε να γινει και να μην ξενερωσουμε.Οποιος φιλος θελει να βοηθησει ειναι ευπροσδεκτος και εδω και με pm

Ευχαριστω πολυ

OP
OP
O

oldboy_13

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2009
Like
0
Πόντοι
0
κανεις?σε λαθος σιτε βρισκομαι?  :grin:

OP
OP
O

oldboy_13

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2009
Like
0
Πόντοι
0
κανεις ρε μαγκες δεν εχει παει με πορνες σε ξενοδοχειο?

lucky_striker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
13
Like
4
Πόντοι
616
οχι τυπε
τις προτιμουμε στο φυσικο τους περιβαλλον
στα μπουρδελα :2funny:

Έτσι τύπε!!! Αποδίδουν καλύτερα στην έδρα τους!!!

Όσο για σένα φίλε, αυτό που ψάχνεις σίγουρα υπάρχει. Δεν ξέρω αν θα το καταφέρεις με εργαζόμενη σε στουντιο η μπου αλλά σίγουρα με call-girl ή ίσως και με city tour.

Πήγαινε μια βόλτα στα αντίστοιχα θρεντ, διάβασε τα λιγάκι, και αν δεν κατατοπιστείς ΞΑΝΑδιαβασέ τα λιγάκι, και αν δεν κατατοπιστείς και τότε, ρώτα κάποιον απο τα παληκάρια που γράφουν συχνά εκεί και πιθανότατα θα σε βοηθήσουν. Αν όμως δε διαβάσεις και κάνεις ερώτηση από το πουθενά που σίγουρα έχει απαντηθεί πιο πίσω τότε δε νομίζω να σου δώσουν και πολύ σημασία και μάλιστα με το δίκιο τους...

Καλή ψάξιμο και καλή επιτυχία σου εύχομαι.

OP
OP
O

oldboy_13

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2009
Like
0
Πόντοι
0
οκ φιλε ευχαριστω βασικα για city tour  δεν ενδιαφερομαι ειναι πολυ ακριβα και πας εσυ στον χςρο τους οποτε παω για call girl.Τεσπα ευχαριστω

lucky_striker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
13
Like
4
Πόντοι
616
οκ φιλε ευχαριστω βασικα για city tour  δεν ενδιαφερομαι ειναι πολυ ακριβα και πας εσυ στον χςρο τους οποτε παω για call girl.Τεσπα ευχαριστω

Με call girl πιστεύω θα καλυφθείς. Δεν έχω προσωπική πείρα αλλά νομίζω πως θα είναι κοντά στα λεφτά που θέλεις. Τσέκαρε θρεντ όπως "Οι πουτάνες τη πόπης", "το γραφείο Μισέλ", και αντίστοιχα. Ψάξε και το θρεντ "evita 21". Θεωρείται πολύ καλό call από ότι έχω καταλάβει απο τα γραφόμενα και στο σαιτ της νομίζω αναφέρει ότι συνευρίσκεται και με πάνω από έναν άντρες.

Steven_1

Μέλος
Εγγρ.
6 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
21
Πόντοι
16
Στο ξενοδοχειο πριαμος εχει γειτονικα δωματια τα οποια τα χωριζει μια πορτα η  οποια αν ανοιχτει γινονται ενα δωματιο,  στα 35 ευρω το ενα ειναι νομιζω

OP
OP
O

oldboy_13

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2009
Like
0
Πόντοι
0
χαχα.Σε αυτο πηρα και ρωτησα και μου ειπε το ινδιανικο 100 ευρω,εχεις παει ?

OP
OP
O

oldboy_13

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2009
Like
0
Πόντοι
0
ειμαστε 4 ρε.βασικα θελουμε να ειμαστε 4 .αν βρουμε κοπελες