gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
θα βαλω να την γραψει ο θεσσαλος.....Εκεινη την κριτικη που ειμασταν και οι τρεις στο δωματιο μεσα θα την γραψουμε???
θα βαλω να την γραψει ο θεσσαλος.....Εκεινη την κριτικη που ειμασταν και οι τρεις στο δωματιο μεσα θα την γραψουμε???
θα βαλω να την γραψει ο θεσσαλος.....
Να βαλουμε επετειακές κριτικες τύπε?ελα ...παμε γερα....εγραψα μολις αλλες τρεις αρχειακου χαρακτηρα για παμπαλαιες καταθεσεις μου...να συνεχισω;
εβαλα τρεις επετειακες αλλα για κοπελες που ακομη δουλευουν....σκεφτηκα να μην βαλω παλιες για κοπελες που δεν δουλευουν γιατι δεν θα χαν πρακτικη χρησιμοτητα...Να βαλουμε επετειακές κριτικες τύπε?
μμμ, θα σκεφτω κι εγω καμια παλια πολυ δυνατη κατάθεση να γραψω, αν θυμηθω κατι καλο
ελα ...παμε γερα....εγραψα μολις αλλες τρεις αρχειακου χαρακτηρα για παμπαλαιες καταθεσεις μου...να συνεχισω;
Εκεινη την κριτικη που ειμασταν και οι τρεις στο δωματιο μεσα θα την γραψουμε???
Ωχχχ ο jo αργει να απαντησει....μαλον ζωγραφιζει.!
ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ
πριν ακομα γραφτω στο bou ειχα μια data base που σημειωνα τις καταθεσεις μου.ελα ...παμε γερα....εγραψα μολις αλλες τρεις αρχειακου χαρακτηρα για παμπαλαιες καταθεσεις μου...να συνεχισω;
θα θυμηθω αννουλαΝα βαλουμε επετειακές κριτικες τύπε?
μμμ, θα σκεφτω κι εγω καμια παλια πολυ δυνατη κατάθεση να γραψω, αν θυμηθω κατι καλο
βαλτες να παμε στις 21491πριν ακομα γραφτω στο bou ειχα μια data base που σημειωνα τις καταθεσεις μου.
Εχει καμια 1500αρια εγραφες..........
εσυ δε θα γραψεις κριτικες αλλα την οδυσσειαπριν ακομα γραφτω στο bou ειχα μια data base που σημειωνα τις καταθεσεις μου.
Εχει καμια 1500αρια εγραφες..........
την επαιζες με μελος του σαιτ παρεα;αν οχι να μην γραψεις.....Να γραψω πως ητνα την πρωτη φορα που την επαιξα ?
εσυ δε θα γραψεις κριτικες αλλα την οδυσσεια
ακομα να γινουμετην επαιζες με μελος του σαιτ παρεα;αν οχι να μην γραψεις.....