eva6969
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2009
- Like
- 37
- Πόντοι
- 1
αν εισαι μαλακασ φυσικα! γιατι να μην πληρωσεισ?η μαλακεσ πληρωνουν οσοι γαμανε γιατι να πληρωσουν??????????????Εύα 30, από κώλο;
λογικη ομως εεεεεεεεεε;;;;;;;;;;;;;;
αν εισαι μαλακασ φυσικα! γιατι να μην πληρωσεισ?η μαλακεσ πληρωνουν οσοι γαμανε γιατι να πληρωσουν??????????????Εύα 30, από κώλο;
ποιος σου ειπε οτι δεν κανονιζω?απλα προτιμω αλλες χωρες που υπαρχουν σοβαροι αντρες! Στο AT με ολους τουσ μαλακες θα παω ξανα? δεν λεει. δοκιμασε μοναχο βερολινο νεα υορκη και ελλα πεσ μου την διαφορα και γιατι να παω εδω σε adult theater!δεν βαριέσαι να τσακώσεσαι ? εδώ μέσα παίζει πολύ τρολάρισμα μην δείνεις σημασία
άσχετο..
πως και δεν κανονίζεις πάρτυ σε theater που έχει και gloryholes ?
RE ARXIMALAKA AFOY OLA TA METADATA LEIPOYN APO THN FVTOGRAFIA. H FVTOGRAFIA DHMIOYRGHUHKE SHMERA TI MALAKIES MOY TSAMPOYNAS
EXEIS THN AYUENTIKH NA THN STEILEIS? KANE THN CROP KAI STEILTHN SAN JPG.
DEN EIMASTE OLOI MALAKES. DOYLEYV ME OPTIKA 39 XRONIA EINA IH DOYLEIA MOY. OTAN ESY HSOYNA SPERMA AKOMA EGV SXEDIAZA FAKOYS GIA TO STRATO KAI THN AEROPORIA KAI MOY LES MALAKIES??????
EXEIS TA META DATA NAI H OXI THN AYTHENTIKH FOTO? TA YPOLOIPA EINA IKARAGKIOZILIKIA. PHGAINE STON FOTOGRAFO THS GEITONIAS SOY NA SOY DEIJEI AN DEN XEREIS TI SOY LENE
η Φωτο δημιουργηθηκε, αποθηκευτηκε, τροποποιηθηκε και διαβαστηκε για να ανεβει εδω στις
8/6/2019 3:29:23 πμ
τι παπαρες μας λες??
ναι ρε συ εγω ειμαι!!! μολισ διαβασα τοπροφιλ σου και στο αντιγραφο εδω για να μαθαινει και ο κοσμος ποσο μαλακας αγενης και κακος εισαι και να μην νομιζουν οτι τα βαζεις μονο με μεναεσυ εισαι ρε σαψαλο;
δεν πεθανες στην αρτα;
πολλα λες θειαναι ρε συ εγω ειμαι!!!
πολλα λες θεια
με συγχωρεις εαν σε εθιξε η ερωτηση μου
ειχα μαθει οτι πεθανες στην αρτα και εγινε η κηδεια σου με πληθος κοσμου
αλβανοι, αραπηδες, ματακηδες, επιδειξιες, ολος ο καλος ο κοσμος
αν ζεις τελικα σου ευχομαι να εισαι καλα και να ζησεις μεχρι τα βαθια γεραματα
Υ.Γ.1: το μηνυμα που αντεγραψες απο το προφιλ μου ηταν απο εναν τραβεστι περουκακια που εμπαινε εδω για ψωνιστηρι και ενοχλουσε κοσμο και τον τραμπουκιζαμε μεχρι που διαγραφηκε. αλλα ηταν τοσο ηλιθιος που νομιζε οτι εστειλε pm και εγραφε δημοσια στο προφιλ
Υ.Γ.2: εμενα με εκνευριζουν λιγο οι τυποι και οι τυπισσες που μπαινουν σε ενα σαιτ που αφορα κοσμο που πληρωνει για να γαμησει πουτανες και λενε οτι οσοι το κανουν ειναι μαλακες κλπ. ειμαι τετοιο αγορι εγω, δεν γουσταρω τετοιες παπαριες. καταλαβες θεια;
συγγνωμη δεν το ηξερα οτι πας κι εσυ με πουτανεςΟσο για την απορια σου και καποιων αλλων παω και εγω με πουτανες μην ανησυχεις δεν εχετε μονο εσεις την αποκλειστικοτητα! Με μια διαφορα μονο. Εγω ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ! ενω εσεις πληρωνετε γιατι ειστε ΔΟΥΛΕΙΑ. Δεν κατηγορω κανεναν που παει με πουτανες αλλα μονο ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΜΟΝΟ ΜΕ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΓΙΑΤ ΙΤΟ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΗ.
συγγνωμη δεν το ηξερα οτι πας κι εσυ με πουτανες
βασικα δεν ηξερα οτι υπαρχουν πουτανες που πληρωνονται για να πανε με αντρες και πανε τσαμπα με παραγινομενες θειες που μιλανε και ψεκαζουν 14 αφροδισια combo
τωρα οσον αφορα την αλλη μαλακια που εγραψες οτι κατηγορεις οσους πανε μονο με πουτανες επειδη το εχουν αναγκη
δηλαδη ενα παιδι 18 χρονων σε καροτσακι που δεν εχει αλλη επιλογη και παει μονο με πουτανες το κατηγορεις;
και λες εμενα αντικοινωνικο και χαμηλης ποιοτητας ανθρωπο;
αντικοινωνικη και χαμηλης ποιοτητας εισαι εσυ που το μικροβιωμα σου εχει dna μεχρι κι απο τσοπανοσκυλο της ωκεανιας
αντε σουργελο...
συγγνωμη δεν το ηξερα οτι πας κι εσυ με πουτανες
βασικα δεν ηξερα οτι υπαρχουν πουτανες που πληρωνονται για να πανε με αντρες και πανε τσαμπα με παραγινομενες θειες που μιλανε και ψεκαζουν 14 αφροδισια combo
τωρα οσον αφορα την αλλη μαλακια που εγραψες οτι κατηγορεις οσους πανε μονο με πουτανες επειδη το εχουν αναγκη
δηλαδη ενα παιδι 18 χρονων σε καροτσακι που δεν εχει αλλη επιλογη και παει μονο με πουτανες το κατηγορεις;
και λες εμενα αντικοινωνικο και χαμηλης ποιοτητας ανθρωπο;
αντικοινωνικη και χαμηλης ποιοτητας εισαι εσυ που το μικροβιωμα σου εχει dna μεχρι κι απο τσοπανοσκυλο της ωκεανιας
αντε σουργελο...
Ευτυχώς που δεν ασχολείσαι με μαλάκες και πουτανιάρηδες.
Φαντάσου να ασχολούσουν κιόλας. Με πενήντασέλιδα υπομνήματα θα απαντούσες.
γιατι σε υποχρεωνω να τα διαβαζεις????????
η εσεις με υποχρεωνεται να απανταω.
Κριμα τον σαιμον τεμπλαρ και το φωτοστεφανο, αγορι μου. Κριμα!
για τον αλλον
δοκιμασε και το eva6969.com χωρις dogma.gr. που ξερεις μπορει να σου αρεσει!!!!!!!
για ολους ανεξαιρετως:
τα προφιλ σας γιατι δεν γραφουν τιποτα για εσας?τοσο χαλια ειστε που δε νβρισκετε να γραψετε κατι καλο απο αυτα που ισχυριζεστε οτι εχετε εδω μεσα.
Φωτο μηδεν, τι ζηταει ο καθενας μηδεν τι σοι πραμα ειναι μηδεν.
ολα μηδεν.
Μυαλο?τι βαθμο να βαλω εκει? Μηδεν?(ερωτηση ειναι για να την απαντησετε μονοι σας οχι σε μενα)
φιλια
θεια συνεχιζεις να λες πολλαΔεν ειμα ιαπλη πουτανα. Ειμαι σουπερ πουταναρα, γαμιολα καριολα κτλ.
Κουράσατε αφόρητα με την συνεχή κλάψα σας.
Συμβουλή: Αφήστε το πληκτρολόγιο, γιατί δεν είναι η σύνταξη γραπτού λόγου το φόρτε σας, και χρησιμοποιήστε τα χέρια σας αποκλειστικά για να αρμέγετε ψωλές, που είναι και το δυνατό σας χαρτί.