baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 13.299
- Πόντοι
- 5.097
ααα σορυ ξεχασα .. που ηθελες να πηδηξεις την μαριανα
ααα σορυ ξεχασα .. που ηθελες να πηδηξεις την μαριανα
στο πρωτο αριστερα οπως μπαινεις και οσες φορες εχω παει στα αριστερα δωματια με εχουν βαλει μαλιστα τη μια φορα εκανα αλλαγη δωματιου γυμνος κρατωντας τσιλιες η μαρια η βουλγαρα γιατι ειδα χυσια στο σεντονι στο ενα δωματιο και με προλαβε πανω που πηγα να ντυθω
Η ομορφιά ειναι και υποκειμενικήοντως το κυνηγαω το κουλουρακι αλλα δεν μου καθεται θελω και ποιοτητα μονο τη μαρια απο το φ80 ακουσα πως το δινει αλλα οταν την πηρα η δεν το ανεφερε η εγω δεν το ακουσα
Τυπε, εκτεθηκαενδιαφερων ακουγεται αυτο το ξεκωλι
δεν ειπα για τη μαρια τη βουλγαρα ειπα η νεα μαρια με τα ξανθα μαλλια που δουλευει τωρα στο 80
εγενετω αυτο που ζητησες και ξερω καλα τι κουμασι εισαι δεν ειναι αναγκη να τα λες σε μενα αυταΤυπε, εκτεθηκα
Σβήσε στην παραθεση του ποστ μου που εκανες με τροποποιηση, το απόσπασμα που αναφερόταν σε άλλη Μαρία 0 0 0
Της Μαρίας που τελικά εννοείς της έχω πάρει κώλο, αλλά δεν το ευχαριστηθηκα καθόλου...
Απλά και μόνο επειδη ειναι ξενερωτη γκόμενα, καμια σχεση με Ντανιέλλα που σου προτεινω ;)
Για την Ντανιέλα εχω και κριτικη στο φυλης92, αλλά και στο 84 αν θες να δεις
Μοντελοπνίχτη μουεγενετω αυτο που ζητησες και ξερω καλα τι κουμασι εισαι δεν ειναι αναγκη να τα λες σε μενα αυτα
και η λουνα δινει κωλο αλλα ειπαμε να γαμαμε κατι ομορφο κανα δυο φορες εχω κανει μλκς και κανα δυο εχω πιαστει μαλακας κατα τ'αλλα παντα διαλεγω ωραια μωρα δε νομιζω να διαφωνεις
κρυβε λογιαΜοντελοπνίχτη μου
Ξερεις τι κουμασι ειμαι, στο χω αποδειξει μια εποχη που ειχαμε τσατ
Αχ και να μας εβαζε τσατ ο αντι, να τσατσευουμε παλι όπως παλιάκρυβε λογια
καλα ρε τι σκατα κανεις ολο κονε εισαι πες τιποτα και σε μαςΑχ και να μας εβαζε τσατ ο αντι, να τσατσευουμε παλι όπως παλιά
Μεχρι και κριτικές για χ-ντριμ θα εριχνα απο την χαρά μου
Τι να σου πω ρε συ, μεχρι και χ-ντριμ μπαζα χτυπάωκαλα ρε τι σκατα κανεις ολο κονε εισαι πες τιποτα και σε μας
μπαζα βρισκω και εξω στις ομορφες εχω ενα θεμαΤι να σου πω ρε συ, μεχρι και χ-ντριμ μπαζα χτυπάω
Εχει και λιγα πολυ ομορφα 20χρονα, αλλά δεν ξερω πως μου εχει κατσει τις μετριες προτιμάω
Εχω να συστησω καλό κώλο και εκει, αλλά οχι καλη εμφανιση...
ΨΑξε και διδυμου παντως, καιρο εχει νσ φερει καινουριες που να δινουν κωλο, καποια στιγμη θα γινει το μπαμ
τι θα γινει σου στειλα πμμπαζα βρισκω και εξω στις ομορφες εχω ενα θεμα
δεν ξερω αν στο ειπα αναβαθμιστηκε η γειτονια πολυ μουνι βλεπω τελευταια καιρος ηταν μου φαινεται θα βγαλω το πισι στο πεζοδρομιο
και γω σου ειχα στειλει προχθες ... στ @@ σου μ εγραψεςτι θα γινει σου στειλα πμ
δεν βλεπω κατι ξαναστειλετι θα γινει σου στειλα πμ
γλιτσα αντε ρε συμβαλω και εγω στο παρτυ της χρονιας εγραψα 2 κριτικες κατσε να θυμηθω αλλη μια προσφατη και θα την γραψω μην το παρακανω και παω πολυ πισω
ποτε ρε τζο................................και γω σου ειχα στειλει προχθες ... στ @@ σου μ εγραψες
βαροος μην απατας ,,, απαντα σσε μενα
3 εγραψα φιλαρακι μου :-* :-* :-*
ρε μλκς παρτυ γινεται ευκολα χωρις να ξοδευτει το σαιτ καθολου