baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 13.299
- Πόντοι
- 5.097
γιατιΕκτιθεσαι....
γιατιΕκτιθεσαι....
Σαν να λες οτι θα κεράσεις...
καθολου και πιστευω ενα μεγαλο μερος του σαιτ θα ερχοτανεΣαν να λες οτι θα κεράσεις...
Εσυ τα δικα μουκαθολου και πιστευω ενα μεγαλο μερος του σαιτ θα ερχοτανε
δεκα ευρωπουλα με ποτο θα ηταν ο καθενας πληρωνει τα δικα του
εκει κολλαω ρε μλκ νομιζεις οχι ομως και τα γαμησιατικα σουΕσυ τα δικα μου
εσυ δε θα με κερναγες.................................................................καθολου και πιστευω ενα μεγαλο μερος του σαιτ θα ερχοτανε
εκει κολλαω ρε μλκ νομιζεις οχι ομως και τα γαμησιατικα σου
αυτο που λεω εγω δεν ειναι για γυναικες σορρυεσυ δε θα με κερναγες.................................................................
ποτε ρε τζο................................
εγω θα κερναγα εσενα τον σταμ,κιθαρα,τζο,γουλφακη και τον νωντα...και κανα δυο ποτα για καραμαν,ακορεστο,αλεξμαν και βυζουλι.....ε να μην κερασω ενα και τον απολυτο τυπο;και ενα τον γιασου.....;ΑΝ ερθει και παιχτουρας ενα και για αυτον......καθολου και πιστευω ενα μεγαλο μερος του σαιτ θα ερχοτανε
ρε μλκ θελεις παρτυ αν ναι πες το να ριξουμε την ιδεα να δουμε συμμετοχες και βλεπουμεεγω θα κερναγα εσενα τον σταμ,κιθαρα,τζο,γουλφακη και τον νωντα...και κανα δυο ποτα για καραμαν,ακορεστο,αλεξμαν και βυζουλι.....ε να μην κερασω ενα και τον απολυτο τυπο;και ενα τον γιασου.....;ΑΝ ερθει και παιχτουρας ενα και για αυτον......
και ενα ποτο για οκτω-δεκα γυναικες του σαιτ....δλδ θα ηθελα ενα ποσο περιπου στα 200 ευρω...
εγω θα κερναγα εσενα τον σταμ,κιθαρα,τζο,γουλφακη και τον νωντα...και κανα δυο ποτα για καραμαν,ακορεστο,αλεξμαν και βυζουλι.....ε να μην κερασω ενα και τον απολυτο τυπο;και ενα τον γιασου.....;ΑΝ ερθει και παιχτουρας ενα και για αυτον......
και ενα ποτο για οκτω-δεκα γυναικες του σαιτ....δλδ θα ηθελα ενα ποσο περιπου στα 200 ευρω...
να σε βαλουμε και σε γυαλα ρε μαλακα τοτετεσπα θα φερω καμια πεντακοσαρα μαζι γιατι ειμαι και τοπποστερ και θα θελουν ολοι να με δουν απο κοντα....θα μαι το αξιοθεατο του παρτι οποτε πρεπει να κερασω......
σε γυαλα οχι αλλα πρεπει να ειμαι σε ενα κεντρικο τραπεζι υπερυψωμενο να φαινομαι.....δεν μπορει να μαστε με την πλεμπα....να σε βαλουμε και σε γυαλα ρε μαλακα τοτε
τον ειχα χαλαρα......Τον ηπιε ο πλεζουρας και χαρηκε ο γλιτσας
γιατι ειμαι και τοπποΥστερ
αν ντυθεις παιχτουρας θα σου εχουμε και πολυθρονα με τη νταρια στα ποδια σουσε γυαλα οχι αλλα πρεπει να ειμαι σε ενα κεντρικο τραπεζι υπερυψωμενο να φαινομαι.....δεν μπορει να μαστε με την πλεμπα.... τον ειχα χαλαρα......
σε γυαλα οχι αλλα πρεπει να ειμαι σε ενα κεντρικο τραπεζι υπερυψωμενο να φαινομαι.....δεν μπορει να μαστε με την πλεμπα.... τον ειχα χαλαρα......