θεια συνεχιζεις να λες πολλα
ευτυχως την ΥΠΕΡΜΑΛΑΚΙΑ που ειπες οτι κατηγορεις οσους πανε μονο με πουτανες απο αναγκη, την συνειδητοποιησες μετα την ερωτηση που σου εκανα για τον 18χρονο σε καροτσακι, και ζητησες συγγνωμη απο μονη σου
οσο για την παπαρια που ειπες οτι εχεις μερικα τετοια παιδακια (18χρονους σε καροτσακι) στην παρεα σου τι εννοεις; οτι τους μιλας και τους κανεις παρεα η οτι τους φερνεις στις παρτουζες για να γαμησουν κι αυτοι; γιατι αν κανεις το πρωτο, τι μας το λες, να σου πουμε μπραβο; ο καθενας μπορει να εχει εναν φιλο η γνωστο με καποια μικρη η μεγαλη αναπηρια. εαν ομως λες οτι κανεις το δευτερο, γελανε και τα τσιμεντα ρε θεια, για λυπηση εισαι με τις μαλακιες που λες για να δικαιολογηθεις... οτι και καλα φερνεις και αναπηρους στις παρτουζες σου να γαμησουν το σαπιο μουνοπηγαδο σου για να κανεις και το κοινωνικο σου εργο... ΠΑΡΤΑ ΝΑ ΜΗ ΣΤΑ ΧΡΩΣΤΑΩ
και οχι, επειδη σου εκανα αυτη την ερωτηση δεν σημαινει οτι ειμαι ο ιδιος 18χρονος σε καροτσακι. ουτε 18χρονος ειμαι, ουτε σε καροτσακι. 33 χρονων ειμαι και χαιρω ακρας υγειας σε αντιθεση με σενα που εισαι κωλογρια και θα εχεις βγαλει μεχρι και σαρκωμα καποζι με αυτα που κανεις. αλλα εχει γινει το μυαλο σου πουρες απο τις παρτουζες και υπεραπλουστευεις ο,τι διαβαζεις.
τωρα οσον αφορα το κηρυγμα σου οτι οι πουτανες ειναι κι αυτες ανθρωποι με αισθηματα κλπ. χαιρω πολυ... σου ειπα εγω μωρη σαπια οτι δεν ειναι ανθρωποι και δεν εχουν αισθηματα; εγω τις πουτανες τις αγαπω και τις τιμω. εγω κραζω εσενα που μπηκες σε ενα σαιτ για πουτανες να κραξεις αυτους που πανε με πουτανες. τι παριστανεις δηλαδη; ο μονος λογος να το κανεις αυτο ειναι γιατι ζηλευεις που παμε στις πουτανες και δεν γαμαμε εσενα που θες να βαλεις στον πατο σου ολο το ανθρωπινο ειδος, το ζωικο βασιλειο, τη χλωριδα και της γης τον αξονα
η ανωμαλια σου δεν αφορα κανεναν. προφανως εισαι ατομο χαμηλης αυτοεκτιμησης που μπορει να στον ακουμπησε κανενας θειος οταν ησουν παιδακι και εχεις σιχαθει τον εαυτο σου και κανεις αυτα τα αξιολυπητα που κανεις. αλλα δεν εχεις κανενα δικαιωμα να αποκαλεις μαλακες οσους πανε με πουτανες και να το παιζεις πονηρη εδω μεσα. μαλακας ειναι ο αντρας σου που θα σε φορτωσει παλι στο οπελ ασκονα να σε φερει απο το βλαχοχωρι σου στην αθηνα για 3-4 μερες για να σε γαμησουνε οι γυφτοι και οι πακιστανοι. την εκανες τη διαφημιση σου. δε χρειαζεται να γραψεις αλλο σεντονι να πεισεις κανεναν παραπανω. τα ανθρωπινα ναυαγια που φυτοζωουν στο κεντρο θα σου κανουν παλι το αρρωστο χυσαμολι τους να νιωσεις σημαντικη. ηλιθια...
ΥΠΗΡΧΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΣ ΥΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΕΧΕΙ ΔΙΣΥΛΑΒΕς ΛΕΞΕΙς ΚΑΙ ΠΑΝΩ?ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ΚΑΙ ΜΕ ΜΟΥΤΖΩΝΕΙΣ. ΜΙΑ ΚΙΝΕΖΙΚΗ ΠΑΡΟΙΜΙΑ ΛΕΕΙ ΜΗΝ ΤΑ ΒΑΖΕΙΣ ΠΟΤΕ ΜΕ ΕΝΑΝ ΜΑΛΑΚΑ. ΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΕΙΝΑ ΙΙΚΑΝΟΤΑΤΟΙ. ΠΡΩΤΑ ΣΕ ΚΑΤΕΒΑΖΟΥΝ ΣΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΟΥς ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΣΕ ΝΙΚΑΝΕ ΚΑ ΙΞΕΡΕΙΣ Ο ΠΟΛΥΣ ΚΟΣΜΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΡΙΝΕΙ ΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΑΛΑΚΑΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ ΛΟΙΠΟΝ ΓΑΜΙΚΟΥΛΑ ΕΡΑΣΤΗ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΕΡΓΟ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΑΙΔΙΑ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΚΑ ΙΤΟΥΣ ΔΥΟ ΜΙΑΣ ΚΑ ΙΕΙΝΑ ΙΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΠΑΣΤΑΣ ΚΑΙ ¨ΛΟΓΙΚΗΣ¨.
ΜΕΤΑ ΑΚΟΥΩ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΝΑ ΡΩΤΑΝΕ ΓΙΑΤΙ ΧΡΕΩΚΟΠΗΣΕ Η ΕΛΛΑΔΑ!!!!!!!!!!!!! ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΜΥΑΛΑ ΠΩΣ ΕΓΙΝΕ ΑΥΤΟ?
ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΛΟΓΙΚΗ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΑΠΟΛΥΤΗ ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΑ.
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΒΛΑΧΟΧΩΡΙ ΜΟΥ ΣΟΡΡΥ ΠΟΥ ΘΑ ΣΟΥ ΤΗΝ ΧΑΛΑΣΩ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΟΥΤΕ ΑΠΟ ΒΛΑΧΟΧΩΡΙ ΟΥΤΕ ΗΡΘΑ ΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ ΟΠΩΣ ΕΣΥ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ. ΕΓΩ ΓΕΝΗΘΗΚΑ ΕΔΩ ΜΕΓΑΛΩΣΑ ΕΔΩ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΣΟΙΠΡΟΗΓΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΣΟΙ ΜΟΥ. ΕΣΥ ΜΠΛΕΚΕΙΣ ΤΗΝ ΑΠΟΣΥΡΣΗ ΓΙΑ ΞΕΚΟΥΡΑΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ......ΜΑΛΑΚΙΑ ΣΟΥ, ΟΚ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΦΤΑΙΩ ΕΓΩ ΕΣΥ ΤΟ ΕΙΠΕΣ. ΟΣΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΥΣ ΚΑ ΙΤΟΥΣ ΓΥΦΤΟΥΣ ΒΛΕΠΩ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΒΑΖΕΙΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ 18ΧΡΟΝΑ ΑΝΑΠΗΡΑ ΠΟΥ ΕΛΕΓΕΣ ΠΡΙΝ. ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΡΑΤΣΙΣΤΗΣ ΣΤΑ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΤΟΥ ΞΕΦΕΥΓΕΙ ΚΑΤΑ ΛΑΘΟΣ!!! ΜΗΠΩΣ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ ΝΑ ΣΠΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΝΑ ΚΕΦΑΛΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΒΡΩΜΙΑΡΗΔΕΣ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΥΣ ΓΥΦΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΚΑΤΩΤΕΡΟΥΣ ΑΠΟ ΣΕΝΑ ΚΑΝΑ ΒΡΑΔΥ?ΝΑ ΣΕ ΣΥΣΤΗΣΩ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟ Ή ΣΤΟΝ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ. Ή ΜΗΠΩΣ ΣΤΟΝ ΠΕΡΙΑΝΔΡΟ? ΣΟΡΡΥ ΞΕΧΑΣΑ ΕΙΧΕς ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΙΧΕΣ ΠΕΙ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΜΗΤΣΟΤΑΚΙΚΟΣ. ΒΑΡΙΕΜΑΙ ΝΑ ΤΟ ΚΟΙΤΑΞΩ ΤΩΡΑ, ΑΛΛΑ ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΧΕΙΣ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΕΚΕΙ. ΟΧΙ ΜΕ ΤΟΝ ΛΑΜΠΡΑΚΗ ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΟΝ ΓΚΟΤΖΑΜΑΝΗ ΣΙΓΟΥΡΑ!!!!!!! Α ΡΕ ΒΑΛΧΟΥΡΙΑ ΠΟΥ ΗΡΘΕ ΑΠΟ ΤΑ ΨΗΛΑ ΒΟΥΝΑ!!! ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΠΟ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ. ΓΚΑΓΚΑΡΟΣ; 100% Η ΑΡΒΑΝΙΤΟΕΙΔΕΣ ΚΤΛ ΠΑΡΕΜΦΕΡΗ; ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΑΠΟ ΠΟΥ ΚΡΑΤΑΕΙ Η ΣΚΟΥΦΙΑ ΣΟΥ? ΓΙΑΤΙ ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΓΙΑΤΙ ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ ΝΑ ΠΕΙΣ ΤΙ ΕΙΣΑΙ!!!