Νέα

Πάρτυ για τις 20.000 κριτικες του bourdela.com

• Μέλος που άνοιξε το νήμα gl
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 129
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
στο πρωτο αριστερα οπως μπαινεις και οσες φορες εχω παει στα αριστερα δωματια με εχουν βαλει μαλιστα τη μια φορα εκανα αλλαγη δωματιου γυμνος κρατωντας τσιλιες η μαρια η βουλγαρα γιατι ειδα χυσια στο σεντονι στο ενα δωματιο και με προλαβε πανω που πηγα να ντυθω :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

α τυπε εγω μονο στο δεξια εχω χωθει
και ειχε πλακα γιατι συνδεεται με το κουζινακι
και εχει μονο μια πορτα συρτη για να κλεινει...  :2funny: :2funny:
ακουγονται ολα η τσατσα κανει κεφι

Ακόρεστος

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Φεβ 2007
Κριτικές
100
Like
1.263
Πόντοι
7.195
οντως το κυνηγαω το κουλουρακι αλλα δεν μου καθεται θελω και ποιοτητα μονο τη μαρια απο το φ80 ακουσα πως το δινει αλλα οταν την πηρα η δεν το ανεφερε η εγω δεν το ακουσα :headbang:
Η ομορφιά ειναι και υποκειμενική  :think:
Αν ανατρεξω στο αρχειο μου  0:) μπορει να βρω καμια πολυ ομορφη που να εχω παρει να δινει κωλο   :boobies:
Ενα πολυ ομορφο μωρο στο φωκαιας 22 η αντριάνα με μαλλιά μακρια, φράτζα μπροστά, μελαχροινο γυρω στα 18-19 με πολυ ωραιο προσωπακι, φυσικα ζουμερα βυζια και γενικως ΚΑΒΛΑ, ειχα παρει που εδινε κώλο. Αυτό στις αρχες ομως και ηταν και στενο, εδω και λιγους μηνες δεν δινει κωλο, αδικα σε καβλωσα  :2funny: :2funny:
Στο φυλης86 παλι, παιζει η Ροξανη-τεως ντανιελλα απο φυλης-ολιβια απο βριλησσου, η ειρηνη Νικολοπούλου στα νιατα της οπως σωστα επισημαινει ο μπακαλης, αν σου αρεσει αυτο το στυλ γυναικας(ειναι και ψηλη)ορμάς!

Ακόρεστος

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Φεβ 2007
Κριτικές
100
Like
1.263
Πόντοι
7.195
ενδιαφερων ακουγεται αυτο το ξεκωλι :grin:
δεν ειπα για τη μαρια τη βουλγαρα ειπα η νεα μαρια με τα ξανθα μαλλια που δουλευει τωρα στο 80
Τυπε, εκτεθηκα  :2funny: :2funny: :2funny:
Σβήσε στην παραθεση του ποστ μου που εκανες με τροποποιηση, το απόσπασμα που αναφερόταν σε άλλη Μαρία  0:) 0:) 0:)

Της Μαρίας που τελικά εννοείς της έχω πάρει κώλο, αλλά δεν το ευχαριστηθηκα καθόλου...
Απλά και μόνο επειδη ειναι ξενερωτη γκόμενα, καμια σχεση με Ντανιέλλα που σου προτεινω  ;)
Για την Ντανιέλα εχω και κριτικη στο φυλης92, αλλά και στο 84 αν θες να δεις  :P

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.299
Πόντοι
5.097
Τυπε, εκτεθηκα  :2funny: :2funny: :2funny:
Σβήσε στην παραθεση του ποστ μου που εκανες με τροποποιηση, το απόσπασμα που αναφερόταν σε άλλη Μαρία  0:) 0:) 0:)

Της Μαρίας που τελικά εννοείς της έχω πάρει κώλο, αλλά δεν το ευχαριστηθηκα καθόλου...
Απλά και μόνο επειδη ειναι ξενερωτη γκόμενα, καμια σχεση με Ντανιέλλα που σου προτεινω  ;)
Για την Ντανιέλα εχω και κριτικη στο φυλης92, αλλά και στο 84 αν θες να δεις  :P
εγενετω αυτο που ζητησες και ξερω καλα τι κουμασι εισαι δεν ειναι αναγκη να τα λες σε μενα αυτα :cool2:
και η λουνα δινει κωλο αλλα ειπαμε να γαμαμε κατι ομορφο κανα δυο φορες εχω κανει μλκς και κανα δυο εχω πιαστει μαλακας κατα τ'αλλα παντα διαλεγω ωραια μωρα δε νομιζω να διαφωνεις :cool2:

Ακόρεστος

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Φεβ 2007
Κριτικές
100
Like
1.263
Πόντοι
7.195
εγενετω αυτο που ζητησες και ξερω καλα τι κουμασι εισαι δεν ειναι αναγκη να τα λες σε μενα αυτα :cool2:
και η λουνα δινει κωλο αλλα ειπαμε να γαμαμε κατι ομορφο κανα δυο φορες εχω κανει μλκς και κανα δυο εχω πιαστει μαλακας κατα τ'αλλα παντα διαλεγω ωραια μωρα δε νομιζω να διαφωνεις :cool2:
Μοντελοπνίχτη μου  :rockon: :rockon: :rockon:

Ξερεις τι κουμασι ειμαι, στο χω αποδειξει και με φωτογραφικό υλικο μια εποχη που ειχαμε τσατ  :grin:

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.299
Πόντοι
5.097
Αχ και να μας εβαζε τσατ ο αντι, να τσατσευουμε παλι όπως παλιά  :zfuck: :zfuck: :zfuck:

Μεχρι και κριτικές για χ-ντριμ θα εριχνα απο την χαρά μου  :grin:
καλα ρε τι σκατα κανεις ολο κονε εισαι πες τιποτα και σε μας :tickedoff:

Ακόρεστος

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Φεβ 2007
Κριτικές
100
Like
1.263
Πόντοι
7.195
καλα ρε τι σκατα κανεις ολο κονε εισαι πες τιποτα και σε μας :tickedoff:
Τι να σου πω ρε συ, μεχρι και χ-ντριμ μπαζα χτυπάω  :2funny: :2funny:

Εχει και λιγα πολυ ομορφα 20χρονα, αλλά δεν ξερω πως μου εχει κατσει τις μετριες προτιμάω  :idiot: :idiot:
Εχω να συστησω καλό κώλο και εκει, αλλά οχι καλη εμφανιση...

ΨΑξε και διδυμου παντως, καιρο εχει νσ φερει καινουριες που να δινουν κωλο, καποια στιγμη θα γινει το μπαμ  :zfuck: :zfuck:

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.299
Πόντοι
5.097
Τι να σου πω ρε συ, μεχρι και χ-ντριμ μπαζα χτυπάω  :2funny: :2funny:

Εχει και λιγα πολυ ομορφα 20χρονα, αλλά δεν ξερω πως μου εχει κατσει τις μετριες προτιμάω  :idiot: :idiot:
Εχω να συστησω καλό κώλο και εκει, αλλά οχι καλη εμφανιση...

ΨΑξε και διδυμου παντως, καιρο εχει νσ φερει καινουριες που να δινουν κωλο, καποια στιγμη θα γινει το μπαμ  :zfuck: :zfuck:
:jerking: μπαζα βρισκω και εξω στις ομορφες εχω ενα θεμα :tooth: :tooth: :tooth: :tooth:
δεν ξερω αν στο ειπα αναβαθμιστηκε η γειτονια πολυ μουνι βλεπω τελευταια καιρος ηταν μου φαινεται θα βγαλω το πισι στο πεζοδρομιο :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth:

marianna2004

Μέλος
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
1
Πόντοι
16
:jerking: μπαζα βρισκω και εξω στις ομορφες εχω ενα θεμα :tooth: :tooth: :tooth: :tooth:
δεν ξερω αν στο ειπα αναβαθμιστηκε η γειτονια πολυ μουνι βλεπω τελευταια καιρος ηταν μου φαινεται θα βγαλω το πισι στο πεζοδρομιο :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth:
τι θα γινει σου στειλα πμ :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:

OP
OP
gl

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
γλιτσα αντε ρε συμβαλω και εγω στο παρτυ της χρονιας εγραψα 2 κριτικες κατσε να θυμηθω αλλη μια προσφατη και θα την γραψω μην το παρακανω και παω πολυ πισω :grin:
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
Παρτυ παρτυ παρτυε και αρχιδια γινεται...

Ρε δε παμε ομαδικώς τσάρκα  :dancing: :dancing: :dancing:

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.299
Πόντοι
5.097
ρε μλκς παρτυ γινεται ευκολα χωρις να ξοδευτει το σαιτ καθολου :idiot: