Νέα

Πάρτυ για τα 100.000 μέλη του bourdela.com

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 719
  • Εμφανίσεις 27K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Που θέλετε να γίνει το επισημο παρτυ ?

• Στο σπιτη του νώντα.

Ψήφοι: 40 13,6%
  • Μικρολίμανο

Ψήφοι: 31 10,5%
  • Παραλιακή

Ψήφοι: 28 9,5%
  • Club

Ψήφοι: 55 18,6%
  • Μπουζούκια

Ψήφοι: 25 8,5%
  • Μπαράκι

Ψήφοι: 36 12,2%
  • Να οργανωσουν οι μοντ.

Ψήφοι: 66 22,4%
  • Σπιτη του λίλα

Ψήφοι: 93 31,5%
  • Αλλο μερος

Ψήφοι: 51 17,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    295

Επισκέπτης
Καλα τι εκανε αυτος εδω μεσα ρε τυπε... και τον εχουνε περιπολου?

θυμαμαι περυσι στο τσατ... τον χειμωνα... αβραμη με ανεβαζανε αβραμη με κατεβαζανε... τουλαχιστον πηραν

πρεφα πως δεν ειμαι αυτος που λεγανε... και ουτε εχω και κλωνους και με παρατησαν ησυχο  :idiot: :idiot: :idiot:

Ήταν ο ντελιβεράς του σάιτ :headbang:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
[size=40pt] ΣΤΟΝ ΠΟΡΕΤΣΑΝΟ ΑΠΕΞΩ... ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΠΑΡΤΥ ΤΟΥ ΣΑΙΤ... ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΟΛΟΥΣ ΡΕ ΜΟΥΝΑΚΙΑ...[/size]

prigkhpas

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιαν 2006
Κριτικές
6
Like
0
Πόντοι
11
το σπιτι του λιλα που ειναι?

MATADOR31

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2010
Κριτικές
6
Like
0
Πόντοι
1
Το χω ξαναματαεπαναλαάβει και θα το πω ακόμη μία φορά: σε νοικιασμένη βίλλα ερημική με μεγάλο κήπο: τα φαγοπιοτά θα τα βάλουν οι χορηγοί και τα αιδοία τα διαφημιζόμενα από το site studios και τα γραφεία...άντε ξεκολλάτε...μία ιδέα είναι ...μια απόφαση :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Le_Roi 1982

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2010
Like
10
Πόντοι
1
Λοιπον συμπολεμιστες,να ριξω κι εγω μια ιδεα.... Εχετε δει τους ποδηλατες καθε Παρασκευη ε? Που εχουνε μαζωξη στο ΘΗΣΕΙΟΝ και πανε βολτες. Ετσι κι εμεις θα θεσπισουμε κατι αναλογο. πχ ραντεβου ΜΕΤΡΟ ΚΕΡΑΜΕΙΚΟΣ και οπως θα ειμαστε μπουλουκι,παμε για μπουρδελο/Studioτσαρκα ρεκορ Guiness!! ΜΠΟΥΡΔΕΛΙΑΡΗΔΕΣ ΕΝΩΘΕΙΤΕ! (πλακα πλακα αμα γινοταν κατι τετοιο βλεπω να πεφτανε οι τιμες στο 30ρικο) Επισης κατι ακομα, Μην βαζετε ιδεες στον ΛΙΛΑ!!!! 

alphonso

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Κριτικές
3
Like
4.910
Πόντοι
606
απ'τα εκατο χιλιαρικα τα πεντακοσια ειναι οι κλωνοι του αβραμη

bazas

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Σεπ 2006
Κριτικές
61
Like
3
Πόντοι
2.062
Και αμα δεν φοβόντουσαν μην βρουν κανα κωδικό, γκόμενα, γυναίκα, παιδιά, θα ήταν πάνω απο τα διπλά μέλη.
Θα έχει πλάκα στο πάρτυ πόσοι θα βρούν, φίλους, γνωστούς, συγγενείς και πόσοι τις γυναίκες τους...
:-)

planitarhis

Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
0
ένα τσίγκινο βρακί θα το φοράω πάντως , φίλοι φίλοι αλλά νά 'χουμε και το νού μας !    :grin: :grin:

vendetta88

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2010
Κριτικές
16
Like
3
Πόντοι
606
Είμαι νέος εδώ και δεν ξέρω τα μέρη που πρέπει να ψηφίσω. Ποιός ή ποιοί είναι και που είναι αυτά δεν το ξέρω. Πάντως σοβαρά τώρα πάρτυ πρέπει να κάνουν αυτοί που είχαν την ιδέα, το θράσος, το θάρρος και την τόλμη να εκτελέσουν την ιδέα αυτή, την δημιουργία αυτού του site. Αυτοί πρέπει να χαίρονται.
Όσο για εμάς τους υπόλοιπους 100.000 (απίστευτο νούμερο πραγματικά) προτείνω να κάνουμε μια καθιστική πορεία απέναντι απο την βουλή, το μεγαλύτερο και χειρότερο μπουρδέλο στην νεοελληνική ιστορία. Και που ξέρετε, μπορεί να καταλήξει στην μεγαλύτερη υπαίθρια παρτούζα όλων των εποχών και όλου του κόσμου. Να γραφτεί στην ιστορία και να λέμε στα παιδιά μας όταν και αν γεράσουμε "...ήμουν και εγώ εκεί !!!"
Τολμηρό? Δεν νομίζω. Το πρόβλημα είναι να συγκεντρωθούμε και να γίνει η αρχή. Αυτό πιστεύω και μου αρέσει.
Κάβλα?
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
V.88

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
Είμαι νέος εδώ και δεν ξέρω τα μέρη που πρέπει να ψηφίσω. Ποιός ή ποιοί είναι και που είναι αυτά δεν το ξέρω. Πάντως σοβαρά τώρα πάρτυ πρέπει να κάνουν αυτοί που είχαν την ιδέα, το θράσος, το θάρρος και την τόλμη να εκτελέσουν την ιδέα αυτή, την δημιουργία αυτού του site. Αυτοί πρέπει να χαίρονται.
Όσο για εμάς τους υπόλοιπους 100.000 (απίστευτο νούμερο πραγματικά) προτείνω να κάνουμε μια καθιστική πορεία απέναντι απο την βουλή, το μεγαλύτερο και χειρότερο μπουρδέλο στην νεοελληνική ιστορία. Και που ξέρετε, μπορεί να καταλήξει στην μεγαλύτερη υπαίθρια παρτούζα όλων των εποχών και όλου του κόσμου. Να γραφτεί στην ιστορία και να λέμε στα παιδιά μας όταν και αν γεράσουμε "...ήμουν και εγώ εκεί !!!"
Τολμηρό? Δεν νομίζω. Το πρόβλημα είναι να συγκεντρωθούμε και να γίνει η αρχή. Αυτό πιστεύω και μου αρέσει.
Κάβλα?
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
V.88

Kαλά εσύ αλήθεια πιστευεις ότι είμαστε 100000 μέλη;;;;;;;;;;

άντε να είμαστε καμία 100 καθημερινοί + 500 εβδομαδιαίοι + 2000 μια στο τόσο + 50000 κλώνοι του Αβράμη + 200 κλώνοι της Κλωνίτσας + οι υπόλοιποι κλώνοι (από καμία 10 στον καθενα μας)

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.002
Πόντοι
22.785
Εύγε bourd........ :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten:

καλημέρα trik......

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.002
Πόντοι
22.785
Καλημέρα λατρεμένη μου φιλουνάδα, γιατί δεν ήρθες χθες για καφέ, έφαγα όλη την φανουρόπιττα μουνάχη μου. Το βράδυ είχα φουντόματα

Έπεσκεύθην 2 ίδρύματα στή Στουρνάρη καί άργησα πολύ ,
άσε πού δέν μπορούσα νά πάρω τά ποδια μου μετά .

vendetta88

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2010
Κριτικές
16
Like
3
Πόντοι
606
Kαλά εσύ αλήθεια πιστευεις ότι είμαστε 100000 μέλη;;;;;;;;;;

άντε να είμαστε καμία 100 καθημερινοί + 500 εβδομαδιαίοι + 2000 μια στο τόσο + 50000 κλώνοι του Αβράμη + 200 κλώνοι της Κλωνίτσας + οι υπόλοιποι κλώνοι (από καμία 10 στον καθενα μας)
Δεν ξέρω τι ενοάς. Κάπου στους κανόνες διάβασα οτι δεν μπορείς να έχεις δυο λογαριασμούς, γιατί διαγράφονται...Ποιός είναι ο Αβράμης ρε παιδιά που βγάζει κλώνους? Και πως κάνουμε κλώνους? Ή είναι από τα μυστικά του site?...

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.426
Πόντοι
366
Δεν ξέρω τι ενοάς. Κάπου στους κανόνες διάβασα οτι δεν μπορείς να έχεις δυο λογαριασμούς, γιατί διαγράφονται...Ποιός είναι ο Αβράμης ρε παιδιά που βγάζει κλώνους? Και πως κάνουμε κλώνους? Ή είναι από τα μυστικά του site?...
χαχα καλοο
δεν ξερεις τον μαστερ της κλωνοποιησης?

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166

Ο Αβράμης είναι ένας ακόμη αστικός μύθος του σαιτ,

Βέβαια υπάρχουν και άλλοι, όπως ο Λιλας, ο ΠαπαΓιώργης, ο Τσάρος Δημητράκης κλπ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom