Γεια χαρα σε ολους και χρονια πολλα.Ειμαστε 2 φιλοι και ψαχνουμε εδω και καιρο να οργανωσουμε μια κατασταση με 2 κοπελες σε χωρο δικο μας για να ειμαστε πιο χαλαρα απο οτι σε στουντιο η χειροτερα μπουρδελα που δεν γουσταρουμε καθολου.Βασικα το πρωτο προβλημα ηταν η επιλογη χωρου επειδη το σπιτι του φιλου δεν ειναι ευριχωρο και ετσι στραφηκαμε σε ξενοδοχεια.Πολλα δεν ειχαν αυτο που ζηταγαμε και μας διναν 2 δωματια ξεχωριστα ενω εμεις θελαμε ενα δωματιο με 2 κρεβατοκαμαρες.Για να ειμαστε και παρεα και να γουσταρουμε αλλα στην δουλεια να ειμαστε ξεχωριστα μην κωλοσουμε κ.τ.λ.Βρηκαμε ξενοδοχειο με τις εν λογω προδιαγραφες 100 ευρω για 3 ωρες και βολευτικαμε(Αν ξερει κατι καποιος αλλος πιο οικονομικο ας μου πει).Τωρα το προβλημα ειναι με τις κοπελες.Βασικα επειδη ειμαστε να καθομαστε κανα 2ωρο εκει και οχι να το κανουμε μια φορα και να την κανουμε θελω να μου προτεινετε καποιο πρακτορειο με κοπελες να καλεσουμε που να ερχονται σε ξενοδοχειο η καποιες που να εχει παρει καποιος η γενικα οτι γνωριζετε για αυτη την φαση.Εχω ακουσει για διαφορες τιμες 120 ευρω,150 μια ωρα,1 φορα και δεν ξερω τι να πιστεψω.Επειδη και τα φραγκα δεν ειναι και πολλα και εχουν μαζευτει δυσκολα με ενδιαφερει πολυ η φερεγγυοτητα δλδ οτι συμφωνισουμε να γινει και να μην ξενερωσουμε.Οποιος φιλος θελει να βοηθησει ειναι ευπροσδεκτος και εδω και με pm
Ευχαριστω πολυ
Ευχαριστω πολυ