gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
ειχαμε και πιο πολλες μουναρες καθηγητριεςε καλα εσυ εσια και μεγας μαλακας ... δε φτανεσαι
ειχαμε και πιο πολλες μουναρες καθηγητριεςε καλα εσυ εσια και μεγας μαλακας ... δε φτανεσαι
ε καλα εσυ εισαι μεγας μαλακας ... δε φτανεσαι
τι ειχατε λεειειχαμε και πιο πολλες μουναρες καθηγητριες
βαλε και τα γιδια μεσαφευγω τωρα παω στα μπαρακια οταν γυρισω να σας βρω στις 20000 κριτικες αλλιως θα γεμισω μονος μου ολη την πρωτη σελιδα με αναμνησεις απο γκεισες.....
τα βαλα....θα δεις τα μεσανυχτα ....βαλε και τα γιδια μεσα
φευγω τωρα παω στα μπαρακια οταν γυρισω να σας βρω στις 20000 κριτικες αλλιως θα γεμισω μονος μου ολη την πρωτη σελιδα με αναμνησεις απο γκει.....
αν βαριεσαι πες μου να σου γραψω και εγω κανα δυοτα βαλα....θα δεις τα μεσανυχτα ....
ελα παμε σε χοτελ μ'ενα 3 κριτικες 2 εγω και 1 εσυ για το χοτελτι γινεται θα γινει παρτυ;;;;;;;;;
τι γινεται θα γινει παρτυ;;;;;;;;;
2 γιατι;;;;;;;;;;;;;;;;;;;ελα παμε σε χοτελ μ'ενα 3 κριτικες 2 εγω και 1 εσυ για το χοτελ
χλομο το κοβω....μαλλον για να το αποφυγει ο αντι δεν θα ξανακανει λογκιν....τι γινεται θα γινει παρτυ;;;;;;;;;
ε θα γραψω μια για το χοτελ και μια για την παρτη σου :-* :-*2 γιατι;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
τι εκανα και δεν το θυμαμεβαρος εχεις αρρωστημενο μυαλο
εγω δεν ειπα τιποτα τετοιο παντως
φχαριστω.....θες να πω τιποτα στον μπαμπη με την νταλικα;καλα να περασεις στο γκει μπαρ
φχαριστω.....θες να πω τιποτα στον μπαμπη με την νταλικα;
ρε τζο τι ειπαναι ./. οτι χθες ηταν υπεροχος